magyarfutball.hu

2016.08.19 Bese Barnabás a francia Le Havre csapatához igazolt!

kép
Szerda délelőtt már arról lehetett olvasni, hogy akár 24 órán belül bejelenthetik a magyar válogatott játékos érkezését, amit végül meg is tett a Le Havre.
A francia klub hivatalos közleménye szerint Bese négy évre szóló szerződést írt alá, az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra. A 22 esztendős futballista 105 mérkőzésen lépett pályára a kék-fehérek színeiben, és nyolc gólt szerzett.
„Nagyon örülök, hogy Franciaországba igazoltam, egy nagyszerű klubba kerültem, és egy remek edzővel dolgozhatok majd együtt. Remek lehetőség lenne egy, a francia másodosztályban domináló és élcsapatnak számító gárdában végig futballozni a szezonban, aztán feljutni az élvonalba. Ez tökéletesen szolgálná a fejlődésemet, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Köszönöm az MTK-nak is a lehetőséget, és alig várom, hogy bemutatkozzam. Kedden a Ligakupában játszik a csapat, pénteken pedig a bajnokságban, remélem, a bajnokiig megérkezik a játékengedélyem és akkor debütálhatok az új csapatomban” – mondta Bese a csakfoci.hu-nak.
A Le Havre három forduló után a 4. helyen áll a francia másodosztályban, de ugyanúgy hét pontja van, mint a listavezető Brestnek.