magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (2)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.29, 11:00
    Amikor bejott a ket csere, 5 percig jol jatszottunk. Mar akartam irni, hogy vajon miert nem kezdtek, de hamar "elfaradtak" ok is.

    Lehettünk volna kicsit többen azért az idénnyitón itthon, de úgy néz ki ez a 3ezer most már a stabil nézőszámunk

    Győzelmet nem nagyon érdemeltünk, de vereséget sem, rendkívül bosszantó gólt kaptunk, legalább hárman hibáztunk egymás után + megpattant a lövés, úgy ment be. Bandi bá is majd felrobbant a kispadnál, de van ilyen sajnos.

    Calventét a kezdőbe tenném, volt több jó passza, megmozdulása 10 perc alatt ahogy beállt, nagyon képzett játékos, persze volt hülyesége is lásd kapu mögé beadott labda, ezzel együtt jó igazolásnak tűnik.

    Legalább nem kaptunk ki. Takácsot nagyon gyorsan el kellene felejteni. Azt nem bírja el a csapat, hogy Tőzsér és Varga keresi a tavaly őszi játékát.

    Ha Herczegnek ez az utolsó szezonja, lehet Kuttor megfelelő utód lenne.

    Ezen a meccsen jól látszott a magyar foci összes betegsége és hát sajnos nem kevés van. Mind2 csapat a másik hibájából élt, tudatos focit nyomokban sem lehetett felfedezni. A kövesd kontrára játszott és hát egyet sikerült is beszerencsétlenkedniük a mi hathatós közreműködésünkkel. Az, hogy mi mit játszottunk nem sikerült megfejtenem, mert megint jött a jó magyar taktika, ivelgessük be a labdát a kapu elé, aztán majdcsak történik valami. Komolyan ezek, mi jó fenét csinálnak edzésen ??? Minden nap ezzel foglalkoznak és nekem úgy túnik, hogy fingjuk sincs mit kellene csinálni. Nem láttam egyetlen egy kényszerítőt, tudatos mozgást, vagy legalébb egy cselt. Mindehhez párosul a kibaszott lassú labdajáratás és a temérdek technikai hiba. Nem véletlen, hogy ezt a szintet már a luxemburgi klubcsapatok is tudják, így őket is csak épphogy letudjuk győzni, de az azeri és macedon csapatoktól ki is tudunk kapni. Az a klub, mely elsőnek ismeri fel azt, hogy nem fatökű szerb és román idegenlégiósok kellenek, hanem végre hozni kellene 5 normális utánpótlás edzőt aki lerakná az alapokat és talán megtanítaná a drága jó magyar edzőknek is, hogy mi is az a foci. Mert, hogy ez nem foci, az biztos, ez valami más........

    Tudom, hogy ez a 10 milliós potenciális edzők országa, de lehet csak nekem nincs meg ez a képességem, mert nekem tetszett a produkció, az eredmény meg nem, mert nem igazságos, bármit is mond Kuttor.

    Érdekes én láttam pontrúgásvariációkat, jó védekezést, tudatos bemozgásokat, sajnos elől gyengék vagyunk, nem Avdijaj fogja pótolni sem Könyvest, de még Tabakovicot sem, bár 2 meccs alatt ne törjünk pálcát vagy mi, Takács az meg maradt Takács, esik egy érintéstől, fejjáték gyenge, nem is tudom mi az erőssége, talán az, hogy nem lassú ennyi.

    A lényeg, hogy ez kövesd meg fogja nehezíteni bármelyik "nagy"csapat dolgát rendesen, nekünk viszont kell a javulás előrefele kell egy bevethető csatár mihamarabb, mert ez bár jól nézett ki (kivéve a sok eladott labda, főleg Tőzsértől), de hiányzik a pontosság és egy csatár aki megtartja elől a labdákat, amondó vagyok, ha más nincs hozzuk vissza Horváth Zolit (szerk. bunda gyanúja miatt bontottunk anno vele szerződést) 197 centi, remekül fejel, erőcsatár és jól adogat, passzol.

    A diókat viszont gólokkal kellene verni.

    Nem biztos, hogy olyan rossz eredmény ez az 1-1 ha reálisan nézzük és nem úgy hogy persze a Lokinak hazai meccsen csak a három pont az elfogadható ( ez sajnos egyre inkább úgy néz ki hogy a múltban volt így ).

    Nem játszott rosszul a Kövesd + lényegesen jobb pénzügyi helyzetben van mint mi, meg is látszik a keretén. A Balmazról igazolt Vajda Sanyi pl. csak kispados náluk, mi is leültünk vele tárgyalni csak a Kövesd olyan ajánlatot tett elé, hogy nálunk azonnal felállt az asztaltól és aláírt náluk.

    Avdijajjal nekem nincs gondom egyelőre, többet nem nagyon lehet várni tőle még mert nincs a topon jelenleg, hosszabb távon lehet jó is, rossz is, az idő eldönti. Ma azért volt egy olyan ollózása amit mondjuk Takácstól soha nem fogunk látni, szóval nem ügyetlen srác.

    Simán verhetőek lettek volna persze adott esetben, pl. ha az első 30 percben lövünk egy gólt vagy nem hibázik akkorát egymás után három játékosunk a vezető góljuknál.

    Én Kuttorral értek egyet, igazságos az 1-1, volt lehetőségünk nekünk is ha Bódi kapufájára vagy Kinyik fejesére ( nem a gólra hanem 0-0-nál még ) gondolok,

    de nekik is ha Szalai nem töri el a labdát ajtó ablak helyzetben, meg alig egyenlítettünk rögtön volt két nagyon meredek szitu a kapunk előtt mikor majdnem visszavették a vezetést gyorsan. Cseri nagyon jól mozgatta amúgy a Kövesdet ma, őt még Várdán kiszúrtam NB2-ben, akkor is tetszett már, de teljesen más pozícióban játszott akkor.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140