magyarfutball.hu

MTK Budapest - Ferencvárosi TC 0 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.20, 12:08 (szerk.: 2022.02.24, 10:24)
    Ismét egy félidőben lazázás. Nem 3:0 nál kellene ezt játszani? Addig pedig pergőtűz.... így megint nemcsak a mi kezünkben van a sorsunk.....

    Vissza kéne nézni az összes gólunkat,csak volt egy les előtte

    Arról nem nagyon esett szó, hogy Karakó azért erőteljesen megfújta a hazai pályát - nekünk. Persze tudom, ezt nem nagyon illik észrevenni.

    Miert is? Mert a Laidunit hatulrol a derekanal fogva leranto Katanak nem adta meg a masodik sargat? Vagy hogy buntetlenul engedte huzni az idot a kapusnak?

    Karakó össze-vissza fújt. Szpirónak sárga pont akkora fasság, mint a Tokié. Faltokat elenged, semmiket megfúj.

    Zachariassen játéka ma nagyon tetszett. Megérdemelte volna azt a gólt

    Szerintem mindenkit az az el lazsált 70 perc basztat!

    Összegezve: Csercsének még nem volt elég ideje, a csapat nagyon jó, szépen játszottunk, csak hát a bíró meg a videobíró köcsög vót meg a pálya is lejtett meg balszerencse meg miegyéb...

    Itt volt lötyögés, de azért a végén már a 16osról nem jött ki az mtk. Faszarcú Miovszki vagy ki meg életét levédte. Több volt ebben a meccsben, mondjuk ha legközelebb fél órát megyünk az uccsó 20 perc fordulatával...

    Igazság szerint azt nem lehet a csapat szemére vetni, hogy ne hajtanának és tetszik a letámadásunk is. De ennyi hibával nem lehet meccseket nyerni, úgy beadni hogy "majdleszvalami" "talánérkezikatárs" meg ilyenek. A rúgó játékosnak oda KELL rúgnia ahová gyakorolták, az embernek oda KELL érkeznie, ahová meg van beszélve az adott utasítás szerint. Ezért van több variáció a szögleteknél, szabadrúgásoknál, hogy ne legyen egysíkú és könnyen kiismerhető. A támadásépítés során is meg van beszélve hogy x felfut, közben y és z viszi el az embert itt és ott, aztán jön valami zavaró körülmény és meg vagyunk lőve...
    De ezt még el is nézné az ember hogy pontrúgásokból meg beadásokból szarok vagyunk, ha a kaputól 3 méterre berúgnánk azt az átkozott bogyót a kapuba csak 10-ből egyszer, az ma is elég lett volna. Továbbra is megvannak az elvárások, de az nem az, hogy az elején meg a végén 10-15 perceket focizzunk. Az elvárás az, hogy minél jobban domináljuk a meccset addig, amíg nem szerzünk elég gólt ahhoz, hogy lelassíthassunk.
    Remélem holnapra nem kaptak kimenőt a srácok és kőkemény edzés lesz.

    Az újak különben egész jól szálltak be, már amikor láttam is őket és nem azzal voltam elfoglalva hogy a szájbakúrt kamuprofilokat tiltsam. Nem hinném hogy nagyon nehéz lesz az újonnan érkezőknek a gyengén teljesítőket, formán kívülieket kiszorítani. Lajos, Tökmag (ha az új posztján jobban is muzsikál, de még mindig túl sokszor hibázik), Boli, Wingo nagyon visszaesett, Vécsei sem tudott kiemelkedni, maximum csak néhány homály megoldásával.

    Egy kérdés!!!!!

    Hogy a fenébe van az, hogy egy nulla taktikát, csapat mozgást ismerő játékos KEZDŐ ????
    Azonnal!!!!
    Mi meg 3-at is betettünk.
    Isael 2 hónap után kezdhetett!!

    Covid állította össze a kezdőt.

    Cherchesovot szidni szerintem felesleges egy ilyen meccs után pláne! Be kell rúgni a helyzeteket! Tény, én is többet vártam az érkezésével, de nem törnék már is pálcát felette.

    Nem értem ezt a sok negativ kommentet és Csercseszov szidását, tenyleg csak pár napja állt össze a teljes keret, adjunk már időt neki, ma az MTK-nak momentuma nem volt, megúsztak mindent, Csercseszov nem rúghatja be a ziccereket. En még most sem aggódok, a Felcsút is bőven fog még botlani, megmutatták az MTK ellen múlt héten, és ott játékban is simán egyenrangú partner volt az MTK, nem úgy mint ma, remélem holnap is cumiznak. Be kell lőni a helyzeteket, ez a kulcs.

    volt 1-2 helyzete a libasoknak. ugy hogy a saját térfelunkon bohockodva adtuk el a labdakat. na ilyet egyszeruen nem lehet. ezt a NK selejtezo elso koreben is megszivhatjuk. elesnek kell lenni min. mint a mult heten.

    Sajnos ma Tokmac nagy fék volt középen. Sokat dajkálgatja a labdát, sok támadás elhalt miatta.

    Ma Wingo volt nálunk a legjobb, kb. minden játékhelyzetet jól oldott meg. Nekem hosszú idő óta tetszett újra a játéka.

    Ha belegondolunk, nincs ezen mit csodálkozni: év közbeni edzőváltás, elmaradt edzőtábor, új játékosok sokasága,és a régiekből néhánynak a beleszaromsága. Bolit soha többé nem kezdetném,mert bár Basseytől lehet, hogy elpattan a labda ,de tízszer dinamikusabban játszott. Tokmacot ismerjük,amilyen kedve van , úgy játszik, ma éppen nem volt. A brazil srácot kipróbálnám a helyén, az argentin jól mozgott. De az továbbra sem fér bele, hogy 45-60 perc előnyt adunk,s majd a végén akarunk nyerni. Ezen kell változtatni, ehhez kell a megfelelő kezdő felállás.

    Ha pl Zubkov azt játszotta volna mint ma a kis brazil, tuti mindenki anyázná. szerintem egyáltalán nem volt jó. az, hogy belevezette a labdát a védőbe, csak egy dolog. De 5 elvesztett labdájából 4-nek utána sem ment. A másik gyerek mondjuk nem volt rossz. meglepődnék ha szarok lennének a statisztikai adatai majd.

    Az MTK nem érdemelt pontot a kapusukon kívült. A cserék után szerintem nagyon jók voltunk. A les nem véletlenül a legvitatottabb szabály a futballban. Igen Tokmac lesen volt, igen szabályosan fújták vissza a gólt. De mit nyert Tokmac a leshelyzettel? Visszafelé mozdult, nem került helyzeti előnybe. Tizedmásodperceken múlt az egész. Szerintem a lesszabályt nem az ilyen szituációk miatt találták ki.

    eleve azért állítják lesre, hogy ne kapjon labdát. kapott, szabálytalan.

    Sajnos most Botka szerepeltetése nem hozta meg a várt eredményt.
    Csivics beállását követően jöttek a veszélyes beadások, amit sajnos nem sikerült gólra váltani. Jó csere volt!

    A legnagyobb gond hogy nem tudunk két meccset lejátszani ugyanabban az összeàllitásban vagy sérülés vagy a virus mindig közbeszól.Az látszik hogy az újjakat már nyárra hoztuk csak mivel mindig kiesik vki igy be kell dobni őket és az is látszik hogy kik nem fognak itt sok sót megenni(Mak.Marin,Besic,Dvali,Loncar, Kovacevic..)Ezért egyelőre nagy katyvasz az egész de még igy is bőven nyerni kellett vna a masodik fèlidő alapján.Most kb olyan a csapatunk mint akik állásinterjún lennének az új fönőknél csak vki dolgozni is akar vki meg szarik az egészre.

    Aki nem látja a változást az őszi produkció és a tegnapi meccs között, az nem tudom, hogy miért néz focit, ha nem ért hozzá. :( Leírom egyszerűen: melyik őszi meccsünkön volt ennyi helyzetünk? És akkor bonyolultabban: ugye látjátok, hogy a széleken hogyan próbálkozunk, a két ember hogyan figyeli egymást? Ugye látjátok a visszalépéseket a csatárok részéről és a helyükre felfutó középpályásokat? Ugye látjátok, hogy sokkal gördülékenyebb a játék? Ugye azt is, hogy a pálya minden pontján létszámfölényt tudtunk kialakítani? Ha igen, akkor mégis értitek a focit, csak valamiért most nagyon idegesek vagytok, hogy nem nyertünk. Ez érthető. De attól még kezd valamilyen karakter kialakulni, ami ráadásul nem csak eredményes, hanem nagyon szerethető lesz, amikor beérik!

    A magasan meghúzott csapatvédekezés most jól nézett ki, kevés kontralehetőséget adtunk az Mtknak. Fáradt ellenfél ellen már a komplett támadójáték is bíztató volt. Akadtak előremutatóegyéni teljesítmények, pl. Wingo esetében. De.. Az első félidőben érthetetlen módon gyömöszöltük befelé a labdát 8-9 védő ellenében. A rengeteg szögletünkkel ismét nem sokra mentünk. A szükséges fordulatszámot a második félidő második felére tartogattuk. Ez kevés.

    azért a kevés kontralehetőségnél meg lehet köszönni Karakónak, hogy nem látta Mmaee szabálytalanságát, meg hogy a videóbíró szerint nem volt piros lap, mert még volt ott egy hátvéd.

    Azt én sem értem, hogy Tökit miért középen kell erőltetni, amikor láthattuk a nemzetközin is, hogy ő egy olyan játékos, aki szélről sokkal veszélyesebb és őt mélységből indítani kell, hogy fusson. Irányítani abszolút nem tud, és rengeteget tekeredik rá a labdára, teljesen feleslegesen.

    Boli játszatása is számomra talány, a csatárok közül a leggyengébb láncszem a csapatban. Bassey jóval több veszélyt jelentett a kapura, mint a Boli.

    Az újak ígéretesek, látok bennük lehetőséget, hogy a kezdőben lesz a helyük hamarosan.

    Jó lenne tudni, hogy Csercseszovnak mi a célja ezzel a újfajta taktikával, ahol kb a két technikailag és taktikailag leggyengébb játékosra hárul a legnagyobb feladat. Mert mintha Blazics le lenne tiltva a hosszú inditásokról, Laidouni is inkább védekező feladatokat lát el, minden labdával Botkát és Wingót keresték, akik a középpálya két széléről próbálták szervezni a játékot, mint régebben a Bayernben Kimmich és Alaba... Nem csoda hogy Boli nem kapott egy használható labdát se.

    Nagyon nem vagy képben.
    Blazic mélységi indításai használhatatlanok, egyébként Mmaee labdái is.
    Nem a két szélső védő irányít! Ők lemennek a szélre, beadnak, vagy váltanak a szélsőkkel és elindulnak a jobb, vagy balösszekötő helyére.
    Boli annyira bement a négy MTK-s védő közé, hogy esélytelen volt labdával megtalálni.
    Laiduni kényszerből urányít a védekező feladat mellett, mert nincs komplett védekező középpályásunk. Ide jött Esiti.

    Nem az edző személye a lényeg, mert Ő sem akar rosszat. De, hogy a szünetben nem cserélt és Töki végig a pályán volt, az marha nagy edzői hiba. Mondom úgy, hogy Töki az egyik kedvenc játékosom, de a tegnapi napja hajmeresztő és kétségbeejtő volt.

    Nagyon jo lenne ez ha mar vegre a sok motivalatlan vagy selejt elmenne ...latszik, hogy a tobbiek akarnak gurizni es jatszani...mar csak megszabadulni az ilyen motivalatlan Tokmac, Mak, vagy a bena Boli, Dvali felektol es jo lesz ez...kerekkotoi a jo csapategysegnek es a jo moralnak, kiegett, motivalatlan vagy csak tul gyenge jatekosok...

    Boli minden csak nem motiválatlan. Sokan hajlamosak együtt kezelni Tokmac-kal, mert cimbik, pedig ég és föld a pályán mutatott hozzáállásuk. És tegnap is mutatott nagyon szép dolgokat. Kapura sajnos gyakorlatilag veszélytelen volt, ez tény. Az viszont érthetetlen, hogy Tokmac ezzel a teljesítménnyel tegnap hogy maradhatott végig a pályán.

    Egy nagy pozitívuma van a tegnapi meccsnek. Az argentin srác minden szöglte életveszélyt jelentett a libásoknak!

    Szerintem ha Zachi lesgólja nem töri meg a lendületet, akkor is jött volna.

    Szerintem is ott volt egy töréspont. Ha az kimarad/kivédi a kapus, akkor bepréselünk 1-et. De hát ez már csak feltételezés. smiley

    Egy kicsit fura nekem. Az első félidőben a 15. perc után teljesen impotensek voltunk, beszorítottuk őket de kapura veszélytelenek voltunk. miért nem csináltuk azt mint Renrovnál hogy hátul kezdtünk volna adogatni hogy kicsit kijöjjön a Mötöká? Adtunk egy félidő előnyt nekik.

    Nem vagyok egy nagy stratéga, de egy gyengébb ellenfelet ilyenkor miért nem engedünk támadni ? Hadd jöjjenek ki a sündisznó állásból, legyen terület berúgni a védőik mögé a labdát. Értem ezt a magasan letámadás dolgot, de ha nem megy és nincs eredménye, változtatni kellene.

    Azért mert mi nem kontracsapat vagyunk. Plusz a legjobban védekezésben lehet elfáradni. Mind fizikálisan, mind mentálisan.
    Az meg, hogy nem megy és nincs eredménye nettó hülyeség. Azért mert most 0-0 lett, attól még az MTK kb egész meccsen 2x tudott kijönni.
    Az első félidőt elbuzizták a srácok, próbáltak fogást találni, de nem ment. A második félidőben 4 gólt lőhettünk volna. Most nem mentek be, a kapusuk kivédte a szemünket. Ez benne van.
    Mindig próbálok reális lenni, ezért van mikor be sem írom ide amit gondolok.Viszont tegnap is megint voltak olyan hozzászólások amik konkrétan kiakasztanak. smiley Megint elővették páran Zakit. Miért is? Tette a dolgát, abszolút hasznosan játszott. Lőtt egy lufit? lehet, de mivel rosszabb annál, hogy Töki, meg többször is kirúgta a stadionból is a labdát??? Ráadásul míg Töki állandóan rátekeredett a labdára, akkor sem passzolt mikor volt beinduló, vagy jobb helyzetben társ, addig Zaki a meccs vége felé középpályán labdát kapott, második érintésre tette tovább és indított... emlékszem Uzunival is összeveszett egyszer mert nem passzolt mikor jobb helyzetben volt.. Valószínűleg Marquinhos sem fogja szó nélkül hagyni egy idő után...Ahogy most is látszott az arckifejezésén, hogy ez mi volt? smiley Nálam Töki abszolút haszontalanul játszik...

    Vécseit tudnám kiemelni egyedül tegnap. Végre nem oldalra, nem 2 méterre, nem hátra passzolt. Ez kéne mindig tőle. Töki remélem még nem írta a szerződését...

    1. Meccs: nem jó hozzáállás
    2.: jobb hozzáállás
    3.: pocsék
    4.: remek hozzáállás
    5.: nem igázán megfelelő

    Nem tetszik a sorminta. Az első 3 meccs még elmegy, de nem gondoltam volna a ZTE után hogy megint egy ilyen meccs következik. Jó volt a vége, de úgy 60-65 percig megint csak úgy elvoltak.
    Valami nincs rendben.

    Márton: nagyot harcoltak a fiai.
    Waltner múlt héten: nagyon nagyot küzdött a Fradi. Látszott nyerni akar.
    Jó volt a hozzáállás, csak a korai gólunk nem jött ... ezután jött a göcsösebb játék és mindenki meg akarta mutatni, hogy el tudja dönteni a mérkőzést. Most kell Csercsnek megmutatnia, hogy képes összerakni a keretet, mert a jó játékhoz megvannak a játékosai.

    En nem ereztem, hogy nem volt jo a hozzallas. Kurvara daraltunk, foleg a masodik felidoben. Ryan kreativitasa es klasszisa hianyzott elol. Boli sulytalan volt nagyon, Tokinek nem ment jol, a tobbiek szerintem rendben voltak. Kurvara sajnaltam a golt, Zaki miatt is.
    Brazil srac kurva jo, kerdes, mennyire fog tudni beepulni. Auzqui mas tipus, kevesbe gyors de jonak tunt az osszjatekban, es a pontrugasai is veszelyesek voltak.
    Pontrugasok kapcsan - olyan jatekost meg nem lattam mint Samy, aki kurva jol erkezik a beadasokra, jo a rugoja de ezzel egyutt is veszelytelenek a fejesei.

    A tábortól Csercseszov csapata sokkal gyorsabban megkapta a kurvagyengét, mint Stöger csapata.

    Meglepte a csapatot is, meg is gondolták magukat, és az öltöző felé vették az irányt a szurkolók helyett.
    Én türelmes vagyok a Csercse-stábbal, de a szezonbeli sokadik elbaszott pontvesztés után ez simán belefért, főleg, hogy a lefújásig biztatás ment.

    Karakteresebb a játékunk, mint Stőger idején, de van még hova fejlődni, és fogunk is. Nyárra már nem csak 20 percre fogunk offenzívan támadni, hanem 60-70 percig, és remélem 2-3 gól előnynél sem fogunk leállni. A VAR bevezetésével át kellene írni a les szabályt a támadófoci segítése érdekében. Szerintem az egy nagy hülyeség, hogy a gól előtti 3-4 passzt is vizsgálják,akkor is ha a gólpassz nem leshelyzetben találja a góllövőt. Ha a VAR csak a gólpasszt ellenőrizné sokkal több gól születne, és élvezetesebb lenne a játék. Az új srácok biztatóak, de nekem Marquinhos tetszett különösen. Látszik rajta csupa izom, vállalja az egy egy elleni párharcokat, a labdáinak szeme van, és még gyors is. Ha beilleszkedik és ezen erényeit villogtatni fogja, akkor stabil kezdő lesz. HAJRÁ FRADI!

    A tábor mellett állva nekem kissé gyengének, enerváltnak tűnt.
    A csapat és a játék sem hozta tűzbe a publikumot jó részt, de a qrvagyengézéshez csatlakozást és felerősítést még mindig nem értem.

    jó volt, a hazai oldalon is rengeteg fradistával. csak az eredmény nem.

    Olyan iramot és letámadást mint amit mi produkálunk 30 percekig senki nem tud rajtunk kívül az NB1ben, ehhez nem olyan kondi kell mint amilyen a többieknek van. Sajnos elmaradt az edzőtábor a covid keresztbe tett az alapozásnak, úgyhogy egyelőre ennyire futja úgy néz ki. De ezzel se lenne gond ha jönne ilyenkor a gól.

    Tokmac olyan kéziféket húz az első perctől, hogy a szakadék esetleges veszélye miatt inkább a többiek is a féken tartják a lábukat. Az egyik legfontosabb poszt Tokmac-é, ami meghatározza az egész csapat pörgését. Ha ott, ahol embert kellene levenni a pályáról, saját mgadat helyzetbe hozni, de helyette tiltoli van, az úgy geci nehéz. A végén is, amikor töki bal oldalt volt. Állt egy helyben, aztán belerúgott bal lábbal a labdába, amerre állt, ott nyakon vertem volna, akár megtalálta a labda vécsei fejét, akár nem. Ez már óvoda.

    Rebrov alatt Botka a gyep színét se tudta megmondani, amikor Civic és Lovre egészséges volt. Most szinte folyamatosan kezdő. Középpályán Vécsei ugyanúgy csak edzésre járt Laidouni, Haratin, Sigér hármas mellett. Most nem tudunk jobb játékost kezdetni Bálint helyett. Tokmac szélen eredményes volt és Isael, miután bejött középre, volt elfogadható támadó négyesünk. Most a pályát abszolút nem belátó, irányításhoz technikai képzettséggel nem rendelkező, kreativitást nélkülöző Tokmac tölti be a csatár mögötti támadó középpályás posztját hónapok óta kényszerből, de lehet, hogy már van egy éve is ennek. És mindezt úgy, hogy Rebrov óta igazoltunk vagy 20-at. Bár még Rebrov érában kezdődött, hogy igazoltuk Makot. Aki a nagy pedigréje ellenére sem bírt egymás után háromszor kezdő lenni, nem hogy alapember. Gera, Katona páros kuka. Baturina kuka. Kharaishvili sajnos szerencsétlen ennyi sérüléssel, de nincs hasznunkra, szóval kuka. Zubkovért is totálisan felesleges volt pénzt kiadni. Auzqui beállt 20-30 percre és egy meccs alatt több jó szöglete, beadása volt, mint Zubinak 5 meccs alatt. De aztán folytatódott a sor tovább. Jött Marin. Én nem tudom, hogy 32 évesen milyen pedigré kell, hogy vki egy magyar bajnokságban meghatározó legyen, de úgy látszik a chelsea és a német válogatottság bizony nem elég. Nem is értem. Besic árnyéka önmagának. Cabraja kb. Stöger életű volt. fél év alatt elzavartuk őt is. Gavric is fél éve már itt van, aztán minden meccs előtt emlékeztetni kell magam, hogy a keret tagja egy ilyen nevű ember is. Loncart is hoztuk Haratin helyére, aztán kuka ő is. A kezdőnk nem biztos, hogy erősebb a rebrovi kezdőknél ennyi transzfer után sem. És nem is biztos, hogy a játékosok nem jó képességűek, akik jönnek, hanem hogy nem egy kiforrott játékstílusba csöppennek bele, hanem a darába. A szenvedésbe. 1-1 új játékosnak, amikor a Ferencvárosba érkezik az nb1-be játszani, akkor egy domináló, ellenállhatatlan csapathoz kellene érkezniük, majd 1-2-3 új játékost pár hét alatt beépíteni a jó játékunkba, ha tényleg erősítések és menni tovább, de nem ez történik. És nem értem, hogy mi a gond.Közben meg szép csendben 30 feletti a keret létszáma. És ma is mind a 3 új játékos pályára lép 10 napon belül leigazolásuk óta, ha nincs lesgól. Mindezt úgy, hogy szerintem nem tudják a maradék 30 játékosunk nevét fejből. Fura dolgok történnek.

    Statisztikai adatok az elmúlt hétvégi örökrangadóról.

    A szombati találkozón 4-2-3-1-ben (4-4-2) játszottunk, 67%-ban volt nálunk a labda, 87%-kal passzoltunk (16.8 passz/perc). 47+2 támadásból 22 lövésig jutottunk, ebből nyolcszor kellett a kapusnak védenie (az ellenfélnél ez 10+1 ill. 6/2), az xG-arány 2.99-0.92 (az első 60 perc 0.9-0.77, az utolsó 36 perc 2.09-0.15, ekkor a támadások aránya 25-1 volt). Az xcG-arány 2.13-0.57 (az első 60 percben 0.09-0.42!). 27 beadás (átlag 16) 52%-a (átlag 31%) talált embert.

    A párharcok aránya 137-108 (csak négyen: Laidouni, Zachariassen, Boli, Bassey teljesítettek ezen a téren 50% alatt); 38 labdát szerzetünk az ellenfél térfelén (Vécsei 11 [!], Laidouni 8, Tokmac 5), A hazaiak 16-ot (ebből a jobbszélen 2-t, középen 8-at, balszélen 6-ot). 2 labdavesztésünkből lett MTK-lövés, a másik oldalon ez az érték 5. A támadópárharcaink 51%-át nyertük meg (98/50, Tokmac 80, Marquinhos 73, Auzqui 100%; MTK 50/19), a fejpárbajokat 34-22 arányban vittük. A PPDA 6.18 volt (az utolsó félórában 3.18). A hosszú labdák aránya 8.5%, 72%-uk volt pontos (50/36).

    Dibusznak kétszer kellett védenie (0.58), 19 passzából 18 volt pontos, 18-szor adtuk haza a labdát.

    Wingo 90 akciójának 74%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 78%-kal passzolt, 8 cseléből 7, 7 beadásából 4 volt sikeres, 19 párharcból 14-et nyert meg. 19 labdát vesztett , 7-et szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.07).

    Blazic 104 akciójának 88%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.27). 94%-kal passzolt, 11 hosszú labdájának 9 sikeres volt, 11 párharcból 6-ot nyert meg. 8 labdát vesztett, 12-t szerzett, 1 passzt lopott.

    S. Mmaee 109 akciójának 86%-a volt sikeres, 3 helyzete volt (0.37). 93%-kal passzolt, 11 hosszú labdából 8 volt pontos. 18 párharcból 12-t nyert meg. 8 labdát vesztett, 15-t szerzett, 1 passzt lopott.

    Botka 60 percet kapott, 52 akciójának 69%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.07). 96%-kal passzolt, 19 párharcból 10-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 8-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Laidouni 116 akciójának 76%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.17), 90%-kal passzolt, 26 párharcból 11-et nyert meg, 7 labdát vesztett, 13-at szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.1).

    Vécsei 110 akciójának 74%-a volt sikeres, 3 helyzete volt (0.12). 90%-kal passzolt (hosszú 8/7), 29 párharcból 16-ot nyert meg. 7 labdát vesztett, 19-et szerzett (11-et az ellenfél térfelén), 6 passzt lopott. 4 lövést készített elő (0.31).

    Zachariassen 44 akciójának 50%-a volt sikeres, 1 lövése volt (nem lesről, 0.03). 81%-kal passzolt, 21 párharcból 9-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.35).

    Tokmac 82 akciójának 65%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.33). 82%-kal passzolt, 8 cseléből 7 volt sikeres, 20 párharcból 11-et nyert meg. 3 lövést készített elő (0.12).

    Marquinhos 60 percet kapott, 58 akciójának 60%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.35). 80%-kal passzolt, 7 cseléből 6 volt sikeres, 28 párharcból 16-ot nyert meg.

    Boli is 60 percet kapott, 37 akcijának 24% (9) volt sikeres, 1 lövése volt (0.05), 6 passzából 3, 6 cseléből 4 volt sikeres, 17 párharcból 6-ot nyert meg.

    Auzqui 37 percet játszott debütálásásán, 35 akciójának 66%-a volt sikeres, 25 passzából 17. 10 párharcból 6-ot nyert meg, 2 csele sikeres volt. 3 lövést készített elő (0.47).

    Civic is 37 percet kapott, 33 akciójának 79%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03), 73%.kal passzolt, mind az 5 párharcát megnyerte. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 1 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.15).

    Bassey is 37 percig volt a pályán, 36 akciójának 56%-a volt sikeres, 4 lövése volt (1.18), 16 passzának 81%-a volt pontos, 14 párharcból 5-t nyert meg.

    Így értékeltétek az MTK elleni teljesítményt.

    Dibusz 6.32
    Auzqui 6.10
    Civic 5.90
    Wingo 5.83
    S. Mmaee 5.73
    Laidouni 5.72
    Blazic 5.70
    Marquinhos 5.67
    Vécsei 5.60
    Bassey 5.48
    Zachariassen 5.42
    Botka 5.40
    Tokmac 4.88
    Boli 4.47

    https://ulloi129.hu/2022/02/19/elo-az-orokrangadorol-11/
    https://ulloi129.hu/2022/02/21/igy-teljesitettunk-a-mtk-ellen/
    https://ulloi129.hu/2022/02/23/dibusz-auzqui-civic/