magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC 1 : 0 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2015
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 1.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.13, 12:14
    Gratulálok a fiúknak a 3 ponthoz! Tudom a győzelmet nem kell magyarázni, de észrevételezni azt lehet.
    Dani nem érzi a játékot, állandóan lesen van. Lamah fokozatosan hanyatlik, Gera jó, Seszták fele annyit sem ér mint a Radó, a védelem többet kalandozott mint eleink a honfoglalás után. Mi volt ez a rengeteg elszórt labda? Továbbra sincs átlövés egy két esettől eltekintve. Nagyon hiányzik egy játékmester, mert most olyan volt a csapat mint akik most játszanak először együtt! Hajrá Fradi, Hajrá DOLL!

    A szezon talán legrosszabb teljesítményét hoztuk, a meccs maga nem volt rossz, de ez annak köszönhető, hogy a legkeményebb ellenfél ellen játszottunk!Ennyi pontatlan labdát nem tudom mikor szórtunk el, többször is ment az agyatlan előreívelés, a széljátékot meg olyan szinten basztuk el, hogy az valami tanítani való!A helyzetkihasználásunkra ki sem térek, továbbra is tragikus!Egyetlen pozitívum a három pont, igaz valakinek ez bőven elég!Ennyi kirívóan rossz teljesítményt is régen láttam már mint az első félidőben!Bödét hagyom is ezzel az utolsó 7-8 meccsel elérte nálam a szánalom kategóriát, nem, hogy gólokat nem lő, de már a játékot is elrontja,mozogni alig bír!Lamah...sokat próbálkozik, de valahogy a végén mindig elbassza!Nagyon sok pontatlan passza volt, a kapu előtt meg még mindig impotens!Nagy Ádi is amit az első félidőben leművelt, egy nulla volt, ő szerencsére a második félidőben feljavult!Lényeg a három pont és az, hogy tökéletesen látszódott, hogy egy kicsivel erősebb csapat ellen hol és kik kevesek!

    A grupi gyepszőnyege teljesen "kivan".Lementem az első sorba,mert nem értettem,hogy egy Gerzson, egy Lamah de még egy Pintér is,hogy a picsába tudja így fölé rúgni ziccert. Tényleg ráfér a pihenés a pályára !

    Megjöttem...a legjobb ellenfelünk volt eddig a Grupamaban .Tele vannak magyar szinten extrém gyors játékosokkal (Gyurcsó,Suljic,Njego és a Kiskokó sem lassú)Meleg volt a pite,nem forró,de meleg.A cseréket előre bemondtam,meg vagyok magammal elégedve.smiley Jó és izgis meccs volt,bántóan kevés néző előtt.

    Egész jó meccs volt időnként halovány támadójátékkal és időnként méltó szintet képviselő ellenféllel. Több ilyen fizikálisan és taktikailag is építő jellegű meccs kellene.

    Sajnos jött amitől előzetesen féltem. Gera, Nagy és Pintér sok egyszerre a középpályán. Ádi játéka fel is javult a 2. félidőre. Böde ma tényleg kerékkötő volt.

    Lehet sokat ragozni a tegnapiakat, de részletes emberre lebontott statisztikák nélkül (ami csak a stáb rendelkezésére áll) csak találgathatunk.

    Két dolog biztos
    1. nem volt könnyű meccs (szerintem eddig a legnehezebb), a fidi a maga részéről a leghatékonyabb taktikát alkalmazta, majdnem sikeresen (rombolás / fókusz a védekezésen / gyors kontrák 3-4 emberrel)
    2. Nem volt a legjobb meccsünk, de az ellenfél is megnehezítette a dolgunkat. Bántóan sok pontatlan beadásunk volt.

    Azoknak meg, akik azt mondták, hogy Ádám nyáron megy külföldre, üzenem: a tegnapi meccs is bizonyította, hogy még nincs kész a komolyabb ligákra, van még előtte fejlődési lehetőség.

    Én is azon problémázok, hogy túl sok a pontatlan beadásunk., és most nem arra gondolok, hogy Rami futtából, szorongatott helyzetből nem pontosan ad be, hanem a szinte állított labdát, ellenféltől nem zavarva, pontatlanul adják be a játékosok sorozatban.
    Hajnal jobb oldalról a hosszúra, a szabadokat, 3-ból kétszer a felfutó játékosok mögé csavarja 1-2 méterrel.
    nagyon sok lehetőségünk megy el ezzel.

    A pontosság hiányzott tegnap, meg jöttek a szokásos labdaeladások (Pintér- a válogatottban gólt kaptunk belőle, tegnap nem, Gera). Nem értem, hogy egy szimpla passz helyett, ami előrevinné a játékot, miért kell maguknál tartani, lassítani, cselezgetni és elveszteni.

    Azt el kell ismerni, hogy a Vidi jól védezekett tegnap, kb 55 percig, aztán jött a szokásos forgatókönyv. De én azért azt is hozzátenném, hogy önmagunkhoz képest tegnap nem játszottunk jól. Ennyi eladott labdára és ordítóan rossz döntésre nem tudom mikor volt utoljára példa. De, hogy mennyit emelkedett a szint az mutatja jól, hogy amikor a Vidoton próbált letámadni minket, akkor is gyönyörűen egyérintővel passzolgatunk a saját tzenhatosunk előtt. Ettől a játéktól még a Videoton is olyan messze van mint Makó Jeruzsélemtől.

    Mondjuk a szélsőknek k. nehéz dolguk van ha álló labdát kapnak, az utóbbi meccseken vettek észre, hogy nem a üres területre játszuk a felfutó hátvédeknek a labdát, hanem közvetlenül a játékosra, akinek így lendület nélkül kell a cselt megcsinálni és ha le is cselezi a hátvédet a beadásra össze tud állni a védelem, mert egyszerűen sokáig tart mire a labda középre kerül.

    Szerintem felháborítóan egyoldalú volt az összefoglaló, ebből az látszott hogy a Vidi hatalmas fölényben volt, de mi nyertünk egy szerencsés góllal.

    A mi hatalmas helyzeteinkből egyedül Böde egyik helyzetét mutatták, de a sok kihagyhatatlan és mégis kihagyott kidolgozott helyzetekből egyet sem.

    Pedig volt hogy két percen belül hármat is kihagytunk.
    Mindent egybevetve, a Vidi tényleg jó volt, de nekünk volt több helyzetünk és közelebb álltunk a második góléhoz mint ők az egyenlítéshez.

    Gerat lassan tenyleg be kellene betonozni ebbe a vedelem elotti Pirlo pozicioba. Lathatoan sokkal jobban fekudt neki a masodik felidei szerepkor, mint ahogy mar korabban is joparszor bizonyitotta, hogy meg mindig egeszen magas szinten uzi ezt a jatekot, de mar mas erenyei domborodnak ki, mint 10 eve. Elotte Nagy Adam jatszhatja a box-to-box jatekat. A harmadik, hianyzo lancszemet meg telen remelhetoleg megtalaljuk. Egy Trochowski kategoria lenne az igazi, de ha "csak" egy Stieber, vagy Kleinheisler jonne, akkor is hatra dolnek (igaz most sem izgulok tulsagosan smiley

    http://ulloi129.hu/2015/12/02/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-3/#more-125239
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.12.01, 09:47
    Az RBD közleménye:
    Csoportunk a szerdai napon megrendezésre kerülő FTC – Videoton mérkőzésre nem utazik el. Mivel az FTC stadionjába jelenleg nem egyenlő feltételekkel juthatnak be a szurkolók, ezért az RBD távol marad a szerdai mérkőzéstől.
    Nem kívánunk statisztákká válni az Üllői út 129. alatt székelő színház tragikomédiájában.
    Csoportunk augusztusban azért vállalt szolidaritást a valódi ferencvárosi táborral, mert hiszünk benne, hogy megszűnik végre az a szurkolóellenes döntéshozatali mechanizmus, ami manapság jellemzi a magyar labdarúgást.
    Hangulat nélkül nem emelkedhet fel a magyar labdarúgás, a hangulat letéteményesei pedig az ultrák, a szurkolótáborok.
    Hajrá Vidi! Álé RBD!
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.10.26, 17:01
    A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága hétfőn határozatban jelentette be az NB I november 7-re kiírt 15. fordulójának elhalasztását.

    A 15. forduló új időpontja: 2015. december 2., szerda. Az eredetileg aznapra kiírt Magyar Kupa-fordulót – az 5. forduló első mérkőzéseit – 2016. február 10-re, szerdára halasztották.
    A határozatban nem szerepel, de minden bizonnyal a Magyarország–Norvégia Eb-pótselejtező (november 12., 15.), a válogatott nyugodt felkészülése érdekében született a döntés.