magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-MegaForce 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 19:03
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  Gratula a Lokinak!
  Egyrészt a 3-400 ellátogató szurkoló miatt - végre nem csak az arc volt nagy. Másrészt az eredmény, veszélyes helyzetek miatt.
  A Ferencvárosi mezben pályára lépők pedig a 2. félidei játékuk miatt szégyelljék magukat, és kérjenek elnézést bizakodó szurkolóiktól. Becsapva érzem magam...


  Én is ennyire saccoltam a létszámukat.
  Ja, az utóbbi 10 évben összesen nem voltak ennyien az Üllői úton ellenünk.


  Hát igen. A bíróküldés megtette a hatását. Az „egész nemzet egy szívből dobogó” csapata nem kaphatott ki ezen a meccsen. Megyebíró ezt tudta és ennek szellemében vezette EL a meccset. Bár nagyon csodálkoztam, amikor Kristont kiállította, de további tevékenységében nagyon érződött, hogy keresi az alkalmat, hogy kiegyenlítse a létszám különbséget! Egy kétes szituáció már elég volt neki erre. Bár ahogy a sárgákat szórta ránk, nagyban mertem volna fogadni rá, hogy 9 emberrel fejezzük be a találkozót. Oda egy kétes tizi, ide a Kiss kezezése utáni jogos tizi elmaradása, a 89.percben elért gólunk annulálása, mind csak igazolja, hogy Megyebíró vagy egy gyáva, megijedt alak, ki liberóval vezette EL a meccset. Vagy egy tudatos, alattomos ürge, ki nagyon is tudta mit miért tett! Egyik verzió sem szívmelengető!
  Remélem, akik ott voltak minden bántódás nélkül érhettek haza a gyilkosok gyülekező helyéről!


  Megyebíró megfújta a hazai pályát, igazából annyi volt vele a gáz hogy náluk sosem alakalmazott előnyszabályt, nehogy létszámfölényben vezessük rájuk a labdát.
  Szvsz nem volt rossz meccs, szerintem jobb csapat vagyunk, mi játszottunk sokkal tetszetősebben, volt jópár olyan támadás amikor a zöldek azt sem tudták hol a labda.
  Sándor Tamás magasan a mezőny fölé nőtt, bohócot csinált a teljes hazai csapatból - már amikor éppen nem rúgták agyon.(szerencsétlen Kapic össze-vissza forgott a labdát kutatva ha a balsors Tobét hozta vele szembesmiley)))
  Bernie kiállítása után kicsit szétestünk, mert a Tobe-Bogdanovic-Habi belső hármas nem nagyon tudott szürni.
  Szentes ekkor jól reagált, mert lehozta Bajzit és Beküldte Kiss Zolit, Bogi meg feljebb lépett a csatársorba.
  Ebben a felállásban uraltuk a meccset, aztán a második félidőben amikor a coach levitte Dombit, hogy Andorkával "erősítse" meg a csapatot ismét szellősek lettünk középen...
  Igor vissza a középpályára, Rocky ki Dombi helyére - így Habi megint egyedül maradt védekezni középen - és Andorka ment előre(de minek...)
  A győzelem sajna elmaradt, pedig mi álltunk közelebb hozzá.
  Ha Bogdanovic visszanyeri a formáját akkor két góllal jobbak leszünk.


  Bernáth elég nagy hülyeséget csinált, kár volt reklamálnia, ha már úgyis befújta a 11-est a (Megye)bíró. (Az is igaz, hogy valakit, valamiért úgyis kiállított volna!) Kiss Zoli a 60. perc táján óriási ziccert hibázott el, türelmesebb is lehetett volna. A 65. percben a földre kerülő Kiss Gy. kezét nem a labda találta el, hanem fordítva történt(pont előttem)! Mindenesetre az FTC-nek is voltak veszélyes támadásai, helyzetei (pl. a 11-es), így a döntetlen reálisnak tűnik. Persze azt nem tudom, hogy a 90.percben lőtt gólunknál miért fújt a játékvezető!?
  Az MTK ellen nem lesz egyszerű, de nyerni kell!
  A vendégszektorban lévő LOKI-tábor jól nézett ki, több ízben lehetett hallani is, a létszám pedig -elfogultság nélkül- szerintem is közelebb volt a 300-hoz, mint a 150-hez. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy ennek legalább a kétszerese szorított a debreceni sikerért a stadionban!


  Azt mondom, reális az X. Az várható volt, hogy a létszámot "visszahozza" Megyebíró - abban azért bíztam, hogy amíg többen vagyunk, lövünk gól(oka)t. Nem tudom a laparányokat, de szerintem mi kaptunk többet, holott az FTC védői nem riadtak vissza az ütéstől, és az ámokfutó becsúszásoktól sem(amivel nem lenne baj, de ritkán találták el a labdát...), a csatárok pedig olyan repülőparádét mutattak be, hogy ajánlani kéne őket a légierőnek. Most viszont sok sárga kijárt volna tököliéknek.
  Kriston kiállítása egyértelmű volt, Bernáthé messze volt... nem tudom. Szerencsére Gera hihetetlenül flegma volt - Tomic már dőlt balra, mikor elrúgta, mégis sikerült belerúgnia. Vártam, hogy a 11-est meg mi kapjuk vissza, járt is volna... A "gólunkra" kíváncsi vagyok, miért volt szabálytalan.
  A be és kijutás sima volt, bár befelé kicsit esetleges volt a biztosítás. Igaz nem is kellett több, mert csak a mutogatós bácsik voltak kíváncsiak ránk...
  Jobbak voltunk, de nem 2-3 góllal, így nem nyerhettünk.


  Én is 300 körülire tettem, ami az eddigiekhez képest dícséretes, a rangadóhoz képeste kevés. Ahogy a mi 6500-unk is. :-(
  Alapvetően (egy-két rigmust) leszámítva sportszerű volt a szurkolás is.
  Érdekes volt, amikor egy ilyen meccs után nem várta az utcán a lokistákat senki. Az egyik szemem nevetett, hogy milyen rendes dolog ez, a másik sírt, hogy ilyen régen nem volt. A nézőszám visszaesése közömbösséggel is párosult...
  A pályán küzdelem igazolta a várakozásokat, a játékunk viszont sajnos nem.
  A döntetlen teljesen igazságos volt, ahogy bíró is korrekten fújt. Ha tévedett is néha, azt mindkét csapat kárára egyaránt tette.


  Erre az eredményre büszkék lehetünk! A legjobban Pintér nyilatkozatai tetszenek, jelesül,hogy már mióta nem kaptak gólt. Végülis igaza van, a Pécs ellen kettőt, ellenünk egyet nem adtak meg az ellenfeleiknek. Így könnyű. Nehéz lesz megnyerni a bajnokságot, mert az MLSZ taktikát váltott. Most nem tizikkel tömik kedvencüket, egyszerűen csak nem adják meg a gólokat, amiket rúgnak nekik. Ráadásul szépen folyamatában csinálják, hogy ne a bajnokság végén legyen nagyon feltűnő a dolog... :(


  Magyarázzátok el, mi volt szombaton bírói csalás?
  Gólotok 5 másodperccel sípszó után esett, úgyanis a jv. lefújt egy debreceni szabálytalanságot. Védőink meg is álltak.
  Ha minden beintett les után továbbvinnék, és belőnék a labdát, akkor az is csalás a játékvezetők részéről? Örülök, hogy kimaradt a 11-es, mert hallgathatnánk a jól megszokott szöveget...


  Sziasztok!
  Rövid megjegyzések a Fradi-LOKI meccshez:
  - jó, izgalmas meccs, igazságos döntetlen,
  - a szurkolótáborunknak külön dicséret, főleg az "Ádám, hol vagy..." kezdetű régi-új sláger tetszett,
  - a rendőri biztosítás is jó volt, nem volt balhé, és a Fradi-szurkolók is nyugodtak voltak,
  - az viszont nem tetszett, hogy a Fradi védők nem tudván Sándor Tamással mit kezdeni, 3*-4* felrúgták, direkt lábra menő "becsúszó szereléseket" alkalmaztak. A játékvezető pedig csak nézte :-((.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=155010&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 18:54
  Hmm. Nyerünk kellett volna, de legyünk reálisak, a döntetlen az igazságos. A kihagyott 11-es és a óriási ziccert 2 az egy ellen Tökszi és Gera nem tudta berúgni a labdát a kapuba. Azt hiszem itt az ideje Nógrádi Árpádot berakni a csapatba.
  A védelem jó, de a támadó játékunk borzalmas. A Debrecennek van egy Sándor Tamásuk, aki a Fradiba ilyen játékosra vágyunk... De sajnos nincs ilyen nálunk, De Lipcsei Peti próbálja betölteni.
  Mareka második félidő elején felébredt. Azt hiszem egy harapós, támadó játékosunk nyárra Huszti Szabira vár a baloldal.
  Egyelőre ennyi első benyomásként a meccsel kapcsolatban.


  Egyáltalán nem értek Veled egyet. Rengeteg ziccert kihagytunk, míg a Debresennek egyetlen kapuralövése volt az egész meccsen. Simán győznünk kellett volna. Az első félidőben 3 fradista vezette 2 debrecenire, míg a másodikban 2 fradista egy debrecenire a labdát, mégsem tudtunk gólt lőni.
  Szégyen, hogy 4 meccs alatt egyetlen gólt voltunk képesek összehozni...


  Mindket csapatnak voltak jobb, es rosszabb periodusai. Volt olyan 5-6 perc, amikor a Debrecen 4 ziccert hagyott ki, de volt hasonlo a Fradinal is.
  Az, hogy a Debrecen egyszer lott volna kapura nevetseges...


  Sajnáltam Gerát, nagyon letörte a kihagyott tizenegyes. Lipcsei már nem bírja ezt az iramot! Már az első félidőben elfáradt. Főleg ezen a sáros nehéz pályán. Marek+Igor jó volt.
  Hajrá Fradi!
  Civil


  Viszont nekunk is mazlink volt amikor Drago es Kiss Gyuri egymasra esett a 16-osnal.Ott ugyanis valamelyikuk olyan tisztan elutotte kezzel a labdat, hogy csak na.De az asszem elonyszabaly lett mert pont egy debreceni ele sikerult aki halisten elszarta azt a lehetoseget is.


  Figyelembe véve hogy S.Tomika az egyetlen olyan Loki játékos, akinek legalább halvány segédfogalma van erről a foci nevű izéről, (tud passzolni, cselezni, osztogatni, sőt még valami rugótechnikája is van) érthetetlen számomra hogy miként tudott néha 20-40 métereket háborítatlanul sétálni a pályán, mindezt labdával.
  A meccs lehetett volna 2-2, de éppenséggel 4-4 is.
  Mindkét piros jogos volt, ez egyértelmű.
  Nem kaptunk meg egy tizit (kezezésért), de Loki sem - ugyanezért.
  Pompás dolog ez a "gólt sem kaptunk eddig" szlogen, de mindössze egyet rúgtunk - ez viszont a kevésnél is kevesebb.
  Ezt a meccset az 1.félidőben el kellett - el is lehetett - volna dönteni, de csúnyán elb...tuk.


  Sándor Tamás akkor csinált hülyét a teljes csapatotokból amikor akart.(kivéve amikor éppen agyon rúgta valamelyik pintérstílusú játékosotok)
  Amúgy szvsz nem volt rossz meccs, a spori megfújta nektek a hazai pályát, de ez benne van, bár a tévések szerint Sasut nem bántották a tizenegyesnél.
  A meg nem adott gólunknál ahogy láttam tényleg volt lökés.
  Tököli a végén feldobta magát, meg amit kihagyott Gerávalsmiley)))
  Jah, és volt egy Kiss György-féle szándékos kezezés.
  Igaz, nálunk is volt egy kézgyanús eset.
  Szerintem a miénk a jobb csapat(Nálatok egyedül Gera + Szűcs aki tényleg jó játékos, a többiek teljesen átlagos magyar futballisták), a Ferencvárosnál én nem láttam túl sok elképzelést, a mieink legalább próbáltak egyérintőzni.
  üdv.


  A kapu mögött sokan a táborban, az oldallelátón kevesen. A lokistáknál is megvolt a 300.
  Persze egy ilyen rangadón még mindig nevetséges. :-((
  Persze Furulya tízezreket ígért Pintér idejövetelével, de ennyire impotens támadójátékkal, gólok nélkül a maradék is elfogy. :-(((
  -Dino-


  Garami, ha szép lassan is de rakta össze a csapatot, próbálkozott az egyérintővel és kisebb periódusokban sikerült is.
  Most ugyanezek a játékosok elképzelés nélkül futkároznak. A játékosállománnyal nincs gond, de mintha 11 egymást nem ismerő ember futkározna a gyepen.
  Asszem Pinyő nem érett még meg a Fradi vezetésére.
  Ilyen iszonyatos gólinségre nem is emléxem.
  Az alapszakaszból két meccsünk van, két gyenge csapat ellen. Ha ezeket nem hozzuk, akkor a rájátszás rangadóin semmi jó nem vár ránk. :-((


  ez egyszerűen szörnyű volt...
  a Tököli-Gera csatársorunk teljesen kikészített. a 11-es ééphogy elgurult Geráig. a következő helyzeténél pedig a nehezebb részét csinálta meg, hogy aztán 3 méterről rúgjon egy bedobást.
  de mindennél jobban feldűhített az a töketlenkedés, amit a Töki-Gera duó művelt egyetlenegy védővel szemben. totális volt a tanácstalanság. rendesen izzadtak azon, h ki rúgja mellé a helyzetet.
  Ez pedig nem Pintér hibája. nem az edző rúgja be a helyzeteket. és hát már rég kész futtbalisták.
  a bíróról ne beszéljünk. mitől legyen jobb, mint az NB1?
  A Celládám-Furulyás kettős pedig még nevetségesebb volt tegnap este a Friderikusz műsorában. a Furulya elment a gyárba, h nézze, mikor és hogy lesz a Kovács Ádámnak bevétele...
  egyszerűen megmagyarázhatatlan, h az az ember hogy lehet a Fradi élén.
  Fatboy

  Hajrá Fradi - Drukerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=513350&na_step=30&t=9018131&na_order=