magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 14:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 3.5 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.09.12, 12:05 (szerk.: 2021.09.16, 15:15)
    Végül is jó volt ez így, ahogy volt. Nyertünk, nem is játszottunk rosszul, volt 1-2 szép helyzet néhány zseniális megoldás (Aisa, Rayen) Szerintem Vécsei is meglepően jó volt, bár őt nem lehet dícsérni, mert a hozzáértők megdorgálnak.. A kiállításnak meg nézzük a pozitív oldalát, legalább nem lehetett leereszteni, végig kellett a koncentráció.
    H. Ferenc meg szarjon sünt, de ebben nincs semmi újdonság

    Mi sem mutatja jobban a csapat erejét, hogy az emberelőnyben játszó szarakispest több, mint kétszer annyit szabálytalankodott, mint mi, több sárgát kaptak, noha valahogy a két MMaeenak könnyebb kézzel adta a lapot Karakó, mint a kispestieknek. (A pirosat nem lehet vitatni.)

    Nincs emberhátrány megint rúgunk 4-et. Pozitív, hogy lehoztuk nullára, 70 perc emberhátrányban is a picipest kapusa volt a legjobbjuk, mindent elmond a két csapat közötti minőségi különbségről.

    Egy dolog zavar csak, hogy Endi így megkajálta Dominik pozíció harcát, aki rutinból elverte. Ha Endi nem nyúl hozzá, lehet, hogy Dominiket a szögletzászló állítja meg, vagy Dini söpör egyet.

    Ma sok volt a pozítivum :az eredmény, jó volt a védelmünk, Vécsei remekül játszott és a kontráink életveszélyesen voltak. Negatívum Endi butasága és kimaradt helyzetek!

    profi munka volt. egy bajnok csapat, egy rutinos BL/EL csapat igy hozza ezt le. 2x rugtak kapura. nyerhettunk volna ottel.
    pozitivum meg: sok-sok szep csel bejott, felszabadultan fociztunk.
    negativum: Somi fejben es testben is nagyon lelassult, Endit 5 meteren kettovel vertek megint, Zakarias meg mindig total homaly.

    A honvédnál sokkal többet tett a győzelemért karakó!
    21 honvéd és 10 Fradi szabálytalanság!
    4 és 2 sárga + 1 piros.
    Nevetséges. Főleg például a két Mmaee ellen megítélt szabálytalanságok, amire sárgát adott és egyik sem volt szabálytalan.

    Amúgy sima meccs volt még 10 emberrel is, idegeskedni max azon lehetett, hogy nem mentek be a helyzeteink. Hajrá, Fradi!!

    Tartalékosan, tíz emberrel, bírói ellenszélben, úgy, hogy a pályán lévő közül is sokan közepesek voltak legfeljebb magukhoz képest... Azért az nb1-ben erősek vagyunk nagyon.

    Ez votl eddig Stöger legjobb meccse a bajnokságban. Lehoztuk a papíron harmadik/negyedik legerősebb csapatot ellen a meccset idegenben, 10 emberrel. A kontráink is jók voltak, persze ezek közül legalább egyet be kellett volna lőni, de legalább már tudunk kontrázni.

    A jelen helyzetben (70 perc emberhátrány, Boli ügy, válogatott szünet) ez elég jó, hiszen a Honvéd ellen idegenben sosem könnyű. Helyzetünk is jóval több volt kár, hogy kihagytuk. Vécseinek az utóbbi időben nagyon jól ment edzésen, most meccsen is bizonyított, mondjuk ez a játék feküdt is neki, de szerintem aki edzésen jól teljesít kapjon lehetőséget, ha már mindig azt mondjuk, hogy ne legyenek bérelt helyek.

    Jó volt látni h Stöger párszor szét akarta baszni a Honvéd kispadot. Ez az!

    A mérkőzés jelentős részében úgy játszottunk létszám hátrányban,mint ha mi lettünk volna eggyel többen a pályán.

    A végén azt láttam a csapaton, hogy nagyon elfáradtak, ami érthető 10 emberrel, de nagyot küzdött mindenki. Vécsei nagyon jó volt, méltóan pótolhatja Kharatint. Ráadásul magyar!smiley
    A fiúk begyakoroták élesben, amit az EL-ben kell majd a leverkusen ellensmiley

    Egész jól partiban volt a Honvéd, persze ehhez Szappanos 3 bravúrja is kellett.

    Szép volt, fiúk!

    \"Motiválatlan Tokmac\" - győztes gól
    \"Emberhátrány Vécsei\" - az egyik legjobbunk

    Ami nekem szembetűnő volt, hogy nagyon lassú volt a játék. Az NB1 színvonala még most is igen gyenge, sajna a nemzetközire nem tud felkészíteni. Van egy- két jó iramú meccs, de a többi... Nyilván ennyi is bőven elég volt, de ez legyen a Honvéd szégyene.

    Elképesztő technikai fölényben játszott a Fradi. Még a kiállítás után se tudott egy helyzetet se összehozni a Honvéd. Reálisan ebben a meccsben három- négy gólos különbség volt a képességek alapján.

    Most tudtam eredmény tudta nélkül megnézni a meccset, baromi meggyőző volt, emberhátrányban is jóval közelebb voltunk a második gólhoz, mint a kispest az egyenlítésnek. Vécsei pedig remek volt (de Botkán kívül senkivel nem volt gond, igaz neki is bejött végül amit csinált), ha ilyen teljesítményeket hoz, meg kell követnem majd

    jópofa, meccs előtt elég sokat összecsokizták a gatyát, hogy a Honvéd milyen jó most, meg a szar összeállítással csak rajtuk múlik a meccs, erre 70 perc emberelőnnyel eljutottak 2 db átlövésig és Szappanos tartotta őket meccsben sokáig és így is megy a fikázás. grat

    Bocs, hogy vitatkozok, de a meggyőző az lett volna ha 3 góllal nyerünk. Megúsztuk az egyenlítést, mert nem volt az ellenfélnél gólérzékenység. És ez hatalmas különbség. Egy gólt bármelyik csapat találhat és ez súlyos pontokba kerülhetett volna. Nagyon kockázatos ez így!

    Mi a kockázatos? 70 perc emberhátrány alatt nem kapni gólt, és minden izgalom nélkül lehozni meccset?

    Azért Balog Norbert lövésénél maxot kellett hoznia... Az emberhátrányt valóban jól kezelték. Viszont a szélekrôl zavartalanul jöttek a labdák középre. Volt néhány veszélyes labdavesztés is. Az egyenlítés veszélye az utolsó másodpercig ott volt. Nem a Mi csapatunkon múlott, hogy nem történt meg. Ilyenkor nagyon fontos lenne a kevés helyzet jó kihasználása. Attól függetlenül persze jól jöttünk ki belőle. De nem látok okot az ájuldozásra ettöl a teljesítménytöl.

    Éppen írtam valahol, hogy a Honvédban játszó volt fradistákon semmi fejlődés nem tapasztalható.
    Örülök, hogy Vécsei a jelek szerint felépíthető a nemzetközi szintre. Valóban jó volt ma, rajta látszik a fejlődés.

    Igy latatlanban mondjuk azt nem ertem, hogy a valogatott szunet utan miert Botka kezdett. De sebaj, a lenyeg a harom strigula.

    mert Wingo tegnap edzett először sérülés után

    Haratint valakivel pótolni kell. A stáb jeloltje erre úgy néz ki Vécsei. Hát segítik felépíteni! Vagy legalább a bajnokikon használni... Eddig nem volt a csapat kiemelkedő tagja. Ezt azért aránylag egy kívülálló is meg tudja ítélni. Nem kell ehhez pro licensz. Az eddigiekből az látszik, hogy Haratint nem tudta a csapatból kiszorítani. De lehet benne annyi potenciál, hogy összeszedi magát és megmutatja mire képes. A mai kezdetnek nem volt rossz.

    Horváth nyáron azon panaszkodott, hogy csak “művészek” vannak, ütközni meg senki nem tud, erre leigazolják Nonót, Lukicot meg ezt a Machacht, akik védekezni nem akarnak, csak a labdával bohóckodnak. ilyen esetben 3 védekező kp-t kellene helyettük igazolni.

    Annyira gyenge ez a picipest , hogy az emberelőny számukra nem sokat jelentett. A győzelemtől nagyon messze álltak, akkora a két játékosállomány közötti minőségi különbség.

    a Honvédé a negyedik legerősebb keret az NBI-ben. És de, minden NBI-es csapatnak sokat jelentene 70 perc emberelőnysmiley

    Remélem legközelebb nagyobb vendégszektort fognak számunkra biztosítani, kb. az egész kapu mögötti részt simán kitöltenénk. Most sem hiszem el hogy ellenünk a félház sem tud összejönni Kispesten.

    Piros pont Stogernek, hogy most osszeszedettebbek voltunk vedekezest illetoen, kevesebb volt az eszetlen futkarozas kozepplayan is. Lehet a Honved miatt volt persze, majd kiderul a kovetkezo hetekben. Mindenesetre Toki is megjegyezte a meccs vegi interjuban, hogy nagyot leptunk elore vedekezesben. Igy legyen.

    Tényleg jó volt látni tegnap, mintha egy egészen másik Vécsei lett volna... Nem totyogott, többnyire jó megoldásokat választott, bátran meg merte csinálni amit kellett, a gólunkhoz is hozzájárult, s a végén az az emelés a félpályáról nem volt az annyira rossz, mint ahogy a mocsok Hajdú Bré el akarta adni... Csak legyen ez egy alap.smiley Akkor nyertünk egy Haratint vele.smiley Amúgy meg lehet ez is jót tett neki, hogy egy konkurens elment és ettől felszabadultabb lett. Ki tudja.smiley De örömteli látni, ha egy magyar játékos igyekszik megharcolni a helyéért és nem adja fel. Csak így tovább Bálint!

    Nagyon jó kísérlet volt az az emelés. NS online közvetítés szerint is "méterekkel tévesztette el a célt", hát ez ordas hazugság szerintem.

    tényleg jó arc a mester, hogy nem meszeli el a beugró játékosokat az első rosszabb teljesítmény után fél évre, tegnapi győzelem többek közt ennek is köszönhető.

    A szombati találkozón 4-2-3-1-es felállásban kezdtünk, de a 23. perces kiállítás után 4-4-1-es felállásban hoztuk le a hátralévő 73 percet (a hosszabbításokkal együtt 96 perces volt a találkozó). A találkozót fölénybe kezdtük, de a kiállítás utáni hazai fölény után a labdabirtoklás aránya a teljes meccsen végül 47-53% volt. A Stöger-féle játékhoz képest magas, 9.6%-os volt a hosszú passzok aránya és a passzpontosság is gyengébb volt az átlagosnál (83%, hazaiak 85%).

    Többször lőttünk kapura (14-12), többször találtuk el azt (3-2), az xG arány 1.23-1.49, míg az xcG-arány 0.65-0.1 volt. A párharcokat 110-107 arányban hoztuk, de Karakó döbbenetesen sokszor, 44-szer ítélt szabadrúgást, a hazaiak 27-szer, mi 17-szer szabálytalankodtunk szerinte, mi 2 sárgát és 1 pirosat, a hazaiak 3 sárgát kaptak. A támadópárharcokat a mieink 47%-ban, a hazaiak 43%-ban nyerték, a fejpárbajokban minimális hátrányban voltunk (16-17). A mieink 23-szor, a hazaiak 17-szer szereztek labdát az ellenfél térfelén. 4 labdaeladás vezetett az ellenfél lövéséhez nálunk (Blazic, Tokmac, Wingo, Laidouni).

    Karakó szerint a legszabálytalanabb játékos Ryan Mmaee volt (5), őt Vécsei és a másik oldalról Nagy Dominik (4-4) követi, Bőle, Pantelity, Tamás, Zsótér és Machach is 3-3-szor szabálytalankodott. Tizennégyszer tisztáztak a mieink, Ryan 3-szor, Samy, Wingo, Vécsei, Blazic 2-2-szer, Dibusz 1-szer. A meccs passztempója nem volt magas (15.9 ill. 16.3 p/p). A mieink a meccset intenzív letámadással kezdték (PPDA az első negyedórában 4.3), a teljes meccset tekintve is az átlagosnál erősebb értékről beszélhetünk (8.4), míg a hazaiak az NBI-ben igen erősnek számító letámadást mutattak be (4.7, második félidő 2.9).

    Dibusz 2 lövést kapot (0.1), kétszer jött ki, 13 passzából 10 volt pontos, 12 kirúgásunk volt, tízszer adtuk haza a labdát neki.

    Botka 23 percig volt a pályán, 25 akciójának 64%-a volt sikeres, 72%-kal passzolt, 5 párharcából 2-t nyert, 5 labdát vesztett, 2-t szerzett, 1 passzt lopott, egyszer szabálytalankodott, az kiállítást ért.

    Blazic 56 akciójának 75%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 14 párharcból 9-et nyert meg, 5 labdát vesztett, 13-at (!) szerzett, 5 passzt lopott.

    S. Mmaee 55 akciójának 73%-a volt sikeres, 1 fejese volt (0.17), 79/-kal passzolt, 15 párharcból 10-et nyert. 6 labdát vesztett (3-at a saját térfelén), 7-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Civic 69 akciójának 67%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 20 párharcból 10-et nyert, 8 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05). 2-szer szabálytalankodtak ellene.

    Laidouni 84 akciójának 73%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 25 párharcból 15-öt nyert, 10 labdát adott el (5-öt a saját térfelén), 12-t szerzett, 4 passzt lopott, 1 lövést készített elő (0.1). 8-szor (!) szabálytalankodtak ellene

    Vécsei 88 akciójának 64%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.15), 89%-kal passzolt, 6 hosszú labdájából 5 volt pontos, 26 párharcból 14-et nyert, 6 labdát vesztett (egyet sem a saját térfelén), 7-et szerzett, 7 passzt lopott. 4-szer szabálytalankodtak ellene.

    Zachariassen 67 percet játszott, 35 akciójának 43%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.14), 10 passzából 6 volt jó, 15 párharcból 8-at nyert meg. 1 lövést készített elő, 5-ször szabálytalankodtak ellene.

    Tokmac is 67 percet játszott, 53 akciójának 47%-a volt sikeres, 3 lövésből (0.23) 1 gólt szerzett, 76%-kal passzolt (17/13), 18 párharcból 8-at nyert meg, 1 lövést készített elő (0.17). 3-szor szabálytalankodtak ellene.

    Zubkov 26 percet kapott, 22 akciójának 64%-a volt sikeres, 83%-kal passzolt (12/10), 7 párharcból 3-at nyert, 3 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    R. Mmaee 68 akciójának 37%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.41), 79%-kal passzolt (14/11), 8 cseléből 5 volt sikeres, 36 párharcból 14-et nyert meg, 5 passzt lopott és 5 labdát szerzett. 1-szer ítélt Karakó a javára. 1 lövést készítette elő (0.09).

    Wingo 70 percet játszott, 51 akciójának 57%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.15), 78%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert, 8 labdát vesztett (4-et a saját térfélen), 5-öt szerzett, 6 passzt lopott. 2-szer szabálytalankodtak ellene.

    Uzuni 29 percet kapott, 20 akciójának fele volt sikeres. 9 passzából 7 volt jó (78%), 6 párharcból 2-t nyert, 2 lövést készített elő (0.31).

    Somalia is 29 percet játszott, 19 akciójának 53%-a volt sikeres, 8 passzából 7 volt jó (88%), 8 párharcból 2-t nyert, 2 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2021/09/11/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-21/
    https://ulloi129.hu/2021/09/13/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-18/
     
  2. avatar: fgymat
    2021.09.11, 17:21
    A 33. percben Horváth Ferenc sárga lapot kapott.