magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Kata Misi
nemzetiség
Magyarország
életkor
21 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
MTK Budapest
2019 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.02.19, 21:25
    A napokban hallgattam egy podcast, ahol Kata Mihaly volt a tema.
    Arrol ment a diszkorzus, h Katanak volt holland keroje(Heerenveen), es menjen vagy maradjon. Szerintem egyszeru a valasz.
    Militar Ivan azon a velemenyen volt, h maradjon…mert ha az MTK-ban rendszeresen jatszik, akkor nagyobb az eselye bekerulni az EB keretbe, egy jo EB szereples utan joval tobbet kerhet erte az MTK…es akkor nem csak holland bajnoksagbol lesz megkereses, hanem a PL-bol, Seria A-bol stb…Hrutka Janos kepviselte az ellen velemenyt, h eloszor is nem kellene lefitymalni amit belga vagy holland csapatok ajanlanak jatekosokert, mert hat tul nagyot senki nem fog szakitani a mennyeis bajnoksagbol.
    Bele lehet venni egy egy szerzodesbe, h tovabb ertekesitesnel kapjanak egy bizonyos szazalekot, amibol mar eleg jol kereshetnek.
    A masik meg az sem biztos, h ott lesz az EB-n, foleg nem ilyen zakok utan. De ha megis bekerultek a keretbe, akkor sem biztos, perceknel tobbet kapna(lehet, h semennyit).

    Topligas csapatok nem fognak olyan jatekost venni, aki egy gyenge bajnoksagban edzodik es mellette meg egy nagyon gyenge csapatban jatszik, amely nyeli a gombocokat. Kata a csk, es mellette vkp, megis nagy a kaosz, a vedekezes szinte nulla. Most tolti be a 22-t, mar nyugaton kellene edzodnie, h meg feltudja venni a nemzetkozi tempot.
    Ez az MTK nemhogy top bajnoksagba nem fog eladni jatekos, de meg a kozep eros bajnoksagokba sem, ha igy all hozza.

    Kata története a tipikus esete annak, hogy kell a hazai futballban felfújni a semmit és ráépíteni a légvárat. Adott egy langyos középszert képviselő fiatal, igazából se magyar átlagon felüli kreativitása, se dinamikája, még csak egy különösebben jó karaktert mutató fiatalnak sem számít. Jöjjön a menedzserlobbi, az jól működik errefelé, toljuk be Rossi keretébe, kap minimális játékidőt, amitől lesz mondjuk rögtön 5-szörös ára a "mértékadó" (egyébként igazából a játékos valós szakmai értékelésében teljességgel fogalmatlan) Transfermarkton. Miután ez megvan lehet vele házalni, hogy "válogatott" meg csapatkapitány a tetejében a klubjában. (Ezt megit mire azt csak a Jósiten tudja, mert semmiféle jelét nem mutatja semmilyen attitűd szempontjából annak, hogy csapata vezére lenne, úgymond egy belső összetartó erő, kapocs az edző és a társak között. Mostanra persze látszik, hogy kipukkadt a lufi, az emtékával együtt. Ettől függetlenül sok sikert neki, nem ő a hibás abban, hogy tévútra viszik.

    https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/nb-i-puskas-akademia-mtk-2/kommentekhttps://www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/nb-i-puskas-akademia-mtk-2/kommentek
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.06.30, 12:21
    Szerintem nagyon jo kis kp Kata, csak neki ahogy a tobbieknek is betett a 2 evvel ezelotti rossz dontesek sora, amivel kiestek. Ha nem estek volna ki, lehet most o lenne valogatott kerettag.

    Kata? Az egyik kiemelkedő védekező a közepén, nagy munkabírású szerelni tudó és a támadásoknál is aktív játékos. Hamarosan az A válogatottnak is tagja lesz. Különben nem az egyetlen kerettag aki játszani fog, Horváth A., és Kovács Matyi sem a kispadon ücsörög majd.

    Katának ezúton is sok sikert kívánok! Egy jó védekező középpályának tartom. Eddig az jött le, hogy ő egy csendes, nem hivalkodó, nem egy harsány srác. Remélem tudja, hogy ezen változtatnia kell kapitányként.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2964985