magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 21:05

   
   
Upload your own photos! »
  1. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  2. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  3. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  4. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  5. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  6. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  7. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  8. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  9. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  10. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  11. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
  12. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.16, 12:10 (szerk.: 2020.06.16, 12:12)
    Csak idő kérdése, de ez a bajnoki cím már megvan. Persze komolyan kell venni a hátralévő meccseket, de innen már nem tudjuk elbukni. Viszont észre kell venni a hibákat és kijavítani azokat. Blazic időzített bomba, sorban adja el a labdákat, a második bekapott gólnál pedig csúnyán lemaradt Sajbánról... Az OK, hogy az ellenfél kapujánál is veszélyes, de egy középső védőnek elsősorban a védőmunkája fontos! Tokmac teljesen formán kívül van, Szignjevics is kevésnek tűnik ide... Varga Rolit megoperálták, így elöl nincs nagy választék. Jó lenne egy gólerős csatár, és egy klasszis középső védő. Ezen kívül Cseri Tamást kellene még idehozni szerintem. Elmúlt 32 éves, de 2-3 jó éve még lehet. Szombaton javítani kell! A mai meccsen meg túl kell lépni! Hajrá Fradi!!!

    1) Blazic valóban meglepően szarul teljesített az utolsó 3 meccsén, de csak azért vagyunk meglepve, mert előtte évekig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, és egy ilyen hullámvölgyet se láttunk tőle. Kapja össze magát.
    2) Tokmac ma talán a legjobbunk volt.
    3) Nekem tetszik Cseri játéka. Többségében Skvarkáé is. Egyik sem fér be.

    A végét egy kicsit okosabban, koncentráltabban kellett volna lejátszani, mert amúgy végig kézben tartottuk a meccset. Szerintem kár ezen kibukni.
    Hétvégén magabiztos játékkal meg kell verni a Kisvárdát, és jók vagyunk.

    Ennek a szerencsétlen Paksnak momentuma nem volt, osztálykülönbség volt a két csapat között. A már már szokásos könnyelmű, dekoncentrált végjátékot produkáltuk. És az ötödik csere nagy baki volt, már akkor gondoltam erre, hogy egy embert meg kellene hagyni az esetleges sérülés miatt. Mindegy, most már kár keseregni, legalább izgalmasabb lesz a hajrá. Pedig már azon gondolkodtam, hogy milyen pezsgőt bontsak hétvégén, a Várda elleni győzelem után.

    Hozták ezt a szabályt, hogy ötöt lehet cserélni, amivel nekem nincs alapvatő bajom. De jó lenne ha hoznának egy kiegészítést, hogy ha egy csapat kettőt vagy többet cserél egyszerre akkor ne kelljen már végigvárni míg sorban végigbohóckodják a cseréket. Lehessen, kelljen egyszerre lemenni, feljönni a cseréknek. Akkor nincs az hogy egy cserecunaminál 2 percet áll a játék és ezt a buzi bíró saját kénye-kedve szerint számítja be a hosszabbításnál.

    megnézve az összefoglalót: a második paksi gólnál ritka nagy barom volt a baloldalon mindenki. de, mustbe, vagy más bíró empatától kérdezem, hogy 1. a 11es mi volt? 2. a 6 perc hosszabbítást mi a plankton indokolta? köszi.

    konkrétan Marci mentette meg nekik a 2. gól előtt a labdát, jó, hogy nem adott gólpasszt...

    igen, utána, ha jól láttam Haratin alkotott még ott, majd Vécsei puhán odablokkolt, végül érkezett Miha, aki már az öltözőbe tartott, kb.

    Ezt a meccset a Rebrov vesztette el a hülye cseréivel. Ez a szegény Szignyevics mit keres a Fradiban?
    Csaló bíró ide-vagy oda, ezen a meccsen nem a majdnem tuti bajnok és a majdnem tuti kieső játszott? Rebrov nem mutatta meg a fiúknak a meccs előtt az aktuális tabellát?
    Ja, és a vesszőparipám: labdakihozatalunknál a saját félpályánkon megesik kb. 10 passz. Ez idő alatt a legkutyább védelem is feláll, betolja a buszt, és lehet szenvedni a sűrű passzokkal. Ez még biztos nem tűnt fel Rebrovnak! És végül, a 96. percben gólt kapni egy ilyen csapattól: ez bizony szégyen!!!

    Figyeld a hátsó passzokat.. mozog az ellenfél védelme, majd amikor egyik oldal eltolódik, akkor nyitnak szélről, ha nem akkor megy középre... Busz ellen így kell játszani

    Nagyobb baj, hogy minden ilyen kihozatalnal minden meccsen legalább egyszer az egyik belső védő utolsó emberként elpasszolja. Ma csak Blazic ketszer

    Láttam a paks vidi elleni meccsét.
    Ha ott a paks így játszik, simán leszopatja a vidit.
    Amúgy langyos, élvezhetetlen, semmilyen meccs volt, mindkét csapat aludt egyet.

    Én már csak egy kávét kérnék. Egy kieső jelölt csapat ellen 2:0vezetés után Böde, Hanh Könyves nélküli Paks ellen döni... Biztos nem bunda, vagy ha tényleg nem az még nagyobb gáz! Éljen rebrov és a biztos fejlődés, előre mutató játék! Majd biztos kapom a nem vagyok igazi FRADI szurkoló meg a bajban is FRADISTA az ember posztokat. Köszönöm előre is. De én nem 1-2 évben gondolkodom FERENCVÁROSBAN hanem 30-40évben legalább. És ez nem passzol az elképzeléseimhez. Kár. Mindegy. A helyesírási hibák miatt elnézést kérek! Mindenkinek szép estét és HAJRÁÁÁ FRADI!

    Somalia gondolom, rosszul melegített be. A sérülése ezért lehetett. Bealudtunk, azt hitték, hogy így is megvan a meccs. Lehet bírózni, de, az hogy 95' 35" percben ilyen gólt kapunk, azt csak magunknak köszönhetjük.

    Somi megsérült, kaptak egy tizit, ami előtt gyanúsan kézzel vette át a labdát az exlila, 6 perc hosszabbítás és a ránk jellemző folyton visszatérő utolsó percekben kapott gól. Érezhető volt, hogy megkapjuk. Ez van.

    Ez egy oda-vissza megnyert meccs volt a nagyon gyenge paks ellen. Bognár játékvezető mégis azt gondolta valamiért, kompenzálnia kell a "lesről született második gólunkat" (amelyről kiderült a visszajátszás során, hogy nem volt az). A 11-es nevetséges volt. Kell a VAR. A szutyok bírók ellen pedig küzdeni kell.

    Amit láttam a az egy gyötrelem volt lélektelen puhány anti foci és még igy is vezetünk 2:0-ra , teszem hozzá hogy helyezett nélkül. A végét szerencsére nem láttam .Továbbra is csalják a foci milliós fizetésekért . De nem a játékosok a hibásak ha nem az edző és veztés

    Nekem kicsit fura és nem először látom, hogy az első félidőben, mintha nem lennénk élesek és a másodikban 10p pörgünk és jönnek a helyzetek a gólok.
    Lehet ez is a fáradtság miatt van.
    A büntetővel csak az a baj, ha ellenkezőleg történnek a dolgok akkor szabad kifele az esetek nagy részében. Somi esete nem meglepő történt már ilyen, ez van. A 6 percet nem indokolták az ivószünetek és a cserék. Ezektől függetlenül, le kell hozni a meccset és kész.
    Nem gondolnám, hogy gond lesz a végén a Vidi fog még pontokat veszíteni bőven.

    Igazából ez a hat perc volt az első reális hosszabbítás az újraindítás óta. 10 csere volt, ivószünet, volt sajnos serülés is.
    Ilyenkor a 3 perc az, ami nem fair.
    Különben meg egy ilyen tükörsima szezonban semmi értelme ezen keseregni.
    Meg hát egy csapat, amely BL-t akar játszani, ne kapjon már 2:0-ra két gólt a hosszabbításban Pakson, akàrmi is van.

    Nincs semmi baj, jól játszottunk, biztosan vezettünk, de néha a balszerencse közbeszól. Nem lehetett előre látni hogy sérülés miatt emberhátrányba kerülünk, a tizenegyesnél az ellenfél kezezett, fordítva is lehetett volna ítélni. A 6 perces hosszabbítást amiben a második gólt kaptuk nem indokolta semmi, nem volt komolyabb játék megszakítás.
    Egyedül abban hibázott Rebrov, hogy nem kellett volna az összes cserelehetőséget elhasználni, akkor nem kerültünk volna emberhátrányba.

    A meccs jelenete számomra - ami után már nevettem: 0-2-nél vagy 1-2nél, már nem emlékszem, (ott kellett volna kikapcsolni a tv-t, vagy 1-2nél mert annyit tippeltem): Skvarka elfutott a szélen. Erre Szigony mögé fut, majd előbbi gondol egyet, ha már felfutott a labdával, akkor vissza is fut, ahonnan indult.

    Sokkal jobban meg kellett volna becsülnünk a labdát a kapott gól után. Ezt elk**ta a csapat. Nem egy ember, nem kettő. Az utolsó támadást senki nem vette komolyan.

    Szerintem nagyon is komolyan vették, csak tudják azt, hogy szombaton is meccs lesz. Ahhoz, hogy egy ennyire zártan védekező csapat ellen 3-4 gólt rugjunk talán, ahhoz olyan erőbedobás kell, amit nem lehet bírni tartósan heti két meccsel. A háborút kell megnyerni, e tekintetben pedig igen jól állunk szerintem. Amúgy ezzel az erőtartalékoló játékkal is lazán mentünk 2vel, a Paksnak közé nem volt a meccshez.

    Én azt láttam, hogy a paks a tizenhatosáról nézi, ahogy mi a félpályám komótosan passzolgatunk. Ha komolyabban vettük volna gyorsabban passzolgatunk. lövünk. Úgy játszottunk szerintem, hogy belefér a döntetlen is, de majd valami csak bemegy.

    Na, végülis ugyanazt láttuk, csak másképp nevezzük. A sok meccsre való tekintettel takarékoskodtak a fiúk az energiával, keresték a rést, mert tudták, hogy valami úgy is bemegy. És igazuk is lett, ha az a szarházi retek nem csalja el, akkor most arról beszélnénk, hogy félgőzzel is két góllal jobbak voltunk.

    kép
    Az 52:40 tiszta játékidejű, borzasztóan befejeződő meccsen azért is fájó a pontvesztés, mert minden tekintetben fölényben voltunk 90 percen át. 61%-ban birtokoltuk a labdát, 84.3%-kal passzoltunk, a hazaiak 79.6%-kal. Másfélszer annyit lőttünk kapura, másfélszer annyiszor találtuk el az és a párharcok többségét is hoztuk (52-48%). Az xG-arány 2.84-1.83 volt a javunkra, a paksiak xG-je a jogtalan tizenegyes megítélése előtt 0.66 volt. Az xcG-arány is hasonló, Rácz kapujára 2.94 értékben mentek a lövések, míg Dibuszéra 1.84-ben. Ebből 0.17 volt a tizenegyes előtt.

    Az InStat TOP5-ben egy paksi van az első helyen, a többiek fradisták: 1. Windecker (348), 2. Blazic (323), 3. Otigba (284), 4. Haratin (277), 5. Isael (273).

    A csapat visszatért a 4-2-3-1-es felálláshoz, Isael is visszakerült középre. Elég sok, 22 labdát adtunk el a védekező harmadban, ennél többet csak Újpesten és Mezőkövesden sikerült. 5 lövéshez jutottak ezekből a hazaiak, míg mi csak háromig. A mieink többet támadtak (31+3 ill. 27+1), ami feltűnő, hogy a Paks a harmadik csapat, amelyik beadásokkal próbálta megkeseríteni a dolgunkat (Felcsút 25, Dózsa 27). 29 beadási kísérletük a legtöbb volt 2015 nyara óta – egyre inkább úgy érződik, hogy a rivális edzők szerint itt fogható meg a csapatunk.

    A passzaink 28.3%-a előre, 16%-a hátra, 45.5%-a oldalra ment, 9.6%-a pedig hosszú volt. A meccs tempója alacsonyabb volt, mint azt megszokhattuk, mindkét csapat 17 passz/perc alatt maradt (16.67 ill 16.26), a letámadás intenzitását jelző PPDA-mutató is gyengült kissé (10.14, az átlag 9.06, minél kisebb, annál jobb).

    Dibusznak 4 lövés érkezett a kapujára, ebből sajnos kettőből gól lett (1.84 xcG), 2-szer jött ki, 21 passzából 20 pontos volt, 16-szor adtuk haza a labdát neki.

    Lovrencsicsnek 68 perc jutott, 50 akciójának 60%-a volt sikeres. 73%-kal passzolt, 16 párharcából 8-at nyert meg. 6-szor vesztette el és szerezte vissza a labdát, 3 passzt lopott le.

    Blazic 109 akciójának 79%-a volt sikeres, 3 kísérletből 1 gólja lett (1.61 xG). 85%-kal passzolt, hosszú labdáinak 64%-a volt jó. 13 párharcból 8-at nyert meg. 10-szer vesztette el, 14-szer szerezte vissza a labdát, 4 passzt lopott le.

    Otigba 87 akciójának 89%-a sikeres volt, 99%-kal passzolt (67/66). 15 párharcból 9-et nyert meg, 1-szer(!) vesztette el a labdát, 12-szer szerezte azt vissza, 3 passzlopás mellett.

    Heister 77 akciójának 57%-a jó volt, 2 lövéssel kísérletezett (0.03 xG). 79%-kal passzolt, 19 párharcból 8-at nyert meg. 15 labdát adott el, 6-szor szerezte azt vissza, 7 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.13 xA).

    Haratin 68 akciójának 82%-a volt sikeres. 2 gólszerzési kísérletből 1 gól lett (0.38 xG). 95%-kal passzolt, 4 párharcból 1-et nyert meg. 3 labdát vesztett, 12-szer szerezte azt vissza, 5 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.02 xA).

    Sigér 82 perc alatt 82 akcióban vett részt, 70%-kal. 1 kísérlete volt (0.13 xG), 86%-kal passzolt, 18 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdavesztés mellett 6-szor szerezte azt vissza. 1 lövést készített elő.

    Zubkov 81 akciójának 57%-a volt sikeres. 5-ből egyszer talált kaput (0.16 xG). 85%-kal passzolt, 22 párharcból 10-et nyert. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Isael 68 percet kapott, 45 akciójának 49%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.02 xG). 70%-kal passzolt, 12 párharcból 5-öt nyert. 3 lövést készített elő (0.37 xA).

    Tokmac 78 percig volt a pályán 53%-kal hozta 49 akcióját. 1 lövése volt (0.01 xG). 63%-kal passzolt, 6 cseléből 5 sikeres volt, 17 párharcból 8-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.49 xA).

    Boli is 78 percet kapott, 38 akciójának a 47%-a sikerült. 2 lövése volt (0.5 xG). 87%-kal passzolt, 16 párharcból 8-at nyert. 1 lövést készített elő, 5 passzt kapott.

    Botkának 31 perc jutott. 17 akciójának 71%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert meg. 2 labdát vesztett, 5-öt szerzett vissza, 3 passzt lopott.

    Somalia sérülésével együtt 31 percet töltött a pályán, 18 akciójából 39% volt sikeres. 60%-kal passzolt, 3 párharcát elvesztette, 5 labdavesztés mellett 2-t szerzett vissza, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Skvarka 21 percet volt a pályán, 18 akciójából 39% sikerült, 2 lövést készített elő (0.31 xA), ezek egyike gólpassz volt. 80%-kal passzolt, 6 párharcból 1-et nyert. 2-szer vesztette el, 1-szer szerezte vissza a labdát.

    Szignyevics is 21 percet játszhatott. 17 akciójának 35%-a volt sikeres. 100%-kal passzolt, 11 párharcból 5-t nyert.

    Vécseinek 16 perc jutott. 10 akciójának a fele volt sikeres. 50%-kal passzolt, 5 labdát adott el, 1 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2020/06/13/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-14/
    https://ulloi129.hu/2020/06/10/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-16/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.16, 11:37
    Minden jegy elkelt az FTC ellen!

    A lehetőségekhez képest telt ház lesz szerdán.

    Az OTP Bank Liga 28. fordulójában a bajnoki címvédő és a listavezető Ferencváros látogat városunkba. A találkozóra minden jegy elkelt, így stadionunk pénztárai már nem nyitnak ki!

    Klubunk ezúton is köszöni a felettébb nagy érdeklődést a soron következő, fontos bajnoki összecsapásunkra, egyúttal minden stadionba kilátogatót arra kérünk, maradéktalanul tartsák be a kormányrendelet és a szövetség előírásait a helyfoglalásokat illetően. Fontos tehát, hogy mindenki a jegyén feltüntetett ülőhelyen szurkoljon a srácoknak, hisz’ ezek végletekig a szabályoknak megfelelően kerültek értékesítésre.

    A pandémiás helyzetre való tekintettel a szurkolóknak továbbra is másfél méterre kell ülniük egymástól, ami gyakorlatban három egymás melletti szék kihagyását jelenti, valamint az egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyni. A távolságtartást a beléptetőpontoknál, a büféknél és a mellékhelyiségek közelében is szigorúan be kell tartani. Ellenkező esetben klubunk súlyos pénzbüntetésben részesül, vagy akár zárt kapus meccsek rendezését is elrendelhetik a következőkben.

    Még több részlet a szabályozásokról ITT!

    „Azon túl, hogy az FTC ellen játszunk, további extra motiváció számunkra, hogy - amennyire csak lehetséges - tele lesz a stadion. Ez a kettő együtt kiváló párosítás. Örömmel és boldogsággal tölt el bennünket, hogy ennyien kijönnek, és természetesen felettébb elszántak is vagyunk. Ez a futball sava-borsa, mi pedig a nézőkért, szurkolókért vagyunk. Bízunk benne, hogy olyan meccset játszunk majd, hogy végül mindenkit boldog lesz” - így csatárunk, Haraszti Zsolt a biztosan telt lelátók hallatán.

    Vigyázzunk tehát egymásra, és tartsuk be az előírtakat, de azért minél hangosabban zengjen, zúgjon a hajrá, Paks!

    http://paksifc.hu/news.php?extend.8958.12