magyarfutball.hu

Sárospatak, Sárospataki Városi Sportpálya

 1. 3 users were here.
 2. alias
  1. STC Sporttelep
 3. address
  3950 Sárospatak Zrínyi utca 12. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
   
 4. map, route
 5. capacity
  altogether : ?
  seats: ?
  stands: ?
 6. population
  Sárospatak: 12.590 (2012)
 7. owner
  Sárospatak Város Önkormányzata
 8. home club
 9. attendance record
  4.000
  Sárospataki TC - FTC 0:9
  előkészületi mérkőzés
  1995.07.16.
 10. pitch size
 11. pitch type
  natural grass
 12. score board
 13. floodlight
  n/a
 14. running track
  cinder track
 15. year of surrender
 16. first match
 17. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.10.18, 10:18
  Az STC sporttelepen az elmúlt években több fejlesztés is történt: rekortán pálya kialakítás, épület felújítás, nagy műfüves pálya építés…

  2019.10.15
  https://boon.hu/sport/helyi-sport/olyan-mint-a-fradi-ujpest-3857328/
   
 2. avatar: fgymat
   
 3. avatar: Maradona
   
 4. avatar: Maradona
  2013.08.03, 12:45
  Az interneten böngészve bukkantam erre:


  "Az időjárás is segít a sportpálya felújításában


  Az elnyert TAO-s pályázat legfontosabb ütemének végrehajtása zajlik most, ami a focipálya és környezetének a felújítását szolgálja. A Főtér kialakítása mellett, fontos esemény ez most Sárospatakon. Aros János városunk első embere nap, mint nap személyesen is figyelemmel kíséri az eseményeket, így szívesen vesszük a témával kapcsolatos tájékoztatóját a munkálatokról...

  Jelenleg a küzdőtéren, ahol az események zajlanak, folynak a munkálatok. A korábbi esős napok előtt sikerült a tervezett helyeken a gyepszőnyeget kicserélni, úgy hogy az égből jövő locsolás soha jobbkor nem jöhetett volna. A cserére nem szoruló részeken is végeznek karbantartásokat: ráfüvesítenek, műtrágyáznak, „megfésülik” és amit még a szakember jónak lát.
  Ezzel párhuzamosan folynak a kerítés cseréjének és a labdafogó háló tartószerkezetének alapozó földmunkái, illetve az épület tetejének hő és vízszigetelése.

  Sárospatak sportegyesületei évek óta eredményesen pályáznak az úgynevezett TAO-s pályázati keretből. Öt kiemelt sportágnak van lehetősége részesülni ebből a kedvezményből, itt Patakon a vízilabdások, a kézilabdások és a labdarúgók felelnek meg a kiírásnak. A vízilabdások pályázatának köszönhető, hogy ki tudtuk cserélni a végardói strandfürdőben a sátrat, aminek télen élvezhetjük igazán előnyét. A kézilabdás TAO-s pályázati lehetőség kihasználásának jóvoltából az Árpád Vezér Gimnázium tornacsarnokának burkolatát újították fel, illetve működési költségekre is pályáztak. A labdarúgó szakosztály, pedig a sportpályának a felújítására kapott lehetőséget. Ezen belül is a két kapu előtti rész teljes fűcseréjére, a kerítésnek a cseréjére, a lelátók megújítására, ehhez hozzá kell tenni, hogy a ferencvárosi stadion bontása miatt a Ferencvárosi Torna Club vezetőitől kaptunk 300db széket. Ennek a rendbe hozását, felújítását, alkalmassá tételét a Weinberg 93 kft végzi. Valamint a TAO-s támogatási lehetőségből az öltözőépület tetejének a hőszigeteléssel egybekötött újraszigetelése is megvalósul.

  Meg kell, hogy köszönjem az egyesület vezetőinek azt, hogy egyáltalán részt vettek ebben a pályázatban, hiszen ezek az elnyert összegek, amelyek együttesen 100 millió forintot tesznek ki a működési költséggel együtt, jelentős könnyebbséget jelentenek a város gazdálkodásában is, hiszen eddig az önkormányzat volt, az egyesület kizárólagos támogatója. A működési költség mintegy 70-80%-át az önkormányzat állta, a sárospataki lakósok pénzéből a mindenkori költségvetésben elfogadott összeg keretéig. A szakosztályvezetők mellett köszönet a pataki vállalkozóknak, hiszen ezt a pályázati lehetőséget a vállalkozások a nyereségadójuk terhére tudják feltölteni. Több támogatást tudtak összeadni a vállalkozók, mint amire pályáztunk. Ez nagy öröm számomra, hiszen azt jelenti, hogy a pataki vállalkozások mindenféle nehézségük ellenére még mindig fordítanak figyelmet a sárospataki közösségi tevékenységre, a sportra.

  A sportpálya felújítása Kovács Gábor szakosztályvezető irányításával gőzerővel tart. Valamennyi munkát sárospataki cég nyerte el, akik ezzel is tudják támogatni a labdarúgást. Egy kis türelmet kérek a sárospataki lakósoktól, hiszen a sportpálya most munkaterületté van nyilvánítva. Ez okozhat egy kis kellemetlenséget, bár úgy gondolom, hogy az őszi indulásra már újra mindenkinek a rendelkezésére tudjuk bocsátani.
  Külön köszönetet kell még mondanom Fazekas András és Czakó Gézának, akik a saját vállalkozásukon keresztül közel 10-10 millió forinttal járultak hozzá a felújítás megvalósításához.

  A mellékelt képek a munkák mozzanatait örökítették meg, amelyekkel azoknak szeretnénk kedveskedni, akik elfoglaltsága nem engedi meg a munkálatok személyes megtekintését.


  További fotók >>>

  Törő Gábor
  /2013.07.30./"

  (Forrás: Sárospatak honlapja: www.sarospatak.hu)
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2010.03.19, 10:48 (szerk.: 2018.02.18, 17:47)
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2010.02.15, 09:49
  1995. július 16.

  Sárospataki TC - FERENCVÁROS 0-9 (0-4) 4000 néző

  Gólszerzők: Szekeres 2, Kopunovics 2, Nyilas. Lisztes. Zavadszky. Páling, Kecskés.

  Előkészületi mérkőzés lévén majdnem az egész keret pályára lépett.


  forrás:
  http://www.ftcbk.eu/2010/02/14/nagy-l-naploja-ftc-1995-julius/