magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 0 : 2 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.12, 11:31 (szerk.: 2018.11.18, 16:27)
    Gratula Leo! Ma jó volt, kimondottan tetszett a játéka és nem csak a gólja miatt. Szerettem volna több gólt, de ma, az eddigi bajnokikat is figyelembevéve elégedett vagyok. Rodriguez viszont számomra talány, érdeklődve várom, mi sül ki vele kapcsolatban. Szeretném, hogy erőssége legyen a csapatnak, de egyelőre inkább fura sztori, bár nem tudom, lehet vmi elfogadható oka van, pl. sérülés után van.

    Amúgy szimpatikusak volltak a kisvárdai szurkolók. Sajnálom őket, hogy a felkerülés után ezt a szerencsétlen brigádot sózták rá.

    Továbbra sem látom miért követelik sokan Matyit a csapatba. Nagy melléfogás, sajnos...

    10 perce volt és adott egy olyan gólpaszt a kontránál Bödének, hogy csak be kellett volna verni...ha aranylábú Danink azt gólra váltja, most Matyi lenne az Isten, aki ennyi idő alatt is tudott maradandót alkotni...nem rajta múlt...jah és plusz kiállítottak róla egy embert...mindezt 10 percben hozta össze, de tényleg nem csinált semmit...

    4 meccs 12 pont... Végül is ennél sokkal több nem lehetne.
    Dollt megszeretni nem fogom, de ha az kell az eredményességhez hogy a szurkolók basztassák akkor rajtam nem fog múlni.

    Az hogy szenvedünk egy újonc csapat ellen, az nem feltétlenül lep meg, de emberelőnyben ilyen gyenge ellenfél ellen vártam volna némi örömfocit a végén a vezetés és a 2 kiállítás után.. Viszont a tabellára nézni jó.

    én Danival elöl és mögötte Lanzafameval kezdtem volna, s szerintem akkor magabiztosabban nyertünk volna, annak ellenére, hogy a végén Daninak rohadtul nem ment.

    Ami elgondolkoztató, hogy emberelőnyben sem záporoztak a helyzetek.
    Mindegy, vezetjük a NERbé 1-et, egyelőre ez is elég.

    hát, a második félidőben a rúgott két gól felett még vagy 4 tiszta helyzetünk volt

    maximum a büntető volt véleményes, de igazán az sem, ha az MTK is megkapta ellenünk ugyanezt

    Ami érdekes volt a Várda játékában, hogy nem látszott az emberhátrány. Nem esett szét a játékuk, ugyanúgy adogattak, keresték a kontra lehetőségét. Sőt, a dupla emberhátrányban is ugyanezt láttam. Mi is ugyanazt játszottuk, tuszkoltuk a labdát, adogattunk, körbepasszoltunk, beindulás, csel nélkül. Ha egyből nem találtuk a rést, akkor hátrapassz, kedtük előlről.
    Szerintem ez az óvatos játék ritmus, lendület nélkül több, mint egy órán át emberelőnyben egyszerűen érthetetlen volt. Ezzel mit akarunk? Ez egy jobb csapat ellen semmire nem lesz elég. Passzolgathatunk "céltalanul", de az nagyon kevés lesz.
    Ez a kettő-nulla egy vidi ellen, ilyen játékkal még oké, de egy tökutolsó, rúgott gól nélküli Kisvárda ellen siralmas.
    Hogy komolytalanul vonjak mérleget: ez a játék a Kisvárda ellen még elég volt a győzelemhez, de a Nagyvárda ellen kevés lesz. smiley

    A Kisvárda hazai pályán is betolta a buszt, mert a Fradi ellen az nem szégyen. Helyzetük sem volt, de kicsit későn szereztük meg a vezető gólt. Az első kiállítás abszolút jogos volt, ne mi szégyenkezzünk, hogy 10 ellen kellett gólt szereznünk. A 2. kiállítás is jogos, hiszen fejbe talpalta az ellenfelét! A tizi jóindulatú volt, mert az ilyet általában kiviszik a sporik.
    Nandon látszott a kihagyás, Leo gyönyörű gólt szerzett. Remélem Bőle erőnléte is egyre jobb lesz.
    Engem aggaszt Lovre ügyetlensége, amit nehéz lelkesedéssel pótolni.

    Szerintem örüljünk neki, hogy most tudtuk le a Várda elleni idegenbeli meccset, és simán nyertünk... Ez a Várda össze fog állni és okoz majd kellemetlen meglepetéseket ebben a kis katlanban a riválisainknak.

    No, ebben a szezonban bajnokin tegnap játszottunk a leggyengébben, de így is nyertünk egy idegenbeli stadionavatón, ami - valljuk be őszintén - nem szokásunk. Igaz, ehhez kellett egy kis bírói jóindulat (tizi), és egy nb2-es képességű, szedett-vedett, bálás játékosokból álló Kisvárda is. Így vagy úgy, én csendben, halkan - mert nem ez a trend - örülök egy kicsit.
    Ami pozitív: úgy tűnik, idén vagyunk olyan erősek, hogy ha helyeként rossz játékkal is, de hozzuk a nálunk gyengébb csapatok elleni meccseket. Az igazi értékmérő itthon pedig majd úgy is a MOL, Dózsa, Honvéd, Debrecen elleni meccs lesz. Akkor kiderül, mire elég a tudásunk itthon. Arról sajnos az elmúlt évek tapasztalatai leszoktattak, hogy az nb1-ben mutatott teljesítmény alapján próbáljam meg megítélni az esélyeink a nemzetközi porondon.
    A tabellára nézni azért jó. smiley

    szerintem teljesen jogos elvárás a csapattal szemben, hogy egy 6 meccses idegenbeli nyeretlenségi széria után, mindenkit lekúrjunk 8-10 góllal...
    Itt már régen nem a csapat szereplése formálja a véleményeket, hanem Doll személye. Nyertünk idegenben 2-0-ra, az ellenfél addig sem jött át a félpályán amíg teljes létszámban voltak, a kapusuk a foghatatlant is fogta.
    Én örülök a győzelemnek, és nem keresem hol tudok belekötni. Ezt a munkát elvégzik helyettem rengetegen.

    Érdekes eset ez a 11-es. Tegnap 100%-ig biztos voltam, hogy nem az, mert kívül volt. Most viszont ötször-hatszor visszanézve elbizonytalanodtam. A lökés kívül történik az igaz, de Petrjak lábát belül koccantja meg a védő. Ha a rúgást fújta igenis tizenegyes, viszont más kameraállásból meg látszik, hogy az ukrán akkor már esik. Fene tudja. Most úgy látom meg lehetett adni. Attól függ mire fújt a lökésre vagy a rúgásra.

    Általában az ilyeneket "kiviszik" a bírók. Nem is értettem a hosszú gondolkodást, valószínűleg konzutlát a spori. Azt viszont sohasem tudjuk meg, hogy vajon 0:0-nál is befújta volna?

    Tegnap borzasztóan rosszul játszottunk. Igaz hogy a Kisvárda antifocit játszott, de nekünk ezt a meccset magabiztosabban kellett volna hozni és már előbb el kellett volna dönteni. Isten tudja mi lett volna ha nincs a kiállítás. Mindezt csak azért írom mert a következő fordulóban a magyar antifoci koronázatlan királya - a Paks - ellen fogunk játszani. Mi lesz ha ennyire nehezen birkózunk meg a tizenegy emberrel bekkelő csapatokkal? Sajnos a Paks már rengeteg borsot tört az orrunk alá. Még a Groupama Arénában is. Nem engedhetjük meg magunknak a hazai pontvesztést. De rettenetesen nehéz lesz.

    Böde végre jól játszott. Csak az a góllövés.....Pedig hát anélkül
    sótlan az ő szereplése. Egyébként nem helyénvaló Lanzafame
    ékjátéka.

    Nem játszott jól, de így is sokkal jobb lett vele a játékunk. Kihagyhatatlan a csapatból

    Unalmas, gyenge játék volt. Mindegy hogy fényezzük a kaki az kaki marad. Sokszor azt sem tudtam mit karunk játszani. Bőle olyan pontatlan, hogy az már fáj. Nando megy előre és semmi. Nem tudom mikor lesz egy Lipcseink, vagy egy Geránk. Ész is kell a focihoz

    Én örültem volna, ha Lanza átadja a tizit Daninak.
    Neki is kellene egy gól minél előbb, hogy belelendüljön. Ahogy az olasznak is kellett az önbizalom. (Bár a tegnapi meccsen a tizin kívül nem látszott rajta, hogy megjött volna neki az, ami hiányzott.)

    Csak nekem tűnt fel Dániel sebessége a kontránál, amit aztán kihagyott? Qrva nagyot ment ott.

    Egyrészt értelek, de Lanza ugyanúgy halott volt, és ő játszott Dani helyén.
    de én nem a játékáról beszélek.
    Arról, hogy azt a gesztust, amit megkapott nagyon gyorsan, ő is megtehette volna. Ahelyett, hogy aztán bőszen pózolt a szurkolók előtt.
    Mit szeretett volna hallani tőlük, amikor a kezeit a füléhez tette? Ez nem a szarakispest. Ha kiérdemli, megkapja az éltetést, de egyelőre egy kicsit korainak érzem.

    Ha már mindenki megalkotta a saját kiváló elméletét a kisvárdai nem létező nézőkről, akkor az egyszerű, és éppen ezért nem is olyan érdekes valóság:
    Van nekik UEFA szabályok szerint 2750 ülőhelyük + 9 skyboxuk. Viszont van még 1500 állóhely is. Az ülőhelyek tele voltak, és elég sokan álltak erre-arra azon kívül is. Ami ennél érdekesebb, hogy a kis várdai srácok úgy láttam élvezték, hogy a Fradit láthatják. Valahogy úgy, mint az MTK pályán is.

    3300??? Hm.... Háromezer a kapacitás, nem volt teltházas. Priccos környékén is volt üres szék. Mesél az erdő.

    kezdéskor voltak üres székek, a 20 perc környékén már nem. mindig vannak későn érkezők.

    kép
    Az 53 perc tiszta játékidejű meccs 68%-ban a mieinknél volt a labda, 595 kísérletből 516-szor passzoltunk jól (87%). A párharcok 52%-át nyertük, és 14-szer lőttünk kapura, amelyből 5-ször találtuk el azt, ez a hazaiaknak két kísérletből egyszer sem sikerült.

    A meccsen 38 “pozíciós” támadásunk és 5 kontránk volt (a Kisvárdának 11 és 1). 23 beadási kísérletből 7 volt jó (30%), hatszor voltunk lesen.

    A passzok 10%-a volt hátrapassz, 39%-a volt oldalpassz. A támadóharmadba érkező átadások 77%-a volt pontos. A hosszúpasszok aránya 6.4%. 76-szor vesztettük el a labdát és 90-szer szereztük vissza.

    Amikor nálunk volt a labda, percenként 13.2-szer passzoltunk, a hazaiak 6.6-szer. Mikor nálunk volt a labda, 2.5 percenként, 154 mp-ként lőttünk kapura, átlagosan 42 passz után.

    A legjobb InStat-indexe Bőle Lukácsnak lett (282), őt Botka Endre (276), Lanzafame (264), Leandro (263) és Dibusz (256) követi.

    3-3 sikeres cselt mutatott be Botka Endre (4-ből), és Lanzafame és Bőle is (3/3).

    Blazic 94-szer passzolt, mindössze hat hibával (94%), őt Leó (74/85, 87%), Botka (55/64, 86%), Lovrencsics (48/63, 76%) és Gorriaran (40/45, 89%) követi.

    Dibusz Dininek a 2016 februári Békéscsaba elleni 1-0 óta most először nem volt semmi dolga a meccsen, nem kellett védenie és nem kellett a kapujából kirongyolnia, vagy légi párbajt nyernie. 18 átadásából mind jó lett.

    Ebből következően még a belső védőink is nagyrészt az ellenfél térfelén, a szokásosnál jó 15-20 méterrel előrébb töltötték a meccs nagy részét. A legtöbb párharcot a védelemből Heister (25/10) és Botka Endre (16/10) vállalta.

    A támadók közül Bőle Lukács volt a legaktívabb és a leghasznosabb, 81 akciójából 46 sikeres volt (57%), 87%-kal passzolt, 30 párharcot vállalt fel (11 lett győztes), két lövést készített elő, adott egy gólpasszt, 3 szólóra vállalkozott.

    https://ulloi129.hu/2018/08/14/ilyen-volt-az-nbi-4-fordulojanak-nezettsege-5/
    https://ulloi129.hu/2018/08/11/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol/
    https://ulloi129.hu/2018/08/13/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen/