magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Maccabi Tel Aviv FC 1 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Maccabi Tel Aviv FC 2018
  2. Ferencvárosi TC - Maccabi Tel Aviv FC 2018
  3. Ferencvárosi TC - Maccabi Tel Aviv FC 2018
  4. Ferencvárosi TC - Maccabi Tel Aviv FC 2018
  5. Ferencvárosi TC - Maccabi Tel Aviv FC 2018
  6. Ferencvárosi TC - Maccabi Tel Aviv FC 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.75 (4 szavazat)

játékvezető: 2.25 (4 szavazat)

hangulat: 4.25 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.14, 16:05
    Thomas Doll: Ma egy jó, kompakt Fradit láthattunk. Ha figyelembe vesszük azt, hogy keveset dolgoztunk együtt az újakkal, elégedettek lehetünk a teljesítménnyel. A 93. percig végrehajtottuk a tervünket. Tudtuk, hogy az EL-ben nem fogunk tudni annyira támadófocit játszani, mint az NBI-ben. Pontrúgásból, kontrákból voltak lehetőségeink 1-0 után is. A hangulat magával ragadó volt, 94 percen át fantasztikus támogatást kaptunk, mindenkinek nagy élmény lehetett ez a meccs. Az fáj, hogy egy apróbb figyelemkiesés miatt elvesztettük az előnyt, a jutalmat. Remek kezdés volt ez, amiből sok tanulságot vonhatunk le. Tel-Avivban is lesznek lehetőségeink, ma a magyar focit nagyszerűen képviseltük, ennek nagyon örülök, az 1-1 ellenére is.

    Nagyon sok alázattal kell az előttünk lévő feladatokhoz állni. Nagyszerű játékosok érkeztek, több a variációs lehetőség, nagyobb a konkurenciaharc, ami a hasznunkra lesz. Ha ilyen szenvedéllyel dolgozunk tovább, nagyszerű dolgokat érhetünk el. Ha fittebbek leszünk, még jobbak leszünk.

    Davidének maradtak ki edzései, egyedül edzett a Fradiba érkezése előtt. A meccs során görcsöt kapott, jó volt, hogy jelzett, nem tud tovább játszani, ez megoldódik a következő napokban.

    Vladimir Ivic: Az első félidőben picit több helyzetünk volt. Kemény ellenfél volt a Fradi, a szezon eleje mindig nehéz, ilyenkor nehéz jól focizni. Az eredménnyel elégedettek lehetünk. Nyerni akartunk, a jövő héten remélem sikerül is. A hangulat szenzációs volt, remélem a mi szurkolóink is tudnak majd ilyen hangulatot teremteni.

    Támadni akartunk az elejétől. Az első félidőben voltak helyzeteink, jó lövéseink. A Fradi gólja után több lehetőséget tudtunk kialakítani.

    https://ulloi129.hu/2018/07/12/164875/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.14, 15:21
    Vegyes érzelmek keringtek bennem hazafelé, öröm volt sok Fradistával együtt szurkolni, remek hangulatban telt a mérkőzés. A játékunkon látszott még, hogy egyes elemei a gépezetnek még nem működnek, de a legfőbb az igen: volt taktika, fegyelem, amit tudásunkhoz mérten majdnem tökéletesen sikerült megoldani. Kár az utolsó pillanatban bekapott szerencsétlen gólért, anélkül nem lenne egy kis keserédes utóhatás.
    Most azt érzem, nem lefutott ez a párharc, van keresnivalónk ...
    Hajrá Fradi!

    A hangulat remek volt, szeribtem az eredmény sem olyan rossz, pláne hogy lövöldöztek összevissza az izraeliek, szerintem behúzzuk az idegenbelit is. Nem voltunk beszarva, türelmesek voltunk. Valószínű hogy otthon korán beindulnak majd, úgyhogy figyelni kell. Nem kétségbeejtő a helyzet.

    Israelnek joforman helyzete sem volt. Egy szerencses golt (ongolt) lottek. Jobban jatszottunk tobb helyzetunk volt es Israelben bebizonyitjuk,hogy mi vagyunk a jobb csapat,
    Az iden meglesz a harmadik csilag, Hajra Fradi.

    kibaszott kár a bekapott gólért. ha az nincs, ez bizony 10/10es este. sok néző, baszott hangulat, játék is rendben. meg kell oldani jövő héten

    Jó volt a hozzáállás, de még ennél is több kellett volna. A csatárjátékunk zsenge volt, és nem akadályoztuk a lövésekben a makabbikat. A Miha meg elfordul a lövés elől? Bele kellett volna vetődnie... Most se volt szerencsénk, talán a jövő héten!
    Még valami: Nem útálom én Dollt, tényleg egy tök szimpi gyerek, de vele SOSE fogunk tudni szintet lépni, nála képzettebb, rafkósabb ember kéne a kispadra. Dehát, mivel haver és családtag, ki fogja tölteni az idejét 2019-ig, sajnos. Ezzel a kerettel meg tuti meg lesz a 3. csillag, bár egy komoly edző ezzel a keretből többet tudna kihozni a NK porondon.

    Lanza nagyon élte a közeget. Folyamatosan hergelte a közönséget. smiley
    Ő nagyon ebbe a milliőbe való játékos.

    Ki kellett volna eleve állítani azt az akárkit, de mindegy...
    Azért 30 perc emberelőnyben nem biztos, hogy ez lett volna a vége...

    Egyébként miután Varga lejött, miért nem Bőle játszott a jobb oldalon Petra meg a balon?

    Szerintem beadásokat akartunk volna, nem pedig befelé cselezni és lőni, mégha nem is sok valósult meg ebből.

    Én az elmúlt évek egyik legjobb teljesítményét láttam a pályán és a lelátón is.
    Ha ezt hozzuk itthon is, szép szezon elé nézünk.
    És még a kinti meccs sincs lefutva.

    Én azt sajnálom hogy kicsi esély maradt a továbbjutásra és megint megkapjuk majd az ívet hogy milyen szarok vagyunk és ennyi pénzből még a 2. körre sem futja mert már ez megy minden fórumon. Persze az ahogy ez a meccs lemenet a tények a piros lap elmaradása senkit nem érdekel, csak az marad meg az emberben és a közvéleményben a magyar foci szar. Közben meg egy jóval tapasztaltabb ellenfelet tudtunk majdnem megverni és csak egy navalyás mákos gólon ment el az egész. 2 hét múlva meg tele lesz minden média mekkora szarok vagyunk és az nb1 semmit nem ér.

    Szerintem bőven vállalható volt a játékunk.
    Nagyon örülök a több, mint 14 ezer szurkolónak, és hogy SEMMI sem történt, amiért megkúrhatna az uefa.

    Frimpong nagyon jó lesz hátra biztonságot hoz, pedig voltak kétségeim vele kapcsolatban.
    Olasz nagyon kell, őt ismerjük, pont ez a típus kell a pályára.
    Ukrántól várok még sokat.
    Akárhogy is jobb gárda ez, mint a tavalyi.
    Az is nyereség ha Bőle nem lesz sérült, jó lesz ő is, ma is az volt.
    Nando ma (is) nagy volt, talán a legjobb.
    Lovre pokolian hajtott, jó volt ő is.
    Spiró pont a gólnál hibázott, de végig jó volt.
    Adott most már egy csapat, ha kiesünk, sajnos ez (is) benne van, elvárom Dolltól hogy ezen gárda biztosan nyerje meg az NB1-t és JÁTÉKBAN IS mutasson VÉGRE valamit tartósan kis hazánkban is.
    Itthon legyünk királyok legalább.

    A hangulat és az, ahogy a Tábor és az egész közönség hozzáállt a meccshez, hihetetlen, talán még a Loki elleni visszatérést is túlszárnyalta. 94 percen át végig buzdítás, hihetetlen hangerő, elképesztő volt. A meccsen mindenki nagyot ment, nálam Nando a meccs embere, Spirot meg megkövetem, a gólján kívül is nagyon hasznos volt, ha mindig így játszana egy szavam nem lenne. Az újak is biztatóak, bár Finnbo csatárképességeiről sok nem derült ki, de nagy harcos ő is.

    sajnos x-es meccs volt, nekik is nekünk is voltak még helyzeteink, de egy hajszállal az Ő helyzeteik jobbak voltak talán, Dibusz védett egy nagyot és még volt egy átlövésük a második félidőben amit már benn láttam a két gól is megpattanó volt. tehát az x reális, hogy megint nem nekünk volt szerencsénk azt már csak az ég tudja miért van... Nagyon kemény ez a csapat első körre, de ez van, ami faltokat nyomtak úgy látszik ennél a bírónál elmentek..

    Nem visszaálltunk, hanem Lanza nem bírta és Nando vette át a helyét, Leo meg ment a kis örült helyére. A Böde-Finnbogason és a Varga-Petrjak csere meg egy az egyben volt.

    A meccs legszebb jelenete a gólon kívül szerintem Bőle gyönyörű átadása volt Vargának, amit mindenki kedvenc Rolija csak akkor tudott volna rosszabbul megoldani, ha luftot lő.

    Nandónak is kétszer volt ,hogy a nehezét megcsinálta de a végén eszetlen volt.

    Tábor10! Játék 6,küzdelem 9.

    Nando messze a legjobb volt, de még mindig van benne ennél több, a meccsdöntő mozzanata hiányzik. A többiek küzdöttek, de semmi extra. Bőle, Finbogasson, Botka nem nemzetközi szint. Lanzafamet nagyon nehéz lesz megkedvelnem, nem csak a kispest miatt, hanem mert nem szeretem ezt a karaktert. Még az olaszoknál is ciki lenne ez a sunyi, fetrengő, állandóan pofázó stílus, pedig ők ebben királyok.

    Lanzafame fetreng? Odarúgtak neki mindig, jöttek is a szabadrúgások.Meg ,hogy pofázik? Végre van egy olyan játékosunk aki izzik és nem tud veszíteni. Nagyon hasznos játékosunk lesz.

    Nandó 8,5
    Frimpong 8
    Lovre, Finn 7,5
    Blazic, Bőle, Lanza, Szpiró 7
    Dibusz, Botka, Varga 6
    Doll 10

    Finnt kiemelve nagyon pozitív benyomást tett.
    A letámadást nagyon keményen végig nyomta, nem kocogott a középpálya irányába.
    Lanzát is irányitotta meg helyre rakta letámadás ügyben ahogy láttam.
    Fejoárbajoknál is jó volt.
    És kifejezetten gyors a magasságához képest meg főleg.
    Kiváncsi leszek ha támadóbb focit is játszunk.
    De bizakodó vagyok. Nagyon hasznosnak tűnik egy igazi vezér lehet elől.

    Botka tompa volt, Bőlét sokszor megverte az ellen szélsője, Spirot is elküldték néhányszor gyufáert de a golja nagyon kellett, Varga meg tulporog neha pedig ha lenyugodna akkor meg tobb tiszta ziccert tudna teremteni a tarsaknak.

    Botka nagyszerűen védekezett. Szpirónak voltak nagyon jó szerelése, persze, párszor el is veszített egy-egy párharcot. Varga viszont idegesítő volt egy idő után, viszont sokat segített Lovrenak a védekezésben. Bőle kicsit szürke volt. De ő sem volt rossz.

    Érdekes, nálam Frimpong több, mint átlagos volt, nagyon jó rugói vannak és 1 rossz passztól eltekintve nagyon jó volt. Lanzában több van. Finnbogasson nagyot harcolt és nem is annyira lassú. Bár sokszor lesen ragadt és nem tudjuk milyenek a befejezései, de nagyon jó mentalitású.

    Akkor a B középből nézve a meccset: Óriási a különbség a tavalyi és az idei mentalitás között. Csúsztak-másztak a srácok, az izraeliek meg nem kisasszony futballt játszottak. Többen felteszik a kérdést, hogy miért Leo jött be és miért álltunk le 1-0-nál. Lanza lesérült, borzasztóan hiányzott utána, Leo és Rodriguez állt csak rendelkezésre. Dani sajnos meg sem közelítette az izlandi srácot, aki szintén elfáradt. Két kulcsembert le kellett hozni kényszerből, vége is volt a támadójátékunknak, Leo és Dani sajnos nem tudják azt hozni nemzetközi szinten, ami egy ilyen meccshez kell. Varga Roli cseréje is indokolt volt és csak az ukrán srác ült ott még, akit be lehetett hozni. Ő meg épp beesett a reptérről, de pár perc alapján olyan, mint Nando. Frimpong viszont kifejezetten jó volt és tényleg a szívére tette a kezét a himnusz közben. Jó volt látni, hogy az újakat mennyire megfogta a szurkolás.

    Felülmúlta a várakozásaimat a csapat. Abban biztos voltam, hogy ennyi ember előtt hajtás lesz, de meglepett, hogy okosan is játszottunk.
    Igen, Doll volt az. Ezúttal a maxot kihozta a keretből, ennél nem lehetett többet. Jól védekeztünk, néha 5 védővel, nem voltak buta labdavesztések, ügyesen tömörültünk középen is, a levegőben sem vertek meg. A támadásban látszik, hogy sajnos Varga Roli már korlát, Bőle sem hozta amit vártam tőle és a befejező csatár sincs megoldva, bár az izlandi megdolgozta rendesen a védőket.
    Elképesztően kiakadtam az egyenlíésnél, még most is kivagyok, hogy ilyen kibaszott pech széria kísér minket. 2 éve a 15 méteres öngól, tavaly tizi+ kiállítás, most meg ez.....
    De ha őszinték vagyunk teljesen kiegyenlített volt a meccs, nekik talán még egyel több tiszta ziccerük is volt. A végén Lovre gólba tartó labdát fejelt ki.....
    Sajnos az esélyeink inkább romlottak az eredménnyel, és félek, idén az "emelt fővel távozás" lesz a sorsunk.

    Hogy miben lehet bízni? Nem pörögtek 100%on, tudnak jóval nagyobb sebeséget is, de eközben hátul nem annyira stabilak. Meg hátha a mieink összébb érnek, játékban is, meg ez után a meccs után csapat összetartásban is. Kint Ivánt kezdetném Varga helyett és Heistert Botka helyett.

    Az megvan amikor Finnbogason jött le a pályáról és Danit ünnepeltette publikum publikum kiáltással a szurkolókat buzdította? Szimpatikus ez a Finnbogason.

    Tegnap végre egymásra talált újra a csapat és a közönség. A helyszínen nagyon megható volt, ahogy a lefújás után a Tábor biztatást adott a csapatnak a visszavágóra.
    Küzdött a csapat, senkire nem lehet egy szavunk sem, Gorriaran meg kiemelkedett a mezőnyből. Csak ez a kurva balsors...

    Videobíróval lehet, hogy 40 perc után el van döntve a továbbjutás
    A kamera közeli képein látszanak a szabálytalanságok közbeni szituációk és arcok. Szabályosan nem tudták megállítani a srácokat és tudatában voltak, hogy nem kapnak pirosat. Bár a Lanza elleni páros afférnál megijedt a fickó.
    A csapatunk mint mindig középen lyukas a magasabb szinthez. Egy Somália szintnél jobb srác kellene vagy 2 db Somi. Ezért láttad azt amit.

    Azért a játéknál maradva, inkább csak annyi volt a gond, hogy Lanza és a Nandó-Szpiró duó között nagy volt a távolság a pálya közepén és oda ment be mindig az ellenfél.
    Lanza nem tkp és ezt még szoknia kell. De remélem Matias betölti majd ezt és mehet előbbre a szokott helyére, árnyékékbe.

    Ja, az tény, hogy durvák voltak mint a pokróc. Viszont amikor náluk volt a labda, úgy tűnt, pontosabban, gyorsabban passzolgatnak mint mi. Mi inkább egyéni akciókból alakítottuk ki azt a pár veszélyes helyzetet. De összjátékban egy hét alatt mi is sokat javulhatunk. Abban meg szerintem mind egyetértünk, hogy ha lenne egy Somaliánk, tök máshogy alakulhatott volna az elmúlt év, nemzetközi meg hazai szinten is.

    Mindenki felnőtt a feladathoz, én a B-ben néztem a meccset, és nem is tudom, mikor volt utoljára ennyire kultúrált ott a miliő.

    https://ulloi129.hu/2018/07/12/elo-a-maccabi-elleni-el-selejtezorol/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.10, 13:14
    Szurkolótársaink! B-Közép!

    Csütörtökön 19:00-kor az izraeli Maccabi csapatát fogadjuk az Európa Liga selejtezőjében.
    Tekintettel az ellenfélre és rosszakaróink kitüntetett figyelmére, ezúttal különösen fontos, hogy
    NE ÜLJÜNK FEL SEMMILYEN PROVOKÁCIÓNAK!

    Végig kövessétek a capo utasításait! Senki ne kezdjen semmilyen önálló akcióba, mert minden felelőtlenség után megint az egész közösséget vehetik elő.

    Kérdés esetén bátran keressétek csoportunkat a mérkőzésen!

    Továbbá kérünk titeket, hogy IDŐBEN ÉRKEZZETEK a szektorokba! A kihelyezett látványelemeket használjátok majd a mérkőzés elején. Aki teheti hozzon magával magyar zászlót, de a legfontosabb, hogy senki ne felejtse otthon a hangját!
    Hajrá Ferencváros!

    https://www.facebook.com/monsters1995/posts/1757984250933405
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.20, 20:23
    A 2018/19-es Európa Liga selejtezőjében az izraeli Maccabi Tel-Aviv lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele. Az első, hazai felvonást július 12-én játsszuk, míg a visszavágó július 19-én Izraelben lesz.

    A pontos kezdési időpontok még nem ismertek, aki azonban már most megvásárolná meccsjegyét a hazai felvonásra, megteheti. A belépők a nem megfelelő időpontra hivatkozva nem válthatók vissza.

    A hazai mérkőzésre az A-kategóriás jegyárak érvényesek. Azok a szurkolóink, akik bérlettel rendelkeznek a 2018/19-es idényre, 30%-os kedvezményt kapnak a belépő árából, a helyüket pedig július 5-ig tartjuk fenn az EL-meccsre.

    Érdemes a találkozóra online, kedvezményesebb áron jegyet váltani, de személyesen is van lehetőség belépők vásárlására a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00).

    Európa Liga-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés
    FTC–Maccabi Tel-Aviv
    Július 12., Groupama Aréna
    Jegyek: online ITT, személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00)

    http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/el-jegyinformaciok/20180620/c/20805