magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 4 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.08.19, 10:12 (szerk.: 2022.08.19, 10:15)
    Első félidő tanári. Másodikban pihentünk, ise jött be Tokmac aki ráadásul többször indíthatott volna de inkább visszafordult. Marki meg a 92. Percben is ment és megcsinálta,szép volt.

    Sok sok pozitívum közül egyet kiemelnék: a “meglehetősen egylábas” Pászka ma ellentétes oldalon jól védekezett egyrészt, másrészt jobbal-ballal úgy szórta a pontos keresztlabdákat, lőtt passzokat, hogy csak lestem. Mindkét lábbal baromi jól kezel és vesz át labdákat, nem pattognak el tőle sem a 30 méteres keresztlabdák, sem a rálőtt passzok.

    Ezt a Fradit szeretnénk látni mindig! Kutasok és nb1 beárazva. A bajnokságot be fogjuk így húzni. Az EL-be kell jutnunk. Azpkra a meccsekre kell igazán odafigyelni, mert azokon lehet fejlődni. Az nb1-es mezőnyt fölényesen kell verni! A 4. gólt Spielberg se tudta volna jobban megrendezni...

    Besics ma 10 évvel ezelőtti önmagát idézte,gyerünk csak így tovább

    Felforgatott, kvázi \"B\"-csapattal vertünk egy hármast egy félidő alatt. És akkor a számtalan kihagyott helyzetet nem is említem.
    Számomra ez elég komoly erődemonstrációnak tűnt az NB1-et illetően.

    Toki bealudt, és a kispadon ragadt. A letámadás sem működött vele úgy, ahogy az első félidőben. Mindig úton volt az embere felé, de sok köze nem volt a labdákhoz. A támadások is megakadtak rajta. Fel kellene pörgetni vhogy!

    Besic meglepően jó volt. Ma a régi formájára emlékeztetett a játéka. Traoré volt a legjobbunk. Vécsei is nagyon hasznosan játszott. A védelmünket nem tették igazán próbára a molosok. Sima, könnyű győzelem volt.

    Nagyon látszott rajta, hogy veszettül koncentrál, semmi negatívumot nem akart ma produkálni. Volt egy neccesebb szabálytalansága, nemcsak a bírótól kért elnézést, hanem szaladt (ha jól emlékszem Negot) is felsegítette.
    A posztján jól látta el a feladatát, sallangmentesen szűrt. Nem hibázott, hátul jól és pontosan forgatta a labdát oldalváltásoknál. Semmi panasz nem lehet ma rá, nálam 7,5-es az osztáyzata

    Azért az utolsó gólnál ahogy vitte rá Marki Fiolara és közben integetett Bolinak, hogy gyere, na az tetszett.

    Kezdő látva sokat nem raktam volna a győzelemre, ahhoz képest olyan sima tökéletes meccset hoztunk hogy beszaras. Kijár mindenkinek a szép volt fiúk!

    Bevallom, ma sokkal többet nyújtott a csapat, mint vártam.
    Szép volt fiúk!
    Hihetetlen, hogy mekkora különbség van játékfelfogásban egy Fehérvár és egy Qarabag között. Ma vígan járathattuk a labdát, míg kedden kb végig rohanni kellett és jöttek is a hibák.

    Traore, Vécsei nagyon jo, Besic tanári. Marki igazi brazil, aki most hajt is. Vidi kurva gyenge. Civic no comment. Az EL-ben lesz lehetőség bizonyítani erősebb csapatok ellen is. Hajrá, Fradi!

    Nem láttam a meccs előtt az összeállítást, és csak akkor értem haza, mikor már 1-0 ra vezettünk, de nekem üdítő volt amit láttam a pályán. Teljesen veszélytelen volt a setétvár, ha a második félidőben nem veszünk vissza kicsit, akkor nagyon csúnyán elkalapáltuk volna őket, de ezzel a négyessel is jeleztük, hogy kinek hol a helye. Ezt a minden posztra két azonos képességű játékos dumát még mindig nem tartom teljesen igaznak, de ha a mennyeit az elvileg felforgatott csapatunkkal így beárazzuk, akkor kénytelen leszek megkövetni magam.

    Thelanderről mi a vélemény??? Nem akarom bántani szegényt, de lassú, darabos... Szinte felborul a hátsó rész, ha ő pályán van.

    Knooster és közte óriási volt a kontraszt.... De Kova is fényévekkel jobbnak tűnt, mint ő...
    Kívánnám neki, hogy legyen jobb, de én úgy látom, hogy a gyorsasága, darabossága nem fog változni... Kicsit Csizmadiára hajaz az egész játékos...

    Az volt a vicces, hogy tényleg látszott, hogy a vidi elirigyelte a Karabak játékát.
    Feljöttek öten-hatan a térfelünkre \"letámadni\" de olyan intenzitással, hogy Dénes fölbaszta Vécseinek/Besicsnek aki megfordult és már meg voltak kontrázva.

    Egy iram nélküli, edzőmeccs jellegű találkozó volt egy borzalmasan gyenge ellenféllel szemben.
    Felesleges túlértékelni ezt a győzelmet. Volt egy-két jobb teljesítmény, de a Tobol ellen komolyabban megizzadt a csapat. A \"legnagyobb kihívónk\" egy értelmes támadást nem tudott végigvinni.
    Elkeserítő, hogy a 3 forduló alatt nem láttam 1 meccset sem az nb1-ben, ami iramában megközelítette volna a nemzetközi szintet. Botrányos.

    Engem nagyon meglepett, hogy ennyire jól küzdöttek a srácok, de nagyon ült minden. Ennél sokkal szorosabb meccsre gondoltam, de még a védőinknek sem nagyon kellett iparkodni, ez a vidi úgy támadott le, mint egy kisiskolás csapat.
    Besic, Traoré nagyon nagyot játszott, Marquinhos is jól szállt be, de talán a bizonyítási vágya miatt volt 1-2 helyzet amit elönzőzött.
    Tokmac viszont jobb ha most pár meccset pihen a padon. Vannak nála jobb formában lévő játékosok, nem kell erőltetni.

    Merciert észre sem vetted ,hogy a pályán volt?Meg sem emltetted ,pedig szerintem ő és Traoré döntötték el a meccset az első félórában tarthatatlanok voltak, gyors kis passzok,lefordulások, iszonyatos sebességgel,egyszerűen nem tudtak vele mit kezdeni a MOLosok, szétzilálták a védelmüket.

    Ha egy ember kene, akkor Traore. Tegnap latvanyos volt, hogy mennyire a mennyei szintje folott van ez a srac. Nem csak iszonyat gyors de jo donteseket is hoz labdaval, es esze is van a jatekhoz.

    Momo es Vecsei nagyon jol nezett ki tegnap. Szeretem mind a kettot, de azert valszeg az o kimagaslo teljesitmenyuk durvan bearazza a MOL kozeppalyajat.

    Remelem, Toki is hamarosan formaba lendul.

    Az nb1-ben valami hasonló teljesítményt szeretnék látni minden csapat ellen. A vidinek esélye sem volt nemhogy a győzelemre de a gólszerzésre sem. Ami örömteli, hogy a \"tartalékok\" motivált, jó teljesítményt nyújtottak. Akit külön kiemelnék az Besic, aki nemcsak jól játszott, hanem vezér is volt a pályán. Hiányzik egy ilyen karakter a csapatból. Rajta kívül Traore, Marquinhos és Pászka is kiemelkedő volt.
    A jó játék és jó eredmény mellett három dologban van hiányérzetem.
    A második félidőben visszavett a csapat a lendületből. Inkább rá kellett volna tenni egy lapáttal és 6-7 gólt vágni.
    Auzqui a gólja ellenére továbbra sem győzött meg, hogy helye lenne a csapatban.
    Sajnálom, hogy Lisztes nem kapott lehetőséget a bizonyításra. Mikor ha nem egy 3:0-ás félidőnél lehetne kísérletezni.

    az elején ez a trombitás FRADI induló lehetne máskor is a nyitány

    Szerintem tokeletesen latod azzal hogy Civic testbeszede is elkeserito volt. Kiegeszitenem a belga es kulonosen a brazil jatekat ritmusat gyorsasagat utobbi ugy rugatott golt a Bolival hogy az csak testben volt a palyan. A holland gyerek sem volt rossz es Paszka is felfele logott ki. Kovacevic nem omlott ossze es hozta amit kell. Magasugrasban ez olyan 180 cm volt HAJRA FRADI..

    Meglátszott a Fehérváron a kevesebb pihenőidő, nagyon tompák voltak. De a Fradi erejét meg az mutatta, hogy hét ember lecserélése a kezdőcsapatból a keddi meccs után meg sem látszott. Annak nagyon örülnék, ha megtanulnák, hogy mikor lehet a védekezésből gyors támadást indítani, mert régebben az dühített a legjobban, hogy amikor mehettünk volna, talán létszámfölényben is voltunk, megvoltak a szabad területek, mégis hátul, vagy a középpályán labdázgattunk.

    hát még egy Traoré jöhetne, ekkora fogásunk rég volt, nem is tudom, hogy lehetett őt megszerezni... simán Bundesliga-szint

    de tényleg, és ennyi alázattal... második félidőben valamikor Wingo előre ment, olyan szépen visszalépett jobbhátvédbe, mikor Wingo még a másik oldalon a kapusnál volt, hogy elképesztő

    Mercier=perfect ütempassz. Nem erős és hosszú, nem gyenge és rövid! Át se kell venni!

    Az 52:06 tiszta játékidejű találkozón 55%-ban birtokoltuk a labdát, 4-2-3-1-es felállásban futballoztunk, 85.3%-kal passzoltunk, az átlagosnál (8.8%) több hosszú labdával próbálkoztunk (11.6%). Mi 27 (Vécsei 6), a vendégek 17 labdát szereztek az ellenfél térfelén, mindkét csapat 5-5 labdaeladása vezetett ellenfél lövéséig. A párharcarány 96-74 ide, a támadópárharcaink 46%-át nyertük meg (67/31, a MOL-nál ez 38%), a védekezőpárharcaink 62%-át (60/37), a fejpárbajokat 19-5 arányban hoztuk (Vécsei 6/6). 11-szer tisztáztunk a kapunk előtt (Pászka 4, Traoré 2), 16-szor szabálytalankodtunk.

    Mi 28+3, a vendégek 24 támadást vezettek, ezekből 12 (11) lövés született, amiből 7 (3) találta el a kaput. Az xG-arány 2.36 – 0.87, az xcG-arány 3.12 – 0.29 volt. A meccstempónk 16.8 passz/perc volt, a PPDA átlagon aluli volt: 11.2. Ahhoz képest, hogy a MOL haditerve a letámadás lett volna, az ő PPDA-juk 22.9 volt a teljes meccsen, az első félidőben pedig döbbenetesen gyenge: 66.

    Dibusznak 3 lövést kellett védenie (0.29), 1-szer jött ki, mind a 16 passza pontos volt.

    Pászka 80 akciójának 76%-a sikeres volt, 83%-kal passzolt, 10 párharcból 7-et nyert meg, 5 beadásából azonban egy sem volt ezúttal pontos. 8 labdát vesztett, 9-et szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.04)

    Thelandert 24 perc után kellett lecserélni. 15 akciójának kétharmada volt sikeres, 10 passzából 6. Mindkét párharcát megnyerte, 5 labdát vesztett, 3-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Knoester 73 akciójának 84%-a volt sikeres. 94%-kal passzolt, 15 párharcból 10-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 10-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Civic 64 percet játszott, 56 akciójának 70%-a volt sikeres, 80%-kal passzolt, 11 párharcból csak 4-et nyert. 10 labdát vesztett, 7-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Besic 91 akciójának 76%-a sikeres volt, 91%-kal passzolt, 14 párharcból 9-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Vécsei 87 akciójának 83%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.08). 88%-kal passzolt, 21-ből 17(!) párharcot nyert. 11 labdát vesztett, 15-t szerzett, 2 passzt lopott.

    Auzqui 64 percet kapott, 43 akciójának 51%-a volt sikeres, 1 lövésből (0.58) 1 gólt szerzett. 70%-kal passzolt, 13 párharcból 7-et nyert, 2 labdát szerzett, az egyik vezetett Traoré góljához.

    Mercier 61 percet játszott, 46 akciójának 78%-a volt sikeres. 2 lövésből (0.6) 1 gólt szerzett, 91%-kal passzolt, 4 párharcból 1-et nyert, 2 labdát szerzett, 1 gólpasszt adott (0.13).

    Traoré 65 akciójának 58%-a volt sikeres, 2 lövésből (0.26) 1 gólt szerzett. 78%-kal passzolt, 25 párharcból 10-et nyert meg. 3 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.25), ebből az egyik gólpassz lett.

    R. Mmaee 61 percet kapott, 26 akciójának a fele volt sikeres, 1 lövése volt (0.16). 11 passzából 6 pontos, 9 párharcból 5 volt nyertes.

    Kovacevic 70 percet kapott, 54 akciójának 81%-a sikeres volt, 92%-kal passzolt, 9 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdát vesztett, 9-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Boli 35 percet játszott, 21 akciójának harmada volt sikeres, 2 lövésből (0.61) 1 gólt szerzett. 6 passzának fele, a 9 párharcának harmada volt sikeres, 1 labdát szerzett.

    Marquinhos is 35 percet játszott, 37 akciójának 51%-a sikeres volt, 2 lövése volt (0.07), 12 passzából 9 volt pontos, 16 párharcból 8-at nyert meg. 5 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 gólpasszt adott (0.58).

    Wingo 31 percet játszott, 15 akciójából 11 sikerült, mind a 8 passza pontos lett, 5 párharcból 2-t nyert meg 1 labdát szerzett.

    Tokmac is 31 percet volt a pályán, 24 akciójának 46%-a volt sikeres, 10 passzából 9 volt jó. 6 párharcból 2-t nyert, 1 labdát szerzett.


    Így értékeltétek a Videoton elleni teljesítményt.

    Traoré 8.18
    Mercier 7.85
    Besic 7.84
    Vécsei 7.52
    Pászka 7.40
    Marquinhos 7.34
    Dibusz 6.92
    Knoester 6.89
    Auzqui 6.87
    Boli 6.77
    Kovacevic 6.64
    R. Mmaee 6.53
    Wingo 6.49
    Civic 6.07
    Thelander 5.87
    Tokmac 5.60

    https://ulloi129.hu/2022/08/14/elo-a-mol-elleni-bajnokirol-2/
    https://ulloi129.hu/2022/08/16/igy-teljesitettunk-a-mol-ellen-10/
    https://ulloi129.hu/2022/08/18/traore-mercier-besic/