magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 2 : 0 20:15

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  11. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
  12. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2024
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.05.26, 21:24 (szerk.: 2024.06.07, 21:53)
    Behúztuk, a lilákkal történelmet írtunk. Minden jó, ha a vége jó! Csendben megjegyzem, hogy én még ilyen ultrafos uppét nem láttam. Ami örömteli volt, hogy a távozóink szépen búcsúztak! Kb egy hét és hiányozni fognak a bajnokik.

    Ez szuper volt! Konkrétan az utóbbi évek első jó bajnokavatója!

    Valószínű az eső és a pára is közre játszott, de én még nem hallottam így zúgni a 3 2 1 Fradit.

    A 3-2-1-et szerintem Budán is hallották. Az oldallelátó is nagyon jól beszállt a szurkolásba. Hamberger pedig jókor és jól vezényelt ehhez buzdításokat.

    És akkor egy mondat a távozókról:Bár szakmailag mást gondolok külön-külön róluk,de emberileg,mindannyian nagyon rendben voltak.Henry,Samy,Mumo!Nagyon köszönünk mindent.Csodálatos évek voltak.Remélem Ti is így érzitek.

    Nincs még egy csapat, ami ennyire gyáván jönne hozzánk játszani, mint a Dózsa. A kapust kivéve értékelhetetlen volt a teljesítményük, Csobothtal az élen.
    Marquinhos és Lisztes nagyon szépen búcsúzott, Hajnal Tomi meg kőkemény nyár elé néz.

    Hát, ennek a szezonnak is vége.
    Felemás érzéseim vannak, örülök a bajnokságnak, de most a szokottnál jobban bennem van az érzés, hogy lezárult egy fejezet.
    Új edző, mezszállító, főszponzor (?), miközben valószínűleg komoly átalakulás lesz a játékoskeretben is.
    Köszönöm a csapatnak, viszlát Krisztián, Mume, Wingo, Samy, és a többiek!
    Várjuk a következő szezont!

    Elhittétek II.
    Olyan szinten nem volt közük a meccshez, hogy megalázóbb volt bizonyos értelemben, mint az 5-0. Összeszedtük magunkat, pedig nem volt egyszerű. De ezért vagyunk mi a Ferencváros.
    Szép volt fiúk!
    Maradj Géza! smiley
    Hajrá Fradi!
    BAJNOKCSAPAT!

    Ez az Újpest messze a legyengébb csapat, akivel idén játszottunk. Komolyan, még a Kövesd is sokkal erősebb volt, igazán rá fért volna a lilákra egy év nb2.

    Jo szar ez az uttest de azert azt latni hogy sokkal nagyobb a jatekkedv kb minden jatekosunknal mint az utobbi meccseken az erzekelheto volt...

    A ""kis edzőkkel"" milyen lelkes folyamatos, látványos a csapat játéka.
    Tóth Alex meg az új Nagy Ádám ? Az előre játéka még jobb is. Adám is ilyen korban kezdte és tizenvalahány meccs után Storck beválogatta.

    a karkötő kurva jó ötlet volt

    Tegnapi volt Ben Romdhane első olyan meccse, amikor végig tetszett a játéka. Nem volt annyira görcsös, bejöttek nagyjából a dolgai. Jó lenne, ha átszakadna nála a gát, nagyon kellene egy állandósított jó forma tőle a jövőben.

    Ehhez csak annyit kellett, hogy Leó megtalálta a helyét és engedte, hogy szabadon, felszabadultan játszon. Nem ad annyi gólpasszt mint Fani, de sokkal hasznosabban játszik. Zakivel uralták a középpályát.

    Színvonalas bajnoki ünneplés, szuper hangulat. Jó volt jelen lenni. Egy dózsa verés mindig mézédes. Sztankó meg nyelje be az orosz medve faszát.

    Két emlékezetes pillanat , nem tudom máshol van e ilyen , hogy elbúcsúzik a club a játékosaitól , a másik , hogy át lett adva a büntető Lisztesnek. Ezek a három pontnál is többet érnek.

    Márki gólja zseniális volt, Barnitól pedig remek gesztus hogy ezúttal odaadta a büntetőt.
    Viszont a ma estébe is vegyült némi bánat, Momo távozása az egyik és Márki is elég sokatmondóan mutatta a mezét a gólja után és integetett ki amikor lejött a pályáról. Bízom benne hogy nem viszik el, de félek, a mexikóiak kicsengetnek érte valami komoly pénzt és ő is rá fog bólintani hogy akkor megy.
    De jó iramú derbi volt, annyiban örültem annak hogy dolgoztam közben, mert nem kellett a kornyikálást hallgatnom, több örömöm volt az interjúk hallgatásában. smiley
    Amilyen borzasztóan kezdődött a szezon, összességében remekül vittük végig, még ha be is csúsztak a betlik, van ilyen, el lehet viselni.
    Nagyon érdekes nyár lesz...ki lesz az új edző, kik mennek, kik jönnek, aztán az EB is és még van bő 2 hónap a selejtezőkig, de abba sok melót bele kell tenni.
    Mindent bele a következő szezonban is! Hajrá Fradi!

    Most nézem vissza az ünneplést. Dj Abu Fani !!! Szerette volna tolni de Náksi mondta neki, hogy maradjon a szakmájánál.

    Tényleg igyekeztek a lilák, szervezetten védekeztek, készültek a centerre beadott labdákra, és hárman ugrottak a büntetőterületre betörni igyekvő játékosainkra.
    A kontráikra viszont mi készültünk, és végre megint volt egy rendes átlövésünk (Márki). Akkor el is dőlt a meccs.

    Dibusz az első, aki kicsit többet mond erről, és nagyn tetszik, hogy ezt így mondta. Mert nem önmagában az a gond, hogy Deki elmegy több pénzért, ennyi erővel Besicet, Uzunit, Laoudunit vagy akárki mást is gyűlölhetnénk.
    Mást mondott és mást mutatott Deki, mint a valóság, ez a nagy baj.

    Nagyon jól szervezett, tartalmas programokkal színesített bajnokavató este volt, tökéletes eredménnyel! A Dózsa két szót nem érdemel, annyira szedett-vedett szánalmas brigád volt... Viszont nálunk azért látszik, hogy valami nem volt rendben az öltözőben, például Lisztesnél is. Nagy dolog volt Vargától, hogy odaaadta a tizit. A Traoré,Abu Fani, Marquinhos hármasból remélem csak maximum egy megy el. De az lenne az igazi, ha csak télen. Hajnaléknak lesz dolga bőven a következő hetekben, edző, 4-5 játékos kell, de nyilván nem ma kezdik el.

    Ez a karkötő is jó volt a bulihoz. Nagy volt ez az egész estés show. Nem tudom elképzelni, hogy bárhol Európában hasonlót tudnak, akarnak produkálni, mondjuk osztrák/horvát/szlovák/lengyel bajnokavatón biztos nem.

    Életemben sok Fradi- Dózsa meccset láttam de talán ez volt az egyik leggyengébb. Természetesen a lilák által. Szerintem kapura sem lőttek 90 perc alatt. Valahol sajnálom őket vannak szurkolóik pedig nyomorognak 20 éve lassan de csak egyre mélyebben vannak. Ez a Dózsa szerintem a szlovák vagy a cseh, román, bolgár, albán bajnokságban is csak kieső lenne. Kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a jövőre. Mi sem voltunk nagyon jók de sokan hiányoztak. Az látszik hogy csatár, szélső védők és irányitó nagyon kell a csapatba. Nagyon várom már az új edző személyét, remélem ez most jól sül el.

    az összes olyan dózsást tisztelem, becsülöm, - bár meg nem értem, hogy lehet azzá válni - aki kijött a tegnapi meccsre. A többi szégyelte a csapatát, ugathat bármit.

    Minimális vereség, ez lehetett csak a céljuk, nem is rajtuk múlt, hogy nem kaptak egy ötöst. A bíró meg a kapufa segített nekik.

    Kint a stadionban nem vettem észre, itthon mondta feleségem, hogy Tomi leült Leo mellé a padra, hogy bátorítsa. Respect!

    Marquinhos 8.14
    Lisztes 7.54
    Ben Romadan 7.41
    Makreckis 7.16
    Botka 7.07
    Dibusz 6.96
    Tóth A. 6.96
    Zachariassen 6.96
    Ramírez 6.89
    Wingo 6.88
    Szevikjan 6.77
    Varga B. 6.73

    A 49:21 tiszta játékidejű Dózsa-veréskor 4-1-4-1-ben játszottunk, 71%-ban birtokoltuk a labdát, 93%-kal passzoltunk. (PPDA 6.7, meccstempó 16.1, hosszúpassz-arány 4.8%). A párharcarány 114-97 volt, a támadópárharcaink 41, a védekezőpárharcaink 78%-át nyertük meg, a légpárbajarány 14-20 volt oda, a szabadlabdás párharcokat 12-8-ra hoztuk. 34 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Zachariassen, Szevikjan, Ben Romadan 5-5). A cseleink 54%-a volt sikeres (35/19), 15 sikeres mélységi passzunk volt (Dózsa 8/3, 1).

    39+1 támadásból 22 lövésig jutottunk, 6 talált kaput (2 kapufát) (Dózsa 14 / 3 / 0). Az xG-arány 4.05 – 0.09, az xcG-arány 2.91 – 0 volt. Mi 27-szer jutottunk be a Dózsa tizenhatosára, ők 2-szer a miénkre.

    https://ulloi129.hu/2024/05/19/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-16/
    https://ulloi129.hu/2024/05/23/marquinhos-lisztes-ben-romadan/
    https://ulloi129.hu/2024/05/21/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-26/