magyarfutball.hu

2016.08.31, Fehér Zoltán a Soproni VSE csapatához igazolt
Sopronban folytatja pályafutását Fehér Zoltán. A rutinos védő kölcsönszerződés alapján, a Haladás játékosaként, egy évre érkezik a Swietelsky-Soproni VSE együtteséhez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.26, Fehér Zoltán aláírt Szombathelyen
A Haladás újdonsült hátvédje ma délután a klubházban szentesítette a megállapodást.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.19, Fehér távozott Győrből!
A mai napon klubunk és Fehér Zoltán a munkaszerződést közös megegyezéssel megszüntette, az ETO és a Haladás Sopron Bank is megállapodott az ügyben, így a játékos Szombathelyre igazol át. Az átigazolással kapcsolatos tárgyalások tovább folynak,holnap érkeznek Győrbe a Lombard Pápa képviselői, akik Nacsa Péter, Simon András és Szabó Ottó ügyében ülnek asztalhoz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.07.27, Fehér Zoltán a Válogatottban!
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Izland elleni, augusztus 10-i hazai felkészülési mérkőzésre, amely egyben a svédek elleni, szeptemberi Eb-selejtező főpróbája lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.27, Fehér Zoltán az ETO-é!
Több hetes huzavona ért véget a mai napon, mikor is a Bolgár Labdarúgó Szövetség megküldte Fehér Zoltán játékengedélyét.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.06.09, Fehér Zoltán hazatérhet a Vihren Szandanszkitól
Szerződése felbontását kérte Fehér Zoltán, a bolgár első osztályú Vihren Szandanszki labdarúgója.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.02.17, Fehér Zoltán a Vasasba igazolt!
A Vasas által garantált nyugodt anyagi háttér és az új edző, Pintér Attila személye, úgy tűnik, vonzó az átigazolási időszakban. A szlovén válogatott Adem Kapic, a Debrecenből szerződtetett Szabó Ottó és Hegedűs Gyula, a Diósgyőrből érkező Pintér Zoltán után újabb két labdarúgó csatlakozott az angyalföldiek keretéhez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.01.30, Két középpályást igazolt a Matáv
Két középpályást igazolt a Matáv Compaq Sopron labdarúgócsapata. Pintér Zoltán két és fél, Fehér Zoltán három és fél évre szerződött Sopronba.

...tovább: teljes bejegyzés »