magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 0 : 4 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.11.08, 11:10 (szerk.: 2021.11.14, 12:15)
    Két különböző meccs volt: a piros előtti kiegyenlített, az utána következő pedig erődemonstráció.

    - Dibusz klasszis.
    - VAR nélkül totál más mérkőzés lett volna, nagyon hiányzott a futballba!
    - Mondanám, hogy Marin tud firkálgatni, de ez már inkább szépművészeti kategória.
    - Zaki gólpassznak örülök, van esze a focihoz és nagyon akar!

    1. A 0-4-et nem kell megmagyarazni, derek munka volt.
    2. Ez a Varda egy jo csapat.
    3. Pepi most fellelegezhet, de tovabbra is tartom, hogy az eredmenyes nemzetkozi szerepleshez nem megoldas.

    Ha a második félidő elején nincs az a 5-6 perc, amikor kb középpálya nélkül robogtak át rajtunk, akkor még szebb lett volna.

    Adja az ég, hogy Marin kedve megmaradjon a játékhoz, mert amennyi labdát adott ma... Szinte mindegyiknek szeme volt. Öröm volt nézni a játékát.

    Zakinak is szurkoltam, hogy jöjjön már össze neki valami, a sarkazása szuper volt. Jó lenne, ha ledobná ő is a láncait.

    Az első félidőben beleolvastam a kommentekbe, amit akkor Marin kapott.... Pedig nagy zsugái vannak. Én Besic feltámadására várok. Töki padoztatásának örülök, Zacariassentől én is várom az áttörést, mert sokkal több van benne

    Janeiro is elismerte, hogy jogos volt a piros, nagyon korrekt volt ő is és Stöger is.

    Jól jön a Várdának a válogatott szünet úgy kifutották magukat,hogy nagyjából egy hétig nem állnak lábra,ettől függetlenül jó kis csapat,remélem a vidit maguk mögött tartják.

    Az a nevetséges, hogy ha nekünk bármit ítél a VAR, az rögtön mindenki szerint csalás. De amikor Tallo kezezése nem ért 11est VAR után se, senki nem emlegeti. Idióták az emberek teljesen, irányított bajnokságoznak, mintha a 2-1 lenne a 2 csapat alapján a reálisabb eredmény nem a 4-0. Unalmas.

    ne essunk bele a hibaba, hogy hirtelen jo csapat lettunk, mert egyenlo letszamban Dibusz a szemuket is kivedte. SOt meg meberelonyben is sokaig tanacstalanok voltunk mit is kellene jatszani, aztan Stoger feneket megmentette ket klasszis, Uzuni es Marin. Nemzetkoziben tovabbra is szervezett csapatjatekkal lehet eredmenyt elerni, nem a magyar szinten klasszisokkal. Ebben biztunk vegulis nyaron, akik szkeptikusak voltunk Stogerrel szemben kezdettol, latva, hogy nem egy tatktikai zseni, hogy idehaza eleg lesz, ha villannak a sztarjaink. Most kellett hozza Dibusz nagyon, hogy jatekban tartson minket a kiallitasig. De a jatekunk szar volt megint, Marin volt egyedul aki kepes a Stogeri "taktikabol" profitalni, hogy szabadon jatszhat. Elmeny volt nezni.

    Azért írjuk fel, hogy a bíró simán elengedte volna a piros lapot és persze a Kisvárda gólját is megadta volna. Most jól jött a VAR.

    A lest ls lehetett látni, mert éppen a partjelző oldalán volt.
    A talpalás, rátartás is látható volt, csak Farkasnak úgy kellett volna helyezkednie, ahogyan elő van írva.
    Szerintem reflexből mindkét esetben a "szíve szerint" ítélt.

    A kiállítás után tartottam a továbbiaktól ( lsd: Nyúpest) ,de a második gól feloldott mindent. Valahogy így kéne tolni mindig vagy egy kicsit jobban. Azért a harmadik gólt európai fodbaltankönyvekben oktatni kellene. Arról nem beszélve, hogy az utsó három tökéletes kiszolgálásból esett ( pedig Zakit a kihagyott ziccere után elküldtem volna bálnazsíros kenyeret enni...) Marin játéka sokat jelentett, a gólja mestermunka volt. Reméljük ,mihamarabb bírja majd végig... Fradika!!!

    Várdának idegenben hintettünk egy négyest. Egy olyan csapattal , kezdővel ahol sokan először kezdtek. Gördülékeny hiba nélküli játékot várni olyantól akiknél a mellette lévővel most játszik először tétmeccsen, balgaság. Lehet szidni őket de semmivel se voltak rosszabbak mint a sztárjaink.....Marin végre egy előrepasszoló nem csak a tuti, langyost játszó játékos, és igen az merész passzoknál van amikor nem talál embert , de ha igen ott a gól. Várom hogyan reagálja mindezt le Blazic, Töki és a többiek.

    A kiállításig talán ha egy felépített támadásunk volt, a végén egy Zachariassen lövéssel. A Kisvárda sokkal szervezettebb csapat benyomását keltette. Nem Stöger zseniális taktikája miatt lett ez 4-0, hanem a játékosok egyéni tudásának köszönhetően.

    Elégedett vagyok az eredménnyel. Ez a meccs is megmutatta, hogy Dibusz milyen hihetetlenül fontos láncszeme ennek a csapatnak.
    Hajrá Fradi!

    Nagyon szerencsésen alakult a meccs forgatókönyve. Foci csak a második gól után volt. Örülünk. Nagyon fontos győzelem volt. Remélem elindulunk felfelé.

    Én abban láttam a kicsit gyengébb szereplést a mai nap, hogy egy teljesen összeszokatlan csapat állt fel a "fékek" nélkül. Lényegében Gavric-on kívül minden érkező kezdett. Loncar, Besic, Marin, Cabraja, Zachariassen. Kíváncsi leszek a többi meccsen hogy állunk fel.
    Tudom sokan nem értenek Velem egyet, de én inkább nézem ezt a csapatot, mint a lézengő Tocmac, Laidouni, Civic, Zubkov négyest. Még akkor is ha most Zubkov nem szállt be rosszul. De Lai friss emberként csak lézengett a pályán... Civic most nem tudott gólpasszt adni... Tocmac sem akadályozta a támadásokat.
    Nyilván ennek a csapatnak kell idő hogy összeszokjanak, de inkább kivárom.

    Strögernek szerintem eddig az volt a hibája, hogy nem mert hozzányúlni a Rebrov csapathoz.
    Látszott azért miért, hiszen akik jöttek játékosok azért össze kell szokniuk...
    Viszont akik nem akarnak a Fradiban játszani el kell negedni Őket...

    Kellett ez mint egy falat kenyér, a Kisvárda túlpörgött, de végre ültek a dolgaink, szép dolgokat csináltunk. Azert az első és második félidő elejét át kell beszélni és persze továbbra is Dibusz a legjobbunk.
    Ma végre Stögertől is kaptunk valamit, végre Fradi edzőnek tűnt a padon.
    Azért a mai meccs azt is megmutatta ismét, hogy egyéni képességek dolgában nagyon magasan verjük a mezőnyt, csak jöjjön is ki.

    Borzasztoan orulok Marinnak, megerkezett, bebizonyitotta, hogy lehet ra szamitani es kepes akar teljes meccseket vegigjatszani az elejetol, nemcsak cserekent. Alazatos, erett es nagyon szimpatikus. Motivaltnak is latszik. Sokat er az oltozonek is ebben a nehez idoszakban.

    Marin kicsit más szinten mozog, mint a keret többi része. Fura, hogy visszavonuláson is gondolkodott, aztán a keretből közelébe nincs senki, aki hasonló megoldásokra képes. Van még hova fejlődnünk. smiley

    A Zsóri fürdőben mit mondanak? Révész, vagy Zsánéró rakja össze a csapatot.
    Szerintem ez messze nem egyértelmű.

    Nem azzal van a baj, hogy elérhetünk-e vagy sem annyi pontot, mint tavaly, hanem az eddig mutatott játék képével. Abban azért remélem egyetértünk, hogy például a majmok, a zete és az mtk ellen mutatott "hozzáállás" egy kalap szar volt, nem egy topcsapaté. A mai kezdő végre odatette magát, egész jól játszott és volt szerencsénk is. Dibusz is nagyon hiányzott eddig.

    Ha a kapus kivédi a lövéseket az szerencse, ha lesen van a csatár az szerencse, ha a bírók a dolgukat végzik az szerencse. 10-0 után is kitalálna valamit, hogy miért takarodjon Stöger.

    Azért tartsunk mértéket.A kiállításig nem voltunk jobbak,de volt egy remek kapusunk,meg némi szerencsénk is.Az örömteli,hogy végre az emberelőnyt sikeresen lejátszottuk és a végére magabiztosakká is váltunk.
    Ennek a keretnek a magyar bajnokságban,folyamatosan kéne tudni ilyen periódusokat egy meccsen belül és nem csak 30 percet,hanem inkább 60-70-et.És a maihoz hasonló hideglelős 20 percek sem kellenek.Stöger meg nyugodtan mehet a csába innen,mert továbbra sem ő az az edző,akit egy Fradi megérdemel.

    Az első gólunknál Loncar remek helyzetfelismerése volt. A les, az szabálytalanság. Hogy megúsztuk akkor gól nélkül, az Dibusz védéseinek köszönhető. A visszanézés, az szabály.

    Az a les,kb 10-15 cm-es volt.Így ritkán szoktak,ilyen szituban tudatosan lesre állítani.Nem az volt a mák,hogy visszanézték,mert az minden gólnál kötelező.

    ez a Dibuszozás teljesen alaptalan, nagyon jó kapus, de kapott 3 átlövést, ami az ő szintjén rutin védés volt, még azt is megnézte hova üsse, meg volt egy 16-oson belüli lövés, ami oda ment, ahol állt és fölétenyerelte. most nem volt szükség semmilyen bravúrra, ez csak olyan volt, mint egy csatárnak berúgni 5 méterről üres kapura, álmából felkeltve is védi ezeket.

    Egy szitut emelnék ki. A les gólt amit kaptunk, lehet hogy gyakoroltuk a lesre állítást, de ennél az esetnél meglátásom szerint hatalmas mázlink volt megint. Nyilván ezzel lehet vitatkozni, mivel pár centin múlott és les volt, lehet azt mondani hogy tökéletes kivitelezés, viszont abból azért látszott hogy annyira még sem volt tökéletes, mivel a védőink közül megint tisztán elfejelte a támadó, gól is lett és ha jól láttam mi sem reklamáltunk lest.

    Egy szó mint száz, én nem azt mondom hogy el kell küldeni Stögert, mert szerintem a bajnokság vele is meg lehet, de azt aki ennyi idő alatt nem tud összerakni egy védelmet (nem azt írom hogy tökéletesen rakja össze) az szerintem nálunk nemzetközi szinten nem lesz sikeres. A többi csapatrészről és taktikáról most nem formálok véleményt. Remélem rám cáfol és rendbe teszi a védelmet (is).

    12 meccs után vannak a dobogón úgy, hogy kétszer játszottak a bajnokkal. Ha ők nincsenek benne nálad a legjobb háromban, akkor kíváncsi vagyok, melyik csapatot látod jobbnak.

    Ez a FRADI B csapata voltsmiley

    Az A,egyáltalán nem biztos,hogy hozta volna a meccset.A maiak némileg pihentebbek és koncentráltabbak voltak.A motivációban lévő különbség,felülírta a képességek közöttit.Bár szerintem csak néhány poszton van olyan...

    Leírtam a meccs előtt (utánanézhetsz) hogy ebből kijöhetünk nagyon jój,vagy nagyon szarul.Ahhoz nem kell azért sztáredzőnek lenni,hogy durcikat ,nagyot hibázókat,pihentesd a következő meccsen.

    Stöger azért meglepett. Tökösen lecserélte a brigádot. Nem láttam még ilyet, pedig tudta cuminál menet lesz neki előbb vagy utóbb és ugye ott a közönség is. Én is azt mondtam ha nem nyerünk mehet nyugodtan. Erre 19-re lapot húzott hisz ki hajtana ha nem azok akik be akarnak kerülni a kezdőbe? Legyünk őszinték ki hagyta volna ki egy ilyen meccsen egyszerre Blazicsot, Csivicset, Tökit, Zubkovot, Laidounit? És még ott van Mak és Vécsei is. Szóval bejött neki, gratulálok.

    Szerintem azért is volt ez még pluszban nagy húzás, mert a Zsánéró dobhatta a kukába a posztokra kielemzett taktikáját is...

    az kifejezetten nagy edzői húzás volt amikor az első félidőben 30 percen keresztül az volt a nagy stratégiai elgondolásuk, hogy Dombó előrerúgja 75 méterre a labdát, aztán lesz belőle valami.

    4 helyzetbol 4 gol… Na menj a picsaba, 0-0nal Uzuni fejese, Loncar balfasz melle guritasa, 1-0nal Zach kapus kezebe emelese ziccerben. Nektek meg tavoli (igaz nem rossz) loveseitek voltak. Nem voltak rossz vedesek Dinitol, de egyik sem volt foldontuli bravur.
    A masodik, harmadik es negyedik gol is nagyon szep volt.
    Samy, Wingo, Ryan jok voltak vegig; Uzuninak, Zubkovnak, Zachnak es Marinnak meg voltak komoly villanasai.
    Cabraja tovabbra sem tetszik igazan. Loncarban sem erzem az extrat ergyelore.

    A mai produkció rendben volt. Ez tény. Vezetjük a bajnokságot egy meccsel kevesebbet játszva. Ez is tény. Bejutottunk az EL-be. Ez megint tény.

    Innen nézve Stöger mesteredző.

    Eközben nincs olyan meccs, ahol folyamatosan dominálni tudnánk. Ez tény. Kikapunk/ikszelünk jóval gyengébb ellenfelek ellen vívott mérkőzéseken a magyar bajnokságban. Ez is tény. Nulla ponttal, zakókkal állunk az EL csoportban, szervezetlen, sok hibával dúsított játékkal. Ez megint tény.

    Innen nézve Stöger kókler.

    Ember legyen a talpán, aki dönteni tud ebben a helyzetben.

    a videóelemző edzőgéniusz eléggé félrebeszél, meg Stöger túlzottan udvarias vele, semmilyen Univerzumban nem igaz, hogy volt 6-7 helyzetük, a Fradi meg 4-ből 4-et belőtt, egy rossz vesztes az ember.

    a valóság az, hogy Dibusz összes védése átlövésből volt, onnan meg kb szezononként 1-2 gólt kap, míg amikből sikerült eredményesnek lenni az összes 16-oson belüli szituáció volt úgy hogy védő sem volt a gólszerzőn.

    Tokmac nem hiányzott, Marin bőven hozta azt két hónap edzés után is, amit ő....
    Blazicot is jól helyetesítette Kovacevic. Szerintem Miha pihent, vele szerintem nincs gond.
    Vécseit is jól helyetessítette Loncar. Bár az igaz mikor beállít Vécsei és Laidouni stabilabb lett a középpálya.
    Cabraja pedig szintén nem visszalépés Civichez képest. Legalábbis ezen a meccsen biztos nem volt az.

    Marin főleg a második félidőben jó volt. Blazicot ideje volt pihentetni. Változatlanul sok a pontatlan átadása. Vécsei jól szállt be. Besicről nem mondok még véleményt, kevés ideje van játékban, de mintha lelassult volna.
    Cabraja szerintem maga a katasztrófa. Nem volt jó átadása az első félidőben. A formán kívüli Civic 20 perc alatt többet tett a játékhoz. Remélem rám cáfol.

    Jön 2 hét szünet, amit okosan kell felhasználni. Tegnap úgy jöttek át a középpályánkon, mint kés a vajon. Kisérgettük a várdai támadókat, mint Lakatos Tihamér népizenekara Béres Ferencet. Pár játékost helyre kell tenni, mert itt ne flegmázzanak, s ne húzzák az orrukat. Marin játékának örültem tegnap, egy variációs lehetőséggel több. Hajrá Ferencvárosom!

    Azt nem értem, hogy miért kell a médiában a VAR döntéseket úgy beállítani, mintha pénzfeldobásról lenne szó. "Most a Fradinak kedvezett a VAR." A VAR a Fradit támogatta." stb stb. Elvileg, pont az igazságosságot kellene biztosítania. Arról nem beszél senki, hogy VAR nélkül idén több (4!!) tizenegyest nem kapunk meg és ez a kiállítás is brutális volt.

    Szép gólokat lőttünk, a gólszerzők érdemei mellett a gólokat megelőző támadásokban, összjátékban résztvevők produkciója is tetszett. Zaki sarkazását, Zubkov tempóváltását, Uzi higgadt befejezését és a másodiknál a lefordulását, Marin és Ryan összjátékát, majd előbbi emelését mind-mind élmény nézni

    Meccs előtt.
    Kötelező lesz megverni a Kisvárdán. Nehéz meccs lesz, de, ha nem nyerünk magabiztosan az edző már holnap mehet isten hírével.
    Meccs után.
    Na jó, magabiztosan nyertünk, de szerencsénk volt. A játékunk tele volt hibával. A MOL és a Puskás ellen magabiztosan kell nyerni, különben az edző mehet isten hírével.

    Jelenleg ott tartunk, hogy a hazai 3-1-2-es mérlegünk Stögeré, az idegenbeli 5-0-0-ás a szerencséjé és a Rebrovi emlékeké.
    Pedig ennél biztosan sokkal árnyaltabb a kép. Várom a maradék 3 őszi fordulót.

    számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy az igazi kérdéssel foglalkoznak-e a háttérben, hogy jószerivel egy valamire való középhátvédünk van, Blazic, a maradék, ha éppen nem sérült maximum csere szint

    Kiállítás nélkül is kipukkadtak volna a hetvenedik perc környékén, lehetett látni a szabálytalanságaikból. Megnyomták a második félidő elejét, de a saját ritmusuktól fáradtak el.

    A vasárnapi meccsen 4-2-3-1-es felállásban játszottunk, 60%-ban birtokoltuk a labdát, 89%-kal passzoltunk (16.3 p/p), a hazaiak 78%-kal. Mi 24+2 támadásból 14-szer lőttünk, ebből 8 találta el a kaput, a hazaiaknál 30+1-ből 12 lövés született, 5-ször kellett Dibusznak védenie. Az xG-arány 1.34-0.53, az xcG-arány 1.91-0.48 volt a javunkra.

    A bíró szerint mi 15-ször, a hazaiak 5-ször szabálytalankodtak, ez a párharcarányban is látszik: 64-87 oda. Mi 30 (Loncar 5, R. Mmaee és Cabraja 4-4) labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a Kisvárda 16-ot. A támadópárharcaink 35%-át nyertük meg, a beadásaink 42%-a volt pontos (12/5, 10/3 a másik oldalon), a fejpárbajok 12-12-es döntetlent hoztak. 34 passzt loptunk (S. Mmaee 5, Wingo és Loncar 4-4), 14-szer tisztáztunk (Kovacevic 4, Wingo és Cabraja 2-2). A passzaink mindössze 5.5%-a volt hosszú (68%-os pontosság), a PPDA-nk jóval jobb volt a Kisvárdáénál (9.4 ill. 23.4), a lövések átlagos távolsága nálunk 15.7, a hazai oldalon 24.9 méter volt.

    Dibusz 5-ször védett (0.48), mind a 14 passza pontos volt, 4-szer kellett kijönnie.

    Wingo 81 percet játszott, 49 akciójának 71%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.07), 94%-kal passzolt, 7 párharcból 2-t nyert meg. 6 labdát vesztett, 5-t szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Kovacevic 93 akciójának 84%-a sikeres volt, 1 helyzete volt (0.1). 99%-kal passzolt (!, 71/70), 14 párharcból 7-et nyert meg. 6 labdát szerzett, 6-ot vesztett, 3 passzt lopott.

    S. Mmaee 119 akciójának 83%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 10 párharcból 4-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Cabraja 66 percet kapott, 51 akciójának 75%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02), egyben egy gólpassza (0.22). 89%-kal passzolt, 10 párharcból 7-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 8-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Besic is 66 percet kapott, 49 akciójának 82%-a volt sikeres. 94%-kal passzolt 9 párharcból 5-t nyert meg. 4 labdát vesztett, 2-t szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Loncar 88 akciójának 78%-a volt sikeres, 1 lövésből (0.22) 1 gólt szerzett. 90%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 4 passzt lopott.

    Zachariassen 81 percet kapott, 42 akciójának 52%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.17). 70%-kal passzolt, 13 párharcból 5-t nyert meg. 3 labdát szerzett, 2 passzt lopott. Összesen 3 lövést készített elő (0.11).

    Marin is 81 percet kapott, 70 akciójának 70%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.11), az gól lett. 76%-kal passzolt, 6 párharcból 2-t nyert meg. 3 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.21),

    Uzuni 57 akciójának 61%-a volt sikeres, 3 lövésből (0.43) 2 gólt szerzett. 86%-kal passzolt, 15 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    R. Mmaee 55 akciójának 47%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.13) és 1 gólpassza (0.11). 78%-kal passzolt, 23 párharcból 10-et nyert. 4 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    Vécsei 31 percet kapott, 42 akciójának 79%-a sikeres volt. 1 lövése volt (0.04), 94%-kal passzolt, 8 párharcból 3-at nyert meg. 3 labdát szerzett, 1 passzt lopott, labdát nem vesztett.

    Civic is 31 percet kapott, 23 akciójának 83%-a volt sikeres, 21 passzából 19 (90%), 2 párharcát elvesztette. 1 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Botka 15 percet játszott, 12 akciójának 58%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 2 párharcát elvesztette. 2 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Zubkov is 15 percet kapott, 11 akciójának 64%-a volt sikeres, 7 passzából 4 volt pontos, mindhárom párharcát megnyerte, 1 labdát szerzett. 1 gólpasszt adott (0.29).

    Laidouni is 15 percig volt a pályán, 15 akciójának 53%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.05), 86%-kal passzolt, 6 párharcból 2-t nyert meg, 4 labdát vesztett.

    Dibusz 8.67
    Uzuni 8.06
    Marin 7.50
    S. Mmaee 6.80
    Kovacevic 6.58
    Wingo 6.58
    Loncar 6.48
    R. Mmaee 6.24
    Vécsei 5.99
    Zachariassen 5.92
    Besic 5.90
    Cabraja 5.80
    Civic 5.77

    https://ulloi129.hu/2021/11/07/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-11/
    https://ulloi129.hu/2021/11/08/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-10/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.11.05, 17:26
    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnapi Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésre valamennyi belépőjegy már napokkal ezelőtt elfogyott. Éppen ezért sem a hazai, sem pedig a vendégpénztár nem nyit ki a mérkőzés napján. Akinek nincs érvényes belépője a mérkőzésre, az ne is induljon el a Várkerti Stadionba.

    Akinek viszont van, az időben érkezzen, a kapukat 14 órakor nyitjuk, a kezdő sípszó 15.30-kor hangzik fel. A B oldali szektorokban jeggyel rendelkezők számára külön kérés, hogy időben, már a kezdés előtt foglalják el helyüket, hogy részesei tudjanak lenni a klub 110 éves születésnapjára készített élőkép bemutatásának.

    A rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy a várható nagy tömeg és a vendégszurkolók érkezése miatt a gyalogos és gépjárműforgalmat szakaszosan és teljesen is korlátozhatják bizonyos időszakokban.

    Kérjük szurkolóink türelmet, megértését és együttműködését!

    Hajrá, Kisvárda!

    2021.11.05
    https://kisvardafc.hu/hir/jegy-nelkul-senki-ne-induljon-el/4643