magyarfutball.hu

Pécsi MFC - Kaposvári Rákóczi FC 3 : 0* 17:00 * játék nélkül

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.11.22, 19:50
  Az utolsó pillanatban vált csak biztossá, hogy csapatunk nem tud kiállni a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a Pécsei MFC ellen.

  Mint arról korábban beszámoltunk a kötelező koronavírus tesztek során a felnőtt együttes keretéből csak hat mezőnyjátékos, illetve egy kapus produkált negatív COVID-19 mintát, így a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapatának labdarúgóival kiegészülve utazott volna csapatunk Pécsre. A Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi osztályának javaslata alapján azonban csapatunk nem vállalja a mérkőzést.

  Klubunk az utolsó pillanatig mindent megpróbáltunk megtenni annak érdekében, hogy a játékosok pályára lépjenek és lejátszák a mérkőzést. Jelen pandémiás helyzetben azonban az elsődleges szempont az egészség és nem a futball.

  – Mindenképp szerettünk volna a lejátszani a mérkőzést, melyen biztos, hogy a miénk lett volna az erkölcsi győzelem – mondta Baranyai Sándor, a klubunkat működtetető gazdasági Kft. ügyvezetője. – A szakmai stábbal közösen azon a véleményen voltunk, hogy ne adjuk oda ingyen adjuk a három pontot a Pécsnek. Emellett a fiataloknak is remek lehetőség lett volna ez a mérkőzés arra, hogy bemutatkozzanak a másodosztályú felnőtt bajnokságban.

  Klubunk a hétfői napon a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapatának több játékosát is teszteli majd, hogy a szerdai, Soroksár elleni mérkőzésre már ki tudjunk állni.

  http://rakoczifc.hu/elmarad-a-pecs-elleni-rangado/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2020.11.22, 12:43
  A koronavírus-járvány által letarolt együttesünkre szomszédvári rangadó vár a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozóra a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapatának játékosaival kiegészülve utazik el csapatunk.

  Mint arról korábban beszámoltunk a válogatott szünetben a szakmai stáb több tágjának, illetve sok labdarúgónak koronavírus-tesztje is pozitív lett, így kértük a Pécs elleni mérkőzés halasztását, amibe a baranyai klub nem egyezett bele. A meccs előtti újabb tesztelés során sajnos még három játékos produkált pozitív COVID-19 mintát, így a felnőtt keretből csak hat mezőnyjátékos, illetve egy kapus lesz bevethető vasárnap. Emiatt pedig egy kifejezetten nehéz mérkőzés vár csapatunkra, hiszen több fiatal játékossal kiegészülve készülünk a szomszédvári rangadóra. Ráadásul sem Várhidi Péter vezetőedzőnk, sem Disztl László másodedzőnk nem lehet ott a mérkőzésen. A rengeted pozitív eset miatt klubunk kérte a 18. fordulóra kiírt Soroksár elleni mérkőzés halasztását is.

  – Még csak most tanulom a fiatal játékosok neveit, hiszen csak két közös edzéssel készültünk a mérkőzésre – mondta Kostorják Zsolt, csapatunk kapusedzője, aki nemrég érkezett klubunkhoz. – Ez ezért van így, mert meg kellett várnunk a második teszt eredményét, így csak az utolsó pillanatban állt össze az a keret, amivel elutazunk Pécsre. Hozzáteszem: nem idegen számomra az a feladat, hogy helyettesítem Várhidi Pétert, hiszen erre már korábban volt példa. Igaz, akkor nem voltak ilyen problémák. A hét úgy nézet ki, hogy folyamatosan egyeztettem Várhidi Péterrel és Disztl Lászlóval és eszerint készültünk. Az, hogy ez mire lesz elég, vasárnap kiderül. Egy biztos: ez egy óriási lehetőség a fiatalok számára, hiszen utolsó évesek az akadémián, s most lehetőségük van gyökeret verni az első csapat öltözőjében, főként úgy, hogy egy hét alatt három meccs vár ránk. Veszítenivalónk nincs, mi csak nyerhetünk ebből a helyzetből. Az utánpótlásból feljövő játékosokat nyitott ajtókkal várjuk, megvan a befogadókésség a szakmai stáb részéről.

  http://rakoczifc.hu/megfogyatkozva-de-nem-megtorve-varjuk-a-pecsi-rangadot/