magyarfutball.hu

Komárom, MOLAJ Sporttelep

 1. 8 users were here.
 2. related grounds
 3. address
  2922 Komárom Stadion utca 1. Komárom-Esztergom megye
   
 4. map, route
 5. capacity
  altogether : ?
  seats: ?
  stands: ?
 6. population
  Komárom: 19.729 (2012)
 7. home club
 8. attendance record
 9. pitch size
 10. pitch type
  natural grass
 11. score board
  electronic
 12. floodlight
  n/a
 13. running track
  n/a
 14. year of surrender
 15. first match
 16. related matches
 17. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: Richmond
  2016.08.17, 13:14 (szerk.: 2016.08.17, 20:00)
  Komárom - Honvéd-MFA NB III 2016/2017 2. forduló
  Amikor azt írtam, hogy "megbújó", akkor nem jártam messze az igazságtól. Az 1-es főúton már Szőnyt is majdnem elhagytuk, amikor Gege váratlanul oldalra kapta a kormányt és a szűk vasúti átkelő felé kormányozta a Rovert. Ott stílusosan épp egy tartályvonat robogott el. A sporttelep a vasúti töltés és az árvízvédelmi töltés közé épült, gyakorlatilag a Duna tágabb értelemben vett árterére. Parkolóhelyet nehéz volt találni. Egyfelől maga a hely sem volt túl sok, másfelől sok autó parkolt le ott, ahol ki volt jelölve a parkolóterület, a későbbiekben oda, ahová tudott - oda ki jobb híján tényleg csak kocsival érdemes menni. Ez szépszámú szurkolósereget sejtetett és össze is gyűlt olyan 300 néző - Gyula barátom 500-ra tette a megjelentek számát igényes tudósításában.

  Belépőt tőlünk senki sem kért, de ez talán a kis késésünknek is betudható. A stadion igen ambivalens érzéseket keltett bennem. Egyfelől tetszett a "faluvége" hangulat, a Duna illata, az ártéri erdők, a sok gyerek, a jókedvű helyiek. Másfelől...eh, végül is ez elmegy az NB III-ban. Még a szotyiköpködés is a füves domboldalon. A modern kis eredményjelző egyszerűen nem illett bele a letűnt korokat idéző épületek, salakos teniszpályák, hatalmasra növő fák világába.
  Legalábbis nyáron elmegy, de ősszel és a hideg koratavaszon már nem akkora élmény. Ha nagyon akarom, még van fedett része is a "stadionnak". Lássuk szemből! Itt látszik némi leszékezés is.

  A mellékhelyiségek: a férfi WC-vel nem volt gond, bár nem tervezték nagy kapacitásra, hiszen egyszerre csak három férfiút tud fogadni. A hölgyeknél hamar nagy sor alakult ki a szemre nem túl bizalomgerjesztő ajtók előtt - de bent nem jártam ugye. a WC-be menet egy rendezővel találkoztam, aki nagy gonddal elhelyezte a csapon Steffl sörét és sajnálkozott a szűkös kapacitás miatt.

  Ahogy a büfében sem, mert még mindig egy nagy hátizsáknyi enni és innivaló volt nálunk abból, amit a strandra szántunk. Jut eszembe, senkinek eszébe nem jutott, hogy elvegye tőlünk, pedig volt rendező bőven. A többségük a kis vendégszektornál ácsorgott, ahol maroknyi kispesti fiatal szurkolta végig a meccset. A hazai oldalon mintegy harminc vörös-fekete vegyült a komáromiakkal, akiket ez nem foglalkoztatta túlzottan. Szóval a büfében mi ugyan nem voltunk, de aki igen, az jó véleménnyel volt róla.

  A pálya mögött salakos teniszpályák sorakoztak. Annyira nem tűntek gondozottnak (elhanyagoltnak sem), ellentétben magával a focipályával és az út túloldalán, a fák között elrejtőző edzőpályával. A pálya tehát rendben volt, nyugodtan lehetett focizni.

  Stadion komfortérzete: 5/10 - lásd fent. De őszintén szólva, nekem ez teljesen megfelel az NB III-ban.

  Megközelíthetőség: 5/10 - autóval még csak-csak, de a vonattól oda kisétálni...

  Parkolás: 7/10 - Időben kell érkezni, akkor nem lesz gond. Mindenesetre a helyi biztonságiak is igyekeztek helyet találni, de már késő volt. Azért arra kíváncsi leszek, hogy feltehetőleg több száz fővel idezarándokoló győrieket hogyan fogják kezelni, vagy mondjuk a tatabányaiakat, ha addigra még lesz Tatabánya.

  Hangulat: 6/10 - egy jobb megye-egyes rangadóra emlékeztetett

  http://valogatott.blog.hu/2016/08/15/komarom_163