magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.02, 13:28
    Csak a Kispest - Drukkerkocsma:
    Az első félidő jobb volt, de szerintem igy is megédemelten győztünk.

    Sok néző volt és végre igazi meccshangulat. Teljesen rendben voltaka fradisták is, minden előzetes félelemre rácáfoltak - fura volt amúgy kint a kapunál összefutni a bevonulókkal. Semmi odaszólogatás, vagy mutogatás. Gondolom szerelem ettől még nem lesz, de annak örülök, hogy a felesleges hülyeségektől kezdünk megszabadulni.

    A Kanyar is szépen odatette magát.

    Az egyetlen problematikus pont számomra megint Lanza volt. Ha belövi a harmadikat, kiüthettük volna a Fradit - utána majdnem sikerült a semmiből egyenliteniük, pedig a szépités sem volt benne a meccsben.

    Mindegy, lassan kezdhetünk álmodozni az ezüstről. Amig nem megy el három ponttal a Videoton, mindig él a remény, hogy az utolsó fordulóban megelőzzük őket.

    Amúgy maga a forgatókönyv igencsak hasonlitott a korábbi Kispest-Fradi párositásokhoz. Még a Böde assziszt és az ajándék gól is megvolt. Viszont tegnap nagyon gyenge volt a Fradi, vagy csak mi hibáztunk kevesebbet hátul - bár igy is majdnem kiegyenlitettek, de ennyi szerencse járt nekünk.

    A tegnapi meccs első félidejét nagyon élveztem. Annyira nagy volt a különbség a javunkra, hogy igazán nem tudom, mi voltunk jók, vagy a zöldek ennyire rosszak. Aztán a (szokásos) bénázásból kapott gól után már nem élveztem annyira. A második félidőben mezőnyfölényben játszott testvércsapatunk, de nem tudtak helyzeteket kialakítani.

    Mindkét gólunk szép volt, Zsótér kihasználta, hogy nem támadták, majd remekül lőtte ki a hosszút. Egyébként is nagyon agilis volt, gyors, robbanékony, harcos típus, jó lenne megtartani.

    A második gólnál Patrik gólpassza zseniális volt, Eppel pedig úgy zárta ki a védőjét, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ez a gól nekem azt mutatja, hogy még ennél is több van benne. Ha voltak fanyalgók, hogy mit keres a válogatottban, azoknak csattanós választ adott.

    Ezután kivégezhettük volna a Fradit (TV-ben néztem, még az asszony is azt mondta, hogy szép lenne, ha rúgnánk egy ötöst...), de ehelyett felhoztuk őket egy határozatlansággal, aztán volt némi ok az izgalomra. Kamber még ma is az egyik legjobb játékos az nb1-ben, nem tudom hova rakni ezeket a határozatlanságokat. Talán félt, hogy egy rossz mozdulatból szabálytalanság lesz (nem nagyon volt mögöttük védő), másra nem tudok gondolni.

    A védekezés nagyon jól meg volt szervezve. Talán Bognár beállását jobban is le lehetett volna reagálni (nagy Gergő), de ha belegondolok, ő sem okozott gondot a 16-os környékén. Nem tudnék senkit kiemelni, a csapat együtt volt remek, mindenki hozzátette a magáét.

    Mindenképpen megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.02, 13:15 (szerk.: 2017.04.02, 13:18)
    Ez a meccs már ott ellett szúrva,hogy négy védővel álltunk fel,ahogy a
    védőket csatárra cseréltük mindjárt más kép alakult a mérkőzés
    képe.Mikor szóba került Radó Haladáshoz való távozása,nagyon szurkoltam,hogy ne következzen be,de utólag belátom,hogy sokkal jobb lett volna szerencsétlen Radónak
    is,ha folyamatosan játszi és nem a kispadon ül,vagy néha még ott
    sem.Azt hiszem ideje lenne a fiatalabbakra építeni a csapatott és
    elfelejteni az öregeket(Hajnalt Leot Gerát)

    Az a baj, hogy néhány játékosunk már akkor is csinál egy visszafelé cselt labdaátvételkor, amikor 20m-nél nincs közelebb hozzá senki. Háttal állunk, visszafelé cselezünk, majd talán-talán elindulunk előre... Nehezen tudom megszokni. Nem is akarom.

    Szerintem is Hüsing az,akit lehet értékelni.Nagyon mérges voltam tegnap,hogy őt lehozta,de a hibát hibára halmozó Leó pályán maradhatott.Vagy Zoli,aki megint észrevehetetlen volt.

    Most olvasom Thomas reakcióját: össze-vissza rohangáltak a játékosok. Vajon ez miért van? Ötödször játszottunk velük, mindent tudtunk róluk, simán be lehetett gyakorolni, hogy ki, hova mozogjon. Persze már ha van normális edzésmunka. Mert a honvéd tegnap is ugyanazt játszotta mint a 4 másik meccsen, de most valahogy összezavarták mégis a srácokat. Hogyan??? Vedd a kalapod Thomas és úriemberként szépen köszönj el. Tudom nem olyan fajta vagy, de ezt most még felemelt fejjel megtehetnéd. És jöjjön valami más, valami új, mert az jól látszik, hogy ha egy 5. meccsen ugyanazon csapat ellen így összezavarodnak a srácok akkor ott óriási bajok vannak. Fejben, szakmailag, mindenhogy. Raus Doll!

    Nem tudom emlékszel e, de egyszer ezt a 3 védős rendszert már próbáltuk. Pont a honvéd ellen és ugyanilyen káosz volt akkor is az első félidő. Aztán szünetben akkor is váltottunk.

    3 belső védővel játszottunk, és két felfutó szélsővel. Ez védekezéskor 5-4-1 volt, támadáskor 3-6-1

    Botkát is beteszi baloldalra az esélyt sem adja meg ,hogy elmenjen a szélen és beadjon ha már így állítja fel a csapatot.

    Az első gól olyan edzőbuktatós volt.. 2 játékos kocog a csatár mellett (ebből egy, pont az a Gera, aki azért tudhatná ilyenkor mit kell csinálni, de ok.. öreg, lassú nem tudta utolérni...) + 2 hátvédünk (élén Nalepa-val) hátrál.. Komolyan bassza meg a kurvaélet, ezek a balfaszok nem videóznak, és elemzik ki az elmúlt meccseket? vagy mi a faszom? 10-ből 8 gólt így kapunk, hogy valamelyik agyatlan, ahelyett, hogy odalépne hátrál a kapu felé..

    A tegnapi estéig volt esély,hogy az első helyre is odaérjünk.Pláne,ha nyertünk volna!De ezzel vége,és most azon is izgulnunk kell,hogy nehogy a kupából is kizúgjunk!Mert könnyen nemzetközi porond nélkül maradhatunk!Mondjuk az elmúlt évek eredményei után ez nem biztos,hogy olyan rossz!

    Sajnos hajthatnak ők (tegnap Botka és Lovre esetében sem ezzel volt a gond)... Aztán jön a taktikai értekezlet és mindenki lefordul a székről, amikor ezt olvassa a papíron:
    4-2-3-1
    Dibusz-Leandro-Dilaver-Sternberg-Koch-Lovre-Gera-Hajnal-Cukic-Amadou-Djuri

    Nem is értem, mikor veszi észre Doll, hogy a Gera, Dilaver vkp totál zsákutca? Gerzson akármilyen óriási egyéniség, áprilisban 38 éves lesz, Dilaver meg elmegy, előre pedig dupla nulla, cserébe legalább nem bulldog mentalitású. Sternberg a padon ül, az egyetlen balhátvédünk pedig középhátvédként játszik. Koch megint sehol, sérült? Radó hol van? Dani adott egy gólpasszt, azon kívül sehol semmi, Kleinheisler még annyi sem. Jobbszélsőnk volt? Egyedül Amadou volt jó, ő tartotta a lelket a csapatban. Varga megint miért nem kezd? A végén a cserék hozták össze az egyetlen valamirevaló helyzetünket.

    Dibusz - Botka, Koch, Leandro, Sternberg - Kleinheisler, Lovrencsics - Varga, Gera, Amadou - Böde

    Dibusz - Botka, Hüsing, Leandro, Sternberg - Kleinheisler, Koch - Lovrencsics, Bognár, Radó - Djuricin

    Nem hiszem el, hogy ennyi opció mellett ilyen összeállításokat rak össze Doll. Ja, hogy esetleg volt egy csomó sérült/maródi, csak mi ezt nem tudjuk? Ha lenne eszük, ezen is változtatnának, hátha kiderülne, h ez/az miért nem játszik, már ha kényszerből van ez.

    A balhátvéd a jobbhátvéd, a másik balhátvéd a vkp, a szélső támadó, aki legtöbbször nulla, de mostanában éledezik a jobbhátvéd. Magyarország egyetlen még valamire való támadó középpályás focistája meg vkp melós, naná hogy elfárad, akármekkora is a szíve. A Varga-Böde-Amadoz támadósor működött, basszuk ki onnan Vargát a fenébe, minek. Gera tudná vezényelni a támadásokat védekezzen a picsába, amíg meg nem szakad, Bognár tudna még irányítani, ő ne is játsszon. Kleinheisler egy nulla, de muszáj játszatni, ha már egy ekkora sztárt idehoztunk. És mindezen balfaszságok ellenére tudom, mert láttam, hogy ezek a játékosok ennél nagyságrendekkel többet tudnak, még a tegnap szélütött Nalepa is. De nem is küzdenek a labdáért, nem is hajtanak rendesen. És ennek a kibaszott okát nem tudjuk meg soha. Tegnap azt hittem, hogy a lélektani előny birtokában kinyomjuk a szuszt a honvédból és kibelezzük őket, erre néha az agyvérzés kerülgetett, ahogy hátul passzolgattunk a kapussal, mintha mi vezettünk volna. Hát a faszom az egészbe az. Nagyon valószínűnek tartom, Orosz "aznemúgyvanhogymindigegycsapatabajnok..." kijelentése óta, hogy a vidié idén a bajnokság. De akkor sem ilyen idiótán kéne játszani. Nalepa pofán fejeli a kapust. Két ember kíséri az ellen középpályását a védők meg széthátrálnak előle, hogy "lőjjé haver". Ilyet csak a kibaszottul csaló fifa játékban szoktam látni. Ha szándékosan játszunk így, akkor is szégyellje a pofáját mindenki, aki felelős benne, s ha leeresztettünk és azért, akkor is. El van baszva az ember hétvégéje, jövő hete, aztán amilyen marha az ember majd megint várja a következőt. Reménytelenül, mert a bajnokság már elment. Lehet engem baszogatni(bár nem kéne), de továbbra is gyanús nekem. Tavaly minden a mi kezünkre játszott, idén meg mi az ellenfelekére. Talán jövőre megint mi jövünk. Illúzió romboló ...
    De, akkor is Hajrá Fradi!

    A Mezőkövedtől elszenvedett vereségre hadonlított ez a meccs is. Nulla középpálya, védelmünk mögé belőtt labdák. Szokás szerint a balszélső kezd a jobb szélen, majd középről szerzi a gólt. A jobb hátvéd a bal oldalon játszik, míg a jobb szélső a jobb hátvéd. Kleini megint hozta a semmit. Az egyetlen kreatív középpályásunk pedig csak csereként jut szóhoz. A picipest egy gyenge csapat, de mi engedtük játszani őket.

    Ott voltam a táborban. Sajnos a szurkolásban sem volt semmi pozitívum...

    nagyon kis vérszegények voltak tv-n keresztül. persze a tegnapi meccset nehéz lehetett végigszenvedni a helyszínen, anélkül, hogy agyfaszt kapna az ember. reménykedtem benne, hogy tiszta erőből zúg majd az auf wiedersehen. ennyire azért nem kéne jófiúnak lenni, ha szembeköp az edző, csapat, vezetőségsmiley a loki stadion sokkal jobban megdörrent, az fasza volt sztakingéktól

    Voltak feltételek amikhez alkalmazkodni kellett, így jöhetett létre az akció. Ilyen volt pl hogy látványelemet, drapitól, dobon át a pyroig nem volt szabad vinni. Abban azért egyet lehet érteni, hogy ezek nélkül azért a hatás sokkal visszafogottabb. Egyébként meg belülről úgy éreztem , hogy egy egyenlitő gól kell és "elszabadul a pokol" smiley jó volt ez. Egyébként nagyon korrekt rendőri fellépés volt és a TCS féle szeku is korrekt volt, bár a három motozásból kettöt azért elengedtem volna smiley De mindenki jó szórakozást és egyebeket kívánt, mondjuk azt, profin végezték a dolgukat.

    http://ulloi129.hu/2017/04/02/a-honved-elleni-vereseg-osszefoglaloja/
    http://ckozep.hu/az-egyetlen-pozitivum/