magyarfutball.hu

Agyagosszergény, Agyagosszergényi Sportpálya

 1. 1 user was here.
 2. address
  Győr-Moson-Sopron megyehiányzó adat beadása
   
 3. map, route
 4. capacity
  altogether : ?
  seats: ?
  stands: ?
 5. population
  Agyagosszergény: 882 (2012)
 6. home club
 7. attendance record
 8. pitch size
 9. pitch type
  natural grass
 10. score board
 11. floodlight
 12. running track
  n/a
 13. year of surrender
 14. first match
 15. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: BZS1979
  2012.07.30, 09:38 (szerk.: 2012.07.30, 09:38)
  Villám csapott fiatalokba Agyagosszergényben

  Villámcsapás miatt újra kellett éleszteni két 20 év körüli fiatalembert vasárnap délután Agyagosszergényben - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

  Vasárnap 19.55 óra - Fociztak az esőben - újra kellett éleszteni őket

  Győrfi Pál elmondta: a fiatalok a zuhogó esőben fociztak, amikor a pálya közepére lecsapott egy villám. Az Országos Mentőszolgálat egységei Kapuvárról, Sopronból és Csornáról mentek a helyszínre.

  A két újraélesztett játékost a soproni kórház intenzív osztályára szállították. Rajtuk kívül további 18 embert - 17 játékost és egy fának támaszkodó nézőt - ért a villámcsapás, de ők nincsenek életveszélyes állapotban. Többnyire fejfájásra, zsibbadásra panaszkodtak, a mentők a soproni és a szombathelyi kórházakba viszik őket megfigyelésre - mondta a szóvivő.

  21.00 óra - Információink szerint a Vas megyei Szergény és Agyagosszergény labdarúgó csapata játszott barátságos mérkőzést. A találkozó vasárnap délután 5 órakor kezdődött, s a villám körülbelül délután fél 6-kor csapott a pályába.

  A két súlyos sérültet Sopronban ápolják, 10 fiatalt Szombathelyre, 8-at Győrbe szállítottak a mentők.

  23.02 óra - Az életveszélyben lévő játékost az intenzív osztályán ápolják, további két sérültet a kardiológiai osztályon kezelnek - közölte a kórház vezető ügyeletes vasárnap este. Becher Péter elmondta: tizenöt fiatalt – játékosokat és bírót - szállítottak a soproni kórházba az agyagosszergényi focipályáról. Megfigyelésüket követően tizenkét érintettet már hazaengedtek. Ők elsősorban a történtek miatti ijedelem okán kértek orvosi ellátást.

  Nyolc beteget megfigyelésre a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályára szállítottak – közölte Oláh Attila professzor, orvos- igazgató. A Győr-Moson-Sopron megyei Agyagosszergényben falunap keretében barátságos mérkőzést játszott a helyi labdarugó csapat a Vas megyei Szergény együttesével. Távolinak tűnt még a vihar, amikor hirtelen lecsapott a villám a pálya közepére - számolt be a történtekről Szabó Alfonz polgármester. Elmondása szerint a villámcsapás négy-öt embert "vitt le" a földre, egyiküknek a lábszárvédője is elégett. A polgármester úgy tudja, hogy Sopronon és Győrön kívül Szombathelyre is szállítottak sérülteket.

  forrás: http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/villam_csapott_fiatalokba_agyagosszergenyben_-_fotok_a_helyszinrol/2291122/