magyarfutball.hu

2014.01.21 Győri ETO: Dudás szerződést hosszabbított a klubbal

Dudás Ádám szerződést hosszabbított a klubbal. A 24 éves támadó 2015 júniusáig írt alá, szerződése opciós joggal további egy évvel meghosszabbítható.
kép
„Nagyon gyorsan megegyeztünk egymással, mert mi szerettük volna, hogy Ádám maradjon, és ő sem akart távozni. Szerencsére a sérülése után már teljes értékű munkát tud végezni, örülök, hogy nemcsak a tavaszi szezonban számíthatunk rá, hanem a továbbiakban is. Abban is bízom, hogy másfél év után mindkét fél szeretné, hogy a plusz egy év opció is életbe lépjen” – idézi az eto.hu Szasa Sztevanovics sportigazgatót.
Dudás Ádám az ETO saját nevelésű futballistája, tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmet nyert korosztályos válogatottnak. A bajnoki címvédő első csapatában 93 mérkőzésen 20 gólt szerzett és 15 gólpasszt adott, a második együttesben 10 találkozón kétszer volt eredményes.
„Szeretek Győrben játszani, minden ide köt, a család, a kedvesem és a barátok is, így nagyon örülök, hogy a klubnál számolnak velem. Nagyon sokat jelent nekem, hogy kedvelnek a szurkolók, azt szeretném, ha újra eljutnék arra a formára, amivel 2011 őszén segíteni tudtam az ETO-t. Nyáron lesz nyolc éve, hogy bemutatkoztam itt Győrben az NB I-ben, tavaly értünk a csúcsra a bajnoki címmel, nagyon bízom abban, hogy zavartalan lesz a felkészülésünk, és olyan tavaszt produkálunk, aminek köszönhetően elérjük céljainkat” – mondta Dudás Ádám.