magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest 0 : 3 19:15

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  2. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  3. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  4. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  5. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  6. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  7. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  8. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  9. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  10. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  11. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
  12. Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2022
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 3.5 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.08, 15:35 (szerk.: 2022.05.14, 08:53)
    Tegnapi nap margójára. Meccs, kár volt lejátszani, a teljesítmény nagyon gyenge, volt sajnos pár játékos aki nincs már itt fejben. Bogdánt kiemelném, jó hogy Dénes az első számú kapusunk. A buliról: rém gyenge hangulattalan mintha valami tini diszkóban lettem volna gépi szar zenével. Hangulatot nem nagyon csináltak. És még egy apróság ami nem tetszett mire a B-ből leért a szurkolók kb fele addigra már ment a játékosok bemutatása.... Ami viszont kárpótolt a szentélyben fűre lépni és csodálni ezt a fantasztikus létesítményt. Ez az egy dolog mindent feledtet velem.

    Jó reggelt, haza értem.
    Bajnokok vagyunk, az kiváló.
    Az nb2-es mtk ellenünk lőtte góljai negyedét, az nem jó.
    A bulikából sokkal többre számítottam.
    Hihetetlen élmény volt felmenni arra a fűre!
    Illetve hihetetlen szánalmas látni, ahogy többen is két tenyérnyi darabokkal szaladgálnak kifelé...

    Ritka gyenge meccs volt a mai, pocsék eredménnyel. Viszont bajnokok vagyunk, és Gavrity is egészen jó volt, ráadásul szerdán laposra verhetjük a Paksot. A közös ünneplés gondolata is remek, ám a kivitelezés talán mégsem volt az igazi. Viszont ott állni a gyepen, mármint AZON a gyepen... na, azt azért nem felejtem el, amíg élek!

    Elemezni a mai meccsen nincs mit, buli meccset nem elemzünk.
    Viszont az ünneplés nem tetszet. A haver Lotfi eldöngicsélhetett volna a háttérben, jóbb lett volna egy Fradi fieszta diszkó slágerek helyett…. Mindegy. A kupát be kell húzni!!

    Kikaptunk egy fos edzőmeccsen, ahol a fél kezdő csak azért játszott, hogy esélyt kapjon a bizonyításra, mert rezeg a léc. A legtöbbjük elhasalt ma. Kikaptunk.
    Fejlődni kell, igazolni. Jól igazolni.
    Attól még bajnokok vagyunk és nem feltétlen most kell minden játékost elküldeni az anyjába, meg faszságokat vakerálni sokaknak.

    Alapvetoen en mar a lilak ellen kiorultsm magam. Vernyomast sem emelt a mai meccs szerintem. Megneztuk a fakot es ennyi. Vecsei sem lesz ebben az eletben megegyszer KH. Hacsak mindenki meg nem serul a vedelemben.

    Nagyszerű volt ez az ünneplés... B-Közép fele kb még be se ért mire elkezdődött, majd amikor beértünk semmit sem láttunk mert másfél méteres volt a színpad. Ezt a műanyag fost, kár volt a nagy hype-ért komolyan. De legalább ralephettem a gyepre a szentélyben és beülhettem az ikonikus C6 szektorba. Más pozitívum meg nincs.

    Gavrics ma kifejezetten jól játszott! Gyorsult, erősödött! Amikor az alapvonalról visszajátssza a labdát a 16-os tájékára és nem érkezik senki, akkor nem Ő a hülye. Ezt nem egyszer megcsinálta.

    Amúgy hihetetlenül sok kisgyerek volt itt a mai meccsen. Járok már egy ideje, de még csak megközelítőleg se láttam ennyi kölköt.

    Anno meglepődtem, ahogy Blazic zsebre tette Bödét. Most legalább annyira meglepődtem, hogy Futács zsebre tette Bazicot. Kicsit erős ez a kiegyenesedtünk. Ugyanúgy kaptunk egy laza pipát, mint pár hónappal azelőtt a paksiaktól. Azért egy kieső mtk ellen akkor sem kell kikapni itthon 3 góllal, ha már bajnokok vagyunk. Botkának egy rahedli totál tiszta beadási lehetősége volt. Egyetlenegy beadása nem ment emberhez, borzalmas. Másik oldalt Civic sem büszkélkedhetett. Még pár meccs és ki lehet jelenteni, hogy nem Pászka helyett kell balhátvédet igazolnunk. Gavricot lassan egy szűk éve nem értem, hogy mitől szerb csodagyerek. Tokmac is lubickolt. Amikor meg ilyen futács félék szabadon igazolhatóak, lehet, hogy el kéne gondolkodni, hogy vajon jobb ötlet-e ingyen leültetni a padra, mint ugyanezt 1 milláért csinálni Basseyvel. És amit ma feszegettem, hogy nincsenek igazán képességbeli különbségek a jobb játékosok között az nb1-es ellenfelinknél, pusztán nekünk több átlagos focistánk van, míg mások átlagon aluliakkal kénytelenek betömni a lyukakat. Ettől azért több kell. De amikor ma a legjobban fogtam a fejem, az az a szituáció volt, amikor Marin középről levéve egy embert a kapu felé futott és az előtte álló 3-4 ember majdhogynem egymás kezét fogva álltak a tizenhatos vonala előtt és nézték, ahogy Marko megy feléjük. Se egy beindulás, sem egy szél felé nyitás, semmi. Majd a vége az lett, hogy 3 négyzetméteren állt úgy 6-7 játékos és összevissza pattogott a labda. Gyerekek, megye 2. Bár talán a legnagyobb gond, hogy én nem láttam, hogy telibe szarjuk a meccset. Szerintem nem vettük félvállról. Legalábbis ennyire nem, hogy leiskoláz minket az nb2-es mtk otthon 13 ezer néző előtt.

    Minden idők leggyengébb MTK-ját láthattuk. Ismeretlen kölykökkel, akik 3:0 ra aláztak minket. Nyerhettek volna véletlenül 1:0 ra is. Erre bárki képes lehet. És még hihető és emészthető lenne. De egy nagyobb álmokat szövögető 33- szoros bajnokba rúgtak bele. Akinek ez nem fáj annak mindegy mi történik körülötte. Ne sírjon akkor amikor egy jobb nemzetközi csapat kioszt esetleg minket. Jó eséllyel.

    Teljesen felforgatott csapat, erthetetlen cserek. Evvegi forma mindenki le volt pukkanva, lehet tenyleg a fiatalokat kellett volna felkuldeni, MTK komolyan vette az orokrangadot, es az utolso eselyt, jogosan gyoztek. Futacs a legjobb magyar pelda ra , hogy kell elhardalni a tehetseget, ez a srac kiesik az nb1-bol, vagy epp bennmarad ahelyett, hogy valogatott lenne.
    Nem ertem Mak, Marin, Dvali, Zubkov, Somalia, Siger, Bassey , hozzaallasat vagy nelkulozeset, es meg sokak helyzetet, mintha mar tudnak ki marad, ki megy, bar az akaras alapjan csak Paszka kap uj szerzodest, ilyen lelketlen jatekot mar reg lattunk.

    Ez a tegnapi bajnok avatás elkeserítő volt, szar játék, szar, zene, divat szurkolók. Ami a pályán történt, annyira elkeserítő volt, hogy nem igazán tudtam örülni az ünnepnek. Pászka volt az egyetlen aki megfeszült. Még Boli is aki egyébként hajtani szokott, (más erőssége nincs is, mert azt mondani rá, hogy ügyes nem kicsi csúsztatás), amikor a végén az MTK kapusa nem akarta felvenni a labdát, hogy húzza az időt, 10 méterről fél perc alatt ért oda, hogy felvetesse vele.

    Én leginkább azt vártam a tegnaptól, hogy ott lehessek a gyepen. Ez megadatott. A játékosok hozzáállása... azért volt üdítő kivétel is, Pászka Lóri személyében, aki ment, mint a mérgezett egér megint, bár most elég kevés ideje volt csak. Gavric is beleállt a melóba tisztességgel, küzdött, ha labdát vesztett, utánament. Esiti is hozta, amit általában szokott.

    A meccs arról szólt, hogy ide teszem, oda teszem, passzolok és nem, még két passz kell kapuralövésig.
    Ez volt elejétől.
    A tipikus Stöger-Rebrov-féle tiszi-toszi semmire se jó foci.
    Ha felvesszük a kesztyűt, mint a zete ellen, és megy az egész csapat, együtt mozog, na, az számomra a foci.

    Rebrovnál az volt a baj, hogy amikor már bajnokok voltuk se próbálkozott, Csercsaszov próbálkozik és ez lehet egy felforgatott csapatnál egy ilyen ellenféllel szemben, úgyhogy a csapat nagyrésze a kupa döntőre nem nagyon akart megsérülni sem

    A tegnapi meccs ugyanolyan ertelmezhetetlen volt mint a Zalaegerszeg elleni, sokat nem kell foglalkozni vele. De remelem most mar elfelejtjuk a 3 vedos rendszert. Azt viszont eskuszom nem ertem, hogy Marin miert azota jatszik, miota megvan a bajnoki cim es bejelentette, h visszavonul. Ezt fejtse meg valaki.

    Tomi mondott egy olyat, h a csapat vaza egyutt marad de lesznek valtozasok. Azert ha a Blazic-Laidouni-Toki 3asbol Akar csak ketto tavozik, akkor szerintem ez mar nem igaz.

    Kiment a meccsre rengeteg Fradista.Erre kaptuk ezt.Szerintem ez az egész méltatlan volt.Már az összeállítás is.A mutatott játék is,az egyéb körülmények is,ezek szerint.Tegnap nem volt minek örülni,mondjuk azon kívül,hogy a wc-k legalább tiszták voltak.Megértettem és elfogadtam volna ,ha a bajnokság megnyerése utáni fordulókban,az lett volna a koncepció,hogy lehetőséget kapnak a fiatalok és úgy kapunk ki.Mi a terv azzal,hogy Marint játszatjuk?Minek?Bejelentette,hogy visszavonul.Nem az lenne a cél,hogy valamilyen jövőképet adjunk a szurkolóknak?Amikor elmondtad az összeállítást,abban reménykedtem,hogy láthatom talán a kis Lisztest.De Redzic is vagy Nagy Olivér,vagy bárki más is örömet okozott volna és leszarnám,hogy kikapunk.De ez?Könyörgöm egy Bassey?
    Egyébként meg,folyamatosan van egy olyan érzésem,hogy erőnlétileg sem vagyunk a top-on.A koncentráció egy félidőig tart.Van,hogy az első félidőben kaphatnánk méretes zakót,mint pl a Várda ellen,itthon és a 2.-ban rájuk tudunk menni,vagy toljuk,amíg bírjuk és 2-0-ról hagyjuk kiegyenlíteni a puflát.Rémes félidőink,vagy félóráink vannak sorozatban.A vkp-k cserére szorulnak,minden meccsen.Se Esiti,se Besic,se Vécsey nem bír lenyomni komplett meccseket.

    Bogdan mindig akkor kap lehetoseget, mikor teljesen felforgatott csapattal jatszunk.

    azért ne mentsük fel Bogdánt... a harmadik gól előtt tegye fel a kezét aki nem tudta, hogy Futács a visszahúzottat lövi? Amit ugyanígy 5 perccel kb. annak előtte szintén megpróbált, csak akkor mellé ment.

    Nincsenek bravúrok.Hozza a minimumot.Vissza kell néznem(nem szívesen) de úgy láttam,hogy tegnap az első mtk gólnál,egyáltalán nem reagálta le a kb 16m-ről érkező lövést.Állt mint a cövek,el sem vetődött.Nem úgy tűnt,mintha kitakarta volna valaki előtte a lövést...

    Mondjuk ezt a 3-5-2-t nem biztos, hogy annyira kéne erőltetni, de jobb, hogy ez most derült ki, és nem nyáron.

    Civic nagy kedvencem, de már annyira beleszart a ZTE meccsbe is, hogy rossz volt nézni.
    Ma is volt pár jó beadása, szép sarkazása stb., de lassított felvétel volt konkrétan.
    Mondjuk ma Pászka is benne volt a 3. gólban.

    Nem erre számítottunk, sem a meccsen sem az ünneplésen. Hazafelé a kocsiban arról beszélgettünk, hogy ez a mostani körítés már nem nekünk szól így a negyvenes éveink közepén. Nekünk az Albert volt a stadion, hiába próbálom megszokni de itt a Grupiban olyan műanyag az egész. Visszasírom a lázadó kilencvenes éveket meg a másodosztályt. Ennyi tinipicsát meg divatfradistát sose láttam meccsen, de a Loftibegi meg a Dérheni só se volt gyenge.

    Tegnap este szomorúságot éreztem - nem dühőt! Nem felejtettem el a csoportkörf, a bajnokságot, a kupát - ami tezek után 100% hogy megnyerünk! Egy 0:0 nál nem szóltam volna senmit, de 0:3 - na mindegy ez már történelem! Csercseszov úgy járt mint Rebrov Felcsúton mikor kaptunk egy négyest - túl sokat rotált! De Szerhij mentségére mondva az idegenben volt és a Puskás dobogóért harcolt! Most (is!) tudtuk meg hogy mit jelent ha a Dénes áll a kapuban!

    Szerintem nem szó szerinti bunda volt, csak egyszerűen beleszartak, leszarták( ahogy Masni szokta). Nem érdekelte őket, hogy az a 10xxx néző kijött ünnepelni, és azt várta, hogy a tudásunk alapján elverjük a libásokat. Egy szavam nem lenne, ha valami óriási mázlival kikapunk 1-0 és mindeniki kiteszii a szívét leklét a pàlyàra, de nem ez történt, met a fiúk szartak bele.

    Értem én Csercseszovot, egy ilyen meccs után nagyon nincs mit nyilatkozni, mindenesetre nagyon remélem hogy Dénes marad még sokáig, mert amit tegnap Ádám mutatott az nagyon para. Visszanézve, mind a 3 gólban benne volt, még úgy is hogy kettőben Blazicé volt a főszerep. Miha meg mintha csak könnyebbé akarta volna tenni nekünk a búcsút.
    Azért hazai pályán, ünneplés előtt, legalább egy nyomorult becsületgólt illett volna szerezni srácok.

    Tegnap beleszart az mtk a palacsintába, bár túl nehézzé nem tettük a dolgukat.
    Az elején elszórakozott helyzetek után, mintha azt gondolta volna a csapat, hogy előbb-utóbb úgyis betalálunk még ilyen szedett-vedetten is..
    Őszintén szólva a díjátadó összességében nem tetszett, bár nem is ezért mentem. A gyepen nagy élmény volt sétálni, körbenézni a lelátókon. Nekem ez elég volt.
    Zsebre tettem egy marék füvet, elhoztunk egy pezsgős üveget.

    nem kellett volna ezt a kibaszott 3 gólt kapni.

    A 13000 néző felének elment a kedve az ünnepléstől a 0-3 után, és inkább hazament... Én is gondolkoztam rajta, de maradtam, mert a gyerekeimnek mondtam, hogy micsoda ünneplés lesz a meccs után. Nos. Nekik tetszett, de elmondható, hogy egy kalap fos volt az egész! Egy elég szintelen-szagtalan vmi, ami egy Fradi fiesztához, egy Budapest Parkhoz, vagy akár az utolsó Groupamás bajnoki ünnepléshez képest lószar volt! Kb olyan, mint a csapat ezévi teljesítménye az utolsó 3 évhez képest!

    Örülök én, hogyne örülnék. Ettől függetlenül nem sok kedvem volt tegnap lemenni a gyepre. Gondoltam még a meccs előtt, hogy jó lesz megsimogatni a kapufát (Weteran Barátommal ezt így mondtuk: lefejelni), de még azt is felszedték...
    Szóval megígértem magamnak, hogy összeszedek 33 aranycsillagot a gyepről, ezt megtettem. Kóvályogtam még egy bő fél órát a pályán, s hazamentem. Valahogy úgy képzeltem, hogy győzünk tegnap.
    No, remélem ez az MK-döntőn bekövetkezik. Akkor bánja kánya...
    Hajrá, Fradi!

    Nagyon jól szervezett teljes hozzánemértés. Elsőnek mennek be a vadak. Az átadó környékére se lehet menni. Rendben.

    Egy olyan színpadon van az átadó, amit a vadak mögül már senki se látott. Király

    A brutális fényjáték helyett fájlalom, h nem volt tűzijáték. Annyi szarért volt már itt, amikor ennyi gyerek( és tényleg nagyon sok volt) van, akkor ez sokkal értelmesebb lett volna.

    A random görögtüzeknek viszont szerintem nem volt itt helye, de az én véleményem csak.

    A sok paraszt, aki más mozdítható híján elkezdte a gyeptéglákat felszaggatni, hát az varázslatos volt.

    De azért egy kicsi jó érzést adott, h ráléphettem a pályára. Az nekem is élmény volt.

    nyilván keserédes volt de jobb lett volna a Dózsa ellen kiszopni?

    Az volt a bajnokaavato ez csak mimelt unnep

    Csak hát ez a szokásos MTK megtáltosodás mindig érdekes. Egy leépült, sorozatos vereségeket szenvedő, mentálisan gödörben lévő csapat, reménytelen helyzetben, két 0:4 után nyer Zalaegerszegen, ikszel a Puskás ellen, és agyonveri a Fradit idegenben. Ott valami fantasztikus sportemberek játszhatnak, akik kapnak hazai pályán egy négyest a Mezőkövestől, de utána 7 pont kerül a kosárba. Na hagyjuk már ezt meg valami mesélőnek!

    A szombati találkozón 3-4-3-as felállásban játszottunk a 67. percig, utána pedig átálltunk 4-4-2-re. A labdát 60%-ban birtokoltuk, 88%-kal passzoltunk, a passztempónmk 18.4 volt. 57+0 támadásból 18 lövésig jutottunk, amelyek közül 4 talált kaput (MTK 14+7, 18/6): ez 1.53-2.74-es xG és 0.49-1.88-as xcG-arányhoz vezetett. A párharcok aránya 98-101 volt oda, a 79 támadópárharcunk 49.4%-át (39), a védekezőpárharcaink pedig mindössze 50%-át nyertük meg, a fejpárbajokat 9-14-es arányban vitte az MTK. 29 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (az MTK 16-ot), mi és a kékek is 8-szor jutottunk lövésig az ellenfél labdaeladásából. A szokásosnál kétszer több, 28 beadásunk volt, de csak egynegyede talált embert. A szabálytalanságok aránya 16-10 volt, a bíró 7-szer ítélt Vécsei ellen.

    Bogdán 7 lövésből (1.88) 3 gólt kapott, mind a 13 passza pontos volt.

    Botka 97 akciójának 76%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 84%-kal passzolt, 11 párharcból 5-t nyert, 12 labdát adott el, 6-ot szerzett, 5 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.09).

    Blazic 100 akciójának 78%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 23 párharcból 15-t nyert meg. 7 labdát adott el, 15-t szerzett, 6 passzt lopott.

    Vécsei 117 akciójának 74%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 93%-kal passzolt, 16 párharcból 5-t nyert meg. 11 labdát vesztett, 11-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Gavrity 61 percet kapott, 60 akciójának 77%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 10 párharcból 3-at nyert meg. 6 labdát vesztett, 5-t szerzett, 2 passzt lopott.

    Esiti is 61 percet játszott, 54 akciójának 76%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 10 párharcból 5-t nyert meg. 2 labdát vesztett, 6-t szerzett, 4 passzt lopott.

    Besic 68 percet játszott, 68 akciójának 81%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.16). 94%-kal passzolt, 9 párharcból 5-t nyert meg, 5 labdát vesztett, 3-t szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.04).

    Civic is 68 percet játszott, 45 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.17). 74%-kal passzolt, 13 párharcból 6-t nyert meg. 10 labdát vesztett, 3-t szerzett. 3 lövést készített elő (0.24).

    Laidouni 101 akciójának 75%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.18). 86%-kal passzolt, 28 akciójából 18-at nyert meg. 6 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.21).

    Bassey 61 percet játszott, 28 akciójának 36%-a volt sikeres, 7 passzából 5 volt pontos, 14 párharcból 5-t nyert meg.

    Tokmac 65 akciójának 57%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.13), 81%-kal passzolt, 15 párharcból 5-t nyert meg.

    Zachariassen 33 percet játszott, 23 akciójának 70%-a volt sikeres, 85%-kal passzolt, 9 párharcból 5-t nyert meg. 4 labdát vesztett, 1-t szerzett. 2 lövést készített elő (0.33).

    Boli is 33 percet volt a pályán, 17 akciójából 9 volt sikeres, 2 lövése volt (0.43). 7 passzából 6 volt pontos, 3 párharcból 2-t nyert meg.

    Auzqui szintén 33 percet játszott, 24 akciójának 58%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.33). 73%-kal passzolt, 8 párharcból 4-et nyert meg, 3 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.02).

    Pászka 26 percet kapott, 23 akciójának 74%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06). 87%-kal passzolt, 6 párharcból 3-t nyert meg. 4 labdát vesztett, 2-t szerzett. 1 lövést készített elő (0.01)

    Marin is 26 percet játszott, 24 akciójának kétharmada volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 82%-kal passzolt, 4 párharcból 1-t nyert. 1 lövést készített elő (0.2).

    Így értékeltétek az MTK elleni teljesítményt.

    Pászka 4.47
    Laidouni 4.47
    Tokmac 4.35
    Esiti 4.12
    Botka 4.06
    Blazic 3.94
    Besic 3.88
    Zachariassen 3.82
    Boli 3.76
    Gavric 3.59
    Vécsei 3.53
    Bogdán 3.41
    Civic 3.41
    Marin 3.35
    Auzqui 3.18
    Bassey 2.29

    https://ulloi129.hu/2022/05/07/elo-az-mtk-elleni-orokrangadorol-4/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2022/05/12/igy-teljesitettunk-az-mtk-ellen-16/
    https://ulloi129.hu/2022/05/13/paszka-laidouni-tokmac/