magyarfutball.hu

Magyarország - Románia 7 : 2 15:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2014.03.31, 18:26 (szerk.: 2014.09.30, 09:58)
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2011.06.22, 11:01
  A díszpáholyban Szakasits Árpád és Rákosi Mátyás, a Szociáldemokrata Párt és a Kommunista Párt vezére fél 4 után néhány perccel elfoglalja a helyét. Csak úgy zeng az egész pálya a „Barátság!” és „Szabadság!” felkiáltásoktól.

  Pontosan fél 4 után tíz perccel hatalmas taps közepette fut ki a pályára a két csapat. A magyar csapat fehér mezben, piros keresztcsíkkal, mellükön a címerrel, a románok sárgahajtókás piros mezben játszanak. A választás a románoknak kedvez és háromnegyed 4 órakor, enyhe széllel szemben Zsengellér indítja útnak a labdát.

  forrás:
  http://www.huszadikszazad.hu/cikk/kaprazatos-csatarjatekkal-folenyesen-gyoztuk-le-a-roman-valogatottat
   
 3. avatar: fgymat
  2009.01.07, 20:55
  Ezúttal újabb újoncot "dobott mélyvízbe" a szövetségi kapitány: Hidegkutit. A mérkőzésre éppen csak megérkezett az édesanyja temetéséről. Ezen a mérkőzésen játszott előszőr egyszerre a válogatottban Hidegkuti és Puskás.

  Az újjonc szinte azonnal és alaposan bemutatkozott, hiszen már a nyolcadik percben betalált a vendégek kapujába és megszerezte a vezetést csapatunknak. Gyorsan potyogtak a gólok. A fiatal Puskás sem akart lemaradni és második mérkőzésén is az ellenfél kapujába talált. A félidő végére háromgólos előnyűnk bírtokában vonult az öltözőbe válogatottunk.
  A második játékrészben továbbra is fölényben voltunk és eredményesen játszottunk. Az utolsó két gól ugyanannak, a válogatottban előszőr illetve másodszor szereplő két remek játékosnak a nevéhez fűződött, mint az első kettő. Puskásé a hatodik és Hidegkutié a hetedik.

  Nagyszerű játékkal arattunk diadalt. Ismét bebizonyosodott, hogy nem baj az ha újjoncok szerepelnek a csapatban csak jól kell kiválasztani, hogy ki legyen az és a csapat melyik részén szerepeljen.
  Külön érdekesség, hogy a román csapat középcsatára 1943 novemberében még a magyar válogatottban játszott Sárvári néven. Csatártársa Perényi, is volt magyar válogatott ugyanabban az időben.


  forrás:
  mafoci