magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.02.17, 15:23 (szerk.: 2023.02.21, 20:32)
    A meccs pozitívuma, hogy a Momo-t lerúgó várdai légióst oktató jelleggel helyretette Botka, igaz ez szegény Besicen már nem segített.

    18 meccsen 14 pontos előnyt csináltunk, aztán megy a rinya.
    Tudomásul kell venni, hogy ilyen lesz a bajnokság második fele. Tavaly is, tavaly előtt is így volt.

    Elfogyott a középpályánk. Azok, akik az EL-re nevezve lettek. Ez a ratyi NB1 levadászta a fél csapatot. Köszi hulladékok.

    A bajnoki arany szempontjából lényegtelen már a dolog. A játék Miatt viszont van bőven bosszankodni való. Messze az őszi formánk. Tompán, fásultan, ötlet nélkül játszunk. Traoré, Ryan kirívóan gyengék és sokan formán kívül játszanak. Egyetlen jóformában lévő játékosunknak reszeltek. Eddig bizakodó voltam az EL meccsel kapcsolatban. Nagy változás kellene ahhoz, hogy bizakodóbb legyek. Az EL keretbe berakott új játékosokat miért nem játszhatja? Nehogy meccsben legyenek?

    Auzqui be-és lecserélése elég melléfogás volt. Miért nem lehetett megpróbálni Baden- Frederiksent, akit a mennyei nem ismer, hátha húzott volna valami meglepőt? Ettől függetlenül nem érdemeltünk győzelmet, s kiderült, az a kispad nem is olyan hosszú.

    Az x elfogadható mert a pozíciónk nem romlott. Ami hiányzott az a játékunk. Ez a Várdától ugyanis nem volt várható. Sajnos Besics hosszú időre kidőlt. Vécsey beállásával a középpályánk szétesett. A cserék tovább gyengítettek minket. Sajnos Sigér mellett \'elfutott\' ez a Csapat. A többiek sem játszottak jól. Én csak Dini és Traoré játékát tudnám kiemelni. Bosszankodni nem kell, csak nehogy elfogyjunk a Kupa kezdetéig. Bolit én visszavenném, mert a dinamizmusára és a szemfülességére szükség lenne.

    Auzqui esetében inkább az a kérdés, hogy egyáltalán miért áll be?
    Levonuláskor is nem megsértődni kell, el kéne gondolkozni, hogy a pályára lépés után volt kettő olyan eladott labdája, amiből lendületből vezették a védősorunkra a labdát.
    Még nem is a támadóharmadban adogatja el a labdákat, hanem a középpályán.....

    Frusztrált is a tegnapi meccs nagyon.
    Kilátástalannak tűnik az egész. Vécsei totál súlytalan, Siger nincs is nevezve. Még a Várda ellen is kevesek voltak, nemhogy a lz EK meccsre, ami alig két hét múlva lesz.
    Csercset sem értem. Auzquit vagy már rég el kellett volna zavarni vagy elfogadni, hogy ennyit tud. Tegnap amikor lekapta a két rossz passza után, a Kozlegeny 5-6 labdát adott el SOROZATBAN. A mesztic legalább futott az eladott labdák után, az arab nem.
    Csodálkozom, hogy Téged nem frusztrált. Vagy csak jól titkolod.

    Én három dolgot emelnék ki meccsel kapcsolatban:
    1) a legfontosabb, hogy remélem Mume sérulése hamar rendejön. Nagyon fontos láncszeme lett a csapatnak, ami Aissa távozásával csak még inkább felértékelődött.
    2) Az Auzqui-val szembeni eljárás egy pedagogiai lépés volt a csapat felé. Szegény Auzqui volt a \"feláldozhato\" a keretből. Látszott rajta mit gondol, de neki szerintem lefőtt a kávé nálunk.
    3) Kicsit tanácstalanul állok az új fiúk jegelése kapcsán. Jol van, Abena sérult volt, és ki tudja mennyit bír, milyen állapotban van (bár csekeént már jutott szohoz percekre). De így nem nagyon tud összeszokni a társakkal. Frederiksen meg ma pont befért volna Ryan helyett a második félidőre/félidőben. Itt annyi ellenérv van, hogy Ryan láthatoan nincs formában, és ha leszedegeti a Mester, akkor nem is lesz egykönnyen. De akár a végén mehettunk volna két csatárral is ...
    1) a meccsről annyit, hogy nem taáltuk a fogást a Várdán. A végén volt egy gyors megindulás, amit Endi gondolkodás nélkul tett is azonnal kozépre. Helyzet volt, csak ha jol emlékszem Traoré nem találta el jol a lasztit, mert előtte a védő még bele tudott piszkálni. Ebből kellett volna több.
    Baj nincs, fölényesen vezetunk és kényelmesen befuthatunk a 34. bajnoki címért az első helyre. De az EL-t nézve, van baj mert kicsit szétesőnek tűnik a játékunk. Motiválatlan, formán kívuli játékosok, a sok sérult mind-mind aggaszto probléma!

    Nem tudjuk, milyen feladattal léptették pályára, de ezek szerint nem teljesítette:
    \"Azt várom, ha valaki beáll, megfelelően teljesítsen, pluszfrissességet hozzon a játékba. Végül is ez a Ferencváros!\"
    Innen (szurkolói oldalról) tényleg megalázónak tűnik a helyzet... de helyeztek már engem is főmérnök mellé úgy, hogy nekem kellett jóváhagynom az ő terveit, pedig neki kb. 20 év \"előnye\" volt a pályán - ezt én is megalázónak éreztem, de oka volt.
    Biztos, Csercse is okkal döntött úgy, ahogy.

    Nem értem a hisztit a fórumon, Kisvárdán szinte mindig ilyen ótvar vergődős meccseket játszunk. Amúgy sem lehet mindig nyerni. Teljesen lazán bajnokok leszünk. A legfontosabb most az EL.
    Sajnos Mume sérülése miatt nagy bajban lehetünk a középpályán. Esiti nemzetközi szinten kevés, Vécsei mikor milyen, más meg nem nagyon van. De remélem, hogy Mume kiheveri gyorsan. Jó lenne, ha Gojak már csereként legalább tudna játszogatni.
    Auzqui lecserélését nem igazán értettem, szerintem erős húzás volt. Ha Csercse tartaná magát ehhez az elvhez, igen sok játékost lekaphatna a pályáról. De igazából lényegtelen, Auzquinak már itt sem kellene lennie. Nem is elég jó ide, volt érdekes nyilatkozata is. Keresni kell mást helyette.
    Az élet megy tovább. A Fradi bajnok lesz, az EL-ben meg csodát kell csinálni!

    kurva jól kezdtük a meccset, mentünk mint az állatok. Besic sérülése után esett vissza a csapat, Vécseivel hatalmasat gyengült a középpálya. + nem is találtuk utána a ritmust. Amikor behozta Csercse mester Sigért meg Auzquit akkor én ott elengedtem azt hogy nyerni fogunk.
    Szóval így picit bosszús vagyok a cserék miatt, hogy nem hoztuk be pl az új srácot hozhattuk volna. Mindegy lesz ez jobb is, le van szarva hogy x lett.

    A Mesternek igaza van, ez a Ferencváros! Azért lenne néhány gondolatom...

    - Márki miért 60 perces? Miért nem tud 90 percet játszani?
    - Mercierrel mi a terv?
    - Látjuk Ryan szenvedését, nem lett volna jó megoldás, hogy behozzuk a dán fiatalembert?
    - Momo kiesése nagyon fájó, ezért lenne egy szakmai javaslatom: megnézném vkp poszton mit tudna nyújtani Botka Endi vagy Abena. Sajnos e téren kevesebben vagyunk (Esiti, Vécsei, ki van még?)
    - Bízom benne, hogy előbb-utóbb jönnek a fiatalok is.

    Nincs gond, csak féltem a csapatot.

    Jó volt a Kisvárda, azt játszották, amit kellett. Minden ellenfelünk próbálja a legjobbját nyújtani, és ez megsüvegelendő. Márciusra formába kerülhetünk......

    A 49:27 tiszta játékidejű meccsen 4-2-3-1-es felállásban játszva 61%-ban birtokoltuk a labdát, 83%-kal passzoltunk (passztempó 15.8, PPDA 7.6), a Kisvárda 74%-kal. A párharcok aránya 114-112 ide, 36 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Esiti 6, Kovacevic 5, Knoester, Marquinhos 4-4), a Kisvárda 31-szer szerzett labdát a térfelünkön..

    30 + 1 támadásból 11 lövésig jutottunk, három talált kaput (Kisvárda 20 / 8 / 2), Az xG-arány 0.83 – 0.54, az xcG 0.62 – 0.57 volt. 15 beadásból 8 talált embert, 85 támadópárharcból 31-et nyertünk meg (36.5%), a Kisvárdánál 24/64 ez az érték. A fejpárbajokat 32-18-ra vittük.

    Dibusz 3 lövést (0.57) kellett védjen, kétszer jött ki, 25 passzából 23 pontos volt.

    Botka 55 akciójának 67%-a volt sikeres, 82%-kal passzolt, 22 párharcból 12-t nyert. 7 labdát vesztett, 8-at szerzett,

    Kovacevic 96 akciójának 80%-a sikeres volt, egy helyzete volt (0.11). 91%-kal passzolt, 20 párharcból 13-at nyert meg, 12 labdát vesztett, 16-ot szerzett, 7 passzt lopott.

    Knoester 94 akciójának 82%-a volt sikeres, 88%-kal passzolt, 11 párharcból 6-ot nyert. 10 labdát vesztett és szerzett, 1 passzt lopott.

    Civic 81 akciójának a 72%-a sikeres, 1 helyzete volt (0.02). 87%-kal passzolt, 23 párharcból 11-et nyert. 11 labdát vesztett, 7-et szerzett, 3 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.27.)

    Besic sajnálatos sérüléséig 23 percet volt a pályán, 21 akciójának 62%-a volt sikeres, 12 passzából 10. 7 párharcból 3-at nyert meg, 4 labdát vesztett és szerzett, 1 passzt lopott.

    Esiti 63 percet kapott, 60 akciójának 70%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 18 párhjarcból 9-et nyert meg. 2 labdát vesztett, 14-et (!) szerzett, 3 passzt lopott. Farkas szerint négyszer szabálytalankodott.

    Marquinhos is 63 percet kapott, 34 akciójának 47%-a volt sikeres, 14 passzából 10 (71%). 16 párharcból 6-ot nyert meg, 5 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.17).

    Zachariassen 40 akciójának 55%-a volt sikeres, 20 passzából 13 (65%). 17 párharcból 8-at nyert meg, 5 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.24)

    Traoré 55 akciójának 64%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.13). 75%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert meg, 2 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    R. Mmaee 67 akciójának 45%-a volt sikeres, 6 lövése volt (0.49). 23 passzából 16 volt jó (70%), 35 párharcból 13-at nyert meg, 4 labdát szerzett.

    Vécsei 75 percet kapott, 76 akciójának 68%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.08). 76%-kal passzolt, 19 párharcból 13-at nyert. 14 labdát vesztett, 8-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Sigér 35 percet játszott, 22 akciójának 59%-a volt sikeres, 17 passzából 11 (65%), 4 párharcból 2-t nyert. 5 labdát vesztett, 4-et szerzett, 2 passzt lopott.

    Auzqui 16 percig bizonyíthatott, 12 akciójából 6 volt sikeres, 9 passzából 6, 3 párharcból 1-et nyert meg. 2 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Wingo 20 percet volt a gyepen, 16 akciójának 69%-a (11) volt sikeres, 11 passzából 10. 4 párharcból 1-et nyert, 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Dibusz 7.52
    Besic 7.24
    Knoester 6.27
    Zachariassen 5.97
    Botka 5.94
    Civic 5.94
    Esiti 5.94
    Kovacevic 5.94
    Marquinhos 5.88
    Sigér 5.76
    Traoré 5.27
    Vécsei 5.27
    R. Mmaee 5.00

    https://ulloi129.hu/2023/02/11/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-14/
    https://ulloi129.hu/2023/02/14/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-13/
    https://ulloi129.hu/2023/02/19/dibusz-besic-knoester/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.02.12, 21:02
    Belépők – még korlátozott számban

    Korlátozott számban, a D (kapu mögötti) szektorokba lehet még belépőhöz jutni a szombaton 17 órakor kezdődő Kisvárda Master Good–Ferencváros bajnoki mérkőzésre. Ezek a jegyek 3000 forintba kerülnek.

    A hazai jegypénztár a mérkőzés előtt 14.30 kinyit és nyitva lesz a stadionban találhatói szurkolói shop is. A vendégszektorba szóló néhány szabad belépő kizárólag online vásárolható meg Fradi-klubkártya megadásával) a jegymester.hu elérhetőség alatt. Ugyanitt, tehát az online térben a hazai szektorba érvényes, a fenti helyekre szóló jegyeket is meg lehet vásárolni.

    2023.02.11
    https://kisvardafc.hu/hir/belepok-meg-korlatozott-szamban/6147