magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 0 : 4 19:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  2. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  3. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  4. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  5. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  6. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  7. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  8. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
  9. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 0 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.15, 17:55 (szerk.: 2019.09.21, 13:00)
    Szép volt, így kell lehozni a mennyeik 90%-át!

    Ádámot picit sajnáltam, a 4 gól mellet se volt rossz..

    Mi most meglepően simán hoztuk, kár hogy több sérülés is benne van/lehet, egy durva paks ellen.

    Frimpong jo hogy vegig csinalta - egyet hibazott az egesz meccsen es majdnem beleserult - tanarian nyomta vegig

    Szerintem is nagyon jó volt. De az az egy komoly hiba, majdnem dugó lett belőle. Nekem még Endi játéka jött be a "mellőzöttek" közül

    Amikor Dibusszal ütközött utána? Az Blazicé volt!

    Mert szarul passzolt, szar helyre. De ezt már Ignával is eljátszotta Miha!

    Én nagyon vártam ezt a meccset, mint ahogy majd a hazait is fogom, én úgy gondoltam megtapsoljuk legendánkat, aki rengeteget tett a Fradiért, aztán játszunk egy jó meccset, és persze nyerünk. De ami itt megy napok óta és ma is.... Inkább azt vártam, hogy legyen már vége. Nekem nagyon furcsa volt Danit nem Fradi mezben látni, és azért drukkolni,hogy szarul játsszon, tiszta skizo érzésem volt... De hogy ennyi rosszindulatú ember legyen köztünk, akik csak gúnyolódni tudnak rajta, a magánéletében vájkálni, amihez kurvára semmi köze senkinek, főleg, hogy max. annyit tudnak, amit a Blikkben meg társaiban olvastak....és lassan már ott tartunk, hogy sose volt jó, sőt... Hát komolyan mondom.... Áhh, mindegy, aki primitív, azt ez úgyse hatja meg....

    Az első 30 percet rossz volt nèzni de aztàn sima liba! Gratula sràcok!

    Nagy ajándék volt a Gévay-Fejes védőpár, és remélem a 21kilós, vödörfejű Hahn Jancsit sem akarjuk már leigazolni.

    Elkövette a Paks azt a hibát, hogy mindenáron le akarták győzni a Fradit.
    Verés lett a vége.

    Varga Roli bármilyen formában van, 10 gól körül mindig termel. Nagy kincs.

    Lelkizős alkat de nagy harcos. Van benne Fradista őrültség.
    Ja és jól lő!

    Ezen a szinten már nagyon jól és magabiztosan ment amúgy már a letámadás magabiztos kipasszolása, főleg az első félidőben volt ez szembetűnő.

    a masodik felidoben eldrvultak a paksiak, erthetetlen szamomra, kicsinyes hozzaallas

    Azért nem ezt szoktuk meg a pakstól hogy rúgdosódnak. Még jó hogy nem sérült meg senki. Faszt kell ámokfutni...

    Szivics mester azt mondta a szingapúriaknak, hogy két piros lap lesz? Más értelmét nem nagyon látom annak a favágásnak, amit ezek műveltek teljesen feleslegesen, még a hosszabbításban is.

    Bőle a belesérült a komoly 20 perces játékba, amíg a pályán volt.

    Azért a mai meccs alapján kijelenthető, hogy Dani kiöregedett a jelenlegi Fradiból!

    Féltem hogy Lovrencsics hiányozni fog, mint ahogy a válogatott meccsen is hiányzott, de Botka nagyon jól helyettesítette, sokkal jobban mint Bese a válogatottban.

    Én elégedett vagyok,nagyon profin hoztuk le a meccset,pedig tartottam tőle,fontos,hogy ebben rutint szerezzünk.Nem jól játszva,magunkat nem túl hajtva,de magabiztosan győztünk,ez lesz a kulcs a bajnoki címhez,a rangadókon szerintem úgysem lesz gond,azokra felpörögnek a srácok,minőségben meg a legjobbak vagyunk,az ilyen meccseket lesz nehéz zsinórban hozni.
    Haratin,Tokmac és Botka játéka nagyon tetszett,utóbbi egyre inkább valós alternatíva Lovre helyett,ha így folytatja nem csak a sérülése vagy pihentetése miatt fog játszani.
    Negatívumként talán Boli játékát lehet felhozni,bár a 60. perc környékétől volt 3-4 olyan megindulása és passza,ami bizakodásra adhat okot.
    Varga még az,akinek nem ment,sajnos a bal oldal idegen számára,a jobb oldalon sokkal jobban szokott játszani,ezt nem is annyira értem miért erőlteti Rebrov,mert Zubkov a bal oldalon is jól elvan.
    A többiek hoztak egy jó átlagot.

    Gratulálok a csapatnak a négy gólos győzelemhez. A játékunk nem túl látványos, de eredményes és ez most a legfontosabb. Az EL-ben meg játszanak a srácok felszabadultan.

    Onbizalomal telve jatszottunk, hatul es kozepen, szelen is, Bole is tetszett ma. Viszont ez a Boli hatalmas csalodas. Nem tudom mennyi ido kell meg neki, de ma se volt neki olyan megmozdulasa, ami kimagaslo csatarteljesitmenyt sejtetne a jovoben. Nagyon elszomorit, hogy csatar nelkul maradtunk, felek nem lehet egy egesz idenyt a szelsokre es Tokire alapozni.Bar ha mindig igy nyerunk fene se banja, csak azert hianyzik nekem egy igazi klasszis verbeli kozepcsatar kozepen, akiben mindig benne van a gol.

    A Suduva ellen annyi kreditet szerzett az elso felido utolso 10 perceben az utso 15 ev legfontosabb meccsen, h 2 honapig azt csinal amit akar. A mi jatekunkban amugy nem a a kozepcsatarokra van kihegyezve a jatek

    Bekkelős csapat ellen ne várj csatár parádét. Boli épp az a fajta játékos aki akkor él ha kontrázni kell. Csütörtökön rúgni fog gólt, majd figyeld meg.

    Boli kiharcolt egy kiállítást, a második félidőben több jó indítása volt, az egyik gólt érdemelt volna. Daninak egy szabálytalansága volt, a második félidőben kb labdába sem ért

    Kiharcolt egy kiállítást. smiley
    Ez jó. Marhára rajta múlt, hogy a Gévay gyerek meg volt zavarodva a hibája után és összevissza rúgkapált. smiley

    a Paksnak kb. az volt a taktikája támadásban, hogy felbassza a labdát Danira, aki hátha meg tudja tartani és kezdeni vele valamit. Azért nem egy hálás szerep, főleg ellenünk.

    Miha meg zsebre vágta. van ilyen. lesz is.

    Volt már lapja, ráadásul korábban már megúszta a második sárgát. Eszelős volt az egész meccsen, így a mozdulata az előzmények ismeretében nem ért kevesebbet a pirosnál. Ugyanakkor nekem tök mindegy, hogy egyből kapja a pirosat, vagy a második sárga miatt áll ki, de a bíró nem tarthatta a pályán.
    Varga rést talált (szerintem Holci hibázott is), s nem látta a kapus a labdát a lábaktól. Ha rés van, ezt a tegnapit bármelyik kapus benyalja...

    Varga ügyes volt. Ez nem potya, hanem a kapus hibáját kihasználó szép szabad volt - szerintem...

    Igazabol nehezen ertekelheto merkozes volt A buszken hirdetett "magyar" csapat szanalmmas vergodese idegbeteg jatekosokkal ember vadaszo rugdoso modszerekkel. A Paks katekosainak jelentos reszenek lesulhetne a pofajarol a bor az meg csak csak hogy ennyit tudnak de hogy a megfelemlitesre durva belepokra utaznak Egy ilyen szarhazi bagazs ellen nem lehet focizni csak arra figyelni nehogy leseruljenek. Grat a gyozelemert

    kép
    Az 56:03 tiszta játékidejű mérkőzésen nagy fölényben voltunk minden tekintetben. A paksiak szabálytalankodtak többet (22-12), mi majd 70%-ban birtokoltuk a labdát, kétszer annyit (520-286) és sokkal pontosabban (86.3%-78%) passzoltunk ellenfelünknél. Háromszor annyiszor kísérleteztünk (15-5) és háromszor annyiszor találtuk el a kaput (6-2), mint a hazaiak. A párharcok 53%-át megnyertük.

    Az InStat toplistáján csak ferencvárosi játékosok vannak, természetesen: 1. Tokmac és Zsubkov (321), 3. Botka (312), 4. Dibusz (299), 5. Varga (264).

    A csapat a szokásos 4-2-3-1-et játszotta, ami védekezésben inkább 4-2-4 volt. 95-ször szereztük vissza a labdát, azt ellenfél térfelén 36-szor sikerült ez. Ami a támadásokat illeti, óriási fölényben voltunk (41+3-12+2), idegenben ilyen sokat a szombathelyi 1-0-ás vereségünk óta nem támadtunk, illetve ilyen kevés támadást idegenben utoljára még a Kisvárda ellen (Thomas Dollal a kispadon) engedtünk 2018 nyarán.

    Ami az xG-t, a helyzetekből várható gólok számát illeti, ott sokkal kisebb a fölény (2.13-1.02), míg ami a kaput eltaláló lövésekből számított xcG-t (várható kapott gólokat), ott nagyobb (2.35-0.67). A négy gól xG és xcG értéke: Zsubkov 0.21-0.7, Tokmac 0.36-0.56, Varga (11-es) 0.76-0.81, Varga (szabad) 0.06-0.19. Az ellenfélnél Gévay fejese (0.43) és Könyves ziccere (0.52 xG + 0.63 xcG) volt említésre érdemes. Ez azt mutatja, hogy a mieink remekül sáfárkodtak a lehetőségeikkel.

    A passzok 16%-a volt hátrapassz, 42%-a pedig oldalra ment, 10.5%-a volt hosszú. Az átadások 16.5%-a ment a támadóharmadba. A letámadás intenzitását mutatja a 95 (36) szerzett labda mellett az is, hogy 5.46 volt a PPDA (passz per védekező akció), ez sokkal jobb a szezonátlagnál (8.6). A lassú játéktérről árulkodik az alacsony passz/perc mutató (15.6 és 15).

    Dibusz 2 lövést kapott (0.67%), Könyves lövésénél kellett tőle bravúr. 27 passzából 25 volt pontos, 5 hosszú labdájából 3 (60%), 22-szer játszottuk hozzá vissza a labdát

    Botka 63 akciójának 73%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.02 xG). 84%-kal passzolt, 3 cseléből 2, 20 párharcából 11 volt sikeres. 13-szor vesztette, 12-szer szerezte vissza a labdát.

    Blazic 95 akciójának 81%-a volt jó. 89%-kal passzolt, 25 párharcából 17-et nyert meg, 7 fejpárbajból 5-t. 4-szer vesztette el, 19-szer (!) szerezte vissza a labdát, 5 passzt lopott le.

    Frimpong 92 akciójának 76%-a volt jó, 95%-kal passzolt, 2 cseléből 2 lett jó, 20 párharcából 12-t nyert meg. 7 labdavesztés mellett 15-ször szerezte vissza azt, 9 (!) labdalopással.

    Heister 78 akciójának 60%-a volt sikeres,, 74%-kal passzolt, 6 cseléből 4 volt jó. 32 párharcból 17-et nyert. 12 labdavesztés mellett 7-szer szerezte azt vissza, 6 passzlopás mellett. 1 lövése volt (0.01 xG), 1 lövést készített elő (0.07 xA).

    Sigér 79 percet volt pályán, ezalatt 87 akciójának 72%-a volt sikeres. 83%-kal passzolt, 23 párharcból 14-et nyert, 8-szor vesztette el és szerezte vissza a labdát.

    Haratin 87 akciójának 74%-a volt sikeres. 91%-kal passzolt, 5 (!) lövése volt (0.22 xG). 3 cseléből 3 jó, 16 párharcból 6-ot nyert meg, 8 labdavesztés mellett 4-szer szerezte azt vissza. 4 passzlopása volt. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Zsubkov 82 akciójának 61%-a volt sikeres. 4 lövésből 2-szer talált kaput (0.39 xG), 1 gólt szerzett. 83%-kal passzolt, 6 cseléből 2 volt sikeres, 26 párharcból 10-et nyert meg. 6-szor szerezte vissza a labdát az ellenfél térfelén. Két lövést készített elő (0.23 xA).

    Tokmacnak 66 perc alatt 44 akciójából 57% volt sikeres. 4 lövéséből 2 talált kaput, 1 lett gól (0.67 xG). 88%-kal passzolt, 4 cseléből 1 volt jó, 16 párharcból 7-et nyert. 5-ször szerezte vissza az ellenfél térfelén a labdát. 1 asszisztja volt (0.21 xA).

    Varga 77 akciójából 66% lett sikeres. 4 lövéséből 2 talált kaput, mindkettő gól lett. (0.82 xG). 85%-kal passzolt, 4 cseléből 2 sikerült, 20 párharcból 10-et nyert meg. 8-szor, ezen belül az ellenfél térfelén 6-szor szerezte vissza a labdát, 5 passzt lopott le. 2 lövést készített elő (0.09 xA).

    Boli 75 percet volt a pályán, 66 akciójából 47% volt sikeres. 89%-kal passzolt, 2 cseléből 2 volt jó, 33 párharcból 14-et nyert meg. 3-szor, az ellenfél térfelén 2-szer szerezte vissza a labdát. 4-szer szabálytalankodtak ellene.

    Bőle 27 perc alatt 33 akciót mutatott be, 67%-a sikeres volt, 100%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó. 18 párharcból 9-et nyert meg. 1-szer adta el és 3-szor szerezte vissza a labdát, egy passzlopás mellett.

    Szignyevics 17 percet volt a pályán 10 akciójából 50% volt jó. 100%-kal passzolt, 4 párharcából egyet sem nyert, 1-szer vesztette el a labdát. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Ignyatenko 13 perc alatt 13 akciót mutatott be, 85%-a sikeres volt. 7 passzából 7, 6 párharcából 4 volt sikeres, 1-szer szerezte vissza a labdát, el nem adta.

    https://ulloi129.hu/2019/09/14/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-14/
    https://ulloi129.hu/2019/09/17/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-12/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.14, 15:03
    Pakson bezárt a jegypénztár, az összes belépőt eladták a Fradi-meccsre

    A Nemzeti Sport azt az információt kapta Paksról, hogy kora délután bezártak a jegypénztárak az esti, 19.30 órakor kezdődő, Ferencváros elleni mérkőzés előtt, miután az összes belépőt értékesítették.

    A helyszíni jegyárusítás befejeződött Pakson, már csak a vendégszektorban maradt néhány szabad hely, a vendégbelépőket elektronikus úton lehet megváltani.
    Ez azt jelenti, hogy a paksi Böde Dániel volt csapata, a Ferencváros elleni játékát telt ház, vagyis 2700 néző előtt rendezik meg. A paksi stadion rekonstrukciója még folyamatban van, jelen állapotában ez a maximális befogadó képessége.

    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-pakson-bezart-a-jegypenztar-az-osszes-belepot-eladtak-a-fradi-meccsre-2721815