magyarfutball.hu

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Nyíregyháza Spartacus FC 3 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
Merkantil Bank NB II, 2020/2021, 36. forduló
referee : Szőts Gergely
attendance:
  1. nyiregyhazaspartacus.hu: 200
  2. szeged-grosicsakademia.hu: 397
  3. nso.hu: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.30, 20:47
    Bejelentették, amire mindannyian régóta vártunk: kevesebb, mint 100 ezer oltást kell beadni a 4 milliós határhoz, ami ma vagy legkésőbb holnap meglehet, így holnaptól ismételten igénybevehető számos szolgáltatás, de csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára.

    A sportesemények látogatása is ebbe a körbe tartozik, így nem kell tovább nélkülözni szurkolóinkat sem a Szent Gellért Fórum stadionjának lelátóiról. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadja május 2-án, vasárnap 17 órától a Nyíregyháza Spratacus FC játékosait.

    Az online jegyvásárlást elindítjuk a mai nap folyamán, a helyszíni jegyérétkesítést pedig holnaptól, de hoztunk pár fontos tudnivalót a jegyvásárlással kapcsoaltban:

    A mérkőzés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.
    Kérjük ennek tudatában váltsa ki jegyét! Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza!

    18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

    A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Ezek együttes megléte szükséges a stadionba történő bejutáshoz. Az igazolványok ellenőrzését belépés előtt a biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni.

    A szigorúbb ellenőrzések miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe, így kérjük, érkezzenek minél korábban, 1,5 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás!

    Arra kérünk mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására, illetve továbbra is javasoljuk a maszk használatát!
    Azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, de mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Szent Gellért Fórum területén.

    https://www.szeged-grosicsakademia.hu/hir/1760/vasarnap-varjuk-a-szurkoloinkat-a-nyiregyhaza-merkozesre