magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 2 : 3 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 1 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.01, 15:25
    Jó volt látni ennyi nézőt a stadionokban magyar bajnoki meccseken.

    Nagy részét ki nem állhatom,de nosztalgikus volt.Minden hétre stadion búcsúztatókat!


    Azért fasza, hogy nincs két meccs, mikor ugyanazzal a csapattal tudnánk kiállni. Hol kurvaszar valaki, hol lerúgják, hol feleslegesen kisárgázzák...


    Azt kell mondanom, hogy a második gólt amit kaptunk, azt előtte kabaréba illő elemek sorozata előzte meg. Azért megkérdezném a profi játékosokat akik előadták azt a műsort. Mi a büdös lószart akartatok csinálni???


    Szép volt fiúk! Csapatként jól helytálltunk egy kifejezetten nehéz meccsen. Az ilyen győzelmek sokat lendíthetnek a csapategységen. Külön öröm, hogy pontrúgás után eredményesek tudtunk lenni! A védelmen van még mit javítani bőven, de bízom benne, hogy elindulunk felfelé. Hajrá Fradi!


    A régiek azt mondták, mindegy mennyit kapunk, ha elöl eggyel többet lövünk. Én azért jobban örülnék, ha feljavulna a védekezésünk. Mondanám a szokásos mantrámat h kell egy jó vkp, de az az igazság h ma nem volt különösebb gond a középpályás védekezésünkkel, a közvetlen védelmünk szerencsétlenkedett.
    Viszont annak nagyon örülök h végre valahára egy jól elvégzett szögletből gólt fejelt az egyik belső védőnk, régen volt erre példa. Ma Dénes is jó volt, talán kezdi magát összeszedni. Busa meglepően jól játszott és nem csak a gólja miatt mondom. Hurvinyek a mezőnyben kifejezetten jól fújt, erre nem ad meg egy jogos tizit, amikor a kis Radót buktatták, a góljuk előtt Zolival szemben szabálytalankodtak és Horváth Ferit is fel kellett volna küldeni a lelátóra, ha már Dollt felküldték a Hali ellen.


    A sérüléstől eltekintve minden klappolt. Kemény és paprikás volt a meccs, hajtás, iram - de legalább nem langymeleg buzulós tili-toli.

    Tudjuk, hogy szar a védelmünk, meg néha (na jó, gyakran) ellenünk fúj a bíró (ma szerintem visszafogta magát Ondi), de mindig azt mondom, hogy rúgni kell 3-4 gólt (egyel többet, mint az ellen), és akkor minden más tökmindegy.


    Horváth Feri aktívan résztvett a második góljukban,mert azt az ostoba cirkuszolása után kaptuk. Azért Doll tartott egy kis bemutatót viselkedés-kultúrából,amikor odament ahhoz az idiótához,átölelte,és elsétált vele a tetthelyről.


    Horvát Feri provokálta ki de azért a Ramireznek sem kellett volna azt a labdát belé bökni akárhogy is volt provokálva ....


    Busai technikai adottsága oylan amilyen..de hogy a kapu előtt mindig jó helyen van és bebassza, az tuti, de összejátékba viszont nem használható sehogyse, Gyurinak kellene tőle tanulni kapu előtti higgadtságot. Hüsinget meg kikellene próbálni valamikor ebbe vdkp-ba mert ebbe hasznosabb volt mint hátul, de akkor kimenne Pintér helyére ? mert kb a fickó idén valami katazstrófa a sérülése óta...Lovre meg hát nem tudom, amennyiért itt van, azt tutira nem hozza és ráfizetés a dolog, ennyit Varga is tudott.


    Nem ez a Horváth mondta annó Csukicsra, h egy szerb kocsmában már rég elvágták volna a torkát?
    Gyanítom Ecuadorban Horváthot egy disznóval falatnák fel.


    Azért Dollt már leírtuk többen, és szépen összekapta a társulatot. A mentalitás nagyot változott. Korbáccsal járhat edzésre manapság.


    Valaki rosszul mondta tegnap, mert szerintem Doll takarta el a kamerát. Dominik meg kihallgatta, hogy mit beszél a 4. játékvezető és Szabó, úgy tessékelték el onnan. smiley


    Alig vártam, hogy lássam ellökték e Gerzsont az első és Hajnal passzolt e a diósnak a második gólnál, de persze ezek le vannak vágva. Amúgy homár horváthot eltiltani, Pintér meg szerintem mehet le Petihez, mindkét gólnál áll, mint egy f ... karó.


    Gerzson majdnem megütötte Ferkót, kevés választotta el tőle. Így kell küzdeni és kiállni a csapattársakért. Dominak meg mielőbbi gyors felépülést!!!


    Így viselkedik egy csapatkapitány és így viselkedik egy csapat, mint mi ennél az incidensnél. Amúgy sem értem miért nem Gerzson az első számú csékánk. Gyömbi és Dani is önként lemondana a javára, ebben biztos vagyok. És vele szemben a sporik is más hangot ütnek meg.


    Ide írnám - aludva egyet - az észrevételeket:

    - a meccs 80 percében nagyon okosan, taktikusan fociztunk, ahogy kell
    - nem értem ezeket a hátul való balfaszkodásokat
    - Pintért el kellene küldeni már most a téli szünetre, elképesztő mennyire szar volt
    - Radó per pillanat sokkal hasznosabb mint Lovrencsics
    - Djurka úgy nyomta végig a meccset ahogy egy ilyet kell. Szerintem ő nagy kedvenc lesz itt
    - Szerintem kettő egyértelmű tizenegyest nem adott meg ez a tetű. (kezezés, Radó buktatása)
    - ez a meccs ÍGY sokkal jobban építette a csapatot mint egy 3-0.

    Jó volt ez! Alig várom a Paks elleni meccset!

    Hajrá Fradi!

    http://ulloi129.hu/2016/10/29/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-5/
     
  2. avatar: pirospont
    2016.10.22, 12:00 (szerk.: 2016.10.22, 12:01)
    Eljött a búcsú pillanata

    A Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft.-től kapott hivatalos tájékoztatás szerint a DVTK 2016. október 29-én, a Ferencváros ellen játszhat utoljára hazai pályán a Diósgyőri Stadionban.

    A jelenlegi pályát és a klubházat 1939-ben avathattuk fel. 1968-ban megépültek a „bástyák”, 2003-ban rendezhettünk először villanyfényes mérkőzést, majd 2006-ban megújult a klubház is. A napos oldali, 3500 férőhelyes lelátót 2010-ben vehették birtokba szurkolóink.

    Várunk mindenkit október 29-én 18 órától, a Ferencváros elleni mérkőzésen. Búcsúzzunk el együtt szeretett arénánktól, melyben megannyi emlékezetes mérkőzésen szurkolhattunk!

    A meccsjegy.mlsz.hu oldalon a mai naptól, személyesen kedden déltől vásárolhatók meg a belépők. A mérkőzésre a korábban kiadott őszi öt mérkőzésre szóló bérletek nem érvényesek, de bérletes szurkolóink helyét 2016. október 22-én, 16 óráig fenntartjuk.

    A jegyinformációkról bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.

    http://dvtk.eu/11928-Eljott_a_bucsu_pillanata-cikk
     
  3. avatar: pirospont