magyarfutball.hu

2013.03.02 Pölöskei Zsolt: Ez volt az igazi debütálás!

Fiatal középpályásunk Vadnai Dániel sérülése után került a kezdőcsapatba, és igyekezett jó teljesítménnyel hozzájárulni a csapat játékához, de nem ezzel kezdte a meccs értékelését.

- Egyénileg nem is nagyon rágtam át magamban a meccset - mondta honlapunknak Pölöskei Zsolt. - Eléggé letaglózta a csapatot, hogy nem sikerült legalább egy pontot szereznünk, elsősorban én is ezzel vagyok elfoglalva. Két pontrúgással vesztettünk, ez nagyon bosszantó, szerintem a játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna. A saját teljesítményemről annyit, hogy az első tíz percben kicsit nehezebben találtam a helyem, utána azonban a csapattal együtt én is belelendültem, és igyekeztem ellátni a feladatomat, azaz megszűrni az ellenfél támadásait. Igyekeztem a támadásokat is segíteni, ám az utolsó 10-15 percben már éreztem, hogy nehezebben érek fel az akciókhoz.

Harmadik alkalommal léphetett pályára az MTK első csapatában Pölöskei Zsolt, ám most először kezdőként. - Ezt tartom az igazi debütálásnak az élvonalban, hiszen első meccsemen például csak egy percet játszottam, ez azért komolyabb feladat volt. Örülök, hogy ilyen társak között élhettem át mindezt, Zsidai Laci és Kanta Józsi is rengeteget segített a meccs alatt a helyezkedésben, de Dragan Vukmir is sokszor tudott hátulról jól irányítani. Nem éreztem magam egyedül a pályán.