magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 1 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 1.67 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.19, 17:34 (szerk.: 2018.08.25, 09:19)
    A szurkolóknak nem az a bajuk, hogy ma nem nyertünk. Az elmúlt 5 évben nem sikerült egy olyan szakmai koncepciót, Fradi stílust kialakítani, ami a Fradit kellene, hogy fémjelezze. Ezt a szakmai koncepciót átültetni az utánpótlásba is. Olyan játékosokat igazolni akik bele illenek ebbe a stílusba. Ha ezek profi módon össze lettek volna állítva, egy erre alkalmas edző lenne a csapat élén akkor látszódna a fejlődés, előrelépés. A szurkoló nem hülye, nincsenek irreális elvárásai, csak amit leírtam. Ezzel a költségvetéssel az NB1 Bayernének vagy Juventusának kellene lennünk, ha mindaz amit leírtam profi módon véghezvinnénk. Ez a baja a szurkolóknak.

    Ahogy Doll egy minimális bizonytalanságot érez a védelem összetételét illetően,azonnal nekiáll brutálisan túlbiztosítani a középpályát.Ma 3 olyan kp-ás játszott,akiknek a védekezés-támadás hatékonysága brutálisan eltolódott a védekező képesség irányába,Az ideális az 50-50% lenne...ez ma inkább 70-30 volt

    A mai Doll nyilatkozat fényében különösen fontos: nem volt képes csapatszellemet kialakítani, nincs igazi lélek a csapatban. Akarnak, de nem közdenek egymásért igazán.
    Ésamikor Doll ilyeneket korhol, hogy nem küzdenek a játékosok, akkor maga felett mond ítéletet. 5 év után vagy lelkesednek érte és egymásért, vagy nem. Ezért szólt hamarabb a kurvagyenge, mint a harcoljatok.

    És ha még sokáig nem küldik el, akkor még kevesebb lelkes néző lesz. Ide DOLL KEVÉS, már a kispad előtti ökölrázás is egy üres frázis a részéről. Nem fog tudni megújulni.

    Na pont a ma látott ötlettelen, szenvedős produkció miatt szeretnénk sokan Doll távozását. Évek óta ezt tudjuk egy a semminél kicsit jobbam szervezett csapat ellen. De tudjuk, családtag, legsikeresebb edzőink egyike, a hazai meccseinken 3as a lőtt gól átlaga, stbstbstb. A lényeg, hogy évek óta helyben topogunk a játék szempontjából. A játékoskeret pedig egyre erősebb.

    Ugyanez volt eddig idén minden meccsünk, csak egyéni villanásokkal nyertünk szar csapatok ellen .

    A mai döntetlennél és pontvesztésnêl jobban zavar a tendencia, úgy érzem, hogy meccsről-meccsre gyengébben játszunk. Ne legyen igazam.

    Kérdés, hogy nem az van a háttérben, hogy a csapat a nemzetközi miatt jobban formában volt, mint akikkel az első meccseket játszottuk? És ahogy a többi csapat is játékba lendült, lendül, úgy fogy el javunkra a különbség?

    Nap fénypontja, jövünk ki a stadionból, át a zebrán, öreg Honvédos papát kísérik a rendőrök, rakják a kocsiba, röhögve mondja a rendőr: Inkább elvisszük a meccsre, minthogy megverjétek! smileyD Na ott beszartam a röhögéstől. smiley Kajak elvitték. smileyDD

    Mi lehetetett a gondolat a cserék mögött?

    Tuti X volt ez a meccs. Az ilyen Haraszti, Bartha, Kulcsar, Kecskes féle zsenikkel nem szoktak birni a sztarjaink. A kozonseg sem tette hozza.... 6ezer nezo...szombaton..4 gyoztes meccs utan.... 2 millios Budapest...igy is kb 2ezer videki volt..igy nem sok erreje van az auf Wiedersehennek 1000 torokbol..inkabb nevetseges. Masfel evig tarto hiszti a scanner miatt, aztan ezren a B-kozepbensmiley
    U.i.: Sigert melyik zseni hozta ide?

    Hát gyerekek ez a mai produkció nagyon kevés volt! :( Lassú, ötlettelen, körülményes fodball. Lovrencsicset sajnálom, ő rajta minden ilyen meccs végén látszik a fájdalom. Ő mindent megtesz, most is küzdött végig, de hát a csapat többi része tutyimutyi. A Paks annyit focizott, amennyit kellett neki, és még így is majdnem megvolt nekik a győzelem... El lehet gondolkodni mindenkinek. A bíró meg nem találta a sárga lapját ma.

    Az első félidőben kiosztotta az összes paksi kárytát, több nem volt nála. A második félidőben meg csak a mi szabálytalanságainkat vette észre...

    A barom végig kompenzálva vezette a meccset. Volt egy eset, amikor Lovre beesett két ember közé, azt lefújta szabálytalanságnak. Aztán rájött hogy mekkora hülyeséget fújt és kétszer is olyan szabálytalanságot engedett el a Paksnak, ami megért volna akár lapot is...

    Siger gyereket labdaval egyutt lefutotta Haraszti. Finbogassontol meg egy normalis lovest se lattam.

    Pedig, hogy akart a többség egy kemény erőszakos izlandit. Hát itt van.

    El jutottunk oda, hogy már nem csak a tábor skandálta a Doll távozását, hanem az egész stadion. Egyszerűen érthetetlen milyen taktikával álltunk fel, hogy ez a kókler nem tud leoktatni 5 éve támadás variációkat felálló védelem ellen. Minden támadásunk ami összejön annyira spontán.

    Én nem mondom, hogy ez a legszarabb Fradi amit valaha láttam, ez a mi dolgunk? Igen, és vannak elvárások! A labdarugónak hajtani kell, nem a pályán lötyögni. Ilyen hozzáállással és alázat hiányával nem is lehet teljesíteni. A csapat a paksiaknak adott erőt és bátorságot. 3. perc után ment a lötyögés, alibizés. Elöre passz, oldal passz, hátra passz. Ezek labdarugók? És most direkt Doll mestert nem is vettem bele akinek a dolga lenne ezt kiküszöbölni.

    Az első félidőben harmincöt percig jól dolgoztak, minden paksi indulást csírájában elfojtottak, mert szorosan rajtuk voltunk, azonnal közbeléptünk, belepiszkáltunk a labdáikba, egy épkézláb támadást nem tudtak vezetni.Ezután érezhetően érthetetlenül lazult a védekezésünk, már nem álltak a paksiak lábán, hagyták őket passzolgatni, néhány perc után mondtam is a barátomnak, hogy most fognak kiegyenlíteni. Teljesen leálltak, lötyögtek, csak szemmel követték Bartháékat, várták a félidő végét. A második félidő a szokásos menetrendet hozta.Bunkó paksiak, akik minden labdás emberünket felökleltek, egyre idegesebb Fradi játékosok. És most jövünk mi. Nem állunk a csapat mellé, hogy ha már hibáztak az első félidőben, akkor segítsük őket, hogy kijavítsák, hanem eszetlen módon a csapat ellen fordulunk. Lehet fújolni, kurvagyengézni ha vége a meccsnek, de ötven perc után mi az értelme ennek? A paksiak lubickoltak ebben a hangulatban. Azt mondják a szurkoló a tizenkettedik játékos. Csak nem nálunk. Ha megy a csapatnak, akkor tudunk tombolni, ha kínlódnak, akkor meg elfordulunk tőlük.
    1978 óta járok meccsekre, nagyon sok kínlódó, rémes meccset láttam a most már nagy sztárokkal is. Ott voltam az NBII-ben. De nincs bérletem már évek óta. Nem a szar meccsek miatt, a "szurkolókból" van elegem.

    Naszóval.
    Doll, Máté, stb, stb. Szia! Ma este pakolnátok ha én lennék az Ügyvez.
    Lanza eddig tévedés, ebben a szerkezetben és posztokon. Minden de nem vezér, csak a dumában az.
    (lehet tévedek, de mintha jó pár sráccal és ők sem vele,nem működik együtt. Mondom, lehet tévedek de pl mintha Nandó és Ő nem is beszélnének.)
    Rossz szerkezet.
    Rossz taktika, sebesség elvétve, dinamika elvétve.
    Rossz cserék.
    Rossz keret használat, hiányos posztok, üdülő játékosok, rögeszmés játszatások.
    Végeredmény? Kurvagyenge, ötlettelen, lassú, egy-egy egyéni villanásban bízó labdapréselés.
    Én ma este váltanék :(

    A mai csapat, a tavaszi szenvedő csapattól 2 pontban tér el. Petrjak és Lanza. Előbbi jött mondjuk Paintsil helyére, az olasz meg középcsatárként nem hasznosabb, mint Böde. Szóval játékban semmit nem léptünk előre.
    Reménykedhetünk abban, hogy a Vidi majd sokat botlik, vagy tehetünk is a siker érdekében és hozunk egy új ezőt vagy legalább egy jó középpályást.

    "Jobban kellett volna őriznünk az 1-0-ás előnyt, hiszen nem kell feltétlenül három-négy nullával hazaküldeni egy csapatot."

    Márcsak ezért is megérdemelné a kirúgást.
    És persze nem kell minden meccset 3-4 nullra megnyerni, de otthon ráülni az 1-0ra egy fostalicska embéegyes csapat ellen?? Na nem...
    Itt a tökéletes válasz arra, miért egy impotens edző Doll nemzetközi szinten is. Kurvára nem érzi mikor, mit és hogy kellene játszatni a csapattal.

    Herr Doll!
    Ha a játékosok hibáit ilyen jól összefoglalta, vegyük sorra az edzői tévedéseket is.
    Varga szerepeltetése, A sérült lába miatt a szélső játékra alkalmatlan, szabadrúgásai és szögletei veszélytelenek. Miért nem lehet hagyni, hogy felépüljön? Bőle remekül helyettesítené, esetleg be lehetne vinni középre. Normális, hogy egy magas robbanékony játékos löbbölgeti be a szögleteket a nála egy fejjel alacsonyabbaknak?
    Szpiro. Többször láttuk már, hogy ezen a hamis irányító poszton nem találj a helyét, miért kell erőltetni, amikor valódi irányítót jegelünk a padon?
    Ha nincs két normális középső védő, akkor egy Paks ellen nem állhatunk fel három védővel?
    Becseréli Finnbogit, majd a nyakába küldi a balszélen alkalmatlannál is gyengébb Vargát, rá öt percre lehozza Leót. Ezzel mi a bánatos dandárpénisz volt a szándéka?
    A kapusedzések 80%-a vonalkapus gyakorlat.. Ma egy kapus a dominás támadó focit játszó csapatokban inkább pót söprögető. Akkor miért?
    Miért kellett Petyát lecserélni, amikor a legveszélyesebb támadónk volt, ráadásul a védekezéshez is visszaért, elkérte a kötélpályán a labdát? De ha indokolt a cseréje, akkor miért nem Nando megy ki helyére és Mátyás középre?

    A keretben alig, agy egyáltalán nem játszók, plusz sérültek.
    Holczer, Varga Á. - Takács, Csernik, Csonka, Rui Matyi, Georgijevics, Frimpong,

    Sérült: Frimpong, Otigba, Koch, Sigér, Amadou, Böde, Lovrencsics B.
    Azaza 9 - KILENC játékos NEM, vagy csak perceket játszik, míg jelenleg sérült 8 - azaz NYOLC játékosunk.

    Együttesen 17 fő, míg a játszók 12 fő, azaz TIZENKETTEN vannak.
    A csőrömet a kilenc nem játszó idegesíti, na meg köztudott, rendre a fél csapat sérült, vagyis több játékos kellene, illetve a selejt kicserélése.
    Pl.: a Csernik, Csonka, Takács, Varga Á. négyest más első, ill. másodosztályú csapatba kell kölcsönadni.
    Rui miért van itt? Ja, jó a fizuja, de egy légiós-helyet -is- foglal.
    Koch, ha pályára lép, azonnal megsérül. Ez nem pech, mintha szándékosan tenné. Ha Georgijevics ennyire rossz, rég el kellett volna adni, vagy cserélni, kölcsönadni.
    Ugyanekkor van összesen hat védőnk. Átlagosan 8- és 12 kellene.
    A középpálya létszáma viszonylag jó, de itt van a legtöbb sérült és nem játszó játékosunk.
    Miközben igazi szűrő már csak Leo, a többiek nem alkalmasak erre, az erre a posztra hozott Sigér talán jólesz, de még egy hasonló játékos kellene. Somalia, Nagy Á. vagy ne adj Isten, Gera-pótló.
    Szélsők: Ama, ha nem sérült, elvitték volna. Talán télen, vagy a befektetésnek hozott srác inkább viszi a pénzt? Nyáron lejár a szerződése. Varga sérült jó ideje, hónapokat kellene pihennie. Bőle elmegy, Ivánnak ha a dolgai egyszer-kétszer bejönnek, utána pihenget. Több motiváció kellene Neki is.
    Lanzafame úgy május környékén kezdett leereszteni, és még nem nyerte vissza sem az erejét, sem a formáját.
    És csatáraink meg nincsenek. Böde két sérülése ne jött rendbe, és fogynia is kellene, hogy visszajöjjön valami a sebességéből. Kislovrének kiújult a sérülése, első körben egy év volt a rehab. Finn ... bejött, hogy kókler hozta kókler, szörnyen kezd rossz lenni. Georgijevics: kb. 1 óra játék/1 gól, 1 hiba,- és elásták.

    Az is vicc, hogy van négy centerünk, erre Lanza kezd ott, aki láthatóan szenved ott... az izlandi az gatya az már most látszik, Böde már iszonyat lassú, kisLovre nem mennyei szint szegény, Dejanról semmit nem tudunk. Én Vargát raknám be oda, mögé Lanza, ők úgyis jól megértik egymást, Roli meg nagyon jól érkezik a beadásokra. Szélen Petrjak meg Bőle.

    Azért azt, aki idehozta ezt a Finnbogassont a 6.6-os éves gólátlagával csatárnak, az kb annyit is ért a focihoz. Meg kéne feszíteni az arénában telt ház előtt!

    A tegnapi meccsről kiemelnék egy momentumot, amikor széttárt kézzel odasétált a kispadot, majd lemondóan leült, majd amikor felcsendült az " Auf wiedersehen", akkor idegesen felcsattant...

    Kurva gyenge játék, évek óta. A szurkolónak joga a kritika megfogalmazása, Thomas.

    A Paks szétfutott minket simán letámadtak mi meg lazán passzolgattunk. 50 - 60 méteres hazaadást csak az a csapat alkalmaz amelyik tanácstalan. A Doll a padon hisztizett a csapata meg a pályán szenvedett. Átlövés zéró, ívelgetés az megint dögivel a 3 méteres védők közé.

    Mindig jobb másnap értékelni, mert tegnap remegtem az idegességtől a nyilatkozat után. Bevált Csertői taktikája, sok-sok falt, plusz labdakihozatalban nem voltak rosszabbak. Én soha nem voltam edzőellenes, de ez most egyszerre sok/k/ volt. Önkritika soha, magyarázkodás annál több. Érthetetlen a sok sérült, a hírek elhallgatása Otigba, Amadou állapotáról. Frimpongról pár szó konkrétum nélkül. Többen nem a posztjukon játszanak, Bőle ide-oda tologatása, Lanzafame látványos leépítése (leépülése), Heister iszonyú játéka /ettől még Csernik is jobb/, Leandro -bár hiába technikás- lassúsága, Szpirovszki /miként lehet macedón kerettag ?/, egyszóval a tehetetlenség a köbön. Én, mint az idősebbek egyike nem tehetek mást, nem nézni ezt a tehetetlenséget. Múltkor kaptam a pofámra, hogy leírtam egy szurkolótársunknak égett a képe a Vidi győzelme után. Most elmondhatom, hogy "jól" összejött nekünk a tegnapi nap. Kétségbeejtő. Most ne jöjjön senki, hogy ki kell tartani.., meg ilyenek, mert pont 60 éve vagyok FRADISTA, de ilyen nyilatkozatokat nem pipáltam, mint Doll, akinek láthatóan elment az esze. Játékos, mint Fradista? Talán Lovre és Dini. Hol vannak ők a Kispéter, Dalnoki, Varga, Császár, Nyilasi, Lipcsei /ráadásul ős Vasas drukkerből lett vonulattól? Rémisztő.

    kép
    A 48:44 tiszta játékidejű meccsen 64%-ban birtokoltuk a labdát és 14-szer kísérleteztünk a gólszerzéssel (6-szor kellett volna védenie Nagynak) – 10/3 volt az első félidőben. Dibusz kapuját hét lövésből 3 találta el, ebben a kapufa természetesen nincs benne. A vendégek 26 szabálytalanságát adta meg a bíró, ezek közül kettőt büntetett sárgával (egyet-egyet labdaelrúgásért és elhajításért osztott ki). A 212 párharc 54%-át megnyertük, az 567 passz 86%-a volt jó.

    A legmagasabb InStat-indexe Botka Endrének volt (298), a második Lovrencsics Gergő (283), őt a paksi kapus (Nagy G., 273), a paksi gólszerző (Hahn, 262) és Blazic (257) követi.

    Blazic 77 passzából 69 volt jó (90%), őt Botka 65/73 (89%), Lovrencsics (63/72, 87.5%), Leandro (59/70, 84%) és Nando (49/56, 87.5%) követi. Nando 8-ból 6 sikeres cselt mutatott be, őt Bőle, Kecskés, Bartha és Lovrencsics követi 5/6-os mutatóval.

    A legtöbb szabálytalanságot Nando és Lanzafame ellen ítélték (6-6). A mieink 35, a vendégek 23 támadást vezettek, a szögletekből 8 talált embert, a vendégeknél ez 3/4. 24 beadásból 11 volt jó, a Paksnál 5/1.

    A támadópárbajokat a mieink 58%-ban hozták (74/43), a vendégeknél ez 51/21, 41%. A 49 fejpárbajból 26-ot a mieink, a vendégek 15-öt nyertek, a többi döntetlen volt. A passzok 40%-a oldalra, 15%-a hátra, 12%-a pedig a támadóharmadba ment.

    https://ulloi129.hu/2018/08/18/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-11/
    https://ulloi129.hu/2018/08/20/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-9/