magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 2 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.33 (3 szavazat)

játékvezető: 1.67 (3 szavazat)

hangulat: 2.67 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.22, 15:12 (szerk.: 2018.04.23, 13:15)
    Ando egy idióta volt, ez tény! Már agyhugykövet kaptam amikor már tizedszer mutatta, hogy ez volt az utolsó, aztán csodálkozik a végén, hogy már bármit megengednek maguknak a játékosok és szinte mindenki valamilyen vérző sebbel fejezte be a meccset. De ez a meccs egyáltalán nem rajta múlt. (Spiro esete nem lehetett 11-es mert játékon kívül történt az eset).
    Ami az igazi problémát jelenti, hogy Gera és Hajnal után Leo (volt?) az utolsó akibe némi kreativitás szorult és tudna valamit szervezgetni. Látszott a csapaton a tanácstalanság, nem volt aki fazont szabjon a csapatnak. A védelem szétesése (Otigba és Leo sérült, Pedroso és Batik nulla formában) meg előre prognosztizálta, hogy kaphatjuk a gólokat.

    Csak egyes játékosok kritikán aluli bemutatója miatt lett ez az eredmény. Sajnálom, de itt buktuk el a bajnokságot.
    Minden további ellenfelünk fáradtan lép majd a vidi ellen pályára a rákövetkező fordulóban...

    kép
    A szombati döntetlen statisztikáiból kiderül, hogy – bár több tekintetben fölényben voltunk – mi hiányzott a győzelemhez. A meccsen 35 szabálytalanság volt, 13-22-es arányban. Bár az 51:33 tiszta játékidejű meccs kétharmadában nálunk volt a labda és a passzjátékunk is 86.6%-os volt (a Paksé 73.2%), a 155 párharc 54%-át elvesztettük (72-83). 15-ször kísérleteztünk ugyan, de csak 5-ször találtuk el a kaput, míg a paksiaknak 7 kísérlet elég volt a 4 kaput eltaláló és a két gólt érő lövéshez…

    Thomas Doll kiemelte, hogy az egy-egyeket kellett volna erőltetni, ehhez képest egynél több sikeres csele csak Marquinhosnak (3), Nandónak (3), Bödének (2) és Paintsilnek (2) volt a csapatunkból – ez nagyon kevés.

    A tavasszal másodszor nem a mieink közül került ki a meccs legjobb InStat-indexe (ez a kiállított Vági Andrásé, 263-mal), őt két fradista, Blazic (238) és Botka (237) követi, az ötös sort Simon Ádám (235) és Gévay András (233) zárja.

    Blazic szinte hibátlanul passzolt, 82 kísérletéből 80 jó volt (97.6%), őt Botka (72/79, 91.1%). Lovrencsics Gergő (62/77, 80.5%), Szpirovszki (53/59, 89.8%) és Nando (50/56, 89.3%) követi. Ez egyébként azt jelenti, hogy a többi 9 pályára lépő fradista 154 jó passzt mutatott be, 191 kísérletből, azaz átlagosan 17 jó passzt adtak, 4 rossz mellett. Ez még akkor is nagyon kevés aktivitás, ha hozzávesszük, hogy Dibusz és Leó lehúzza az átlagot.

    Papp Kristóf követte el a meccs minden ötödik szabálytalanságát, hetet, lapot Andó-Szabótól természetesen nem kapott, míg Nandót faragták leginkább, ötször szabálytalankodtak ellene.

    Ma délelőtt a kórházban, jobb híján, újra megnéztem a meccset, mert az M4 volt beállítva a tévén. Nem lett jobb. Minden harmadik lövésünk ment kapura, a párharcokat elvesztettük, cselek nem jöttek be, szörnyű volt. Nekik meg volt 2-3 hatalmas ziccerük. Amit másként láttam, mint sokan írták, az Pedroso játéka. Semmivel sem volt rosszabb, mint bárki a védelemben és páran elől. Önmagához képest gyengébb volt, de a csapathoz képest nem. Érthetetlen a cseréje és a helyén Domi a szokásos baklövése lett Dollnak.

    palink vajon mit szól ahhoz, hogy a papíron majdnem 3x akkora értékű csapatunk egy hosszabításban szerzett bütetővel mentett pontot (sokkal több helyzetünk nem volt) egy közepes magyarokkal és magyar edzővel felálló csapart ellen.

    Herr Doll !
    Mielőtt közzé tenné az ilenykor sablonos nyilatkozatát,felhívnám figyelmet egy két apróságra.
    Nem azért nem nyertünk ma,mert :
    a bűn rossz Otigba megsérült,akiről minden meccsen gólt kapunk,
    mert Leamdro sérülése miatt át kellett szervezni a csapatot,
    mert a bírok hülyék,
    mert meccsenként kihagyunk 100% ős helyzetek sokaságát.
    Azért nem nyertünk ma sem és azért nem leszünk bajnokok(ez a szar Vidi rongyá fog verni minket),mert úgy nem lehet bajnoki címről beszélni hogy egy szezonban egyszer ( Puskás) játszunk jól.
    Szóval Herr Doll,egy kis önkritika.

    Kint az agyvérzés és a teljes közöny között voltam.
    Ami ebben a bajnokságban megy, az egyszerűen a labdarúgás és a játékvezetés paródiája. Sikerült ezt a gyönyörű játékot IS nevetségessé zülleszteni.
    Nem értem, miért nem lehet júliusban leülni és megszavazni, ki legyen a bajnok. Miért kell ez az értelmetlen nyolc-kilenc hónap. Talán nem lehet máshogy pénzt nyomni ebbe totál f.o.s. paródiába? Nyomának kell lenni, miért fizetnek ki milliókat kutyaütő játékosoknak, milliókat magamutogató, debil, totálisan elmebeteg játékvezetőknek, akik parancsra hajtják végre a tutit, plusz szerencsejátékban többszörözik meg a fizetésüket?
    Érdekes, hogy mind a tizenegy csapat ellenünk vért h.u.gy.o.z.i.k, rúg, karmol, harap, a vidike ellen meg szinte a játéktéren piknikeznek.
    Ma nem játszottunk jól és ezt remekül használták ki, nem csak a paksiak!!!!!
    Undorom van ettől a mosléktól, ez már rég nem az a játék, amibe gyerekfejjel, a hatvanas évek végén beleszerettem. Ez már a hatalom kisded játéka, úgy, ahogy bármi más az országban!
    Dióhéjban ennyi ... Búcsú a harmincadiktól!

    Pedroso bulizni jár vagy mi van vele?

    Nem tudom, de azért az mindent elmond, hogy nem volt kezdő. Viszont nem őt hoztam volna be, hanem Batikot! Nem Bödével kezdtem bolna, hanem Georgijevicscsel! Ezek nagy hibának tűntek a meccs hevében, a meccs után meg főleg!
    Bánhatjuk, mert buktuk az aranyat. Sokan segítettek nekünk ebben...

    Míg mi gyakorlatilag az első foultunk után msárgát kaptunk, addig gyakorlatilag 70 percig büntetlenül rugdoshattak bennünnket. Teljesen más az amikor durvaságért megkapja a jogos sárgát az ellenfél, utána már nem mer minden mindegy alapon odalépni. Továbbá partner volt az időcsalásban. A már sárgával rendelkező kapus meg merte csinálni azt, hogy átviszi az ötös túloldalára a kirugást, minden következmény nélkül. Az meg mindennek a csúcsa volt, amikor egy helyzet után négy ütem késéssel a visszafutó paksi védő fellökte a kapusát, akit ápolni kellet
    Összegezve, rosszul játszottunk, ennek ellenére nyerhettünk volna, de a leggyengébb teljesítményt spermium sporttárs nyújtotta.

    Remélem Paintsilnak valaki ad a szakmai stábból 2-3 istenes pofont, hogy térjen észhez. Egész meccsen alibi, elbújt... kb. 3x váltott ritmust, rögtön megbontotta a védelmet. Nagyon bosszantó amit csinál, bár Doll is szarul használja a képességeit.

    Mondjuk elég könnyen kiveszik már őt a játékból. Mindig van rajta egy, de inkább két játékos, ha meg nem tudják szabályosan szerelni, akkor belerúgnak. Tök egyszerűen csinálják.

    Robogunk a 30. felé. Ritka gyenge volt ma pár ember, ennyire azért nem kéne akarni azt a bajnoki címet.

    Egyszerűen senkik vagyunk. Kijon tizezer ember, elso helyrol nyitunk es egy felfoghatatlan futas nelkuli, elkepzeles nelkuli lelek nelkuli semmit produkalunk. Volt 50 perc hogy a tizenhatosukig nem jutottunk. Az egesz klubmodell csodolt be. Hozzaveve hogy a harom kulcs u korosztalyunk most esik ki a masodosztalyba.

    Ezt a bajnokságot (hőn óhajtott 30.) Doll mester baxta el. Négy éve képtelen kitalálni valamit az ellen, ha az ellenfél betolja a buszt a tizenhatosra. Mindmegannyi szenvedés. Csak a leglogikusabb megoldás, betömörülő védelem ellen: ÁTLÖVÉS, akcióból... Szerintetek hány lövés ment messziről a fiatal gyerek kapujára? A'szem a Páncél lőtt egyet a hajrában. Megöl az ideg, hogy ez a szar Fideszoton (mert ők se Barca) megnyerheti előttünk... Remélem a konda felszívja magát este, bár mindenki, aki velünk az év meccsét játssza, a Vidi ellen harmatgyenge. Kíváncsi vagyok, hogy a Könyves mit fog nyújtani, miután ellenünk meglőtte élete gólját.

    Épp az a baj, hogy nem hagynak minket focizni és ezzel nem tudunk mit kezdeni. Ha csak a buszt tolnák be, azt megoldanánk, ahogy a bajnoki évünkben is megoldottuk.
    Ahogy a kiállítás után átadták a területeket, máris tudtunk focizni, helyzeteket kialakítani.

    Bánthatjátok Thomast, és lehet hogy én sem bánnám, ha nem húzzuk be a bajnokságot, hogy a nyáron búcsúzunk. De ebben nagyon igaza van: "Az első félidőben volt néhány olyan szituáció, hogy egy apróbb kontakt után a földre került valamelyik játékosunk, és várta, hogy fújjon a bíró. Az ellenfél pedig ezt megérzi."

    A mérkőzés alakulásáért ondó-szabó játékvezetése is kellett. Amilyen szabálytalanságért Szpiro sárgát kapott, a paksi favágóknak 4 járt volna már az első félidőben. Egy besárgult védelem másként játszik. Volt két kapufánk is. Otigba nem játszott, és Leo is lesérült. A spori a végén pedig elkezdte a paksot "felkészíteni" a vidi ellen: jogos piros lap (legalább egy meccses eltiltással), és néhány megkésett paksi sárga kártya. Ami gond, hogy nincs aki irányítson a középpályán. Szpiro vagy eladja a labdát, vagy hátrafelé passzol. Mindig fel tudott állni a paksi védelem, annyi időt adtunk nekik.

    Mi is szarok voltunk, de sajnos az ő keze is benne volt jócskán. A 72. percben adta az első sárgát nekik (időhúzásért...), addigra 18 szabálytalanságnál járt a Paks...

    Próbál erősnek tűnni, de teljesen erélytelen. Hülyére vették a játékosok azzal, hogy nem torolta meg a reklamálásokat, időhúzásokat.

    Na meg 4 perc hosszabbítás nagyon nevetséges, min. a duplája lett volna indokolt.

    Érdekes, hogy arról senki nem beszél, hogy a Paks második gólja les volt.

    Pedroso és Lovre is kísérte az emberét... Blazic fejel egy csodás mozdulattal egy gólt majd 10 percel később elemi hibát csinál. Az ellenfél elveszi Páncéltól majd belé rúgja Blazic. Szőrnyű!
    Meg a magyar agyonképzett játékos a 93.percben nyújtogatja a lábát a 16-os területén, hátha felbukik benne a csatár. Amatőr, beleszarós hibák.
    8csapatos nb1 és nb2-kell, hogy összeszedjék magukat a buli focisták.

    Akkor pár szót Andó-Szabóról. Amennyiben rögtön az elején leküldi Szpirót, egy szót sem szólhattunk volna. A hibáit kivesézte mindenki, de egy dolgot ne felejtsünk el, a játékosok is megnehezítették a dolgát. Egyrészt, miután a technikai képzésük olyan nívón van, hogy képtelenek "odaérni",szabályosan becsúszni. Nem véletlen, hogy Szpiro, vagy Nandó van nálunk, hiszen jobbra nincs pénzünk. A magyarjaink semmivel nem jobbak, mint a Paksé. Talán Dollnak kellene másként gondolkodni és Paintsilra vagy hozzá hasonló szervező játékosra, aki másként szervezné a játékunkat.Sokan mondják, hogy mennyire szeretnék a 30-ik csillagot. Örülnék, de én már a csoportkört szeretném. Az sem véletlen, hogy a Vidi 6-7 légiósra építi a csapatát. Én sem mondtam le még a bajnoki címről, de ahhoz más felfogásban kellene játszanunk. Azt meg ne gondoljuk, hogy a többi csapat megkönnyíti a dolgunkat. Itt van a Loki, széthajtották magukat ellenünk, a Felcsút meg a Vidi ellen sehol nem voltak.

    Dibusz még mindig nem mer vagy nem tudja mikor lépjen ki egy beadásra, bár ezt nem hiszem hogy pont Tonó fogja megtanítani neki. Őszhöz képest egy nagy nulla Varga és Joe játéka, ezzel el is vesztettük azt a pluszt amivel hoztuk a meccseket. A védelmünk amúgy is gyenge a pontrugásoknál évek óta. végül is csak a szokásos tényeket lehet felsorolni még ezen kívül is hosszan. Amíg Doll rakja össze a csapatot addig ez marad. A keret ebben a bajnokságban bármely edzővel dobogós lenne ez nem Doll érdeme.

    Jóskának szerintem csak annyi baja van, hogy messze nem tesz bele annyit, egyszerűen nem akar annyira, mint ősszel. akkor ki akart tűnni, most az átlagot célozza be. de mondjuk, ha össze-vissza rugdalt Páncélt szidjuk, akkor mit lehet mondani a tegnapi Nagy Dominikre? Az első félidőben konkrétan nem csinált semmit. és akkor volt jobb...

    Elfogadhatatlan mentalitással állunk a mérkőzésekhez. Egy félidőket átalszunk.Ezen a meccsen is, amint kiegyenlítettünk, már ment is a hátrapasszos szar. Rögtön kaptuk is a gólt. Pedig tudna a csapat jobbat. Minden játékos fejébe bele van verve, ha megközelíti valaki, labda hátra.

    Ilyen lélektelen szar első félidőben is tiszta erőből szurkoltak, le a kalappal.

    A bíró valami egészen elképesztően szar volt, de nem rajta múlt, sőt.

    A piros lap utáni mindent belénél majd szétrobbant a fejem, úgy szurkoltam. Ott már deja vu-m volt, nagyjából 2009-re visszamenőleg. Akkor mindenki odatette magát. Viszont az látszik, hogy hol húzódik a határ a csoporttagok és az átlagszurkolók között.

    https://ulloi129.hu/2018/04/23/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-8/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2018/04/21/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-10/