magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2 : 1 17:45

   
   
Upload your own photos! »
  1. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2022
  2. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 1.5 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.10.31, 13:38
    Az MLSz adatbankjában Dibusz öngóljaként szerepel Drazic tizenegyese.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.10.31, 11:42 (szerk.: 2022.11.06, 16:28)
    Ezt a fajta bíráskodást a varral együtt egy klubnak sem volna szabad eltűrni ! Mindezektől függetlenül nyernünk kellett volna.! Hajrá FRADI!

    Bolinak ma tenyleg nem ment.Van ilyen, ezert ne zavarjuk mär el. Ryan nagyott melozott a loki ellen is. Ha nincs hätulrol tämogatäs a csatär egyedül keves.Ryannek össze kell szednie magät, nem rossz jätekos.

    Egy dolgot nem ertek. Miert nem lehet a komplett legerösebb csapattal kezdeni 3 nappal az EL meccs utän.Aztän 3-4 golos elönynel le lehet hozni az alap spilereket, hogy pihenjenek. De addig lenne motiväcio, hogy a pihenesert hajtsanak. Sajnos ez a rotäcio Rebrovnäl sem igazän müködött, szidtuk is miatta. smiley A bajnoksäg a legfontosabb, a BL uthoz, hät igy is kellene hozzä ällni. Csercse is eszre veheti, hogy itthon mindenki vert iszik ellenünk.

    Ha megfelelően alakult volna az eredmény, akkor nem jön se Adama se Zaki valószínűleg. Kicsit kezdünk elfogyni, főleg a védelem, vezetjük a tabellát -2 meccsel, most az EL a fontosabb, ne legyen újabb sérült és minél jobb állapotban legyenek.

    Egymást követő két idegenbeli meccsünk ment el, vereség.
    Játék gyengus, bíráskodás szar, most meg aljas.

    Még belefért ez a két vereség, hála üldözőink bénaságának, de több botlás nem fér vele mostanság.

    Csalás ide, csalás oda, több kell a csapattól.
    Legyen megnyugtató tényleges 6 pont minimum a második előtt.

    Kellet némi idő Rebrovnak is, mire megtanulta, hogy a B-C csapat az nb1-ben is kevés. Lassan belátja majd Csercseszov is.A másik olvasat, hogy tudja, csak szarik rá, akkor is rotál, nem hajtja agyon/rúgatja le a kulcsembereket a két sorsdöntő nemzetközi mecsünk előtt. Én ezzel a változattal is meg tudok békélni. A bajnokság megnyerése így sem lesz gond.

    A túl lelkes bognár csak négy alkalommal nyúlt bele a meccsbe, mind a négy alkalommal a kövesdnek kedvezett!
    Kövesdi kezezés a tizenhatoson belül, semmi.
    Kövesdi lesgól.
    Botka "szabálytalansága", ami semmi nem volt. Ez persze tizenegyes a kövesdnek.
    A mi gólunk, ami persze les volt.
    Közel 50 éve járok Fradi meccsekre, de ennyire megfújni hazai pályát a Fradinak még nem láttam! Sőt!

    Nem reklamálni kell,hanem egy kicsit focizni !
    Az épp pályánlévőknek pedig odatenni magukat becsülettel.Ha ítélnek ellenünk két 11-est,akkor rúgni kell hármat.Főleg ilyen "sereghajtóféle"csapatoknak.Nincs mellébeszélés,meg pályatalaja,meg sunyibíró stb...
    Mi a Ferencváros vagyunk.Nem?

    a vereséget el tudom engedni, mert csapat szinten szerintem annyira nem harapott a csapat, mint a hazaiak, de ahogyan alakult, azt nem.
    Már a könyökösnél nem értettem miért nem tizenegyes.
    Utána jött a gól, amelyet szívesen megnéztem volna másik kamera állásból. DE! Valószínűleg centiken múlt ott is. (És ahogy mondani szoktam, ezek inkább nem lesek).
    Aztán volt még két vitatható jelenet a 16-son belül, egyiket VAR-ozták (azt egyszer vissza is játszották), de a másikat nem.
    Legvégül jött a gól. Ami szintén centiken múlott. (Érdekes ugyanaz a partjelző meg lest látott a mi gólunknál, míg a másiknál nem).
    A VAR beszélgetésben vajon mondták Szabónak, hogy az első hazai találat is hasonlóan véleményes volt?
    Erről a Kisvárda elleni hazai tavaszi 2-1 jut eszembe, amikor a kéz és kéz között is volt különbség.
    Nem mentem fel a csapatot, mert ennek ellenére jobban kellett volna menniük, de Bognár elmehetne a búsba. Aminek örülök, hogy hétvégén nem Ő fogja vezetni a tanyasi meccsünket.

    Öf: k*cs*g bíró.

    A góljuknál középen beragadt egy emberünk, sajnos az nem volt les viszont, amit mi rúgtunk a végén , szintén adható lett volna. Bár a hivatalos magyarázat az lesz, hogy mivel Ryan is mozdult a labda felé, ezzel megzavarva a kapust, ezért volt les. (ő tényleg lesen állt)

    Vendégsereg mellett, iszogatva fél szemmel tudtam a meccset megnézni - az a Zvezda elleni 200%-on pörgés várható volt, hogy kiveszi a lelket a csapatból, ezzel nincs bajom - de (és nem csak ezen és nem csak velünk szemben) hogy a klubbok nem lépnek fel akár közösen is a bírói testület alkalmatlan, minősíthetetlen és csaló ténykedése ellen az gáz!
    Jó játéktér ez a tippmixölő BMLSZ-nek, de ezzel ártanak a magyar focinak, és közben csendben a klubok, csendben a sajtó.... lapít mind... :(

    Az a bajom, hogy régen a legtöbb csak vakegér volt. Most viszont nyíltan csalnak ellenünk, mert tudják, hogy úgysem emeljük fel a hangunkat. Csercseszov jobban is teszi, hogy nem reagál ezekre, mert meccsekre eltiltanák. De a klub sem tesz panaszt. Ha másért (egyértelmű csalás) nem, legalább azt kellene hivatalból nehezményezni, hogy valahogy mindig a mi meccseinken nem működik a VAR meg a vonaltechnológia, illetve ki-be kapcsolgatják kényük-kedvük szerint.

    Annyira a hatása alatt vagyok még a Zvezda elleni diadalnak, hogy a tegnapit már a lefújás pillanatában "megbocsátottam" a csapatnak. Amit képtelen vagyok leszarni a tegnapi napban, az a megbocsáthatatlan csalás! Nem hiba, nem hibák, nem rossz játékvezetés, hanem csalás.
    A kezezésről külön ejtenék pár szót. A tegnapi könyököst pár éve én sem fújtam volna le, de a szabályok megváltoztak. Ha a közelről felkalra rúgott labda büntető, akkor a tegnapi hatványozottan az volt. És erre akkor sincs mentség, ha a szabályt jól összekócolták.

    Azért kaptunk ki, mert nem tudunk felállítani két hasonló tudású kezdőt. Én emiatt se a játékosokat, se Cserkót nem tudom hibáztatni. 4-5 kellemetlen vereség minden kiemelkedő nagy csapat életében előfordul, ezt el kell fogadni, persze ettől még bosszantó megélni.

    Így aludva rá egyet, megpróbálom a másik témát is higgadtan értékelni. A retkes, tetves, fogalmatlan, vak, buzi játékvezető kar túlnyomó többségének egy életre tiltanám meg a futball rendezvények látogatását, hogy még a gyanúja se merülhessen fel annak, hogy bármi közük van ehhez a sportághoz. Mocskos, tornából felmentett, faszcibáló senkik vagytok, a főnökeitekkel együtt, a szervezett bűnözés kereteit kimerítve próbáljátok eltünetni a pályán lévő minőségi különbségeket, vagy mert gyűlöltök minket, vagy mert rettegtek attól, hogy különben érdektelenségbe fulladna ez az egész kupac szar, amiből éltek (esetleg mindkettő). Remélem, egyszer az élet visszaadja kamatostul.

    Részemről teljesen mindegy hogy manipulálják a VAR-t meg direkt basszák szét...akármelyik csapatot rutinból le kellene tudni győznünk még úgy is, hogy belerotálunk a csapatba, akár fullosan. Mert akkor hol van a két azonos képességű csapat, ha az egyik veri a Zvezdát, a Monacot és a Trabzont, a másik meg ha még nem lenne elég baj a bírókkal meg a VAR-ral, még saját magát szopatja kecskeméti lilák meg kövesdek ellen?
    Amúgy kiből vett ki sokat a Zvezda elleni? 3 mezőnyjátékos volt a kezdőben aki kezdett az EL-meccsen. Őket még valahol megértem, azon a meccsen végig kellett darálni és fejben ott lenni.
    Akik meg nem nagyon játszanak, ők meg azért nem élesek gondolom.
    Azért elég nehéz elfogadni, hogy ennyit tudunk mutatni kétszer egymás után a bajnokságban egy olyan csapattal, akik tudásban azért az NBI-es átlag felett vannak és közben egymás után műveljük a csodákat nemzetközi szinten.
    Amúgy adom, amit már többen mondtak, hogy kurvára oda kéne már baszni az MLSZ asztalára, hogy mi az hogy nem működő VAR-nál meg nem megfelelő beállításokkal megy a meccs és pont a miénk, mert gondolom a többi pályán semmi gond nem volt ezekkel...mi volt ez a kameraállás is, amikor azt nézték hogy Traoré belóg-e, hát a kurva anyjukat, azt.

    Ahhoz, hogy Kecskeméteket meg Mezőkövesdeket megverjünk, nem is kell 2 ugyanolyan erős csapat. Dibusszal a kapuban akár 7 mezőnyjátékos cseréjét is el kellene tudnia viselni a csapatnak, pláne úgy, hogy azért a második félidőben jött rendesen az erősítés. Itt megint a koncentrációval volt baj, egyesek nem akarták megmutatni, hogy helyük lett volna az EL keretben. De ha mentünk volna is rendesen, ekkora ellenszélben még az első csapatnak sem lett volna könnyű dolga.

    Nekünk tegnap vereséget kellett szenvednünk, ahogy egyébként a Kecskemét ellen is. Az a kis szerencsénk, hogy ezeket az elcsalt meccseket nem a közvetlen riválisoknak adják. Én a Kecskemétet akkor sem tartom annak, ha pillanatnyilag jó helyen is állnak.

    A tegnapi meccsen 4-3-3-as felállásban játszottunk, 62%-ban birtokoltuk a labdát, 83%-kal passzoltunk (passztempó 16.8, hosszú passzok aránya 9.3%). A párharcokat 83-110 arányban vitték a hazaiak. 39 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Mezőkövesd 18), 6 eladott labdából lett lövés (a Mezőkövesdnél ez a szám 10).

    A 45 + 1 támadásból 13 lövésig jutottunk, 5 talált kaput (Kövesd 21 + 1 / 14 / 4). Az xG-arány 1.23 – 2.21 volt a Kövesdnek, az xcG-arány 1.42 – 1.8. 65 támadópárharcból csak 21-et (32%) nyertünk meg, 28 beadásunk fele volt pontos. Bognárék szerint hatszor voltunk lesen.

    Az 55 védekezőpárharcunknak csak 51%-át nyertük meg, a fejpárbajok aránya 23-25 oda. Mindössze 23 passzt loptunk, a PPDA 9.6 volt.

    Dibusz 4 lövésből 2 gólt kapott (1.8). 20 passzából 18 volt pontos.

    Sigér 116 akciójának 74%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.06). 86%-kal passzolt, 20 párharcból 13-at nyert meg. 8 labdát vesztett, 16-ot szerzett (9-et az ellenfél térfelén), 6 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.09).

    Thelander 82 akciójának 78%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 15 párharcból 8-at nyert meg. 13 labdát vesztett, 12-t szerzett, 3 passzt lopott.

    Knoester 86 akciójának 85%-a volt sikeres, 1 fejese volt (0.32). 90%-kal passzolt, 10 párharcból 7-et nyert. 8 labdát vesztett, 13-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Pászka 94 akciójának 68%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.06). 80%-kal passzolt, 11 beadásából 8 volt pontos, 19 párharcból 7-et nyert meg. 15 labdát vesztett, 11-et szerzett, 1 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.24).

    Esiti 68 percet vállalt, 63 akciójának 86%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 13 párharcból 9-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 16-ot szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.03).

    Mercier 60 percet játszott, 47 akciójának 62%-a volt sikeres, 37 passzából 25 volt pontos (68%). 8 párharcból 4-et nyert meg. 10 labdát vesztett, 2-t szerzett. 2 lövést készített elő (0.44), 1 gólpasszt adott.

    Gojak 68 percet volt a pályán, 56 akciójának 70%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.29), 89%-kal passzolt, 10 párharcból 3-at nyert meg. 5 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Auzqui 60 percet játszott, 47 akciójának 53%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.14), 65%-kal passzolt, 16 párharcból 8-at nyert meg. 7 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.23).

    Boli 68 percet játszott, 24 akciójából 7 volt sikeres. 2 lövése volt (0.19), 9 passzából 7 volt pontos, 12 párharcból egyet sem nyert meg.

    Marquinhos 56 akciójának 52%-a volt sikeres, 1 lövésből (0.13) 1 gólt szerzett, 74%-kal passzolt, 22 párharcból 6-ot nyert meg. 2 labdát szerzett.

    Zachariassen 39 percet játszott. 20 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.05). 9 passzából 7 volt jó, 8 párharcból 5-t nyert meg. 3 labdát szerzett.

    Botka is 39 percet kapott. 39 akciójának 69%-a sikeres volt, 76%-kal passzolt, 9 párharcból 5-t nyert meg. 5 labdát vesztett, 8-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Vécsei 32 percet játszott, 37 akciójának 46%-a volt sikeres, 68%-kal passzolt, 11 párharcból 2-t nyert meg. 12 labdát vesztett, 5-t szerzett, 2 passzt lopott.

    Traoré is 32 percet kapott, 16 akciójának fele volt sikeres. 8 passzából 7 volt pontos, 3 párharcból 1-et nyert meg. 1 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    R. Mmaee is 32 percet volt a pályán, 10 akciójából 3 volt sikeres, mind a 3 passza jó volt, 5 párharcát elvesztette.

    Dibusz 6.09
    Marquinhos 5.26
    Knoester 5.03
    Zachariassen 4.97
    Esiti 4.85
    Mercier 4.75
    Gojak 4.54
    Vécsei 4.51
    Pászka 4.46
    Thelander 4.40
    Traoré 4.35
    Sigér 4.22
    Botka 4.15
    R. Mmaee 3.58
    Boli 3.42
    Auzqui 3.23

    https://ulloi129.hu/2022/10/16/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-19/
    https://ulloi129.hu/2022/10/17/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-17/
    https://ulloi129.hu/2022/10/24/dibusz-marquinhos-knoester-es-zachariassen-vecsei-knoester/