magyarfutball.hu

Alsónémedi, Halászy Károly utcai Sporttelep

 1. 6 users were here.
 2. alias
  1. Halászi Sporttelep
  2. ASE Sportpálya
 3. address
 4. map, route
 5. capacity
  altogether : ?
  seats: ?
  stands: ?
 6. population
  Alsónémedi: 5.206 (2012)
 7. owner
  Alsónémedi Község Önkormányzata
 8. home club
 9. attendance record
 10. pitch size
 11. pitch type
  natural grass
 12. score board
 13. floodlight
  yes
 14. running track
  n/a
 15. year of surrender
 16. first match
 17. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2009.11.16, 14:45
  Az ASE működése az önkormányzat tulajdonában lévő Halászy Károly utcai Sporttelepen zajlik. A létesítmény két fő része egy szabványos méretű füves szabadtéri pálya és egy a játékvezetők, a vendég és a hazai játékosok öltözésére alkalmas épület. A létesítményhez nem tartozik edző pálya, amely jelentősen megnehezíti a lehetőségeket. A pálya februártól novemberig folyamatos terhelés alatt van. Az edzések és a mérkőzések összehangolása, időbeosztása komoly szervezést igényel. Ezenfelül a község szabadidősport rendezvényei (Falunap, Református Egyház sportnap, kispályás labdarúgó tornák) is alapvetően itt zajlanak. A túlzott kihasználtság pedig a pálya talajának (füvének) minőségét veszélyezteti, amely csak többlet munkával (öntözés, fűnyírás) ellensúlyozható. A pálya nyitottsága ( nincs bekerítve) is veszélyezteti a létesítmény biztonságát.

  A pályavilágítás korszerűsítésre szorul, mivel a sorozatos műszaki hibáknak köszönhetően mostanra alkalmatlanná vált arra, hogy feladatát gazdaságosan és használhatóan (nem megfelelő fényerősségű a világítás) megoldja. A tervezhető esti edzések pedig a pálya „telítettségének” elosztásában segítene.

  Sajnos az elmúlt évek folyamán a nézőtéri padok faanyaga teljesen elkorhadt. A szurkolók részére a kulturált körülmények biztosításához az ülőhelyek teljes újjáépítését kellene megoldani.


  forrás:
  http://www.alsonemedi.hu/aktualis/ulesek/2009_10/07_sportfejlesztesi_koncepcio.doc