magyarfutball.hu

Budaörsi SC - Szentlőrinc SE 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.30, 20:39
    Ingyenes a belépés a Szentlőrinc elleni bajnokira! Belépés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek! 18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

    Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel bejelentette, hogy szombattól életbe lépnek az új szabályokat tartalmazó rendeletek, ennek pedig az is része, hogy a szurkolók visszatérhetnek a lelátókra. Így már a vasárnapi, Budaörs-Szentlőrinc bajnokit is ismét nézők előtt rendezhetjük meg.

    A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

    Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy kizárólag akkor érkezzenek a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba!

    A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!

    18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

    Továbbra is javasoljuk a maszk használatát

    Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Grosics Gyula Stadion területén.

    Hajrá Budaörs!

    https://bsc1924.com/klub/hirek/2046-20-21-vasarnaptol-ujra-johetnek-nezok-a-merkozeseinkre-210430