magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Kaposvári Rákóczi FC 0 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.03, 09:52
    ívelgetjük a labdát agyatlanul meg gyötörjük a 4 álldogáló csatárnak ez nem foci ez nulla semmi bemozgás, semmi ötlet....

    Minden kezdő játékvezetőt hizzánk küldenek? Itt nem kell hazai pályát fújni.Megnéztem volna rgy fradi vagy vudi meccsen merne e így fújni.Nem rajta múlt, de ahogy a zete ellen kiállítottak tőlük hszai pályán, itt is megtehette volna.

    Vicc, hogy megúszták piros lap nélkül. Ezzel együtt Bandi bá ezt benézte - ha nem találnak egy gólt, akkor 0-0-nál csinálták volna ugyanezt (és annak is ugyanúgy örültek volna). Sajnos nem volt rá ellenszer, hiányzott egy (két?) kreatív játékos, meg egy csk, aki nyugtatja a fiatalokat. Ez kb a “rúgd fel az izéknek” taktika volt, csak Coulibaly hatékonyabb volt, illetve hatalmas mázlija volt ennek a favágó brigádnak. Mindegy, úgyis mennek vissza a másodosztályba...

    Jól láttam, hogy Tőzsér eldobta a karszalagot, mikor lecserélték? Ha igen, akkor mezt se kapjon többet!

    Nem jól láttad. Amikor látta, hogy ő a csere, akkor gyorsan leszaladt hogy ne telljen az idő. Ahogy ment le, eszébe jutott a karszalag és Ferenczi Janihoz átdobta - nem ledobta, hanem szépen átdobta neki, hogy gyorsan fel tudja venni

    Ez ma egy fos volt a Lokitól. A Kaposvár meg ugatta a focit, húzta az időt, fetrengett. Ezért még nagyobb szégyen hogy nem tudtunk még gólt sem rúgni. A bíró meg sajnos pont olyan volt amilyen kedvez az ilyen antifutballt játszó csapatnak.

    Egy újabb érthetetlen hazai vereség. A Kaposvár majdnem négy gólt kapott átlagban. Trujicsot eddig mindig lecserélték, ennyit bír? Az a baj, hogy a szünetben tizenegy játékost is le lehetett volna cserélni.

    Szima mondta korábban: Lehetséges, hogy Zsóri Dániel kétezerhúsztól a Mol Vidi játékosa lesz, ám az biztos, hogy a következő idényben a Debrecent erősíti.

    Így, hogy Zsóri megy, elöl nem sokan vagyunk. Adeniji egy botlábú.

    Szerintem küzdöttünk, akartunk ennyi sikerült. Az elején kaptunk egy gólt (ahol szerintem Garbát kilökték a labda alól), de aztán még úgy tűnt úgyis fordítunk. Aztán telt az idő, nem sikerült semmi, egyre görcsösebbek lettünk, és így még inkább nem sikerült semmi. A kapufánál például pont sikerült úgy kipattanni a labdának, hogy Garba ne érje el, de a kapus pont bele tudjon ütni, hogy Adeniji ne tudja berúgni. Itt látszott végképp , hogy ez egy ilyen nap.
    A bíróról sok jót nem tudok mondani. Az elején kellett volna egy-két sárgával megfognia a meccset, hogy ne rugdossanak szét minket. Simán egy két piros elmaradt így, már csak a sárgákból is. Amúgy meg ez a tipikus "csak azért sem fújok le nektek semmit, reklamáljatok csak" hozzáállása volt. Lehetne azt mondani, hogy hát van ilyen. De az, hogy ivószünet, sérülések, cserék és percekig tartó időhúzások után képes HÁROM percet hosszabbítani a végén, az vagy azt jelenti, hogy alkalmatlan még a megye háromhoz is, vagy azt, hogy direkt csinálta. (anno a Bate ellen kevesebb álló játék után volt hat perc).
    Az meg persze már szóra sem érdemes, hogy a háromból is két percet fetrengtek...

    Nagyjából egyetértek, nem.kell tragédiát csinálni a meccsből. Ilyen sajnos van, tipikusan az a meccs volt mikor a gyengébb csapat talál egy gólt az elején és utána a másik szalad az eredmény után végig, de semmi nem sikerül neki, minden kifelé pattan.
    Sok minden hozzájárult persze, hogy nem tudtunk legalább egyenlíteni. Nem volt ötlet elől, idegesek is voltunk már a végén, nem volt türelem helyzetig játszani, ha meg mégis ott volt helyzet akkor kihagytuk vagy kapufa.
    A bíróra egy haverom aki képben van ilyen ügyben direkt felhívta a figyelmemet, hogy szerinte gondok lesznek vele, valami 20 NB2-es meccse van, gyenge kezű.
    Sajnos igaza lett, a játékosok ha megérzik hogy egy játékvezető gyenge, bizonytalan, onnantól nibcs megállás. Bőven benne volt a piros lap is párszor, de nem adott, meg rengeteg idegeket borzoló apróbb tévedése is volt pro és kontra, sajnos inkább a mi kárunkra.
    Kár érte mert itt biztos három ponttal kalkulált mindenki, ez van.

    Időnként nem is játszottunk rosszul. Bényei elég gyenge, nem hozza Kusnyír szintjét. Tőzsér lecserélésével nem értettem egyet, inkább egy védőt hoztam volna be. Trujics lesérült, pont előttem ápolták.

    Bódi hiányzik.

    Összességében értékelhető volt a teljesítmény, ezért volt az hogy a B közép kihívta a csapatot.

    A B közép tavalyhoz képest látványosan megerősödött - történt valami?

    Egy gondolatra visszatérve a tegnapi meccsre.Már láttam, amikor Garba fogta Ádám Martint, hogy ebből baj lehet.Hiába fejel valaki jól az ellenfél kapuja előtt, de a saját előtt védekezve, teljesen más dolgokra kell odafigyelni.Egy védő számít rá, hogy a csatár megpróbálja ellökni, elnyomni.(jó esetben)Inkább maga próbálja meg ezt megtenni az ellenféllel.Nos Garba rosszul helyezkedett, mert talán az ellenfél előtt volt, amikor az ellökte, éppen annyira, hogy fejelni tudjon.A legveszélyesebb fejelő csatárokat a belső védőinknek kell fognia szerintm.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=4068c809da56a190d08bcef56c673b40