magyarfutball.hu

Nyíregyháza Spartacus FC - MTK Budapest 2 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.31, 15:14
    Szerintem kifejezetten jó meccs volt, elfogadható irammal. Valóban több helyzete volt az MTK-nak, de a hazai győzelem sem volt igazságtalan. Régen láttam nb2-es mérkőzést, de újból feltűnt, hogy Kantának milyen érzéke van az irányításhoz. Váratlan, meglepő kulcspasszai voltak, Modric jutott eszembe róla, persze hazai szinten. A válogatottból pont egy ilyen játékos hiányzik égetően. Persze lehet, hogy Kanta oda kevés, ezért nem hívják be.

    Azt hiszem, aki látta a mérkőzést az elégedett lehet a nyirségiekkel. Sajnos azonban volt pár erkölcstelen belemenés, amit a játékvezető nem torolt meg, ami befolyásolta a mérkőzés végeredményét. Ennyire nagyvonalúan mérkőzést nem szabad vezetni. Nagyon jó volna, ha a játékszabályok által előírtan vezetnék a mérkőzést. Tudom hibázhat a játékvezető is, de nem akkorát. A segítőinek sem ártana jobban segíteni őt. Aki pedig leáll a játékvezetővel vitatkozni egyértelműen kapja meg a sárgát. Játékvezető felé csak a csapatkapitányi karszalagot viselő tehet fel kérdést, szólhat neki. Jó volna ezt betartatni. A vitatkozóknak azonnal sárgát és ha továbbra is bántják egymást pirosat. Rendet kell csinálni a pályákon!

    Gengeliczky pld. alattomos módon végigrugdalózta a meccset, sárgát sem kapott. Vass Patrikot meg egy ütem késéssel leütközték, meg nem rúgták, amint az látható volt, erre olyan színészi alakítást mutatott be, hogy az kabarészámba ment. Nem hiába jegyezte meg a szakkommentátor is, hogy gyönyörűen rájátszott az esetre. A másik Vass az elején meg belefejelt a gyerek vállába, az meg aztán még csak szabálytalanság sem volt, még egy angol harmadosztályban is van ilyen meccsenként 20, ez erről szól, csak hát ez a mennyei, más dimenzió smiley.Az emtéká hozzá van szokva, hogy nyomják őket, komoly ellenállásba nem ütköztek eddig, tegnap meg erőből lefutballozták őket, minden téren, ennyi történt. Erre telesírják a sajtót mindenfelé, szánalmas módon, sportemberhez méltatlanul. Elverték őket, ennyi történt. Nincsenek hozzászokva a primadonnák smiley Egyébként egész élvezetes meccs volt.

    Csak a második félidőt láttam, ekkor nem volt olyan sok helyzete az MTK-nak. Az volt az érzésem, elszokott az MTK az erősebb ellenfelektől és néhány játékos sértésnek tekintette a hazaiak vezetését. A Nyíregyháza játéka hozzáállása kellemes csalódás volt, az MTK-é meg kellemetlen.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2627111