magyarfutball.hu

Komárom, MOLAJ Sporttelep

 1. 8 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. cím
  2922 Komárom Stadion utca 1. Komárom-Esztergom megye
   
 4. térkép, megközelítés
 5. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 6. lakosság
  Komárom: 19.729 (2012)
 7. hazai csapat
 8. nézőcsúcs
 9. pálya mérete
 10. talaj típusa
  természetes füves
 11. eredményjelző tábla
  elektronikus
 12. világítás
  nincs
 13. futópálya
  nincs
 14. átadás éve
 15. nyitómérkőzés
 16. kapcsolódó mérkőzések
 17. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Richmond
  2016.08.17, 13:14 (szerk.: 2016.08.17, 20:00)
  Komárom - Honvéd-MFA NB III 2016/2017 2. forduló
  Amikor azt írtam, hogy "megbújó", akkor nem jártam messze az igazságtól. Az 1-es főúton már Szőnyt is majdnem elhagytuk, amikor Gege váratlanul oldalra kapta a kormányt és a szűk vasúti átkelő felé kormányozta a Rovert. Ott stílusosan épp egy tartályvonat robogott el. A sporttelep a vasúti töltés és az árvízvédelmi töltés közé épült, gyakorlatilag a Duna tágabb értelemben vett árterére. Parkolóhelyet nehéz volt találni. Egyfelől maga a hely sem volt túl sok, másfelől sok autó parkolt le ott, ahol ki volt jelölve a parkolóterület, a későbbiekben oda, ahová tudott - oda ki jobb híján tényleg csak kocsival érdemes menni. Ez szépszámú szurkolósereget sejtetett és össze is gyűlt olyan 300 néző - Gyula barátom 500-ra tette a megjelentek számát igényes tudósításában.

  Belépőt tőlünk senki sem kért, de ez talán a kis késésünknek is betudható. A stadion igen ambivalens érzéseket keltett bennem. Egyfelől tetszett a "faluvége" hangulat, a Duna illata, az ártéri erdők, a sok gyerek, a jókedvű helyiek. Másfelől...eh, végül is ez elmegy az NB III-ban. Még a szotyiköpködés is a füves domboldalon. A modern kis eredményjelző egyszerűen nem illett bele a letűnt korokat idéző épületek, salakos teniszpályák, hatalmasra növő fák világába.
  Legalábbis nyáron elmegy, de ősszel és a hideg koratavaszon már nem akkora élmény. Ha nagyon akarom, még van fedett része is a "stadionnak". Lássuk szemből! Itt látszik némi leszékezés is.

  A mellékhelyiségek: a férfi WC-vel nem volt gond, bár nem tervezték nagy kapacitásra, hiszen egyszerre csak három férfiút tud fogadni. A hölgyeknél hamar nagy sor alakult ki a szemre nem túl bizalomgerjesztő ajtók előtt - de bent nem jártam ugye. a WC-be menet egy rendezővel találkoztam, aki nagy gonddal elhelyezte a csapon Steffl sörét és sajnálkozott a szűkös kapacitás miatt.

  Ahogy a büfében sem, mert még mindig egy nagy hátizsáknyi enni és innivaló volt nálunk abból, amit a strandra szántunk. Jut eszembe, senkinek eszébe nem jutott, hogy elvegye tőlünk, pedig volt rendező bőven. A többségük a kis vendégszektornál ácsorgott, ahol maroknyi kispesti fiatal szurkolta végig a meccset. A hazai oldalon mintegy harminc vörös-fekete vegyült a komáromiakkal, akiket ez nem foglalkoztatta túlzottan. Szóval a büfében mi ugyan nem voltunk, de aki igen, az jó véleménnyel volt róla.

  A pálya mögött salakos teniszpályák sorakoztak. Annyira nem tűntek gondozottnak (elhanyagoltnak sem), ellentétben magával a focipályával és az út túloldalán, a fák között elrejtőző edzőpályával. A pálya tehát rendben volt, nyugodtan lehetett focizni.

  Stadion komfortérzete: 5/10 - lásd fent. De őszintén szólva, nekem ez teljesen megfelel az NB III-ban.

  Megközelíthetőség: 5/10 - autóval még csak-csak, de a vonattól oda kisétálni...

  Parkolás: 7/10 - Időben kell érkezni, akkor nem lesz gond. Mindenesetre a helyi biztonságiak is igyekeztek helyet találni, de már késő volt. Azért arra kíváncsi leszek, hogy feltehetőleg több száz fővel idezarándokoló győrieket hogyan fogják kezelni, vagy mondjuk a tatabányaiakat, ha addigra még lesz Tatabánya.

  Hangulat: 6/10 - egy jobb megye-egyes rangadóra emlékeztetett

  http://valogatott.blog.hu/2016/08/15/komarom_163