magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 0 : 0 19:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2020
  2. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2020
  3. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2020
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.67 (3 szavazat)

játékvezető: 3.33 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.07, 09:38 (szerk.: 2020.02.10, 11:45)
    Tisztességes iparosmunka volt, a védelmünk meglepően jól muzsikált, némi hülyéskedés ellenére is.

    Az előre játékunk...khmm, hát akadozott, de akár kis szerencsével még így is meglehetett volna a helyzet és a gól.

    A Fradiban nem volt átütő erő, bár buta hibáinkat párhúzásból majdnem megbüntették, de csak majdnem, mert végül valaki mindig tudott javítani.

    Ha akarom, elégedett vagyok mert idegenben sem a Vidi, sem a Fradi nem tudott gólt rúgni nekünk.

    Másfelől meg hat meccs, négy pont, KETTÕ rúgott gól.

    Az eredmény jó, a látottak pedig = abszolút célfutball. Ezzel a kerettel, ha teljes is, sokkal többet és jobban támadni akkor sem tudunk EZEK ellen – ilyen foghíjasan végképp nem maradt más, mint amit láttunk.
    A poszthoz:
    A védekezés nagyszerűsége: anno Dárdai Pali mondotta, amikor átvette a válogatottat, hogy egy olyan szintű és képességű csapatnál, mint amilyen a magyar, az első és legfontosabb cél a védekezés és a rombolás elsajátítása. Csak gólt nem kapni, aztán majd a Dzsudzsák beteker egy szabit, vagy a Szalai bekrikrakszol egy mínuszos helyzetet. Mondta még azt is, hogy nem mellesleg egy csapattal, amelyik híján van a komoly minőségnek, ezt a legkönnyebb elsajáttítatni.
    Vegyük úgy, hogy ez a része nálunk úgy-ahogy megvan a tegnapiak alapján.
    Kérdés: innen hogyan tovább, illetve KIKKEL hogyan tovább? A válogatottnál Dárdainak a védősor előtt azért akadt egy Gera, egy Nagy Ádám, egy Dzsudzsák, illetve a szebb napjait élő Kleinheisler, akiktől jöhetett valami váratlan, izgalmas, egyéni és egyedi húzás, de nálunk a középpálya évek óta egy erősen neuralgikus pont, és őszintén szólva ez a szezon végéig nagyjából így is marad. Minimum addig.
    Egy hete nem volt ennek a csapatnak úgy, hogy mindenki 100 a középpályán, több hete összeszokni pedig végképp nem volt. És mire Mezghrami meg Gazdag és Nagy Gergő felépül, visszatér, + játékba lendül(ne), véget is ér a bajnokság. A kérdés így nyitott marad: a készletünk szintjén fullos középpályával mennyivel lennénk pofásabbak játékképileg, illetve erdményesebbek.
    Ez a szezon lemegy, elmegy tehát így, nagy reményeink ne legyenek szerintem a játékunk képét és eredményességét illetően, max. a kupában villanthatunk.
    Aztán talán a következő szezon nem úgy indul, mint az idei, hogy az összes ászunk és királyunk és jokerünk a lábadozóban hever, és a futottak még fut ki a pályára helyettük...

    Emberek, nem hátul vagyunk rendben, mert az egész csapat behátrál és betömörül...

    1. Ebből az következik, hogy esély sincs arra, hogy jobb csapatok ellen elől rendben legyünk, hiszen mire előrefut a csapat, addigra kitavaszodik.
    (Gyengébb csapatok ellen -mivel többet birtokoljuk a labdát (remélhetőleg) - ez kevésbé jön ki.
    2. Ha hátul be vagyunk tömörülve és mélyről kell indulnunk, akkor - és ez a slusszpoén - sokkal minőségibb játékosokra van szükség, mint az elmúlt években, mert fel kell játszanunk a labdát összjátékkal.. Tehát vagy 0-0-ra játszunk, vagy ha dobogót akarunk, akkor sokkal nagyobb ráfordításra lenne szükség a játékoskeretet illetően, mint az elmúlt években...
    3. Ergo teljesen nonszensz szakmailag, ami most zajlik az első csapatnál.

    De a nép Sanninot akarja... észérvek a sufniban, éljen a hájp... és a demokrácia!

    Ugye tudod hány éves Kamber és Lovric? Talán feltünt, hogy nem valami sprintkirályok a középhátvédjeink? Na ezért vagyunk ennyire hátul.. És azért tömörül be a többi csapatrész, mert Sanyibá nem engedi, hogy rohadt nagy távolságok legyenek a csapat részek között..

    Kicsit úgy veszem ki a kommentedből, mintha Sannino kérte volna, hogy a vezetőség nem hozzanak minőségi játékosokat. Nem tudom, hogy egy sokkal képzetebb, egységesebb Fradi ellen, értékelhető csatárok és középpálya nélkül milyen támadófutballt szerettél volna látni?

    Az ugye megvan, hogy a komplett középpálya sérült... vagy eligazolt?

    Abban szerintem mindenki egyetért hogy a zűdektől egy pontot szerezni jelenlegi helyzetünkben remek eredmény!
    A játékunk is a korábbi színtelen szagtalan volt. Kivéve néhány esetben. Szerintem Kukacnak kellett volna kezdenie balhátvédként különösen annak ismeretében hogy pár napja mit nyújtott. Továbbra is állítom hogy Niba játéka simán a jobbak közé tartozott! Sokszor kisegítette Kesztyűt is. Sokkal többet kell játszatni és akkor meglátjuk mire képes valójában.
    Tévedés azt hinni hogy Boli azért jött le mert bejött Iván!
    Kálnoki játéka is kellemes meglepetés volt számomra.
    Batik most jobban játszott mint a múlt héten.
    Lanza kissé kedvetlennek tűnt a második félidő közepétől, Moutarit padoztatni kellene Kinggel egy pár meccset.

    Igazad van Boli lecserélését illetően. Most néztem vissza a meccset. Tévedtem. Nibát illetően biztató, ahogy Lanza odahúzta amikor lecserélték, és magyarázott neki biztatólag. Van egy csomó jó tulajdonsága srácnak, de jelenleg életveszélyesek a hibái. Mostanában lesz alkalma játszani, pl. a Hali elleni két kupameccsen, hátha fejlődik. Ha Lanza nem mondott még le róla, akkor én sem tehetem. smiley

    Sziasztok, én így láttam a helyszínről:
    - szerintem nagyon racionális taktikánk volt és nagyon örülök a pontszerzésnek, hogy végre egyszer nem logó orral kellett innen eljönni és a nagyképű fradistáknak is kicsit kisebb lett az arcuk
    - játékosok közül nekem Lanza tetszett, nagyon sok szabadrugást kiharcolt, megtartotta a labdákat, Hidi szerintem vezér volt a középpályán ismét remekül használta ki testi erejét és szinte nem volt rossz labdája, és persze Kamber tanár úr, akiben tegnap nem kellett csalódnunk
    -összeségében kevesen voltunk kinn, de a hangulat annál jobb volt, megtettük, amit megkövetelet a haza smiley

    Hát, ha az a taktika tetszett, hogy 10 emberrel tömörültünk a tizenhatosunk elött, és kétségbeesetten vagdostuk ki a labdákat, lelked rajta. Azért én megnézném, hogy egy Feczkó mondjuk mit hozna ki ebböl a csapatból..

    Azért a mérkőzés nem arról szólt, hogy a fradi odaszögezte a Csapatot a kapunkhoz...a Fradinak talán 1 olyan helyzete volt, amitől megdobbant a szívem, a többit rendre fölé v. mellé lőtték...

    Azért azt ne feledjük, ez a fradi, ha nem számítjuk a velünk játszott meccseit, csak 3 mérkőzést nem nyert meg ebben a szezonban, szóval igenis bravúr tülök pontot lopni.
    nekünk két meccsen nem tudtak gólt rugni...

    "Csak a legvégén, amikor az addig még PC köntösbe rejtett “kurváracsakazegypontértjöttünk” célunk a maga pőreségében tárulkozott ki, akkor rohantak meg bántó gondolatok."

    Ha a végén a Kukoc bedobására gondolsz, akkor abban teljesen igaza volt Sanninonak (bár mintha nem ő fogta volna vissza), azért 0-0 -nál, per perccel a vége előtt, ne a bal hátvéd végezze már el gyorsan a bedobást a jobb szélső posztján ebben a helyzetben.

    az eredeti ok, a gyors bedobásunk nem jelentett volna közvetlen gólveszélyt (meg nem is akartunk gólt rúgni ekkor már csak a 0-0 -át), akkor meg alapszabály, hogy ne a bal hátvéd dobjon a jobb szélső pozíciójába.
    Még a gyerekekre is rá szólunk, ha a belső védő akar dobni, hogy adja csak oda a labdát a szélső hátvédnek.

    http://csak.taccs.hu/2020/02/06/vedekezni-mar-tudunk/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.07, 09:24 (szerk.: 2020.02.10, 11:45)
    Kíváncsi vagyok Lanza hány meccses eltiltást kap utólag a videó alapján?
    Az első félidőben Zubkovot ütötte meg, amikor nem volt ott a labda, a másodikban Haratinnak könyökölt oda.
    Egy sima lökő mozdulatért, ami nem sikerült, Igna 3 meccset kapott!

    Nagyon alattomosan játszott az olasz. Mintha soha nem lett volna nálunk.

    Még egyszer, tisztább fejjel: felesleges egyenként lehúzni (vagy akár felminősíteni) bárkit is a mai csapatból. Vérszegény,kockázatkerülő teljesítmény volt ez ma mindenkitől, a vidi meccs eredményének biztos tudatában, egy játszani nem akaró ellenfél ellen.. Nincs kétségem, hogy ettől még bajnokok leszünk. Azért fáj mégis kicsit,mert aki kiment, az egy szar nyirkos februári szerda estén ment ki ma. Ilyen meccseken (is) kéne megfogni a szurkolókat, nem csak az EL-ben a slágermeccseken.

    A helyzeteink megvoltak,csak egy kicsi pontosság hiányzott a befejezéseknél.Persze próbálkoztunk átlövésekkel a felállt fal ellen,de a legtöbb kaput sem talált.

    Kevés helyzetünk volt, én nem éreztem, hogy szaggattuk volna az istrángot. Tudunk mi ennél jobban kaparni,még akkor is, ha nincs minden támadónk csúcsformában. Szerintem éreztük, hogy ma ez nem feltétlen szükséges, nem az életünkért játszunk. És ebben végül is igazuk is volt...

    Mondjuk azt az idiótát aki kitalálta a februári hétközi fordulót...

    Azért a "szarozóknak" megemlíteném, hogy amellett, hogy nem volt kimagasló a teljesítményünk, a második félidőre hivatalosan is 7 védő, 1 kp és 2 támadó volt a kispestben. Kissé gusztustalan ez a taktika. Hogyan gyalázzuk és öljük meg a játékot.

    Ami engem aggasztott, az a nagyon kényelmes, öreguras játék. Ami a Kisvárdát is felhozta szombaton.

    Ludiconak kellenek a jatekpercek - Siger sztem passziv volt, nem volt rosszabb mint az atlag de Ludicoban sztem tobb van mint Sigerben - mar az eletkora miatt is

    Bolit lehet hogy en is hagytam volna

    Heister Civic - 5 perc volt de szemmel lathatoan nem tetszett Rebrov mesternek mikor ketszer is elrohantak az o oldalan -kozepen meg Lanza varta a paszt csak a picipesti ugyetlensegen mult hogy a kontrabol nemlett baj

    Gondolom a betömörülő, védekező picipest ellen a hajrára olyan embert akart centernek, aki magasabb és jobban fejel. Csak a beadások nem jöttek...

    Hát Isaelnek kellett volna lefejelni a 2 méters belső védőket ? A szélről meg amúgy sem jött semmi, teljesen lezárta a honvéd...

    Haratin és Sigér szar volt, de Otigba jó. Nem hozott rajtunk a Vidi, szóval nem panaszkodom.

    Szerintem meg Haratin tanárian játszik, előrejátékot azért ne rajta kérjük számon.Sigér egyszerűen lassú gondolkodásban.

    elég halovány ez igy elöl a bunker ellen.
    kellene minimum egy jól fejelö magas csatár vagy 2 ,ha kell ilyen esetekre és valaki ,aki tud beadni.

    A honvéd részéről szégyen volt amit ma produkáltak. Csalták a játékot végig. Nálunk a középpálya ismét csődöt mondott. Sigér megint homály volt. A második félidőben minden támadás Haratintól indult, aki 5 métert nem tud előre passzolni. Zubkov lehozta jó csel nélkül, Töki elbújt végig, Isael és Boli szintén csak küszködött.

    Remélem Vécsei és/vagy Lodico hamar a kezdőbe kerül, mert ez így nagyon sablonos, minden kreativitást nélkülöző játék. Kivéve, ha ezt kéri Rebrov a játékosoktól, mert akkor nagyon jól csináltunk mindent.

    Bízzunk a jobb folytatásban.

    amit a végén a bedobásnál művel a kispad az durván szánalmas. nagyon leégették magukat.

    A digót leradírozta Otigba a pályáról. Nagyon örülök, hogy ilyen magabiztos a visszatérés óta, nem gondoltam volna hogy egyből kezdő lesz.

    Ilyen bunkerfoci ellen Boli lehozatalát és Signevich nem behozatalát nem fogom megérteni a mestertől. Tokmac és Zubi ne legyen már szent tehén, ha nem egy nekik, akkor szívbaj nélkül le kell őket hozni. Rolit én kezdőként játszattam volna, és Skvarkát is behoztam volna. De ez csak az én véleményem. Lándzsa meg oda való kispestre.

    En nem lattam annyira tragikusan ezt a meccset mint nehanyan itt

    A picipest foggal korommel vedekezett es meg is voltak hozza a kemnykedo nagydarabb embereik

    Nem tudtunk attorni rajtuk es neha volt olyan kontrajuk ami ha ugyesek meg veszelyes is lehetett volna

    En elveztem a meccset - utolso percig nyomtuk - ma nem tudtuk feltorni oket

    Pont ilyesmit akartam írni. Nem volt jó meccs, de kinn én azt láttam hogy hajtottunk csak nem volt szerencsénk.

    jól mentünk az iram se volt különösebben rossz, egyszerűen 5-6 védő ellen nem tudtunk komoly helyzeteket kialakítani. pontrugások, szögletek (szokás szerint) nem ültek...

    Lanza tetű volt. Moutari és Batik fair módon játszott.

    ami nagyon ment tegnap,az a a letámadás. 49 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, 25-öt a támadóharmadban. 2015 nyara óta egyiknél sem volt jobb érték. Ezért lehetett elégedett Rebrov

    Csak a megszerzett labdák pontos megjátszásával volt gond

    még csak azzal sem, a támadóharmadban is pontosan passzoltunk. a baj az volt, hogy nem tudtuk átjátszani a védőfalat és távolról lődöztünk nagyrészt.

    Egy ilyen küzdelmes meccsen, ahol az ellenfél foggal-körömmel védekezik, egy-egy egyéni megoldás lehet a siker záloga. A rengeteg egyéni technikai hiba nem fér bele. Sorolom, Boli labda átvételén elment néhány lehetőség. a kapuralővésnél ha meg tudja lőni külsővel, akkor 20-30 cm-rel befelé kanyarodik. ha ezt belsővel rügja akkor ugyanennyivel kifelé a kapuból. Ilyen volt kettő. Labdavezetésnél elpattan egy méterre, elég ahhoz, hogy a védő elérje. Beadásoknál nem időben rúgja el, a védő blokkol. Lovrenál 80 % -ban. A szögletet nem a rövidre vagy a kapu közepébe rúgom, mert ott 99%-ban a kapusé. És így tovább. Talán "idény eleji" a forma.

    Valóban nem kaptuk meg a jogos bűntetőket, de akkor is többet várnék el ( kreativitásban pl ) a csiliárdos keretünktől , egy tartalékos kiscsapat ellen, ahol 17 éves akadémistát cserélnek be, nekünk meg a padon is válogatott játékosok ülnek.
    Vécsei mellőzésének az okára is kíváncsi lennék, hiszen egy erősebb bajnokságban stabil kezdő volt, itt meg még cserének sem elég jó a jelek szerint.Ráadásul a videókból az jött le, hogy egy szerény jó mentalitású srác !
    Azt sem értem, hogy Lovrénak még milyen hibákat kell elkövetnie, hogy végre kikerüljön a csapatból és Botka kezdjen.Eddig az volt a duma , hogy előrejátékban jobb mint Botka, de ezt valahogy nem sikerül bizonyítania...

    ez várható volt, tükörszélsökkel nem lehet ennyi védő ellen menni, mert nem tudnak beadni, és ahogy tegnap láttuk lőni se nagyon...

    lehet menni, a Paks ugyanígy védekezett, mégis lőttünk négyet. Sigér és Haratin többször jó helyzetben adtak labdát a szélsőknek, akik nem kezdtek vele semmit. Szerintem átlövésük is több volt, mint a két szélsőnek. Vagy legalábbis nem sokkal kevesebbsmiley

    Kevés ennyi védő ellen a 4 támadni tudó játékosunk, nagyobb támogatás kéne a kp-ról, ez tegnap sem volt meg.Nem véletlen igazoltunk ebbe a csapatrészbe.
    A 6 védekező játékosunk a kezdőben sok egy ilyen alapvetően védekező kiscsapat ellen.

    Az biztos Sigi eltüntetése másoknak sima 11es.

    11-es volt, de ha nem arra koncentrál, hogy minél jobban elessen, akkor akár még gólt is szerezhetett volna.

    Boli lábára viszont olyan egyértelműen rárúgtak, hogy azon nincs is mit vitatkozni.

    Heister 2-3 felfutásában több veszély volt mint az összes szélső próbálkozásaiban összesen, de ez vonatkozik Vargára és Lodicora is.

    Gyorsan jegyezzük meg, hogy Heister alig kapott labdát. Szembetűnő volt, hogy mennyire keveset játszották meg ahhoz képest, hogy sokszor milyen felfutásai voltak/lettek volna, s hogy mennyit állt üresen. Erre őt vitte le Rebrov...

    nem hiszem, hogy szándékosan nem játszották meg, miután Bolit levitték és Isael volt legelöl, csőd volt az egész passzjáték, mert ahhoz meg ő ért a legjobban és pont őt vették ki a játékból így.

    Ahogy gondoltam. A Kisvárdai 11es körüli felhajtás pont arra volt jó, hogy Sigér lerántásáról még csak ne is beszéljünk. Mert abban biztos voltam, hogy ha lesz egy ilyen szitu, abból mi nem kapunk tizit.

    B-középből érzékelve egész élvezetes hangulatú meccset sikerült varázsolni. Volt 1-2 bajtárs aki néha elküldte a melegebb éghajlatra 1-2 játékosunk, (bár mikor nincs ilyen) de a szurkolás legtöbbször rendben volt, a Kispest a fasorban sem volt megint. Remélem a jövő héten a Soknevű Társaság ellen az 1-2 meccses beugrók fogják tudni a rigmusokat, dalokat rendesen...

    Az "újpesti állatok, miért nincsen gyepszőnyeg nálatok" rigmus volt a legjobb! smiley

    Korrekt összefoglaló M4 sportos szemmel. Csak a lényeg nincs benne, ami egy 1-9-1 felállású csapat játékában benne lehet. A hiba. Márpedig három hiba is volt a Honvéd védekezésben, két tizenhatoson belüli szabálytalanság és egy kezezés!
    Ekkor jött a segítség a sárga mezes pályatartozékoktól!
    A legkomolyabb helyzetük is egy jól látható szabálytalanság után alakult ki, amikor Otigbát simán lefaltolta Ikeneking, de persze a vakangyal itt sem látott semmit!
    Kíváncsian várom a fegyelmi bizottság többmeccses eltiltását Lanzára, a videofelvétel alapján!!!

    A távoli lövéseink maximum egy agyaggalamb-lövő versenyen hozhattak volna pontokat. A kaput mindenesetre nemigen sikerült eltalálni. Befröccsöztek a srácok meccs előtt?

    Erős és változó irányú szél volt,nehéz lehetett kiszámítani a labda ívét.

    kép
    Az 53:18 tiszta játékidejű meccsen majd hetven százalékban birtokoltuk a labdát és majd’ minden tekintetben a Honvéd fölé nőttünk a pályán – csak a legfontosabban, a gólok számában nem, sajnos. 4-szer annyiszor kísérleteztünk kapura lövéssel (23-6) és 5-ször annyiszor találtuk el a kaput – sajnos. A csapat ezúttal is jóval pontosabban passzolt, mint ellenfele (86% – 72.8%). A kisvárdai találkozóval ellentétben, a Paks ellenihez hasonlóan a párharcok többségét is hoztuk.

    Az InStat TOP5 4 helyére fradista jutott, és összesen 5 védő: 1. Isael (284), 2. Heister (279), 3. Batik (270), 4. Blazic (267), 5. Otigba (266). A forduló InStat válogatottjába – ezek után nem meglepő módon – egy fradista sem került.

    A meccset a szokásos 4-2-3-1-es felállásban kezdtük, majd a cserék után 4-3-3-ra álltunk át: Isael lett a középcsatár, mögötte a Haratin – Tokmac – Lodico háromszög játszott.

    Ahogy a passztérkép is mutatja, rendkívül sok időt töltöttünk az ellenfél térfelén és a támadóharmadban (31%). Ez annak is köszönhető, hogy a csapat kiemelkedően támadott le az ellenfél térfelén – 49 labdát szereztünk ott, ez a legmagasabb szám 2015 óta, ahogy a támadóharmadban szerzett 25 is az. Sigér és Heister 4-4-szer, Lovrencsics, Zubkov és Blazic (!) 3-3-szor szerzett labdát az ellenfél tizenhatosánál. Ezzel párhuzamosan a saját térfélen nem adtunk el olyan kevés labdát, 2017 óta, mint most: 13-szor, a védekező harmadban 7-szer. Ezzel szemben – szintén nem meglepő módon – a támadóharmadban 84 labdát adtunk el. Ennél többször 2015 óta egyszer adtuk el a labdát ezen a területen, 2016 novemberében, mikor egy nagyon hasonló koreográfiájú meccsen 2-1-re kikaptunk a Pakstól (21 és 4 kapuralövés, 76%-os labdabirtoklás, 47 labdaszerzés az ellenfél térfelén, 4 eladott labda a saját védekező harmadunkban.).

    Még az xG arány is hasonló volt a két meccsen, az akkori 1.1-0.5 helyett most 1.34-0.71 volt az arány. A két legnagyobb lehetőségünk Boli 3. perces betörése (0.43) és Zubkov 30. percbéli helyzete volt (0.32). A másik oldalon Amadou 55. perces kísérlete (0.28) és Batik 14. perces helyzete (0.23) volt a legnagyobb. Érdekesség, hogy a 6 vendég próbálkozásból ötöt ex-fradisták követtek el.

    Nem meglepő módon a támadások számában is nagy a fölényünk (54+1 vs. 11+5). A beadásokkal és a szögletekkel nem mentünk sokra (7 szögletből 0 lövés, 19 beadásból 3 talált társat).

    A fejpárbajok 75%-át megnyertük (16/12), a hátrapasszok aránya 12.2%, ami 2%-kal az átlagunk alatt van. Nagyon kevés volt a hosszú passz is (6.12%), és az sem meglepő, hogy a letámadás intenzitást mutató PPDA is rendkívül jó: 5.02, ez szezoncsúcs. A meccs tempója nem volt olyan magas, mint a Paks ellen (16.32 passz/perc) – a betömörülő vendégek és a pálya miatt. Érdemes megjegyezni, hogy a szezonban csak egy alkalommal lőttünk átlagosan távolabbról, mint most (22.44), az őszi Honvéd elleni 0-0-nál. Ez általában a kidolgozott helyzetek alacsony arányát mutatja.

    Tujvel xcG-je 0.95 volt, ebből 0.81 Boli 3. perces helyzete.

    Dibusz xcG-je nem éri el a 0.01-et, egy lövésből. 3-szor kellett kijönnie, 18 passzából 17 ponts volt. 14-szer adtuk neki haza a labdát (ez a legkevesebb 2020-ban).

    Lovrencsics 99 akciójának 64%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06 xG). 78%-kal passzolt, 19 párharcból 9-et nyert meg, 6 passzt lopott le, 14-szer adta el és 10-szer szerezte vissza a labdát.

    Blazic 85 akciójának 86%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 8 párharcból 5-öt nyert, 2 passzt lopott le, 2 labdavesztés mellett 5-ször szerezte azt vissza.

    Otigba 100 akciójának 87%-a volt sikeres, 95%-kal passzolt, 2 csele sikeres volt, 14 párharcból 12-t (!) nyert meg, 6 passzt lopott le, 4 labdavesztés mellett 16-szor szerezte azt vissza.

    Heister 83 percet kapott, 92 akciójának 70%-a volt sikeres. 2 lövésből 1 talált kaput (0.05). 81%-kal passzolt, 7 cseléből 5 volt jó, 20 párharcból 12-t megnyert. Három passzt lopott le, 12 labdavesztése és -szerzése volt. Három lövést készített elő (0.15 xA).

    Haratin 105 akciójának 83%-a sikeres volt, 2 lövése volt (0.03 xG). 93%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et megnyert, 3 labdavesztése és 11 labdaszerzése volt. Két lövést készített elő (0.08 xA).

    Sigér 64 percet kapott, 93 akciójának 77%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02 xG). 91%-kal passzolt, 16 párharcból 7-et nyert meg, 4 passzt lopott le, 7-7 labdaszerzése és -vesztése volt. 2 lövést készített elő (0.12 xA)

    Zubkov 72 akciójának 47%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.35 xG), 70%-kal passzolt, 9 cseléből 7 volt jó. 30 párharcból 13-at nyert, 2 passzt lopott le 7 labdát szerzett. 4 lövést készített elő (0.12 xA).

    Isael 70 akciójának 53%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.03 xG). 80%-kal passzolt, 27 párharcból 12-t nyert meg, 4 passzt lopott és 6 labdát szerzett a támadóközéppályás és a center poszton. 1 lövést készített elő (0.32 xA).

    Tokmac 54 akciójának 56%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.04 xG). 81%-kal passzolt, 6 cselből 3 volt jó, 17 párharcból 5-öt nyert meg. 5 passzt lopott le, 2 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.03 xG).

    Bolinak 67 perc jutott, 39 akciójának 41%-a sikeres volt. 4 lövése volt (0.75 xG), 75%-kal passzolt, 19 párharcból 6-ot nyert. 1 passzt lopott le, 1 labdát szerzett, 11-szer kapott labdát.

    Lodico 31 percet kapott, 39 akciójának 72%-a volt sikeres, 77%-kal passzolt, 2 cseléből 2 volt jó, 7 párharcból 5-öt nyert. 1 passzt lopott le, 10-szer vesztette el, 4-szer szerezte vissza a labdát. Lodico hőtérképe:

    Varga 28 percet kapott, 15 akciójának 53%-a volt sikeres. 1 lövése volt. 75%-kal passzolt, 3 párharcból 1-et nyert, 1 labdát szerzett.

    Civic 12 percig játszott, 16 akciójának 44%-a volt sikeres. 45%-kal passzolt, 2 párharcból 1-et nyert, 3 passzt lopott le, 3 labdát vesztett, egyet sem nyert.

    https://ulloi129.hu/2020/02/05/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-16/
    https://ulloi129.hu/2020/02/08/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-13/