magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Rába Vasas ETO 1 : 1 17:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Garullus
    2019.10.07, 20:33
    Fgymat!
    Köszi a segítséget. Hozzászólásod hatására megtanultam olvasni, így már egyértelmű, hogy Ú.Dózsa gyerekekkel, nem pedig Ú.Dózsa-Rába ETO. Sőt. Látni is jobban látok, nem csak nézek. Valóban gyerekek fociznak fehér mezben. Én is emlékszem tibi bácsi műsorára, természetesen ez nem bunda. Ettől függetlenül mégsem értem, mit keres ez a videó ezen a helyen. Szép kortörténeti emlék, de semmi köze az NBI hivatalos mérkőzéséhez.
     
  2. avatar: fgymat
    2019.10.03, 22:43
    A video nem a mérkőzés góljait mutattja, hanem a Három kívánság című műsor mérkőzéshez kapcsolódó felvételét (ezért is Három Kívánság a video neve). Egyébként a felvételen egyértelmúen látszik, hogy gyerekek játszottak felnőttek ellen, de nem hiszem, hogy a felnőttek bundáztak volna...
     
  3. avatar: Garullus
    2019.10.03, 21:36
    Vagy a mérkőzés adatlapja a hibás, vagy rossz helyen szerepel a video, mert abban két győri gól látható, vagyis 0:2. Nem mellesleg akkora bundában játszanak a fiúk, hogy még harmincöt év múlva is meleg. Az újpesti védők látványosan felkínálják a gólszerzést a győrieknek. Ráadásul, a két gól annyira jól eltervezett forgatókönyv alapján gyártódik le, hogy többször is meg kell nézni a felvételt, mire rájön az ember, hogy nem az első gól visszajátszását látta.