magyarfutball.hu

2019.07.08, Pölöskei Zsolt visszavonul!
Visszavonul a még mindig imádott futballtól Pölöskei Zsolt

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.07.01, Pölöskei Zsolt a Budapest Honvédhoz igazolt!
A középpályás a Videotontól érkezett.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.0824, Pölöskei Zsolt a Vidi új igazolása
Pölöskei Zsolt hároméves szerződést írt alá a Vidivel.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.27, Pölöskei Zsolt a válogatottról: megtiszteltetés a meghívó
Hosszú utat tett meg középpályásunk a válogatott meghívóig, erről, a Pintér Attilával közös munkáról és csapatunk helyzetéről is beszélt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.03.02, Pölöskei Zsolt: Ez volt az igazi debütálás!
Fiatal középpályásunk Vadnai Dániel sérülése után került a kezdőcsapatba, és igyekezett jó teljesítménnyel hozzájárulni a csapat játékához, de nem ezzel kezdte a meccs értékelését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.11.29, Súlyos Pölöskei Zsolt sérülése
Rossz hírt kaptunk Garami Józseftől, amikor a Pécs elleni kezdőcsapat iránt érdeklődtünk: Pölöskei Zsolt elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, így várhatóan ebben a bajnokságban már nem léphet pályára – tavasszal sem... Visszatérhet viszont a pályára Németh Krisztián.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.12.22, MTK: a Liverpoolban is megforduló Pölöskei kész az NB I-re
Az MTK középpályása, a két év alatt két súlyos sérülést is szenvedő Pölöskei Zsolt – aki a nyáron tért haza a Liverpoolból – újra egészséges, így a tavasszal akár bemutatkozhat az NB I-ben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.11.07, Pölöskei Zsoltnak ismét elszakadt a keresztszalagja
Túlzás lenne azt állítani, hogy Pölöskei Zsolt a szerencsés futballisták közé lenne sorolható. A korábbi Rába ETO-, Fradi- és MTK-játékos, később Honvéd-edző Pölöskei Gábor fia, a ferencvárosi Pölöskey Péter (aki y-nal írja a nevét) öccse tavaly nyáron lett a Liverpool tagja, ám alighogy megérkezett Angliába, szinte azonnal elszakadt a bal térdében a keresztszalag. Egy év kihagyás után nemrég tért vissza, de a héten újra megsérült.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.07.08, Újabb magyar a Liverpoolnál: Pölöskei Zsolt érkezett az MTK-tól
Újabb magyar játékost szerződtetett a Liverpool: Pölöskei Zsolt egy évig a „vörösök” játékosa lesz. Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter után Pölöskei a negyedik magyar játékos, aki rövid időn belül lehetőséghez jut a nagymúltú angol klubnál. A labdarúgó egyéves kölcsönszerződést kötött a Poollal.

...tovább: teljes bejegyzés »