magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.07, 09:42
    Nem kell sírni, a csapat meggyengült a tavalyihoz képest, de így is meg lesz a 30.
    Lovre egy kutyaütő, Bődétől hat méterre pattan el a labda a 26 vonalán. Ezek a sportolók nem futballisták, csak utánzatok, ahogy a magyar futball sem futball.


    Most min csodálkozól sok itt a fiatal aki azt hiszi ilyen a focink és ilyen is volt mindíg.Ők azt hiszik hogy az teljesen normális hogy nem tudunk beadni, szabit elvégezni ,fejelni vagy esetleg tényleg megszakadni a pályán. Azt hiszik hogy a Doll féle hátúl passzolgatós foci ,az a modern ,biztonságos játék...Az is igaz hogy Doll kijelentette hogy idegenben esze ágában sincs szórakoztató focit játszatni a csapattal.Most mondhatnám hogy talán nem is tudna ,de az nem igaz.Miért nem tudunk 4-5 meccsen ebben a tróger magyar mezőnyben a diósgyőri meccshez hasonlóan játszani,vagy legalább megpróbálni? És akkor 4-5 meccs után jöhet 1 ilyen gyengébb...Gyáva népnek nincs hazája.
    Ja,és Pali lemondott már ?


    Csodálkozni? Azért, mert nem hiszem el, hogy valaki nem látja, hogy nem is akarnak a pályán lévők. Hogy ugyanaz a csapat egy hete tudott hajtani, minden labdáért becsúszni, küzdeni, most meg beleszart az egészbe. Én nem várom, hogy mindig hatot rúgjunk, nem is várhatnám, s ha kikapnánk sem dühöngenék ennyire, ha úgy mennénk, mint a haladás ellen az elején, vagy a diósok ellen, de nem megyünk. Doll is bassza meg, ha neki idegenbeli meccsen már nem kell szórakoztatnia a Fradistákat, de ha szórakoztatni nem is akar, legalább a milliós fizetésükért, küzdeni, hajtani, focizni akarjanak már, vagy menjenek el a picsába árukihordónak valami szupermarketbe...


    Nem tortent semmi csoda. Egyszeruen gyengult a ketetunk es a kezdo 11-unk. Most attol a Dominktol varunk csodat akinek a kispad is eros volt tavaly. Gerat nem akarom bantani...de lehet eleg lenne ha csak ket hetente lepne palyara. Sok olyan megoldasa van amit csak o tud, de sokszor bantoan elpattan a labda tole es rengeteg labdat elszor, csak hat nincs kispad mogotte. Lovre se mutatott meg semmit, Djuricin es Trinks nulla. Tavaly legalabb Lamah szemelyeben volt egy szelsonk es az agyon kritizalt Hajnal is jobb volt. Es vegul ennek a ketetnek a kialakitasaert Doll is felelos h csak bundesligabol igazolunk. Ennek a toredekebol lehetne szerbeket vagy afrikai gyerekeket hozni.


    Lovréról valamelyik tutiinfós mondhatna valamit. Nagyon fura volt ez a csere...


    Amit páran láttunk h lejött szépen a pályáról elég szép iramba.
    Azt mikor Doll rákérdezett h mi a gond akkor hátul megfogta a lábát h fáj neki és megállás nélkül null pacsival ment az öltözőbe.
    Ha én edző lennék Lovre már csomagolhatna is.


    Dollnak is megvan a felelőssége, de nem ő a fejlődésünk legnagyobb kerékkötője. Minden évben elveszíti a legjobb játékosait, és akiket kap azok nemcsak hogy gyengébbek a régieknél, de sokszor nem is az a posztjuk.
    Most is elment egy vkp meg egy balszélső, és hoztak helyettük egy negyedik középcsatárt, egy második jobbszélsőt meg egy csere belső védőt. smiley
    Tavaly nem volt középső védő meg vkp, beépítette hát a Ramirez cseréjének hozott Leót meg az ismeretlen Nagy Ádámot. Előtte évben meg a csatár Somáliát. smiley
    Idén se azért játszunk rombusz középpályával meg két csatárral, mert ez annyira bejön Dollnak, hanem mert ehhez tudja használni Nagy Dominikot, Lovrencsicset meg Djuricint.

    Azzal főz, amije van. Tavaly bejöttek a húzásai, idén nem fognak. Gera nem fogja bírni. Egy-egy meccsen, a válogatottban, vagy erősebb csapatok ellen megoldja a vkp posztot, de egy egész éven át? Egyre több az elkésett becsúszása. Ráadásul ilyen Nalepa féle védőkkel a háta mögött? Előtte meg a teljesen statikus Trinks meg a rapszódikus teljesítményű Dominik.
    Nyögvenyelős bajnokság lesz. Igazolásokban nem reménykedek, talán majd télen, ha nagyon ég a ház.


    Mi volt ez? Értem, hogy nem akarunk szórakoztatni idegenben,, de akkor ne is várják, hogy menjünk meccsre. Erre az okádékra, mi az anyámnak utaztam le?


    Rossz látni, hogy nincs gyorsaság a játékunkban...

    Tele vagyunk darabos zombikkal.... Bár a zombik legalább küzdenek az élelemért... ezek meg szarnak bele...

    Hozzunk már 1-2 négert legalább a gyorsaság miatt.


    Lehoztuk kapott gól nélkül, a Paks pedig egy nagyon jól felépített, agresszív taktikával játszott, a Vidivel és a Lokival is egalt hoztak.
    Doll nem kockáztat idegenben, ezt már tapasztaltuk.
    Most gyengék voltunk, de mindig nem lehet kimagaslót produkálni, lesz ez még sokkal jobb is.


    Ez biza' nagyon nem volt rendben... Értem én, hogy itthon akarunk gálázni, de foci nélkül nem nagyon fogunk győzelmeket aratni idegenbe... Ez sajna Thomas hibája, mert ennek nem kellett volna hangot adni.. A csapat is elhitte, hogy nem kell megszakadniuk, vagyunk annyival jobbak mindenkinél, hogy 1-1 góllal feléjük kerekedünk... A Honvéd ellen összejött (meg is értettük kicsit a letargia okán)... De ma ez nem is jött össze, meg hosszútávon, nem is fogja az ezerfejű tolerálni... Tragédia nincs, focizni kell idegenben is Thomas!


    Formán kívül van: Leandro (34), Radó, Varga

    Sérült: Hajnal

    Fáradt: Gera, Pintér, Lovrencsics (bár Ramirez sem lehet valami friss)

    Elment: Somalia, Besic, Lamah, Nagy Á.

    Ezért mondom, azt, hogy csak részben Doll sara a helyzet.


    Csak engem zavart a meccs színvonala mellett a hangulat? Igazán lehetett volna egy kicsit komolyabb biztatás. Semmi lálázás, csak hajrá Fradi és mindent bele, úgy hangosan, bátorítóan, robbanásszerűen. 6 rúgott gólnál egyszerű szurkolni, ezt gondolom mindenki elismeri. A csapatot a látható holtponton a vendégszektor átlökhette volna.


    Számomra ez gyalázatos volt. A csapat kétharmada a mérkőzés kétharmadában alig futott. Általában csak a labdát cipelő játékos mozgott. Semmi ritmusváltás sem volt. Rettegtünk a kontráktól, mert nincs középpályás védekezésünk, esetleg megegyezéses eredmény született!?


    A paks csatárok elől elfutottunk, ha odaértek beléjük rúgtunk, kapura törni nem akartunk, rúgni pláne nem. A múlt héten mentünk minden labdáért, csúsztunk, másztunk, most sétáltunk és elrugdostuk a labdát. Nem veszem be, hogy itt nincs valami a háttérben, ha esetleg valami fogadás, akkor költsék az illetékesek patikára a nyereményt. Nem érdekel az esetleges támadók dumája, nekem az kurva kibaszott élet, hogy nincs az a lény az univerzumban, aki elhiteti velem, hogy egyik héten tudunk akarni, másik héten meg valamiért csak hátul passzolgatni Dibusszal meg lötyögni mint egy herélt túrós lófasz. EZ NEM TISZTA ÉS A FELELŐ BASZÓDJON MEG!!!!!


    Ennyire gondolták komolyan a srácok , hogy az albán meccs után mindent megtesznek majd..... semennyire. Zsoldosok.... ha most játszanánk a Partizánokkal megint elbuknánk....mert ennyit ér ez a csapat. Igazolni se kell,minek. Pintér meg Lovre ha nem akar itt lenni, akkor agyő....játsszon inkább Csukics...


    Ettol gyengebb csak az az ondonak nevezett geci volt. Ezert tart itt a magyar foci mert az ilyen paks kategoriaju csapatok a jatek olesevel elert x-et bl. gyozelemkent elik meg. Tobb tuz volt abba a bekiabalo nyugdijasba egyedul mint a fradi jatekosokban osszesen. Tippmix szagu meccs volt.


    Hazai pályán 0:0-nál pacsiznak a szurkerekkel.


    Ezt kár hogy làttam. Trinks egy nagyon buta ember. Nalepa még mennyei szinten is lassú, nem az első lapját kapta ez miatt.
    Hihetetlen hogy 11 ember kivétel nélkül ilyen rövid idő alatt ekkora formaingadozásra képes.
    Idegenbe nem szórakoztatni jàrunk Doll szerint, de most tele volt a vendègszektor...


    ettöl az öregtöl nemcsak a nyugdiját de még a levegöt is elvenném, hihetetlen irritáló volt az öreg . a mérközés meg szar volt.


    De azt nem értem, hazai pályán miért jó a Paksnak a döntetlen? Lesz 1 győzelmük és három döntetlenjük 4 forduló után. És ha hazai pályán győzelemre játszanának? Legalább a meccs is jobb lenne... És még időhúzások is jönnek itt a végén..


    azt hiszem ideillik smiley

    Hej de messze majomország,
    ott terem majomkenyér,
    majomablak majomrácsán
    majomnótát ráz a szél.

    Majomtéren, majomréten
    majomhősök küzdenek,
    majomszanatóriumban
    sírnak majombetegek.

    Majomtanártól majomlány
    majomábécét tanul,
    gaz majom a majombörtönt
    rúgja irgalmatlanul.

    Megépül a majommalom,
    lesz sok majommajonéz,
    győzve győz a győzhetetlen
    győzedelmes majomész.

    Majompóznán majomkirály
    majomnyelven szónokol,
    egyiké majommennyország,
    másiké majompokol.

    Makákó, gorilla, csimpánz,
    pávián, orángután,
    mind majomújságot olvas
    majomvacsora után.

    Majomvacsoraemléktől
    zúg a majomreterát,
    majombakák menetelnek,
    jobbra át és balra át.

    Rémületes majomarcot
    vágnak majomkatonák,
    majomkézben majomfegyver,
    a majmoké a világ.


    a fővárosi majomozónak nyuggernek foga vagy az IQja több?


    Nem értem, miért szídjátok, az öreg paraszt szórakoztatóbb, mint a meccs.


    "Mit fúttál le, anyádat? Fővárosi majom!"

    http://ulloi129.hu/2016/08/06/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-5/