magyarfutball.hu

Alsónémedi, Halászy Károly utcai Sporttelep

 1. 6 felhasználó járt itt.
 2. alias
  1. Halászi Sporttelep
  2. ASE Sportpálya
 3. cím
 4. térkép, megközelítés
 5. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 6. lakosság
  Alsónémedi: 5.206 (2012)
 7. tulajdonos
  Alsónémedi Község Önkormányzata
 8. hazai csapat
 9. nézőcsúcs
 10. pálya mérete
 11. talaj típusa
  természetes füves
 12. eredményjelző tábla
 13. világítás
  van
 14. futópálya
  nincs
 15. átadás éve
 16. nyitómérkőzés
 17. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2009.11.16, 14:45
  Az ASE működése az önkormányzat tulajdonában lévő Halászy Károly utcai Sporttelepen zajlik. A létesítmény két fő része egy szabványos méretű füves szabadtéri pálya és egy a játékvezetők, a vendég és a hazai játékosok öltözésére alkalmas épület. A létesítményhez nem tartozik edző pálya, amely jelentősen megnehezíti a lehetőségeket. A pálya februártól novemberig folyamatos terhelés alatt van. Az edzések és a mérkőzések összehangolása, időbeosztása komoly szervezést igényel. Ezenfelül a község szabadidősport rendezvényei (Falunap, Református Egyház sportnap, kispályás labdarúgó tornák) is alapvetően itt zajlanak. A túlzott kihasználtság pedig a pálya talajának (füvének) minőségét veszélyezteti, amely csak többlet munkával (öntözés, fűnyírás) ellensúlyozható. A pálya nyitottsága ( nincs bekerítve) is veszélyezteti a létesítmény biztonságát.

  A pályavilágítás korszerűsítésre szorul, mivel a sorozatos műszaki hibáknak köszönhetően mostanra alkalmatlanná vált arra, hogy feladatát gazdaságosan és használhatóan (nem megfelelő fényerősségű a világítás) megoldja. A tervezhető esti edzések pedig a pálya „telítettségének” elosztásában segítene.

  Sajnos az elmúlt évek folyamán a nézőtéri padok faanyaga teljesen elkorhadt. A szurkolók részére a kulturált körülmények biztosításához az ülőhelyek teljes újjáépítését kellene megoldani.


  forrás:
  http://www.alsonemedi.hu/aktualis/ulesek/2009_10/07_sportfejlesztesi_koncepcio.doc