magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 1 : 0 14:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.11, 11:54
    Kínosan igyekeztünk elkerülni a kapu elé kerülést...

    Ha valaki megkérdezi két nyertes meccs után, hogy “mi kell még, hogy többen járjanak“, akkor le kell neki játszani ezt a színdarabot.

    Ne is álmodjunk semmiről, ha a Diósgyőrt sem tudjuk legyőzni! Hullámzó teljesítményekkel nem lehet komolyabb célokat elérni, mert a biztos NB1-es bent maradásnak alapnak kellene, hogy legyen, és nem, mint kitűzött célnak! Sem szándékot nem látni azok részéről, akik tehetnének arról, hogy a Loki ismét eljusson a nk porondra! Lehet, hogy nekik ez megfelel, de szerintem a Lokistáknak ez kevés. A telt házas Loki meccsek már a múlté, és jelenleg nem valószínű, hogy ez hamarosan megváltozni! Lenyomják ezt a langyos semmit a torkunkon, és nincs nagy esély, hogy ez egyhamar megváltozzon! Ez egyáltalán nem az a Loki szint, amit szerintem a szurkolók elvárnának! Elvan mindenki ebben az egészben, és senkit nem érdekelnek a szurkolók, akik mindig, és minden helyzetben támogatták, és valószínűleg támogatni is fogják a csapatot!

    Munkanap lévén elég szép létszámban voltunk. És ezt kapjuk, az ősz leggyengébb játékát. Bódi meg csodálkozik, hogy otthon kevés a szurkoló. Talán pont ezért. Tavaly is kikaptunk idegenben, most is.

    már a meccs alatt is írtam ez egy fos volt. Fogalmam sincs, hogy ez direkt volt, vagy csak így jött össze. Ha direkt volt, akkor a játékosok döntötték el, vagy a fogadók, vagy feljebb? Mindenkinek meg van úgyis a véleménye.

    A kapott gólig még volt valami akaratszerűség, lehetőségecskék. Utána viszont nihil... Még talán Szécsin látszott valami...
    Ez a Diósgyőr ezzel a három ponttal is, simán ki fog esni, ha nem jön valami csoda.

    A szurkolókra valóban nem lehetett panasz, a tévében is szépen átjött a szurkolás. Sajnos a csapat nagyon gyengén játszott, szerintem is ez volt az idény leggyengébb játéka.

    Szécsin kívül még talán Kusnyíron és Harison látszott, hogy próbál valamit. És tényleg az a bosszantó, hogy a Diósgyőr egyáltalán nem játszott jól, csak nekünk sikerült ezt is alulmúlni.

    A meccs valóban élvezhetetlen volt nincs mentség, SZÉGYEN, rossz passzok sorozatban, megint nem tudtuk a támadókat megjátszani, ha sikerült néha ők vesztették el szinte azonnal, a védelem gyenge meccsek óta (következő meccsen összeáll a Szatmári-Pávkovics kettős), de most a középpálya volt a leggyengébb láncszem kompletten, a cserék meg nem nagyon emelték a szintet, nem úgy mint az utóbbi időben szinte mindig, egyedül Szécsi tett hozzá valamit, de az kevés volt ...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140