magyarfutball.hu

Agyagosszergény, Agyagosszergényi Sportpálya

 1. 1 felhasználó járt itt.
 2. cím
  Győr-Moson-Sopron megyehiányzó adat beadása
   
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Agyagosszergény: 882 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
 11. világítás
 12. futópálya
  nincs
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: BZS1979
  2012.07.30, 09:38 (szerk.: 2012.07.30, 09:38)
  Villám csapott fiatalokba Agyagosszergényben

  Villámcsapás miatt újra kellett éleszteni két 20 év körüli fiatalembert vasárnap délután Agyagosszergényben - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

  Vasárnap 19.55 óra - Fociztak az esőben - újra kellett éleszteni őket

  Győrfi Pál elmondta: a fiatalok a zuhogó esőben fociztak, amikor a pálya közepére lecsapott egy villám. Az Országos Mentőszolgálat egységei Kapuvárról, Sopronból és Csornáról mentek a helyszínre.

  A két újraélesztett játékost a soproni kórház intenzív osztályára szállították. Rajtuk kívül további 18 embert - 17 játékost és egy fának támaszkodó nézőt - ért a villámcsapás, de ők nincsenek életveszélyes állapotban. Többnyire fejfájásra, zsibbadásra panaszkodtak, a mentők a soproni és a szombathelyi kórházakba viszik őket megfigyelésre - mondta a szóvivő.

  21.00 óra - Információink szerint a Vas megyei Szergény és Agyagosszergény labdarúgó csapata játszott barátságos mérkőzést. A találkozó vasárnap délután 5 órakor kezdődött, s a villám körülbelül délután fél 6-kor csapott a pályába.

  A két súlyos sérültet Sopronban ápolják, 10 fiatalt Szombathelyre, 8-at Győrbe szállítottak a mentők.

  23.02 óra - Az életveszélyben lévő játékost az intenzív osztályán ápolják, további két sérültet a kardiológiai osztályon kezelnek - közölte a kórház vezető ügyeletes vasárnap este. Becher Péter elmondta: tizenöt fiatalt – játékosokat és bírót - szállítottak a soproni kórházba az agyagosszergényi focipályáról. Megfigyelésüket követően tizenkét érintettet már hazaengedtek. Ők elsősorban a történtek miatti ijedelem okán kértek orvosi ellátást.

  Nyolc beteget megfigyelésre a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályára szállítottak – közölte Oláh Attila professzor, orvos- igazgató. A Győr-Moson-Sopron megyei Agyagosszergényben falunap keretében barátságos mérkőzést játszott a helyi labdarugó csapat a Vas megyei Szergény együttesével. Távolinak tűnt még a vihar, amikor hirtelen lecsapott a villám a pálya közepére - számolt be a történtekről Szabó Alfonz polgármester. Elmondása szerint a villámcsapás négy-öt embert "vitt le" a földre, egyiküknek a lábszárvédője is elégett. A polgármester úgy tudja, hogy Sopronon és Győrön kívül Szombathelyre is szállítottak sérülteket.

  forrás: http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/villam_csapott_fiatalokba_agyagosszergenyben_-_fotok_a_helyszinrol/2291122/