magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Bohemian FC 1 : 1* 18:30 * Tizenegyesekkel 4-2

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör
referee : Christofi Timotheos (Ciprus)
attendance:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.28, 12:32
    Keith Long: Lesújtott vagyok a játékosok miatt, hiszen a fiatal csapatom remek teljesítményt nyújtott egy profi együttes ellen. Bátrak voltuk, oroszlánként küzdöttek a fiúk, mást nem is lehetett volna kérni tőlük. Az első negyed órában idegesen játszottunk, ami nem csoda, hiszen a Fehérvár kemény sorsolás volt nekünk. Aztán felvettük a ritmust, és jó lett volna, ha a félidőig kihúzzuk kapott gól nélkül, mert nem minden működött jól taktikailag, a védelemmel és a labdatartással is akadtak gondok. Keserű pirula, hogy tizenegyesekkel estünk ki, de ezzel is többek leszünk, tanulunk belőle, és bízunk benne, hogy jövőre is visszatérünk a nemzetközi kupaporondra. Mi egy részmunkaidős egyesület vagyunk, amely hat óra környékén szokott edzéseket tartani, hetente négy vagy öt nap, s ehhez jön még a hétvégi mérkőzés. Ennek ellenére felvettük a kesztyűt az ellenféllel, sőt, annál többet is tettünk. Kegyetlen módja ez a búcsúzásnak, mi nyerni jöttünk ide, csendes magabiztossággal, tudván, hogy van egy tervünk. Úgy gondoltuk, ezzel meg tudjuk határozni a mérkőzést, átbeszéltük a hét során, hogy megfelelő teljesítmény mellett megvan az esélyünk a továbbjutáshoz. Ehhez nagyon közel álltunk. Ezért most a csalódottság, a fájdalom érzése dolgozik bennem.

    Márton Gábor: A mérkőzés előtt kitűzőtt célunkat elértük, hiszen továbbjutottunk. Nem volt könnyű meccs, gyakorlatilag az első 10-15 percben eldönthettük volna, nagy helyzeteink voltak, de kimaradtak. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, az első és egyetlen lehetőségével vezetést szerzett az ellenfél. Idegörlő találkozó volt, de ezt ismét annak köszönhettünk, hogy a sok kidolgozott helyzetet nem tudtuk értékesíteni. Nagy dolog egyébként, hogy a bajnokin és most a nemzetközi kupában is ennyi lehetőségünk volt, de a mérkőzéseken még kissé elkapkodjuk ezeket, míg az edzéseken lazábban mennek. De kitartok emellett, és a srácok rá fognak érezni arra, hogy befejezzék a helyzetek nagy részét és akkor simább meccseket tudunk játszani.

    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-idegorlo-meccs-volt-a-kimaradt-helyzetek-miatt-marton-gabor-2780397
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.28, 12:12 (szerk.: 2020.08.28, 12:47)
    Nem tudom elhinni, hogy ez a vérszegénység nem szándékos már.

    Nem tudom elhinni, hogy a Vidi valóban ellenfele akar lenni a Fradinak.

    Anyagi különbség nincs, vagy legalábbis nem releváns, neves szponzorok, állami csöcs, önkormányzati fenntartás, felülről nyitott égvilág. A különbség talán a nevesebb múltban, a nagyobb, fővárosi csapatban van a Fradi javára, talán ők könnyebben csábítanak, de hasonló polcról választanak, mint mi.

    A vezetői, döntéshozó személyi állomány lehetősége szintén azonos (sportigazgató, menedzser, akármi), a klubok modellje is hasonló, a légiósok hányada is egyforma....

    A különbség az eredményekben, a mutatott játékban, az elhivatottságban viszont kínosan más szint.

    Tudom, volt ez fordítva is, de nincs észszerű magyarázat arra, hogy mi miért nem tudunk valódi szintet képviselni, miért nem tudunk domináns, erős focit játszani és hogy miért látunk egy nyeretlen, fiatal, magyar edzőben többet, mint egy rutinos, külföldiben. Főleg kérdés, hogy ha nincs eredmény, miért nincs valódi következménye, vagy látható, tudatos építkezés?

    A pillanatnyi állapotokat ismerem, új edző, meghatározó távozók, stb, de ez tavaly isi ilyen volt, amikor nem éltünk a tálcán kínált bajnoki esélyekkel, sem a Kupával. Mi akkor is új edzőt hoztunk, mintha minden évben tökön akarnánk lőni magunkat...

    A sutaság, az alkalmatlanság sem lehet magyarázat, mert annak meg meghatározó személyi következménye kéne legyen, ha valódi céljaink lennének....

    Én nem vagyok egy összeesküvés elmélet gyáros, de nem találok magyarázatot.

    Egerszegről kell igazolnunk egy magyar edzőt, akinek nem volt még nemzetközi mérkőzése, amikor mi EL csoportkörről álmodunk?

    Ez valakinek valódi jövőkép?

    Õ kiket tud megszólítani, hogy jöjjön ide focizni? Nyilván senkit, pedig fontos lenne, láttuk Sousa esetében pl, de rengeteg másik helyen/másoknál.

    Ezt nem tudom elfogadni, hogy nem szándékos gyengítés.

    Érthetetlen visszalépés.

    A Bohemians piaci erteke a transfermarkt szerint 125 ezer euro. Osszesen 2 jatekoshoz van piaci ertek, ez gyakorlatilag egy felamator csapat, A Vidi erteke keg 16.7 millio euro.
    Sokkal-sokkal nagyobb a kulonbseg jatekeroben, ertekben itt a Vidi javara, mint tegnap a celtic javara a fradival szemben.

    A magyar szinten kiváló Stopirát, aki balhátvéd, mindenáron középen játszatja. Nem számít, hogy kell megforgatnia érte az egész védelmet, Stopira középső védő lesz. Azt hiszi, ő Alaba. Megkérdezném tőle, miért.

    Azért ne feledjük, a Vidi alapemberei közül estek ki tavaly óta (pl.: Juhász R.), és 2 meccs alatt eddig 2 pontot sikerült hozni.
    Az ír bajnokságot meg figyelem, azért ez a csapat feljövőben van. Anno a Fradi játszott vele, és már Dublinban is verték őket. Majd teljesen eltűntek és alsóházi csapattá váltak. Talán 2 éve kezdtek el erősödni, és most is 9 meccsből 7 0 2-es mérleggel, 21p-tal állnak a 2. helyen.
    .
    A Bohemians nagyon kevés gólt kap, 9 meccs aatt kaptak 4-et.

    semmi nem ment tönkre, csak nem feltétlenül az edzötöl függ hogy játszik egy csapat. lehet Márton még nem ért annyira a zsoldosai nyelvén, eddig mindig nagyrészt magyar játékosokat edzett, nikolics sztem sokkal nagyobb spilereket kapott, az idei igazolások viszont eléggé sákbamacskák és nem is feltétlen fontosak a csapatrészek szempontjábol.

    Egy előnye a zárt kapus meccsnek van!
    Nem kiabálják a szurkolóik,hogy Márton takarodj!

    ettöl az aleftöl hogy el voltak ájulva a vidisek, mert játszott 1 meccset a bragában. smiley
    ezt a bohemians egy lelkes de elég bénácska csapat, néhány gyerek annyira képzett mint akikkel én fociztam a dühöngöben anno smiley

    mielőtt valaki elkezdené dícsérni az ír csapatot aki nem látta a meccset vagy nem ért a focihoz. nem az ír csapat a jobb hanem a vidi ennyire rossz. ez a csapat a vaduznál is rosszabb egyébként

    Komolyan mondom,az edző helyében a meccs végén beadnám a felmondásom,ilyet azt hiszem 30 éve nem láttam,hogy egy összevásárolt csapat ilyen sz.rul játszon,elképesztő.

    Azért az kemény, hogy egy félamatőr csapat játékában több a tudatos játékelem, mint egy összevásárolt csapatban.
    A Fehérvárnak gyakorlatilag csak akkor van helyzete, ha van egy jó pontrúgás, kavarodás, pattogó labda. Talán még Evandronak volt 2 egyéni villanás. Aztán kifújt. Bohózat.

    otál az jön le, hogy abszolút nem érzik egymást a pályán. Lyukra futtatja, az meg állva várja. A másik labdával elfut a csapttárs mellett ahelyett, hogy passzolna, majd kifut a labdával. Taktika nincs, 11 ismeretlen lement egyet focizni

    Azért ez kemény teljesítmény volt, egy félamatőr csapat ellen. Úgy sprintelték körbe Negot meg Fiolát a 110. perben is, hogy szégyen volt nézni. Miközben a meccs tempója a tegnapi mérkőzésnek kb. 10-ede volt.
    Ez egy dupla 0 teljesítmény. Megköszönhetik a szerencsének, mert EZ az volt. Nem a tegnapi.
    Stopira meg verdesi a mellét a berúgott 11-essel, ahelyett, hogy szépen csöndben lehajtott fejjel bekullogott volna az öltözőbe.
    Amíg Fehérváron a szurkolók hagyják garázdálkodni a hidroglóbuszfejűt, meg ezeket az elkényeztetett, túlfizetett sztárocskákat, sorra fogják kapni a szemen köpést. Én felk*rtam magam ezeken a léhűtőkön, pedig eleinte még jót röhögtem a szenvedésükön.

    Ritkán szoktam ilyet írni, de most az egész Videoton stáb, játékosok, edzők, vezetőség, mindenki, jó mélyen ássa el magát szégyenében. Mi volt ez a förtelmes fos? Ezt az ír csodacsapatot egy NB2-es középcsapat gólokkal verte volna. Röhej a köbön. Hát az legalább bizonyos, hogy a 32.-re aligha lesznek így veszélyesek.

    Igen gyengécskének tűnik ez a Fehérvár. Mondhatni teljesen leépült ez a csapat két év alatt, nyomaiban sem emlékeztet a szintje az EL csoportkörös Vidi nívójához. Nem feltétlenül Márton hibája ez, a keret tűnik nem éppen acélosnak. Ez a csapat aligha fog tapadni a Fradira a bajnokságban.

    Edző és elképzelésbeli probléma van, láthatóan nem állt össze a játék. A Vidi kerete ennél sokkal többre lehetne képes megfelelő felkészítést követően. Márton Gábor súlytalannak tűnik a kispadon. Ha egy Sousa vagy Rebrov szintű edző venné át a csapatot, akkor sokkal jobb lenne a helyzet.

    helyzetek? Simán megvolt az íreknek is az a pár helyzet. Ők még tudatosabban is csinálták az egészet.
    A Fehérvárnál 2x egyéni megoldással Evandro mutatott valamit, meg volt pár beadás, beívelés, pattogó, kavarodó labda, amiből helyzetecskék voltak.
    A 120 perc alatt bármikor eldőlhetett volna a másik oldalra is.
    Ez rohadt kevés egy nb2 szintű csapat ellen.
    Ha ti, Fehérvár szurkolók ezt 1,5 év után is tűritek, azzal csak tartósítjátok ezt a belesz*rok, nem törődöm játékot. Ha nem gyakoroltok nyomást, ezek a játékosok ennyit fognak legközelebb is csinálni. Lóvé megvan, kimennek, játszogatnak, aztán hazamennek.

    Szégyen, hogy egy félamatőr csapat ellen csak egy ártalmatlan helyzetben elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőből tudtak gólt lőni a túlfizetett sztárocskák! Akcióból semmi!

    Valóban SOK helyzetet hagyott ki az Ír csapat, simán tovabbmehetett volna a Bohemians!
    Gáz van Fehérváron
    Ja nem is ez az igazi Fehérvár

    Márton alól kicsúszott a sámli. Ahelyett, hogy elnézést kérne csapata játékáért, arrogáns módon kioktatja a riportert. Milyen meccset látott a kispadról a részmunkaidősök ellen. Szépen bevásároltak vele Fehérváron, ahol az edzők fogyóeszközök. Ő is ennek a része. Csak idő kérdése.

    Nem az a legnagyobb baj, hogy 1-1 lett egy felig amator csapattal szemben, hanem hogy gyakorlatilag nem lehetett felfedezni sem, mit szeretne jatszani a Vidi, illetve motivalatlannak tunt a csapat. Volt egy jelenet a masodik felidoben, ami megragadt bennem. Egy bedobasnal 1-1- nel vagy fel percig probalt tarsat keresni egyik hazai jatekos, fe senki nem lepett fele. Pedig elvileg menni akartak előre.

    Úgy látszik Mártonra is nagy ez a kabát. Ezek a nagyképű nyilatkozatok. Kioktat mindenkit aki ellent mer mondani. Szerintem Ő Zalaegerszegen volt jó helyen. Megkapta Fehérváron pénz,paripa fegyvert, ezt tudja kihozni belőle. Ennek a csapatnak nincs semmilyen játékstílusa. Van egy összegründolt csapat amelynek egyetlen játékosa sem férne be egy nevesebb külföldi csapatba. Viszont magyar viszonylatban óriási pénzeket keresnek. Tegnap épp ezt láttuk egy fél amatőr csapat ellen szenvedtek.Nem is tudtam folyamatosan nézni jöttem mentem intéztem a dolgomat, nem tudott lekötni, csak bele bele néztem. Még valami a magyar fociban nagy pénzekért vannak játékosok, de ár érték arányban nem érnek semmit. Én azzal mérem le az értéket mennyien kíváncsiak erre a "focira" Egy Mol Fehérvár meccsre maximum 3500-an vagy még annyian sem kíváncsiak. Egy külföldi sztárcsapat meccsén minimum 30 ezren vannak. Helyére kellene tenni a fizetéseket itt is. Mennyivel hasznosabb és értékesebb munkát végez pl Csókay doktor és egy ilyen botlábú focistának a töredékét keresi.

    Szimpi volt ez a Márton, egészen a tegnapi nyilatkozatáig..Ja..Valóban a továbbjutást nem kell megmagyarázni, de Ő onnan a pálya széléről melyik meccset nézte?? Az első és az utolsó 5 perc kivételével egy tutyi mutyi, tehetetlen, a pályán ácsingozó, támadásban ötlettelen bandát lehetett látni egy borzasztó szerény technikai képzettségű ellenféllel szemben! Ja.. És ha mindenki berúgja a nagy helyzetét nem sok kevés ide, hanem kb. ugyanúgy egál, főleg ha a 2. félidő végén az ír gyerek az ajtó ablak ziccert beveri, nem mondhatta volna ez a faszkalap, hogy a továbbjutást nem kell megmagyarázni.. Ezt a meccset még nézni is rossz volt, nemhogy valami pozitívat találni benne.. A Honvéd legalább akciógólokat lőtt..

    Megnezem a statisztikat, az elso felidoben 65%-ban a labda a Fehervarnal, 7 loves, 4 kapura megy, masik oldalon 2-bol 2. Masodik felidoban mar csak 57%-ban birtokoljak a labdat 9(1) a loves, mig a masik oldalon 2(1). a Hosszabitasban 56%-os labdabirtoklas, 8(0) a loves, az irek 3(2). Kerdem en, egy hetvegen haknizo csapatot nem kellett volna bedaralni a hosszabitasban, mert megis csak lelkes amatorkrol van szo

    Videoton - Vidi-Mol már Nikolics mágus alatt elkezdte a minőségi romlást! Carillotól is azt várták, hogy egy fizikailag és mentálisan szétesett csapatot ráncba szedjen! "Erősítésként" külhonban levitézlett játékosokat hoztak, akik a mentális bomlást csak gerjesztették! Most az önjelölt "Mártonfan" szakértők másfél hónap ténykedés után az ő nyakába akarnak varrni mindent, csupán azért, mert a Zetével sikeres volt, olyan játékosokkal, akik motíváltak voltak, mert más csapatoknál mellőzték őket!Jellemző ránk magyar emberekre, hogy aki sikeres, az nekünk ellenség!
    A károgók nagy része saját magának mond ellent, amikor Márton szapulásával egyidejűleg a játékosok balfékségét hangoztatják!Csirkemell nyesedékből nem lehet Budapest bélszínt készíteni!

    Sajnos a csapat egyik legnagyobb "kerékkötője" Ivan Petrjak ! Nem igazán találja a helyét, cselez össze vissza, beindul, elhúz a szélen, aztán tanácstalanul visszafordul és visszaverekszi magát a kiindulási pontjára! Ha mégis sikerül eljutnia egy beadásig, hát azok sem igazán hasznosak. Sokszor látszik rajta a tanácstalanság, kedvetlenség, talán már rájött , hogy mekkora hülyeség volt eljönnie a Fradiból! Sajnos ez is Kovács Zoltán egyik ballépése volt! A két új brazil talán idővel összeérik és hasznára lesz a csapatnak, mert ha nem, akkor még komoly gondok is lehetnek...

    Nem Márton a hunyó? Miről beszélsz ember? Rokonod talán? Felszórja a 11 szerinte legjobb játékost a pályára és ennyi. Azt mondja, hogy szabadságot ad a játékosoknak. Aztán pedig azt látod, hogy a játékosok egymással vitatkoznak, mivel fogalmuk sincs hova mozogjanak be. Fingja nincs a faszinak, csak te nem látod?

    Fehérváron kicserélődött a keret újak a játékosok gyengébb képességűek ,mint a két évvel ezelőtti csapat.
    Ha nézted volna a meccset akkor láttad volna ,hogy az első 20 percben 4-0 is lehetett volna. Márton nem tud gólt lőni a kispadról ,2-3 meccs összeáll a csapat a minimális szerencséjük is lesz nem lesz semmi gond. 2 kört még biztos ,hogy mennek a selejtezőkben.

    Én ezt nem értem... Milyen meccset nézhetett Márton? Mert hogy nem ugyanazt, amit mi, az tutibiztos. Sz.ar tilitoli, elképzelés semmi, kontrajáték nulla, gólveszély semmi. Kaptak egy kamu tizenegyest és ennyi volt a nagy MOL Fehérvár tevékenysége 120 perc alatt. Én szégyellném magam Márton úr helyében és nem megsértődnék, ha a tévériporter feltesz egy egyszerű kérdést, hogy ez mégis mi volt... Mert ez a legócskább, szégyenteljes alibizés volt a pályán, sajnos az ír csapat meccslabdája nem ment be, pedig az lett volna az igazán megalázó vég.

    A csapat játékát látva (végig szenvedve láttam, de egyhamar még egyszer nem ülök le) és Márton nyilatkozatát hallgatva, ez a pali nem éri meg a karácsonyt ennél a csapatnál.
    A Játék durva-gyenge, ötlettelen volt, a nyilatkozó elvtelenül hazudott. A szemein látszott, hogy hazudik.
    A hosszabbítás előtt meg jól látszott, hogy szorong, de semmit nem tud mondani a játékosoknak.

    Minden vonatkozásban le voltak maradva a fehérvári játékosok. Elöl, és hátul egyaránt. Nem meglepő, hogy ennek folyományaként nem ment be az első néhány helyzet... Ha ott a pályán akarja kitalálni egy játékos, hogy mit csináljon, az régen rossz. És igen, ennek lesz a következménye, hogy jönnek az 5-10m -es oldal passzok, ami legfeljebb, ezzel a tempóval, tömöríti az ellen védőit az egyik oldalra, majd ebből kifolyólag nem jön össze, értelem szerűen a minőségi oldalváltás sem. A kvázi lövőhelyzetre pedig 2-3 védő odaér, és ahogy azt látni is lehetett, nagy valószínűleg blokkol.
    A sztori ennyi..

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2780331
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.11, 22:28
    Az ír Bohemian FC lesz az ellenfelünk az EL első selejtezőkörében

    A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amit a tervek szerint hazai pályán játszunk. A találkozó zárt kapus lesz.
    kép

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/08/10/az-ir-bohemian-fc-lesz-az-ellenfelunk-az-el-elso-selejtezokoreben.html