magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Kisvárda-Master Good 4 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.12, 11:28 (szerk.: 2019.08.14, 11:02)
    Nagy gratuláció a csapatnak. Ez egy nagyon szép győzelem volt.Egy élvezetes, jó iramú meccsen, amin nem egy gyenge ellenfelünk volt.

    Ez első meccsnek nem volt rossz. Varga olyan gólt lőtt, mint Bódi szokott.

    Közönségszempontból nagyon jó meccs volt a mai. A 4-1 önmagáért beszél, nem kell megmagyarázni nyilván, de a védelem azért eléggé dadogott ma többször is.

    Garba nagyon jó igazolás volt, bár ezt mindenki többször is elmondta már, de tényleg nasmiley Nem csak a góljai hanem legalább annyira a hozzáállása miatt is. Remélem ez így marad és nem csak a kezdeti bizonyítási vágy viszi most.

    Trujic is nagyon tetszik nekem, nagyon hasznosan játszik és felszántja a pályát, engem Jovanovicra emlékeztet ilyen szempontból bár más poszt, ő is rengeteget melózott 90 percen át.

    Kevin gólja előtt azon szórakoztunk pont, hogy ááá kizárt, oda egy Bódi kell, onnan berúgni a szabadrúgást. Hát szerencsére nemsmiley

    A Várdából azért Hugo Secót elfogadnám, már tavaly is mindig tetszett ahányszor láttam, a top3 jobbszélsőben benne van az NBI-ben szerintem.

    Elég erős csapat ez a Kisvárda.Ha csak a névből indulunk ki és a csapat múltjából, könnyen lekezelhető csapatnak gondolhatnánk, de mivel elég jó légiósokat igazoltak és jól össze is vannak rakva, nem könnyű legyőzni őket.Nekem a kis Ebedli unoka játéka tetszett, de a románt simán benne van az első háromban a posztján.Ezért is nagy dolog ez a 3 gólos győzelem.

    A nézőszám bő 1000 nagyobb volt, mint a szokásos

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=f006892e20c498f5bb12fb27fbaf3152