magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 1 : 2 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 4.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 28. forduló
játékvezető : Andó-Szabó Sándor
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. honvedfc.hu: 4.062
  3. nso.hu: 4.062

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.19, 11:52 (szerk.: 2022.04.19, 11:56)
    mindkét Fradi gól előtt tévedett a bíró, de összességében nem ezen múlt - akár tetszik, akár nem - amikor a zöldek megrázták magukat, akkor simán lejátszottak minket

    összességében a két csapat közötti tudásbeli különbséget, egy ideig lelkesedéssel / szervezettséggel lehet pótolni - ma ez megvolt egy ideig, de Vignjevics megint nem túl jól meccselt

    ami a fiatalokat illeti: korábban külföldre adtuk el mindenkit, most az NB1 van tele a saját neveléseinkkel (helyettük nézzük a szuper noname külföldieket), már a Fradiban is több lehetőséget kapnak a saját nevelésűek, mint nálunk

    Az a helyzet, hogy most már kicsit sok lenni ezekből a "jó, de nem ezen múlt..." esetekből. De igen, ezen IS múlt.

    Minden meccsre jut LEGALÁBB egy ilyen eset, most pl kettő is, a Paks ellen szintén kettő.

    A Fradi amúgy semmivel sem volt jobb. Volt a második félidő közepén egy időszak, amikor a tizenhatosuk előterében ment folyamatosan a játék. Ez a "megrázták magukat" tényleg abban csúcsosodott ki, hogy a hosszabbításban befejeltek egy kamu szögletet.

    A VAR ebben a formában tökéletes a NERB1-be, pont idevaló. Azt néznek meg, amit akarnak, úgy döntenek, ahogy akarnak, nincs semmi kontroll, tökéletesen alakítható vele a bajnokság állása a Nemzet és a Párt érdekei szerint.

    Őszintén szólva az én vérnyomásomat ezek az esetek nem is nyomták fel nagyon. Az viszont vicces volt, amiről senki sem beszél: amikor a Ferencváros házi ISIS terroristája 5 centiről ordította a dzsihádot a bíró arcába. Mi ilyen esetekben mindig sárgát kapunk, de a pártigazgató elvtárs Jó Migránsának ilyet is lehet.

    Azert mi nem a bajnoksagert megyunk es a kompjutereken meg a biron kivul a 2 de inkabb 3 nagyon nagy helyzetunkrol is emlekezzunk meg amit kihagytunk. Nem utolag elvettek nem visszafujtak hanem szimplan nem rugtak be. Azok akiknek elvileg ez a dolga felelosege munkaja hobbija. Ez a meccs nem a varon es andoszabon ment el. A harom ziccerunkon amit kihagytunk.

    Ki kellett volna védekezni azt a szögletet. Mindenki bőszen varozik, amikor 2 fradista a kaputól két méterre, egymást zavarva tudott fejelni. Szerintem emiatt buktuk el a meccset, amin végre úgy játszottunk, ahogy kell.

    Egy másik kameraállásból látszott, hogy itt a fagyista néger lába 5-10 centire volt Pantelicstől, aki utána ráadásul a combját mutogatta, hogy arra kapott rúgást. Remek színészi teljesítmény volt ez, nem szabálytalanság, ennyire legyünk már azért korrektek, hogy kimondjuk. Andó-Szabó egyszerűen vak, egy normális világban egy ilyen meccs után hetekre le lenne zavarva a megye háromba bíráskodni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
    https://csak.taccs.hu/2022/04/17/a-var-nem-arra-valo-hogy-minden-korulmenyt-figyelembe-vegyen/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.19, 11:43 (szerk.: 2022.04.22, 16:29)
    A gyengébb, de nagyon motivált Kispest kihasználta az időjárás adta lehetőséget, és majdnem kihúzta döntetlennel.
    A végén, akiktől várta a fórum (Vécsei és Zaki) összehozták a győztes gólunkat.

    A 2081 hozzászólás összefoglalva:
    minden fasza, nyerünk, ezaz, szar Zaki, felgma Ryan, ügyetlen Vécsei, nincs edzőnk, Csercsaszov szarul cserél, Loncar és Laidouni jók (ők a cserék), megvan, ki szídta Zakit?, Zaki tök jó formában van, a derbin ez kevés lesz.

    Összegezve Ryan egy gól, Zaki gól és gólpassz, Csercsaszov cseréi megváltoztatták a meccs képét és a derbi után szerencsés esetben bajnokok lehetünk. Most 12 pont az előny.

    Konklúzió: Sok a szakértő....

    Csercse nem először cseréli el magát, eddig ezen meccsek mentek el, most meg szerencsénk volt. Végülis a csapat stabilabb lett. De többet vártam volna, és engem zavar hogy jó játékosaink ülnek a padon végig, mikor nyerni kéne. Lehet stabilizálni a csapatot középen, és lehetett volna előre is értelmesen cserélni, amivel mondjuk gördülékenyebb lett volna a támadószekcio.
    De ha most nincs mákunk a végén akkor kurvára biztos h kaptam volna egy csomo likeot arra hogy nem cserélt jól. Mondjuk pont leszarom.

    Ahogy az okosok szokták mondani, a futballban akkor tudsz nyerni, ha hibára kényszeríted az ellenfeledet. A magyar futball azonban nem hiába hungarikum, itt a játékvezetőt kell hibára kényszeríteni!

    Ebben biztosan mi voltunk ma jobbak... Igaz, mindenki jobban örülne szerintem, ha lenn normális magyar játékvezetés (még akkor is, ha ma pl. emiatt nem lett volna meg a 3 pont).

    Machan elmaradt kiállítása? A jogtalan szabadrúgások?

    most éppen azon filózom, hogy tán még Nagy Dominik csinált egyszer hasonlót, mint a végén Batik. Akkor Dominik ellen fújt ugyanez a bíró, és mint akkor utána olvastam, jogosan. Most meg Blazic sárga...

    Ha Cserkónak egy pozitívumot lehet felírni ma, az a jó cserék...

    Pászka szerintem pont annyira volt jó,mint amennyire az első meccsükön a később sztároltak.Sőőőt.

    Izgult a srac, az latszott. De amugy nem ertek hozza, mindenesetre orulok, hogy kapott lehetoseget, ha mar leigazoltuk. Igy legalabb majd kap bajnoki aranyermet is.

    Botkát végig faragták! Csoda, hogy megúszta súlyosabb sérülés nélkül!

    Nincs oka panaszkodni, az ő szabálytalansága volt a meccs legcsúnyább faultja.

    Tetszett, ahogy Paszka beallt. Nem nyujtott extrat, de mutatta a vaganysagat, hogy lelkesen, mosollyal allt be, pedig nem egy idealis pillanat a debutalasra egy eles meccs utolso harmada. Utana a meccsen is latszott vegig, h nem szarta ossze magat. Jo lenne a szezon hatralevo reszen megadni neki a lehetoseget, es megnezni, h lehet-e Civic parja hosszu tavon is. En ugy lattam, h a sebessege is megvan poszthoz.

    Újra köszöntött a realitás!
    Egy talán vélhető kezezésünket percekig WAR-oztak!
    A Honvéd kezezést elengedték! WAR-rá se találták alkalmasnak, pedig az nem egy kavarodásban történt.

    Azert most ne birozzunk, mindket golunk elott oriasit hibazott Ondo. Mondjuk sztem Marki sem faultolt Zsoter szabija elott.

    Nézzük a jó oldalát a dolgoknak: 1 meccsel közelebb a bajnoki címünkhöz. Ami kevésbé jó: ez a játék a nemzetköziben édeskevés lesz. Ami meg fosch: az a játékvezetés.

    Egész jó meccset láttunk nagyon rossz időjárás mellett. Érdekes volt. A bedobásban nem vagyok biztos, de a szabadrúgás nem volt az, a végén a szöglet meg kirúgás lett volna. Hűen tükrözte a magyar játékvezetés színvonalát. Valszeg mindhárom gólt hibás döntés előzte meg.
    Talán az x igazságosabb lett volna, de így a legjobb. A Honvéd is mindent megtett a győzelemért.

    A lassítást nézve én úgy látom, hogy Márki visszahúzza a lábát, viszont a lábfejét eléri a Honvédosnak. Ha ezt látta Ondó és ezért fújta be a szabadot, azt is észre kellett volna vennie hogy még a kontakt előtt már dőlt előre a picipesti...

    egy meccsen van általában 3-4 ellentétesen megítélt bedobás, 1-2 szögletnek megítélt kirúgás, mindig is volt. Még sincs minden meccsen ezekből 4-6 gól.
    Nem kell, hogy gólt kapjál egy, a kaputól 40 méterre megítélt bedobásból és még egy szögletet is ki lehet védekezni.

    Szóval bekaphatjátok! SZARAKISPEST!

    Arrol nem is beszelve hogy kaptak egy kamu szabadrugast a 16osrol a k ezeknel joval veszelyesebb. Sot kaptak megegyet 17-rol ami szinten minimum kerdojeles volt. Az elmaradt sargaikrol meg masodik sargarol nem beszelve

    Nekem Zaki egész meccsen nem volt a szívem csücske! Kibaszott sokat rontott!
    Én lecseréltem volna!
    Még jó hogy nem én döntök !
    A góljával megbocsájtást kapott!

    A lényeg az utolsó percekben kiharcolt 3 pont, de sajnos a játék nem volt fenomenális. Ennyi eladott labdát egy meccset nem szabadna megengedni, habár nem tudom mennyire zavarta a játékosokat az zord időjárás. Sajnos a riporterrel szemben ezt a meccset a közepesnél gyengébbnek gondolom.

    Egy picivel jobb volt a 2. félidő. Ezúttal jók voltak a cserék, Esitit pl. ki sem lett volna szabad küldeni: a körülményeket egyáltalán nem rá szabták. Bíztató volt Pászka játéka, jó lenne őt a kupameccsen is szerepeltetni, aztán a derbire jöjjön vissza Civic.

    Már nincs sok hátra...

    Ilyen pályán, ilyen bíróval, egy a benn maradásáért küzdő Honvéddal idegenben nyerni már önmagában is komoly teljesítény, de a kibickéknek semi sem számit!

    Az elsőben kényelmes lötyögés volt részünkről. A második nekem elfogadható volt, főleg a körülményeket is látva.

    Andó egy barom volt megint. A bedobásunkat nem láttam, a szögletünk nem volt az. A kis takony dózsás gólját is rossz fújás előzte meg, ahogy a másodikban luftot rúgó kispesti is kapott egy szabadot a tizenhatosról.

    Az rendben van, hogy megizzasztanak, végtére is el akarják kerülni a kiesést, plusz mindenki kihajtja magát ellenünk. A mi hozzáállásunk viszont nincs rendben, és ezek az utolsó pillanatos gólok sem segítenek megértetni velük, hogy bizony 90 percen át dolgozni kell, mert konfetti sem lesz így ebből...

    En tovabbra sem latok semmilyen csapatjatekot nalunk. Vannak jatekosok remek egyeni kepessegekkel, de nem tudjuk oket hasznalni, mert nem tud a ruszki csapatot osszeallitani es osszjatekot, taktikat epiteni.

    A Markinnyosz gyerek es az Esithi jok, de ok sem tudnak csodat tenni egy akadozo gepezetben.

    Tokmac megint visszaesett, nem kell ide Stoger, hogy egy ilyen zsoldos megunka a banant. Botka hajmereszto hibakat vetett, Szemi Mmmaeeee meg elfelejtett focizni. A csehszlovak negert pedig feleslegesen hoztuk ide.

    Oruljunk Paszkanak (@Tamas, igazad volt vele kapcsolatban) es Zakarias akarasanak, a tobbi nagyon kozepszer.

    Par nap es bajnokok leszunk. Egyelore a konferencia liga is necces.

    A nagyszombati találkozón 57.6%-ban volt nálunk a labda és a szokásos 4-2-3-1-es felállásban játszottunk. Az esős időjárás miatt a szokottnál lassabban (14.6 passz/perc) és pontatlanabbul (81.9%) játszottunk. A párharcokat 85-74 arányban nyertünk. 24 labdát szereztünk a Honvéd térfelén, ők 26-szor a miénken. 43-szor adtuk el a labdát a saját térfelünkön, ebből nyolc vezetett lövéshez (30/1 a Honvédnál). 23+1 támadásból 12 lövésig jutottunk, ebből 6 ment kapura (Honvéd 27+0, 17/7). Az xG-arány 1.86-2.27 oda, az xcG-arány 2.26-2.17 ide.

    A támadópárharcok 46.7%-át nyertük meg, azonban keveset (45) vállaltunk. A fejpárbajokat 20-14 arányban hoztuk, a védekezőpárbajaink 61.2%-át nyertük meg. A letámadásunk az átlagosnál kevésbé volt intenzív (10.55 PPDA), és az átlagosnál több volt a hosszú labdánk (11.6%), amelyeknek pontossága is átlag aluli volt (46.7%, átlag 55.6%).

    Dibusz 7 lövésből (2.17) egy gólt kapott, kétszer kellett kijönnie. 21 passzából 18 volt pontos.

    Botka 80 percet játszott, 43 akciójának 63%-a volt sikeres. 83%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg. 7 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Blazic 76 akciójának 78%-a volt sikeres, 88%-kal passzolt (10 hosszú labdájából 7 volt pontos). 13 párharcból 9-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 10-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Kovacevic 80 akciójának 80%-a volt sikeres. 90%-kal passzolt, 10 párharcból 8-at nyert meg. 10 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott, 3-szor tisztázott.

    Civic 73 percet töltött a pályán, 49 akciójának 61%-a volt sikeres. 75%-kal passzolt, 13 párharcból 8-at nyert. 9 labdát vesztett, 11-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Esiti 58 percet töltött a pályán, 47 akciójának 70%-a volt sikeres. 88%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert meg. 4 labdát vesztett és szerzett, 1 passzt lopott.

    Vécsei 89 akciójának 66%-a volt sikeres. 76%-kal passzolt, 17 párharcból 12-t nyert meg. 18 labdát vesztett, 12-t szerzett, 7 passzt lopott. 1 gólpasszt adott.

    Zachariassen 40 akciójának 43%-a volt sikeres, 3 helyzetből (1.01) 1 gólt szerzett. 59%-kal paszolt, 10 párharcból 3-at nyert meg. 1 gólpasszt adott (0.03).

    Tokmac 49 akciójának 55%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.24). 73%-kal passzolt, 17 párharcból 7-et nyert meg, 4 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.64).

    Marquinhos 58 percet töltött a pályán, 24 akciójának épp a fele volt sikeres. 10 passzából 9 volt pontos, 11 párharcból 3-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.14).

    R. Mmaee 80 percet kapott, 35 akciójának 51%-a volt sikeres. 3 lövésből (0.16) 1 gólt szerzett, 10 passzából 8 volt pontos, 18 párharcból 8-at nyert meg.

    Loncar 41 percet kapott, 31 akciójának 71%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.27). 82%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert, 3 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.22).

    Laidouni is 41 percet kapott. 26 akciójának 69%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.18). 79%-kal passzolt, 8 párharcból 5-t nyert meg. 3 labdát vesztett és szerzett, 2 passzt lopott.

    Pászka debütálásakor 27 percet kapott, 16 akciójából 12 sikeres volt, 10 passzából 8. 4 párharcból 3-at nyert meg. 3 labdát vesztett, 1-et szerzett, 1 beadása pontos volt.

    S. Mmaee 20 percet játszott, 12 akciójából 10 volt sikeres, 11 passzából 9. 1 labdát vesztett és szerzett, 1 passzt lopott.

    Bassey 20 percet volt a pályán, 4 akciójának fele volt sikeres. 1 passza, 1 beadása sikeres volt, 2 párharcból 1-et nyert, 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Dibusz 7.25
    Zachariassen 7.00
    R. Mmaee 6.58
    Blazic 6.42
    Tokmac 6.42
    Kovacevic 6.31
    Laidouni 6.28
    Pászka 6.19
    Civic 6.08
    Botka 5.97
    Esiti 5.78
    Vécsei 5.75
    S. Mmaee 5.72
    Loncar 5.61
    Marquinhos 5.50
    Bassey 5.00

    https://ulloi129.hu/2022/04/16/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-23/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2022/04/19/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-21/
    https://ulloi129.hu/2022/04/22/dibusz-zachariassen-mmaee/