magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 1 : 0 20:15

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.03.21, 14:04 (szerk.: 2023.04.06, 13:29)
  - meccsek óta nem (alig) rúgunk gólt
  - nincs sem tűz sem szakmai elképelés a meccseiken,
  - a 16 pont előnyünk 8-ra olvadt,
  - az ellenfeleinknek orgazmusuk van a meccs után az öltözőben,
  - egész héten a Fradi meccsét várom, a vége meg az hogy szégyen amit művelnek egész tavasszal,
  Kb ennyi.
  Amúgy nincs itt probléma!

  nem nagyon értem a károgókat, én az ilyen pillanatokban csak még sokkal jobban szeretem a Csapatot. látjuk hogy fognak össze a körülmények ellenünk, de küzdenek, harcolnak, pedig most recseg-ropog a gépezet, és ilyenkor ez nagyon nem egyszerű. az ősz vége óta gyakorlatilag minden rosszul alakult, minden ellenünk játszik sajnos, de ez fordulni fog, csak hinni kell benne.
  azért a bayer bayern elleni győzelme elég jól beárazta miért is szenvedtünk annyira, egy szétcincált csapattal ellenük.
  ha dolgozunk tovább, előbb-utóbb elindulunk felfelé, és abban ismét sok örömünk lehet.

  Mindenki a Mesterbe áll bele, pedig látszott több olyan egyszerű figura, amit a srácok elügyetlenkedtek.
  Látszott, hogy pár játékosunk igyekezve sem bírta hozni ma az NBI-es szintet. Ki kell derüljön, hogy kivel számolhatunk a nyáron, és ezért játszatni kell őket. Ma sokan "bizonyítottak".

  Into jel lehetett volna az argentin autobalesete hogy nincs rend a fejekben, oltozoben?!?
  Ezt lethatjuk egesz osszel, elkepzeles nelkuli, megye 1es szint, lassu, korulmenyes, nezhetetlen jatek.
  Nem kiabalok edzoert, de a jatekosok 80%a szarik az egeszbe..
  Szoval itt az ideje rendet rakni mert a bajnoksagban van meg 8p elony, de ez meg ket hete 14volt es van meg vissza 11fordulo.

  nehéz úgy összerakni egy csapatot, hogy van 6-7 hiányzó 2-3 játékos meg azért játszik félig meddig felépülve mert muszáj, és olyan csapatot tudsz felrakni akik négyen-öten 2-3 hete még nem is ismerték egymást

  Moniznak ugyan miért fontos hogy sok Magyar fiatal játszon? Attól hogy nyertek a Fradi ellen még nem biztos hogy bent maradnak, és ha kiesnek ő már csomagolhat is, bár az neki nem szokatlan, Egyébként egy tanácstalan , Ferencvárost vertek meg,Nem tudtak fel pörögni ,csak a passzolgatás ment nekik, Csercseszov villanthat valamit a pedagógiai tudásából és a szünet után egy jó mentalitású csapatot játszasson.Tegnap egy erőtlen , céltalanul játszó Fradi volt, Még 3 ilyen meccs és veszélyben a Bajnokság,Sokkal kissebb mellényt kell adni rájuk,és az arcból is vissza kell venni , Csercseszovnak is, Kubatovéknak is észhez kell térni ,most még van rá idő,

  Megtudná mondani valaki, hogy mi a taktikánk? Tegnap a ZTE-nél látszott mit is akarnak játszani (még a sz@r felcsútnál is). Csercseszov is a sablon szövegein túl adhatna magyarázatot arra, hogy miért is veszett el a játék, miért nincs látható taktika, miért nincsenek begyakorolt variációk (pl. szöglet, amit a legtöbb esetben még beívelni sem tudunk), hogy a játékosok miért "felejtettek" el focizni. Ehhez jön még, hogy a a téli igazolásaink (Sagal, Boudjemaa, Frederiksen, Baráth) vajon erősségei lesznek a csapatnak, vagy ők is a jöttünk/visszamennénk szerepét játsszák el, mint az elmúlt 1-2 évben jó néhányan?
  Eddig minden happy volt, de talán ideje lenne egy kis őszinteségnek és talán lejjebb is kéne adni: EL-döntő, Hajnal a világ legjobb szakmai vezetője, jövőre BL nyolcaddöntő...
  Az elvesztett pontok mellett a kilátástalan játék az, ami "elborzaszt". És ebben nem csak a játékosok a hibásak, de Csercseszov is. Túl sok volt az öntömjénezés. A válogatott szünet jön, talán egy-két sérült és fáradt játékos is visszatérhet. Rendezni kéne a sorainkat, mert a Setétvár ellen már nem lehet botlani.

  Sajnos belekerültünk egy negatív spirálba, ez görcsössé teszi a játékosokat, nincs sikerélmény, elszáll az önbizalom, ez is szüli a pályán a rossz döntéseket, plusszba itt van a sérüléshullám, vannak játékosok akiknek kimaradt az edzőtábor, vannak az újak akik belecsöppentek egy új környezetbe, egy rossz formában lévő csapatba, a középpályáról kiesett a 2 legfontosabb ember, szóval nem egyszerű ez. Láthatjuk a szarosok példájából, hogy milyen nehéz kijönni a gödörből, de nekünk össze fog jönni, garancia erre a szakmai stáb akik eddig szállították a sikereket. Jót fog tenni a játékosoknak is a szünet, kicsit kiszakadnak ebből az egeszből. Akik ezt nem látják és már edzőstől, sportigazgatóstól, klubelnököstől mindenkit elküldenének a picsába, azok idióták.

  Amúgy meg drámázni azért nem kell!
  Legalább végre lesz egy icipici izgalom bajnokság végére.

  Az garantálható volt, az előzményeket nézve, hogy nem lesz egyszerű meccs a tegnapi.
  Laidouni mellett Tokmac és Samee is marhára hiányzik az őszi alapcsapatból, és persze Besic és Pászka. Bár Civic helyett lassan a szögletzászló hasznosabb.
  Azt bizonyította a tegnap, hogy Közlegényen kívül nincs csatárunk.
  Az év meccse után kábé 1 napot készültünk erre a meccsre, aztán letudtuk a buszozást Zalába.... Ennyi. Ha emiatt marad bent a ZTE és esik ki valamelyik pesti csapat, már megérte.

  2 hét múlva lehet és kell is javítani a MOL ellen.

  Laidouni távozásával és Besic sérülésével eltűnt a sebesség és a kreativitás a középpályáról.
  Ők sokszor megindultak és ezzel le tudtak venni egy két embert, tudtunk létszámfölényes helyzetet kialakítani, sokszor tudták üresen kapni a szélsőhátvédeink, mert a védők kiléptek.,könnyebb volt beadni.
  Most folyton embererdő van középen is, a széleken sem sikerül így tiszta pozíciót szerezni.
  Így aztán püföljük a labdát az előttünk állókba.
  Kell oda megfelelő embert igazolni, mert Besic nem mostanában fog visszatérni, a többi meg nem alkalmas erre.

  Érthetetlen számomra Traoré visszaesése. Egész tavasszal nem volt egy normális meccse, ősszel meg a fülén táncoltatta a labdát. Mi történhetett vele?

  Traoré kibontakozása a csapatjáték függvénye is, mely ezer sebből vérzik.
  Amint visszatérnek a kreatív társak, úgy javul majd föl ő is. Ráadásul most szinte minden az ő, vagy Zaki nyakában van.

  Civic szinte csak emlékezetes meccseket tud játszani Egerszegen.
  Volt egy meccs, ahol a sérülések miatt belsővédőt játszott, kiállították még az első félidőben.
  Volt egy másik, ahol jobbhátvédként rúgott egy hatalmas gólt a tizenhatos sarkától.
  Most pedig egy gólpassz az ellenfél győztes góljához.

  A mindössze 41:09 tiszta játékidejű találkozón 4-2-3-1-ben játszottunk, 59%-ban volt nálunk a labda, a passztempó 17.8 volt (ZTE – 13.3). Mindkét csapat rendkívül pontatlanul, 77%-kal passzolt. A mieink 24, a hazaiak 28 labdát szereztek az ellenfél térfelén, a párharcokat 147-127 arányban hoztuk – nem kis részben Esitinek köszönhetően, akinek a mutatója 46/28 volt. A támadópárharcok 46%-át (89/41), a védekező párharcok 60%-át (80/48) nyertük, a fejpárbajokat 30-27 arányban hoztuk, a szabadlabdás párharcokat 28-20 arányban.

  27+1 támadásból 13 lövésig jutottunk, 4 talált kaput (ZTE 16+2 / 9 / 2), az xG-arány 1.94 – 1.38, az xG-arány 1.09-0.59 volt a javunkra. A PPDA 4.1 volt, a hosszú passzok aránya magas, 13.6% (ZTE 25.4%) volt.

  Esiti 5.35
  Dibusz 5.15
  Botka 4.58
  Zachariassen 4.42
  Marquinhos 4.40
  Abena 4.31
  Sagal 4.02
  Knoester 3.95
  Traoré 3.95
  Boudjemaa 3.51
  Gojak 3.41
  Frederiksen 3.00
  Mercier 2.90
  Civic 2.68

  https://ulloi129.hu/2023/03/19/elo-a-zte-elleni-bajnokirol-12/
  https://ulloi129.hu/2023/03/21/igy-teljesitettunk-a-zalaegerszeg-ellen/
  https://ulloi129.hu/2023/03/28/esiti-dibusz-botka/
   
 2. avatar: fgymat
  2023.03.20, 06:27
  Ricardo Moniz a 21. percben sárga lapot kapott.