magyarfutball.hu

fénykép helye
nationality
Magyarország
age
57 years
poszt
hátvéd
related websites

játékos

pályafutás
MTK-VM
1984 - 1990
RWD Molenbeek
1990 - 1995
MTK
1995 - 1999
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
MTK Budapest FC (tartalék csapat)
? - ?
MTK Budapest FC (serdülő)
? - ?
Bodajk FC
? - ?
MTK Budapest FC (pályaedző)
? - ?
FC Gödöllő
2006 - ?
Láng SK
? - ?
Vasas SC (U17)
2008 - ?
Budapest Honvéd FC (U15)
? - 2011
Budapest Honvéd FC-MFA
2011 - 2012
Pécsi MFC-Matias (pályaedző)
2012
Pécsi MFC-Matias
2012 - 2014. június
Zalaegerszegi TE FC
2014. június - 2015
Dunaújváros PASE
2015 - 2020. szeptember
eredmények / elismerések
UEFA Pro Licence
?
fénykép helye
A kortársaim között akadt nálam gyorsabb, ügyesebb, mégis belőlem lett válogatott labdarúgó. Remélem, az elért eredményeim hitelt adnak a szavaimnak. S ritkán azt is el szoktam nekik mesélni, hogy nálam nehezebb gyerekkora kevés fiatalnak volt. Nyolcéves koromban elvesztettem az édesanyámat, tizenkét évesen pedig az édesapámat. Biztosan ettől váltam befelé fordulóvá, sőt sokan egyenesen azt mondanák, hogy mogorva, kedvetlen ember vagyok.
A Gyáli úton nőttem fel, senkit sem lepek meg vele, hogy gyerekként, miként tízből kilencen, én is a Fradinak drukkoltam. De ennél sokkal erősebb volt a játék iránti szenvedélyem. A grundon nemcsak Nyilasi, hanem például Fazekas gólját is „újrajátszottam”. Az sem volt életem vágya, hogy a Ferencváros játékosa legyek. Az egyik cimborám a népligeti szomszédba, az Építőkhöz csábított le, így kezdtem el ott focizni. Tizenkét évesen azért lettem az MTK futballistája, mert nevelőszülőkhöz kerültem Rákospalotára, onnan a Népliget nagyon messze, a Csömöri út viszont közel volt.1


MTK-VM, 1984-1990

...

RWD Molenbeek, 1990-1995

...

MTK, 1995-1999

...
Kétszer is játszottunk a főtáblára jutásért a Bajnokok Ligájában. 1997-ben itthon 3-2-re vezettünk a Rosenborg ellen, amikor tönkrement a világítás. A másnapi újrajátszást elvesztettük 1-0-ra. 1999-ben a Croatia Zagreb ellen a a zágrábi 0-0 után itthon 1-0-nál kihagytunk egy ziccert, majd kaptunk egy gólt, s kiestünk 2-0-val. Mindkettő önmagában balszerencse, de a sorsolásunk is lehetett volna kedvezőbb. Mai fejjel azt mondom, játékosként talán többet is elérhettem volna, de azt gondolom, nincs okom szégyenkezni.1
forrás
Készült az
1 - https://magyaridok.hu/sport/befele-fordulva-is-elore-nez-3886895/
írásainak, interjúinak felhasználásával.
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: Longinus
  2016.06.22, 07:35 (szerk.: 2017.04.11, 16:35)
  képLőrincz Emil az MTK és az RWD Molenbeek középpályása volt. Az NB I-ben 194 mérkőzésen 17 gólt szerzett, a válogatottban 37 mérkőzésen 3 alkalommal volt eredményes. Forrás: rwdm-fcbrussels/magyarfutball.huképA válogatott csapatban, az álló sor bal szélén.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2013.02.22, 14:00
  Az utóbbi napokban jócskán kapott a PMFC-MATIAS a honi sportsajtóban, a pécsi klubot azért ostorozzák, mert Supka Attila utódjának, Márton Gábornak nincs meg a Pro licence.

  Ki kicsoda?
  A társasjátékot nyugodtan köthetnénk a napokban a PMFC-hez, s bizony első nekifutásra nem lenne könnyű megválaszolni, hogy a szakmai stáb tagjainak pontosan mi a beosztásuk, a feladatuk. Supka Attila távozása után Márton Gábor került a piros-feketékhez, s a tréner nyilatkozataiból világosan kiderült, nem másodhegedűsnek érkezett, ő lesz a főnök. Csakhogy neki nincs meg a szakmai igazgatói és a vezetőedzői feladatok ellátásához szükséges Pro licence – vagyis papíron nem lehet ő a stáb első embere.
  Akkor mégis hogy néz ki az egész? Ezt kérdeztük Elbert Gábortól, a PMFC cégvezetőjétől, akitől arra is választ vártunk, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségnek elküldték-e már a hivatalos felállást.

  – Az elektronikus rendszerbe a nagy részét már feltöltöttük, a többit ma délután tesszük fel – mondta Elbert Gábor. – A stáb összeállítását illetően pedig eddig sem volt semmi titkunk. Lőrincz Emil a vezetőedző, akinek megvan a Pro licence, s az ő feladata az egy szakmai körhöz tartozó három csapat, az NB I-es PMFC, az NB II-es Kozármisleny és az NB III-as PMFC szakmai koordinációja. Mindhárom együttesnek megvan a saját edzője Márton Gábor, Szabó Zsolt és Fekete Tivadar személyében.

  Ha minden ennyire világos, akkor nyilván azzal sem lesz probléma, hogy ki nyilatkozik majd az NB I-es bajnokik után, illetve ki ücsörög majd ott a pénteki sajtótájékoztatókon, jegyeztük meg. Ezzel valóban nem lesz probléma, tudtuk meg a sportvezetőtől, mert a szabályokat betartva az ilyen jellegű teendőket a vezetőedző, Lőrincz Emil látja el.

  forrás:
  http://www.bama.hu/baranya/sport/a-pmfc-nel-lorincz-a-vezetoedzo-o-is-fog-nyilatkozni-479701