magyarfutball.hu

Paksi FC - Debreceni VSC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.24, 16:53
    ...hááát, tiszteletem azoknak, akik ebben a hidegben egy ilyen vacak meccsre elutaztak...

    Ez megint egy nagy nulla volt. Ha Avdijaj berúgja a helyzetét a döntetlen biztos megvan. Szerintem felesleges a nemzetközi kupáról álmodozni, ha Szima komolyan gondolta volna, akkor minimum 1 csatárt igazolunk és nem kapust. Tíz pontra a kiesőhely, én inkább hátrafelé tekintek.

    Rettenet bosszantó vereség szerintem, jól nem játszottunk, de ezt így is minimum ikszre kellett volna hozni. Két ilyen balfék gólt kapni...egyik nevetségesebb mint a másik tényleg.

    Múlt héten is hasonló volt a teljesítményünk, meg a várda ellen is, a különbség az, hogy a várda nem állt le, a fradi leállt félidő után, a Paks meg ettől Paks, játszik 10-15 percet és előtte utána tördeli a játékot, aztán lesz ami lesz.

    Ettől függetlenül az első félidőben mi kevesebbet játszottunk mint a Paks, ami azért eléggé cinkes, mert azt gondolná az ember a 0-nál nincs kevesebb, de van, mondjuk ahol Ferenczi csapatkapitány lehet, ott bajok vannak. A második félidőben elégg jó iramban kezdtük a meccset, aztán lőttünk egy gólt, amire lőhettünk volna szinte azonnal kettőt is, de ehelyett mi kapunk gólt, előbb Nagy Sanyinak, utóbbit Tőzsérnek köszönhetően.

    Avdijaj, Tőzsér most elég nagy kerékkötők voltak, Ferenczi meccsek óta előrefele szinte 0 teljesítményt ad le, cserébe legalább szarul védekezik, érthetetlen számomra a szerepeltetése, bár ez inkább erőltetés.

    Bódit továbbra se értem milyen szerepkörrel játszik a középpálya közepén.

    A baj, az hogy bár az újpest elleni meccsen jól kezdtünk, de azóta a csapat teljesítménye közel azonos, de semmiképp sem jobb mint a kisvárda elleni.

    Jövőhéten egy játszani akaró Puskáshoz látogatunk és ezzel elkezdődik a bajnoki hajrá, már csak 11 mérkőzés van vissza a szezonból.

    Barna kikerülése a csapatból sokakat meglepett, végül is lehet mondani akkor került ki mikor már éppen kezdett jól játszani, levetkőzte a kezdeti bizonytalanságot. Ez nyilván egy szakmai döntés volt Bandi bá' részéről, valószínű ő is sokat filózhatott ezen és végül gondolom úgy látta, Janika összességében többet tesz hozzá, hogy sikeresek legyünk. Aztán vagy igaza van vagy nem.

    Nagy Sanyi nekem elég nagy talány. A Fradi ellen nagyon jól védett, bravúrja is volt, utána jön egy ilyen hiba...rapszódikus.

    Tőzsérről meg ugyanazt gondolom mint szinte mindenki, rutinból lehozza a meccseket mert ide az is elég, néha megvillan és olyankor vannak forintos labdái vagy éppen lövései, de ennél többre lenne képes még most, így lelassulva és 33 évesen is itt az NBI-ben.

    bár a meccs képét tekintve vannak különbségek, de a csapat együttes teljesítménye minimálisan tér el az utóbbi 3 meccsen, azért az újpest elleni meccs szerintem élvezhetőbb volt pedig sokkal kevesebbet volt nálunk a labda, mégis inkább ők örülhettek az 1 pontnak, a fradi ellenit meg számunkra befedi az eufória, de attól még a csapat nem játszott jól.

    Azt szeretném kihozni a dologból, hogy bár lehet nyerni 1:0-ra, de ne dugjuk a fejünket a homokba, attól hogy egyének döntenek, nem lesz a csapat teljesítménye jobb vagy rosszabb, de az eredmény igen. Most rossz passzban van a csapat, de nem kell izgulni, mert a tendencia azt mutatja, hogy nem lesznek akkora mélyhullámok, mint az előző szezonban, sajnos az ellenkezője is igaz, nem valószínű, hogy tartósan megindulunk felfelé, mint tavaly, persze ez csak becslés.

    Ebben a szezonban már előfordult, hogy 2x egymás után kikaptunk, de utána nyertünk zsinórban 3-mat, az előző idényben 5x is volt, hogy kikaptunk és a következő meccsen is kapituláltunk, igaz ott volt egy 9 meccses veretlenségi szériánk, és ebben a szériában volt az, hogy 5x nyertünk egymás után.

    Ha engem kérdezel a következő meccs x vagy 2-es, x/2 szinte tuti tipp.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140