magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Paksi FC 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.21, 13:16
    Bár Bandi a három gyors támadónkat szép sorban lehozta.

    Bódi megmentette a meccset.

    Érdekes meccs volt, úgy éreztem a gólig és az után is uraljuk a mérkőzést, nagyjából az történt amit mi szerettünk volna. A Paks gólja a semmiből jött, de ilyen a foci, abban a szakaszában a meccsnek nem volt benne a vendéggól. Utána kicsit megzavarodtunk, volt a Paksnak egy jó 15 perce akkor, akár lőhetett volna újabb gólt, Utána megint átvettük az irányítást, a végén nyomtunk, aztán jött Bódi.

    Egyébként előtte már 2x megpróbálta szögletből, az egyik igen jó kísérlet volt, kis híján az is bement. Sokat beszéltek a Fradinak lőtt szabadrúgásgóljáról anno, hát erről még többet fognak, zseniális megmozdulás volt.

    Bódi mostanában minden szögletét a kapu felé csavarja, csak általában a rövidre. A kapus ezért is indult el arrafelé, és most amikor a hosszúba csavarta az mindkettő veszélyes volt. Az egyiket még elérte a kapus, a második viszont tökéletes volt. Azt írják kapushiba, de hát pont azért mert önkéntelenül rövid felé lépett, meg tökéletes helyre ment, azért nem teljesen.
    És hát nagyon megérdemeltük. Nyilván nem játszottunk jól, de ez a Paks nem a Kisvárda.
    Én szeretem ezt a csapatot, minden gyengeségével együtt. Ez a mi csapatunk, az egymásra találáshoz kellenek ilyen élmények mint ez a tegnapi utolsó perc.
    Több nézőt érdemelnének, tudomásul kellene venni, hogy egyelőre nem leszünk újra BL csoportban, (meg a selejtezőben sem). De ki kellene jönni azoknak is akik régen jártak kint és újra megszeretni a csapatot. Õket szerintem lehet.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140