magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
A szentpéterfai Morientes
nationality
Magyarország
age
29 years
poszt
csatár
related websites

játékos

pályafutás
SV Eberau
2010 - 2016
SV Mattersburg
2016 - 2019
SV Lafnitz
2019 - 2020
Gyirmót FC Győr
2020. január 16 - 2022. június
Paksi FC
2022. június - 2023. június 1
Ferencvárosi TC
2023. június 1 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

SV Eberau, 2010-2016

...

SV Mattersburg, 2016-2019

...

SV Lafnitz, 2019-2020

...

Gyirmót FC Győr, 2020-2022

...

Paksi FC, 2022-2023

...

Ferencvárosi TC, 2023-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Longinus
    2023.09.04, 09:37
    képVarga Barnabás a Ferencváros - Hamrun mérkőzésen. képVálogatott mezben. Képek: telepaks.net, Üllői út 129.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.06.04, 18:24
    Ferencvároshoz való igazolása kapcsán:
    Az ő leigazolásában van rizikó rendesen. Félreértés ne essék, én is szeretnék látni magyar jó játékosokat a Fradiban, de Varga alá olt rendelve a teljes Paks fociszerkezete. Nálunk ez nem így van. Ráadásul jól is fejel, amit jó beadások nélkül nem fogunk tudni kihasználni. Szóval Csercse mester, gyakorolni a beadásokat ezerrel!!! Egy dolog miatt viszont kifejezetten örülök neki, a flegma rágózós Ryan kap egy riválist a nyakába.

    Részemről, aki Magyar és idejön, tudva hogy nincs bérelt helye, az már minden tiszteletemet kivívta.

    Én ezt a kérdést nem szakmáznám túl. Leigazoltuk a legjobb korban lévő, magyar, nb1-es gólkirályt, aki akár a válogatott elsőszámú csatára is lehet. Akinek erre az első reakciója a fikázás, az elmehet a bús faszba.

    Ha csak a felét hozza annak, amit a Paksban már megérte. De a csapatba kerülésért hatalmas harcot kell majd vívnia.

    Isten hozott, sok sikert! Nem gondolom ,hogy nálunk erősítés, vaságyastól nincs 20 kiló sajnos. A nemzetköziben az ilyen testfelépítéssel nem sok sót esznek meg a játékosok. Cáfolj rám, hajrá!
    Sajnos a mi Sammynket is sokszor lefejelte, pedig ő bizony BL szintű játékos.

    Azt írják facebookon, hogy a moly jóval komolyabb fizetéssel csábította, ennek ellenére választott minket. Ha esetleg tényleg így van és mindenáron ide akart jönni, akkor respect neki és ez a teljesítményén is látszani fog. Márpedig így van, mert megírta a facebook!

    A variációs lehetőségeinket mindenképpen bővíti.
    Fejjel nagyon jó, hátha a pontrúgásaink is veszélyesebbé vállnak vele.
    Ha az alázata és a vagánysága összhangban marad, csak nyerhetünk vele.
    Pénzt adtunk érte, váljon be, ezt kívánom.
    Frederiksenek, és Boudjemak helyett inkább nézem őt.

    Paskon 16 golt szerzett, Gyirmoton meg csak 8-at, ha a 11-eseket es a kipattanokat nem szamitjuk. Tul sokat ne varjunk tole, ha meglovi a 6-7 golt a szezonban, akkor mar nem csalodas.
    Volt ideje az osztrakoknal is felhivni magara a figyelmet sok-sok even keresztul, de nem tette, senkinek nem kellett, en meg nem hiszek a tundermesekben, hogy 28 evesen hirtelen valaki szintet ugrik es Ryan szintu csatar lesz belole (mert nala rosszabban meg minek gondolkodnank)

    Amiert megis orulok:
    - nem lett a mole
    - o jobban aterzi a kulfoldieknel, hogy mit jelent ebben a klubban jatszani, nagyobb tuz loboghat benne, ami segitheti a klubot a nehez pillanatokban
    - nem kell felni, hogy elviszik ennyi idosen, par evig szamithatunk ra
    - ha ki kell bekkelni nemzetkoziben a veget, bejohet hatra kifejelgetni a labdat smiley
    - detto elore, ha bunkereznek, jol johet a fejjateka, remelhetoleg javul a rogzitett helyzetekben a hatekonysagunk, akar a lepattanokbol is, amikor mar nem szamit mennyire szervezetten allnak fel

    Nekem akkor adta el magat, mikor elvallalta a panenkat. Az sem lett volna baj ha bemegy, de ahhoz tokos gyereknek kell lenni, hogy valaki ezt bevallalja egy uj helyen az elso szezonban.
    Illetve Jancsival es Adammal ellentetben neki fodbalista felepitese van es a sebessege is rendben van.
    Szerintem jo igazolas.

    Van benne kockázat, de reméljük “jó lesz és beválik”. Nagyon itt akart focizni, ezért is tudtak felgyorsulni az események és ez mindenképp jó jel. Dani elmondta neki ez mit jelent. Kívánom Barna, hogy a “titkos” vágyad teljesüljön és bödei magasságokba juss itthon, nemzetközileg meg ennél is magasabbra:

    https://ulloi129.hu/2023/06/01/varga-barnabas-a-fradie/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.24, 12:35
    Gólkirály lesz, gratulálok neki! Hahn Jani is az lett, aztán beárazta a szlovák liga. Azóta sincs sehol a paksban. Vargáról ebbe a szezonban minden bepattan, jókor van jó helyen és szépen kapták a tiziket. De elnézve a paks meccseket ő nem az a csatár akit én szeretnék a csapatba. Dobálja magát, a labdákat nem túl hatékonyan tartja meg, összjátékba gyenge. Ha Böde végigtolja kezdőként a szezont akkor ő lenne a gólkirály.

    Hát a piac jol bearazta a magyar NBI-et ezzel a noname csavoval, aki meg az osztrak II, III. ligaban is a futottak meg kat. volt. smiley Jot rohogtem amikor Rossi behivta, azt vartam amit kaptam a meccsen smiley

    29 lesz mire beilleszkedik,örüljetek ha valaki pénzt ad érte,nem milliókat,úgy hogy eddig soha-senki egy petákot nem fizetett érte.

    Szegény srác nem kellett az akadémiáknak, aztán ő saját maga felhozta magát. most hirtelen már rá is repültek a menedzserek, mert most már pénzt látnak benne. Amikor osztrák 4 osztályba játszott, akkor hol voltak ezek a pénznyelők?

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2958525
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2020.01.17, 15:14
    A TÁMADÓSORBA ÉRKEZETT ELSŐ ERŐSÍTÉSÜNK
    kép
    Klubunk két és fél éves szerződést kötött a szombathelyi kötődésű csatárral, Varga Barnabással. A 25 éves támadó a Szombathelyi Haladás utánpótlásában nevelkedett, mígnem 2010-ben légiósnak állt, ez időszak alatt futballozott az osztrák első osztályú SV Mattersburg csapatában, legutóbb pedig az osztrák másodosztályban szereplő SV Lafnitz csapatát erősítette.

    A 25 éves támadó gyirmóti pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk!

    2020.01.16
    http://gyirmotfc.hu/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=118667&nyelv=0